Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Παιδιά ένα τοπικ με τίτλο ανταγωνιστικο πρωτάθλημα - έρανος..... Τον βαζελο τον θέλω σούπερ ληγκ γιαυτό βάζω 10 λεπτά για να μαζευτούν φράγκα να πάρει άδεια συμμετοχής την επόμενη χρονιά λυμπεροπουλε θα βοηθήσουμε όλοι....
Πόσο έχεις ξεφύγει Ρε ΠΑΟΚ.... Αληθινό.... Κολλητός μου λαμιωτης πετσί ΠΑΟΚ ζει 20 χρόνια στην Αθήνα με είπε.... Φίλος του Αεκτζης έχει τον μικρό στις ακαδημίες της αεκ και θα τον πάει στου ΠΑΟΚ στην Αθήνα και του λέει ότι είναι άλλο επίπεδο....
Καλημέρα σε όλους.
Μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι τις ακαδημίες της, η αεκ του "τίγρη" τις έχει χεσμένες, Έχω βαφτιστήρι μου και ξέρω. Το παιδί ήταν να ανέβει στις δικές μας στη Θεσσαλονίκη, αλλά είχε πρόβλημα με την υγεία του πατέρα του και κατέληξε στην αεκ,
Πέρυσι τον Μάιο έπαιζαν με μακρυμάνικα και έσκαγαν από τη ζέστη γιατί δεν είχαν κοντομάνικα.
Μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι τις ακαδημίες της, η αεκ του "τίγρη" τις έχει χεσμένες, Έχω βαφτιστήρι μου και ξέρω. Το παιδί ήταν να ανέβει στις δικές μας στη Θεσσαλονίκη, αλλά είχε πρόβλημα με την υγεία του πατέρα του και κατέληξε στην αεκ,
Πέρυσι τον Μάιο έπαιζαν με μακρυμάνικα και έσκαγαν από τη ζέστη γιατί δεν είχαν κοντομάνικα.
Να σου ζήσει αδερφέ. Καταλαβαίνω απόλυτα. Φέτος η δική μου πάει πρώτη δημοτικού και "μόνο" παρέλαση έχει το πρόγραμμα.hasio_john έγραψε:Ιδιαίτερη συγκίνηση σήμερα που είδα πριν λίγο την μικρή στον παιδικό να απαγγέλει ποίημα και τραγούδι!
Όσοι το περάσατε καταλαβαίνετε, όσοι δεν έχετε ακόμα σας το εύχομαι σύντομα ...
- ΑποστόληςΑ
Στο νηπιαγωγείο του Αγίου Δημητρίου που πηγαίνει η κόρη μου τα νήπια είπαν ποίημα, είπαν τραγούδια, έκαναν παρέλαση και χόρεψαν χορούς σε τραγούδια παραδοσιακά όπως "40 παλικάρια απ την Τριπολιτσά" ενώ έκαναν και αναπαράσταση του χορού του Ζαλόγγου. Τελειώσαμε με τον εθνικό μας ύμνο!
Καλημέρα παιδιά,
Συγνώμη που ρωτάω εδώ αλλά μπορεί κάποιος να μου πεί πως να ανεβάσω ένα βίντεο που έχω αποθηκευμένο στον υπολογιστή μου γιατί υπάρχουν οδηγίες μόνο για ανέβασμα απο youtube ή dailymotion.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Συγνώμη που ρωτάω εδώ αλλά μπορεί κάποιος να μου πεί πως να ανεβάσω ένα βίντεο που έχω αποθηκευμένο στον υπολογιστή μου γιατί υπάρχουν οδηγίες μόνο για ανέβασμα απο youtube ή dailymotion.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
- kataramenos5
Γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα.Πες οτι εισαι καλα τουλαχιστον.Γινεται να μη γνωριζει τ αριστερο χερι τι ποιει το δεξιο?
- Μπαρκαρούτσος
Καλημέρα!
Εμένα χθες ο αδερφός μου, ως εκτάκι πλέον, διάβασε απλώς το χρονικό της επανάστασης και δεν έκαναν κάτι άλλο σαν τάξη... Σήμερα το πρωί θα τον καμαρώσω σημαιοφόρο του σχολείου στη παρέλαση!
Απ'ευθείας από τον υπολογιστή δεν μπορείς να ανεβάσεις video.. Δοκίμασε να το ανεβάσεις στο YouTube πχ πρώτα.
Εμένα χθες ο αδερφός μου, ως εκτάκι πλέον, διάβασε απλώς το χρονικό της επανάστασης και δεν έκαναν κάτι άλλο σαν τάξη... Σήμερα το πρωί θα τον καμαρώσω σημαιοφόρο του σχολείου στη παρέλαση!
nkalis έγραψε:Καλημέρα παιδιά,
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Απ'ευθείας από τον υπολογιστή δεν μπορείς να ανεβάσεις video.. Δοκίμασε να το ανεβάσεις στο YouTube πχ πρώτα.
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκιαααα!!!! Χρόνια Πολλά σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε...
Με υγεία, δύναμη, ΕΠΙΜΟΝΗ κι αισιοδοξία για όλους μας & την πρώτη φετινή ΚΟΥΠΑ για την Π.Α.Ο.Κ.άρα!!!!
Υ.Γ. RoMaN, να είστε γεροί κι αγαπημένοι και να το καμαρώνεις πάντα έτσι το μικρό αδερφάκι σου!!!!
Με υγεία, δύναμη, ΕΠΙΜΟΝΗ κι αισιοδοξία για όλους μας & την πρώτη φετινή ΚΟΥΠΑ για την Π.Α.Ο.Κ.άρα!!!!
Υ.Γ. RoMaN, να είστε γεροί κι αγαπημένοι και να το καμαρώνεις πάντα έτσι το μικρό αδερφάκι σου!!!!
- Μπαρκαρούτσος
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους όσους γιορτάζουν και στην πατρίδα μας φυσικά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