Άμα μείνουμε ον τοπικ με την ξηρασία που υπάρχει, το βλέπω ανενεργό.sourmenetes έγραψε:Φτανει με τα οφτοπικ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- efthimis_paok
- PaokPatraG4
Μπαααα.....Ιταλικός παπάς φαίνεται....Εάν δεν το επιβεβαιώσει κανας Di Marzio δεν βλέπω να ισχύει και εκεί πάλι με επιφύλαξη.....Είπαμε μεταγραφές μόλις περάσουμε ομίλους με το καλό....efthimis_paok έγραψε:Το ινπαοκ γράφει ότι είμαστε σε επαφές με εμπολι για ελκαντουρι
-
Θεωρώ ότι κινούμαστε με προτεραιότητα τον κεντρικό αμυντικό στον οποίο φαίνεται ότι καταλήξαμε και είναι ο Ζαμπράνο. Νομίζω ότι αν θα κλείσει στα κοντά παίκτης θα είναι αυτός και ίσως και να προλάβει να δηλωθεί μέχρι τις 16/8 στη λίστα. Για να δηλώνει ο Μίχελ ότι κατά 95% είναι κλεισμένος πιστεύω ότι τα έχουμε βρει με τον παίκτη και περιμένουμε απάντηση της Rubin. Μακάρι να κλείσει θετικά , παίκτης που ανεβάζει επίπεδο την άμυνα.
Στο θέμα του Βιειρίνια ό,τι και να συζητάμε δεν έχει νόημα καθώς επίσημη πρόταση ακόμα δεν έχουμε κάνει. Η συζήτηση off the record μαζί του μπορεί να έχει γίνει και να τα έχουμε βρει κιόλας βέβαια αλλά μέχρι να αποκτήσει επίσημο χαρακτήρα το φιλολογικό ενδιαφέρον έχουμε ακόμη. Προς αυτήν την κατεύθυνση και το ραντεβού με τον Πολ το οποίο επισήμως αφορούσε τις ανανεώσεις Πέλκα και Κουλούρη αφού ο Βιειρίνια έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Μάλλον τον ενημερώσαμε ότι σκοπεύουμε να καταθέσουμε πρόταση στη Βολφσμπουργκ και θέλαμε να μάθουμε που περίπου κινούνται οι απαιτήσεις της καθώς και να μεσολαβήσει στην διαπραγμάτευση υπέρ μας. Τέλος πάντων όταν και αν κάνουμε επίσημη πρόταση το συζητάμε.
Στο θέμα του μέσου διακρίνω ένα μπέρδεμα. Πάμε για 6? Πάμε για 8? Πάμε και για τα δύο? Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι χρειαζόμαστε και τα δύο και από τα ονόματα που έχουν ακουστεί Εντιαγέ και Μαουρίτσιο ή Ελ Καντουρί νομίζω ότι θα ήταν ιδανικό. Αν κλείσουμε μόνο ένα μακάρι να είναι ο Μαουρίτσιο που είναι πιο κοντά στο εξαροοχτάρι κα ι είναι και ελεύθερος.
Κλείνοντας με Ζαμπράνο Μαουρίτσιο και Βιειρίνια νομίζω ανεβαίνουμε επίπεδο.
Υ.Γ.1 Βλέπω εκείνον τον Giusepe Rossi ελεύθερο και σκέφτομαι τι κρίμα αυτός ο παικταράς να έχει τόσους τραυματισμούς. Ιδανικός περιφερειακός φορ. Αλλά γυάλινος και ακριβός. Γι αυτό και κυκλοφορεί ελεύθερος.
Υ.Γ.2 Είχε γραφτεί για Ganea της Vitoroul. Μπήκα στον κόπο να τον ψάξω. Αν πραγματικά είναι στη shortlist μας και υπάρχει περίπτωση να πουλήσουμε Leovac τότε να έρθει με κλειστά μάτια. Τεχνίτης, ταχύς με καλά στημένα και σέντρα ίσως υστερεί σε δύναμη και αμυντικά. Αλλά πραγματικά πολύ καλή περίπτωση.
