Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- Petros1988
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
https://youtu.be/1vi8aJbIkC8 Οι Τούρκοι έχουνε σηκώσει 100 Βιντεάκια με αφιέρωμα στον Γκάρυ!Που να υπογράψει κιόλα!
- ace79grpaok
Τι άσχημο είπε ρε παιδια?Και εμείς τα ιδι; δεν κάναμε για τον βαρελα?κλείσαμε τον παίκτη και μετά κάναμε παζάρια με μπακαλη.Τα ίδια Δεκ έκανε ο βαρελα ότι και καλα είχε θλάση?Δώσε ρε πετρο κάνα στοιχείο ακόμη ρε συ,αν περιμένουν να κλείσουν στοχ η βιερινια τότε καλα κάνει .Τρεμω στην ιδέα ότι αυριο θα πάμε με μυστα και κοροβεση στα αριστερά και ίσως μείνουμε έτσι για καιρο
- ilovegame27
Αν φύγει με την ρήτρα και φέρει ισαξιο αντικαταστάτη τι φταίει η ΠΑΕ;
Γιατί πιστεύεται ότι παρόλο που το θεωρώ και είναι το καλύτερο εξτρέμ του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ του Europa League μπορεί να πουλήσει τον Ροντρίγκεζ με πάνω από 5,5εκ;
Γιατί πιστεύεται ότι παρόλο που το θεωρώ και είναι το καλύτερο εξτρέμ του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ του Europa League μπορεί να πουλήσει τον Ροντρίγκεζ με πάνω από 5,5εκ;
- Petros1988
- ace79grpaok
- Sick Bastard
Mīngus έγραψε:Δε φεύγει μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης και ταυτόχρονα εκτός αποστολής μέχρι να φύγει, μόνο στον ΠΑΟΚ.
Επίσης, το ότι για να υπάρξουν εξελίξεις περιμένουμε πάλι πότε θα είναι η οικογένεια στη Θεσσαλονίκη, μόνο στον ΠΑΟΚ.
Κι όλα αυτά - προσέξτε - δε βγαίνουν από αρδ αλλά από τον Γιωργάκη μέσω instagram.
Δεν υπάρχουμε.
[youtube]bS1NnHEg1T8[/youtube]
- Petros1988
Το καλύτερο Γκολ άφησαν απέξω!!!Petros1988 έγραψε:[youtube]RMts014ZUu8[/youtube]
- ace79grpaok
[quote="Petros1988"]http://www.gazzetta.gr/football/article/1028513/protasi-gia-zozoylia-o-paok[
Η εγκυρη χάζεττα το λέει?
Η εγκυρη χάζεττα το λέει?
Η πλευρά του παικτη απο το καλοκαιρι λέει οτι έκλεισε...παιχνίδι παίζουν...δεν ισχύει..
Τα χρώματα της ομάδας , μάς εκφράζουν απόλυτα. Είτε απόλυτη (υπέρ)αισιοδοξία (που ανάθεμα και αν καταλαβαίνω απο πού πηγάζει) , είτε καταστροφολογία (ντάξ έχει καεί η γούνα μας στο παρελθόν ,όχι όμως το πολύ πρόσφατο).
Το να είμαστε επιφυλακτικοί τη δεδομένη χρονική στιγμή , όντες σε αναμονή , θαρρώ είναι η λογικότερη προσέγγιση του θέματος.
Ούτε έρχεται το τέλος του κόσμου, ούτε πρόκειται να φέρουμε τον Bale από τα αριστερά.Σίγουρα θα καλυφθεί το κενό και μάλιστα εμένα μου έχει σφηνώσει η ιδέα και έχω προαίσθημα ότι όντως θα κάνουμε καλές κινήσεις, ίσως γιατί εδώ και μία διετία στα μεταγραφικά ο οργανισμός (α ρε Σταύρο-ΤσουΛου , γαλουχείς λεμε) του ΠΑΟΚ δείχνει οργάνωση και σοβαρότητα.
Δεδομένο είναι ότι όσο ιδανικός και να μοιάζει στα χαρτιά ο αντικαταστάτης του Ροντρίγκεζ, θα θέλει χρόνο προσαρμογής και κυρίως υπομονή. Σε μία σεζόν που πρωτάθλημα έχει πετάξει από νωρίς και στόχος είναι το Εuropa και το Κύπελλο, δε νομίζω ότι ο χρόνος αυτός (μήνας θεωρώ) δεν υπάρχει.
Για να δούμε λοιπόν πόσο ζογκλέρ είναι ο Τ.Δ μας (ταυτόχρονα έχει να επιμεληθεί πώληση Γκάρι , αντικατάσταση Γκάρι , ενίσχυση και αποδεσμέυσεις) χωρίς να περιμένουμε στη γωνία και χωρίς αλαλαγμούς.
Η ιστορία έχει δείξει ότι επί εποχής Σαββίδη κάνουμε βήματα προόδου. Νηπίου ή και βρέφους βέβαια, προς τα μπροστά όμως.
Το να είμαστε επιφυλακτικοί τη δεδομένη χρονική στιγμή , όντες σε αναμονή , θαρρώ είναι η λογικότερη προσέγγιση του θέματος.
Ούτε έρχεται το τέλος του κόσμου, ούτε πρόκειται να φέρουμε τον Bale από τα αριστερά.Σίγουρα θα καλυφθεί το κενό και μάλιστα εμένα μου έχει σφηνώσει η ιδέα και έχω προαίσθημα ότι όντως θα κάνουμε καλές κινήσεις, ίσως γιατί εδώ και μία διετία στα μεταγραφικά ο οργανισμός (α ρε Σταύρο-ΤσουΛου , γαλουχείς λεμε) του ΠΑΟΚ δείχνει οργάνωση και σοβαρότητα.
Δεδομένο είναι ότι όσο ιδανικός και να μοιάζει στα χαρτιά ο αντικαταστάτης του Ροντρίγκεζ, θα θέλει χρόνο προσαρμογής και κυρίως υπομονή. Σε μία σεζόν που πρωτάθλημα έχει πετάξει από νωρίς και στόχος είναι το Εuropa και το Κύπελλο, δε νομίζω ότι ο χρόνος αυτός (μήνας θεωρώ) δεν υπάρχει.
Για να δούμε λοιπόν πόσο ζογκλέρ είναι ο Τ.Δ μας (ταυτόχρονα έχει να επιμεληθεί πώληση Γκάρι , αντικατάσταση Γκάρι , ενίσχυση και αποδεσμέυσεις) χωρίς να περιμένουμε στη γωνία και χωρίς αλαλαγμούς.
Η ιστορία έχει δείξει ότι επί εποχής Σαββίδη κάνουμε βήματα προόδου. Νηπίου ή και βρέφους βέβαια, προς τα μπροστά όμως.
Πάντως ο Μίχελ προφανώς έχει επαφή και με Στόχ και με Ζοζούλια. Αρα μόνο περίεργο δεν είναι να ακούγονται αυτοί οι δύο.
- loukas karadimos
- Chuck Norris