Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Δηλαδή αν σου προτείνουν τον Luis Suarez με 500 χιλιάρικα θα πεις οχι ρε φίλε θα πάρω τον άλλον που έχει 2 εκατομμύρια;; Αν ο ivic ηθελε τον ansarifard τι σημασία έχει που ήταν πιο φτηνός; Αφου τελείωνε το συμβόλαιο του, λογικό είναι να είναι πιο φτηνός.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Επίσης αν ψάχναμε επιθετικό (εκτός Prijovic) αυτός έπρεπε να ήταν ο Nemanja Nikolics της Legia.
Θα ήταν ταμάμ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

apple64 έγραψε:Καλές οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών, προπονητών, γυμναστών και άλλων στελεχών στην ΠΑΕ αλλά...

η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ μεταγραφή θα είναι να αγοράσει ραδιόφωνο και να κόψει την δουλειά των ΑΡΔ που κάθε μέρα τρώνε τα σωθικά της ομάδας! Άνοιξα σήμερα το ράδιο (το κάνω ΠΟΛΥ σπάνια) και ήθελα να στείλω το αυτοκίνητο επάνω σε ένα καραφλό ερπετό των ερτζιανών!

Είμαι πολύ αγανακτισμένος. Κάτι πρέπει να γίνει με τους ΑΡΔ. Δεν πάει άλλο!

Άσχετο και οφ τοπικ αλλά κάπου να πω τον πόνο μου θέλω. :opaokara:
Έχεις απόλυτο δίκαιο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

pilotos έγραψε:Αν δεν δω παίκτη με φανέλα ΠΑΟΚ στα σκαλάκια δεν πιστεύω τίποτα...
Να το θυμάστε αυτό.

SM-G935F
Ελα δωσε μου ελπιδες,ειδες κατι? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

σορυ που χαλαω το κλιμα αν και καταλαβαινω την αναγκη για ενθουσιασμο αλλα 2,2 για εναν παικτη που προσωπικα και για πολυ συγκεκριμενους λογους δε θεωρω καλυτερο του Κλαους (ισως ουτε του Περση) δεν το λες και παρτυ.

στα εξτρεμ φαινεται να εγινε καλυτερη δουλεια.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

αξιώθηκα και διάβασα το ριπορτ κωστή

διαβάστε το παιδια πραγματικά αξίζει η προσπάθεια και σκεφτείτε οτι ειναι απο χόμπι

θα το ξαναπώ οπως τότε στα ριπορτ αντιπάλων στο γιουρόπα βεβαια τότε δεν το πρόσεξε κανεις οτι μαλλον περαια θα αντιγράφουν οι κανονικοί αρδ παρά το αντίθετο

εχω διαβάσει φυλλάδες παοκοσαιτ αρδοσαιτ αλλα ποτε δεν είδα ανάλυση τοσο ψαγμένη με στοιχεία αντικειμενικά και με τη σωστή υποκειμενική προσθήκη προσωπικής άποψης

κώστα συνέχισε ετσι

μάγκες δεν ξερω αν θα βγάλουμε παιχτες απ τις ακαδημίες αλλα αρδ θα βγάλουμε δικό μας ... αυτο ειναι σίγουρο
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Mα αν ηταν καλυτερος θα διναν παραπανω λεφτα.
Δλδ αφου εδωσες 2 μυρια κ 850 για το μαλλια αν θεωρεις τον αλλον καλυτερο δινεις τουλαχιστον τα ιδια
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

joshua έγραψε:
pilotos έγραψε:Αν δεν δω παίκτη με φανέλα ΠΑΟΚ στα σκαλάκια δεν πιστεύω τίποτα...
Να το θυμάστε αυτό.

SM-G935F
Ελα δωσε μου ελπιδες,ειδες κατι? :mrgreen:
Βλέπω διάφορα σενάρια στην παραζαλη μου.

Ελπίζω ότι γίνει να είναι για καλό.

Γιατί ναι μεν λέμε από πριν μια γνώμη για κάποιον που τον είδαμε σε μια ομάδα, αλλά μπορεί να έρθει εδώ, και να μην ακουμπήσει, ή το ανάποδο (αυτό θεωρητικά είναι πιο δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο)

Θέλω να βγει ο Ιβιτς την Τετάρτη και να πει, τελειώσαμε με τις μεταγραφές, αυτούς θέλαμε και ευτυχώς ήρθαν πριν την λήξη της περιόδου.