Στο θέμα του Βιειρίνια ό,τι και να συζητάμε δεν έχει νόημα καθώς επίσημη πρόταση ακόμα δεν έχουμε κάνει. Η συζήτηση off the record μαζί του μπορεί να έχει γίνει και να τα έχουμε βρει κιόλας βέβαια αλλά μέχρι να αποκτήσει επίσημο χαρακτήρα το φιλολογικό ενδιαφέρον έχουμε ακόμη. Προς αυτήν την κατεύθυνση και το ραντεβού με τον Πολ το οποίο επισήμως αφορούσε τις ανανεώσεις Πέλκα και Κουλούρη αφού ο Βιειρίνια έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Μάλλον τον ενημερώσαμε ότι σκοπεύουμε να καταθέσουμε πρόταση στη Βολφσμπουργκ και θέλαμε να μάθουμε που περίπου κινούνται οι απαιτήσεις της καθώς και να μεσολαβήσει στην διαπραγμάτευση υπέρ μας. Τέλος πάντων όταν και αν κάνουμε επίσημη πρόταση το συζητάμε.
Στο θέμα του μέσου διακρίνω ένα μπέρδεμα. Πάμε για 6? Πάμε για 8? Πάμε και για τα δύο? Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι χρειαζόμαστε και τα δύο και από τα ονόματα που έχουν ακουστεί Εντιαγέ και Μαουρίτσιο ή Ελ Καντουρί νομίζω ότι θα ήταν ιδανικό. Αν κλείσουμε μόνο ένα μακάρι να είναι ο Μαουρίτσιο που είναι πιο κοντά στο εξαροοχτάρι κα ι είναι και ελεύθερος.
Κλείνοντας με Ζαμπράνο Μαουρίτσιο και Βιειρίνια νομίζω ανεβαίνουμε επίπεδο.
Υ.Γ.1 Βλέπω εκείνον τον Giusepe Rossi ελεύθερο και σκέφτομαι τι κρίμα αυτός ο παικταράς να έχει τόσους τραυματισμούς. Ιδανικός περιφερειακός φορ. Αλλά γυάλινος και ακριβός. Γι αυτό και κυκλοφορεί ελεύθερος.
Υ.Γ.2 Είχε γραφτεί για Ganea της Vitoroul. Μπήκα στον κόπο να τον ψάξω. Αν πραγματικά είναι στη shortlist μας και υπάρχει περίπτωση να πουλήσουμε Leovac τότε να έρθει με κλειστά μάτια. Τεχνίτης, ταχύς με καλά στημένα και σέντρα ίσως υστερεί σε δύναμη και αμυντικά. Αλλά πραγματικά πολύ καλή περίπτωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Δευ 07 Αύγ 2017, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Και;;;zepos4 έγραψε:Άμα μείνουμε ον τοπικ με την ξηρασία που υπάρχει, το βλέπω ανενεργό.sourmenetes έγραψε:Φτανει με τα οφτοπικ
Πώς θα φτάσουμε τις 500 σελίδες;sourmenetes έγραψε:Και;;;zepos4 έγραψε:Άμα μείνουμε ον τοπικ με την ξηρασία που υπάρχει, το βλέπω ανενεργό.sourmenetes έγραψε:Φτανει με τα οφτοπικ

- Vasilis pap
Ρε παιδιά ο Μαουρίτσιο είναι dlp(deep lying playmaker). Πολύ καλός παίκτης αλλά τέτοιος ο.χ. είναι ο γκοικο αλλά φυσικά είναι χαμηλότερου επιπέδου . εγώ πιστεύω για Μαουρίτσιο θα πηγαίναμε άμα έφυγε ο Βόσνιος. Πιο σημαντικός τώρα είναι ο ψηλός ο παίκτης ο cdm . Και ο καθαρός αμυντικός χαφ εξαρι. Σαν τον παίκτη της γκενκ ή τον νταγιε. Πρώτα 6ρι ψηλό.και μετά έναν box to box 8ρι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από ένα γρήγορο e-ψάξιμο, η πιο πρόσφατη αναφορά (από όχι πολύ σοβαρό σάιτ πάντως) στον Zambrano λέει "no volverá a la Selección" ("δεν θα επιστρέψει στην Εθνική)". Επίσης ο μάνατζερ (και αδερφός του) στις 11/07 όταν είχε βγει από τον Περουβιανό Τύπο (ή ήταν αναμάσημα από ελληνο-αρδ;) το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, όταν έκανε ρε-τουίτ την σχετική είδηση συμπεριέλαβε και το σχόλιο (καημό του) ότι έχει πιθανότητες να επιστρέψει.