Και να μείνουν 10 μέρες, να διώξουν τους ατομικά αυτοβελτιουμενους "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ"

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

zarathustra79 έγραψε:Δηλαδή αν σου προτείνουν τον Luis Suarez με 500 χιλιάρικα θα πεις οχι ρε φίλε θα πάρω τον άλλον που έχει 2 εκατομμύρια;; Αν ο ivic ηθελε τον ansarifard τι σημασία έχει που ήταν πιο φτηνός; Αφου τελείωνε το συμβόλαιο του, λογικό είναι να είναι πιο φτηνός.
Μιλήσαμε για λογική κι εσύ στο παράδειγμα σου με θέμα τον Σουάρεζ μιλάς για σκέτη τρέλα...

Παρ ότι τέλειωνε το συμβόλαιο του τι παραπάνω είχε να μας δείξει μέχρι τώρα ο Καρίμ στην ίδια ηλικία με τον κοτσίδα? 15 γολ σε ενέμισι χρόνο στην σούπα λίγδα μήπως??? Δε το καταλαβαίνω ούτε αυτό σαν λογικό...
Sorry, αλλά άποψη μου, έτσι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 14 Ιαν 2017, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

jibbie έγραψε:σορυ που χαλαω το κλιμα αν και καταλαβαινω την αναγκη για ενθουσιασμο αλλα 2,2 για εναν παικτη που προσωπικα και για πολυ συγκεκριμενους λογους δε θεωρω καλυτερο του Κλαους (ισως ουτε του Περση) δεν το λες και παρτυ.

στα εξτρεμ φαινεται να εγινε καλυτερη δουλεια.
Κοιτα τον κλαους εστω και τον τωρινο αν πηγαινες να φερεις, κατω απο 3 δε σου ζητούσε μια σοβαρη ομας. Μην κοιτας που εμείς ειμαστε ανθρωποφαγοι.

Και στο λεω εγω που ενω τον πηγαινα τρελα φετος εχω ξενερωσει με την παρτη του. Δεν ειναι θεμα γκινιας. Οι καταχρησεις (ολων μας :twisted: ) καποια στιγμη βγαινουν. Και τοτε δυσκολα γυρνας το κλιμα.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Καλά Είναι όλα αυτά που γράφουμε, ο Σέρβος, ο ξανθός Βραζιλιάνος, το τανκ από τη Σενεγάλη αλλά ρε παιδια

ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΌ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΙΣΉ ΣΕΖΌΝ ΤΏΡΑ;;;; ;

Αυτό να πω την αλήθεια με καίει περισσότερο από τα παιδιά που θα έρθουν με το καλό τον Γενάρη.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο μιχελ είπε κατω απο 2.. άρα στο 1,7-1,8 έκλεισε... που για φορ βασικό..γιατι εκτος απο το τέλος βασικός ήταν... 26 ετών απο ομαδα που επαιζε Τσάμπιονς λιγκ ,δεν ειναι πολλά... θυμηθείτε λίγο ποσα θέλαμε για κλαους..... 6-7 ...πριν δυο χρονια τόσο τον κοστολογούσαμε ....
Γιατι δεν ειναι καλύτερος απο κλαους... σε τι δεν ειναι καλύτερος ,γιατι ο κλαους το μόνο που εκανε ήταν να σκοράρει και το έκοψε κ αυτό... ο Μουσλίμοβιτς ήταν καλύτερος του κλαους.??
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Jibbie για να μπορέσουμε να κάνουμε κουβέντα πρέπει να μας πεις τους συγκεκριμένους λόγους,έτσι δε γίνεται.
Το λέω γιατί δεν έχει γράψει κάποιος κάτι αρνητικό εδώ μέσα,και θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις τι παρατηρησες.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Che στειλε μου τον τραπεζικο σου λογαριασμο να σου βαλω το...χαρτζιλικι σου :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

pilotos έγραψε:
Θέλω να βγει ο Ιβιτς την Τετάρτη και να πει, τελειώσαμε με τις μεταγραφές, αυτούς θέλαμε και ευτυχώς ήρθαν πριν την λήξη της περιόδου.

Και να μείνουν 10 μέρες, να διώξουν τους ατομικά αυτοβελτιουμενους "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ"

SM-G935F
Ακριβως το ιδιο ελεγα στους δικους μου.

Να μην υοαρχει ουτε καν η παραφιλολογια των τελευταιων ημερων και των ελευθερων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”