Δεν θέλω να υπαινιχτώ τίποτα, ούτε σημαίνουν κάτι όλα αυτά, απλά να περνάει η ώρα μέχρι να εκατοσταρήσει το 95% του Μίχελ από την Χαλκιδική
Δεν θέλω να υπαινιχτώ τίποτα, ούτε σημαίνουν κάτι όλα αυτά, απλά να περνάει η ώρα μέχρι να εκατοσταρήσει το 95% του Μίχελ από την Χαλκιδική

σε σερβιτόρο κολλητό συμφορουμίτη προχτές.. (εάν το διάβασα σωστά χτες βράδι μερικές σελίδες πιο πίσω).
Πάντως από την (χρονολογική) σειρά που έκαναν follow το account του αδερφού/μάνατζερ του Zambrano περιμένοντας να βγει τίποτα, προκύπτει ότι οι του παοκ24 το ψυλλιάστηκαν τελευταίοι 

- Caballo Viejo
Επειδη το εχω σιγουρακι πως αν ναυαγησει του Ζαμπρανο θα διαβαζουμε για τον Μιχελ που εγινε ρομπα και δεν επιβεβαιωθηκαν οι δηλωσεις του, να θυμισω οτι ο Μιχελ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ποτε κατι τετοιο.
Ενας αδερφος εδω μας μετεφερε την πληροφορια οτι ο Μιχελ σε ερωτηση σερβιτορου για Ζαμπρανο, ειπε οτι ειναι 95% τελειωμενη υποθεση.
- Μπορει ο αδερφος να πουλουσε παπα (εγω προσωπικα τον πιστευω αλλα σε ενα ανωνυμο φορουμ ολα ειναι πιθανα)
- Μπορει ο σερβιτορος να πουλησε παπα στον συμφορουμιτη
- Μπορει ο Μιχελ να πουλησε παπα στον σερβιτορο για να τον ξεφορτωθει
- Μπορει και να ειναι ολα αληθεια
Ολα αυτα τα μπορει σε καμια περιπτωση δεν ισοδυναμουν με "Ο ΜΙΧΕΛ ΔΗΛΩΣΕ..."
Απλα υπενθυμιζω.
Ενας αδερφος εδω μας μετεφερε την πληροφορια οτι ο Μιχελ σε ερωτηση σερβιτορου για Ζαμπρανο, ειπε οτι ειναι 95% τελειωμενη υποθεση.
- Μπορει ο αδερφος να πουλουσε παπα (εγω προσωπικα τον πιστευω αλλα σε ενα ανωνυμο φορουμ ολα ειναι πιθανα)
- Μπορει ο σερβιτορος να πουλησε παπα στον συμφορουμιτη
- Μπορει ο Μιχελ να πουλησε παπα στον σερβιτορο για να τον ξεφορτωθει
- Μπορει και να ειναι ολα αληθεια
Ολα αυτα τα μπορει σε καμια περιπτωση δεν ισοδυναμουν με "Ο ΜΙΧΕΛ ΔΗΛΩΣΕ..."
Απλα υπενθυμιζω.
Οκ - δηλ. ως βάση έχουμε ότι ο Μιχελ φέρεται να είπε - και μάλιστα σε σερβιτόρο.
Μακάρι να είναι έτσι.
Πάντως ελπίδα μου είναι να ενισχυθεί η ομάδα εκεί που πονάει. Όχι μόνο για να ανεβεί επίπεδο
το ρόστερ αλλά για να εδραιωθεί και η εμπιστοσύνη στους ιθύνοντες ώστε του χρόνου το καλοκαίρι
να είμαστε πολυ πιο χαλαροί ξέροντας ότι η εξαγγελία ενίσχυσης στις θέσεις α β γ σημαίνει ουσιαστικά και υλοποίηση της. Και να κοιμόμαστε ήσυχοι.
Μακάρι να είναι έτσι.
Πάντως ελπίδα μου είναι να ενισχυθεί η ομάδα εκεί που πονάει. Όχι μόνο για να ανεβεί επίπεδο
το ρόστερ αλλά για να εδραιωθεί και η εμπιστοσύνη στους ιθύνοντες ώστε του χρόνου το καλοκαίρι
να είμαστε πολυ πιο χαλαροί ξέροντας ότι η εξαγγελία ενίσχυσης στις θέσεις α β γ σημαίνει ουσιαστικά και υλοποίηση της. Και να κοιμόμαστε ήσυχοι.