Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
gpap

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από gpap »

Για να γνωρίζουμε την διαδικασία:
Οι υποψήφιοι έκαναν τις προσφορές τους χωρίς να γνωρίζουν τα ποσά των προσφορών των υπολοίπων.
Για αυτό ο Αλαφου πήρε τόσο "φθηνά" την πρώτη άδεια.
Όσο χτυπούσαν την πρώτη άδεια, χωρίς όμως να γνωρίζουν τα ποσά, τόσο νόμιζαν οι άλλοι πως γίνεται σφαγή (επειδή ήταν η πρώτη). Όλοι έκανα πίσω νωρίς διότι νόμισαν πως παίχτηκαν πολλά ποσά. Ο Αλαφου φάνηκε μεγάλος τζογαδόρος.
Στην τελευταία άδεια, ο Σαββίδης απαντούσε στις προσφορές των άλλων με χαμηλά ποσά (μηδενικα) αλλά οι άλλοι δεν έβλεπαν ποσά, μόνο πως ο Σαββίδης χτυπάει. Για αυτό κ ξέφυγαν τα ποσά στις δυο τελευταίες.
Απλά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sal έγραψε:Αυτο που λεει ο Ιβαν ειναι οτι αφου δεν μπορω να την παρω εγω στη τιμη που πιστευω οτι αξιζει, ας πληρωσουν τουλαχιστο οι αλλοι περισσοτερα... και πανω σε αυτο αναφερει ο τουιτι θα μπορουσε να πληρωσει παραπανω

Αυτό και
gpap έγραψε:Στην τελευταία άδεια, ο Σαββίδης απαντούσε στις προσφορές των άλλων με χαμηλά ποσά (μηδενικα) αλλά οι άλλοι δεν έβλεπαν ποσά, μόνο πως ο Σαββίδης χτυπάει. Για αυτό κ ξέφυγαν τα ποσά στις δυο τελευταίες.
Απλά.

αυτό.

Άκου ήττα και βλακείες.
Τώρα θα χαρούν και οι ΑΡΔ της πόλης ότι έμειναν λεφτά για τον Π.Α.Ο.Κ.! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το ολο αστειο της υποθεσης ειναι οτι μονο σε κατι τριτοκοσμικες χωρες οπως η ελλαδα θα μπορουσαμε να συζηταμε τετοια θεματα...εβλεπα και στα μμε στην κεντρικη του σαιτ να βαζουν αρθρα για τις αδειες και απορουσα πραγματικα αν ειμαστε ΠΑΟΚ ή σαββιδης...φανταζεστε ας πουμε τη μπαγερν να φωναζει "αουντι ρε μ@υνια γ@μω τις μερσεντες σας" ή την τσελσι "α ρε αμπραμοβιτς θεε τον σαπισες των καταριανο τον σειχη παλι" κλπ ??? :lol:

το θεμα μας θα επρεπε να ειναι αυτα που κανει -και δεν κανει- ο σαββιδης στον ΠΑΟΚ...

καταλαβαινω οτι σε καποια αρρωστακια ισως απομυθοποιηθηκε λιγο ο σαββιδης μετα τα χθεσινα...καταλαβαινω επισης οτι επικοινωνιακα θα πεσει δουλεμα καθως ο εσκομπαρ με τον αγκαλιστα ειναι καβαλα στο αλογο...δυστυχως και πολλοι δικοι μας το ιδιο θα κανανε σε αντιθετη περιπτωση για να μης μας βγαλω απ εξω...η βλακεια του ελληνα δεν εχει ορια σε καποιες περιπτωσεις οποτε δε μου προξενει εντυπωση...για οποιον θελει να δει τις περιουσιες του καθε λεφτα και να τις καμαρωσει (λες και ειναι δικες του) υπαρχει και το φορμπς...

για οποιον αναρωτιεται γιατι ο σαββιδης πηγε αυτοπροσωπως ας κοιταξουν πως διοικειται ο ΠΑΟΚ....για οποιον αναρωτιεται γατι εκανε αυτες τις δηλωσεις ας κοιταξουν τον ΠΑΟΚ επισης ;)

ο σαββιδης εχει μια συγκεκριμενη πολιτικη επιχειρηματικα...την ιδια εφαρμοζει στον ΠΑΟΚ, την ιδια εφραμοζει στις επιχειρησεις του, την ιδια εφαρμοσε και στις αδειες 8-)

υγ1 πεθανα με το σχολιο που εκανε ενα παλικαρι πιο πισω "την πατησε οπως με το σεντερ φορ" :lol:

υγ2 αυτο το τραγουδι με το γιωργο που ειναι πονηρος για το γιαννη επρεπε να το γραψουν τελικα...

υγ3 τωρα που εισαι φορτωμενος ιβαν τραβα παρε κανεναν maiga ετσι να στανιαρουμε λιγο ολοι :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Αλλο τι λεφτα εχω και αλλο τι θελω να δώσω

Υπό αυτη την έννοια σωστός ο ιβαν

Τα δυο λάθη οτι εκανε τοσο ντόρο και πήγε ο ίδιος και έχασε
Οτι μετα απο μια επιχειρηματική ήττα βγαίνει και κανει τέτοιες δηλώσεις

Ο μοναδικός Έλληνας που παραδέχτηκε ήττα τελικα ειναι ο Αρσενης και ας ήταν πστια

Ποτε θα μάθουν οι Έλληνες να ξεχωρίζουν τα επιχειρηματικά και τα πολιτικά απ τα προσωπικά δεν ξερω

Για τον ΠΑΟΚ που μας νοιάζει μάγκες ουτε κρύο ουτε ζέστη και κακώς τόσες μερες γράφανε ολοι πόσο σημαντικό ειναι

Απλα μην γινεται γραφικοί να ωραιοποιητε μια επιχειρηματική ήττα ουτε γραφικοί να υπερβάλλετε με μια επιχειρηματική ήττα

Ειναι απλα τα πράγματα
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

pilotos έγραψε:Μάγκες, πολύ γρήγορα συμπεράσματα βγάζετε.
Απλά να πω ότι στην Αμερική, δεν βλέπει κανείς τηλεόραση, υπό την έννοια που υπάρχει εδώ στην Ελλάδα
Η τηλεόραση στην Ελλάδα σε 10 χρόνια το πολύ, θα είναι μόνο για >65.
Τώρα ακόμα βλέπουν κάποιοι >50

SM-G935F

+
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οι δηλωσεις του δειχνουν ανθρωπο που ειτε δεν εχει καταλαβει τα διαδικαστικα ειτε προσπαθει να χρυσωσει το χαπι.

οταν εχει κανει δεσμευτικη προσφορα 61 εκ και ειναι πρωτος επιλαχων τη στιγμη που δοθηκαν 2 αδειες με λιγοτερα, κατι δεν παει καλα σ αυτα που μας λεει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ψοφάω για δηλώσεις Σαββίδη
Τσίπα τώρα ξέρεις.τα λεφτά στους παλινοστουντες.
Δυο μέρες παιχνίδι Κ ύπνο χωρίς κρεβατομουρμούρα να έλεγες Κ σε έκανα πίνακα στο σαλόνι μου.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Εγώ το βλέπω ότι όλο αυτό θα παρουσιαστεί ως μία επικοινωνιακή ήττα του Ιβάν, με την έννοια ότι ήρθε σε κόντρα (ή τουλάχιστον έτσι παρουσιάστηκε) στα ίσια με χοντρό και αλαφούζ και δεν πέτυχε τον διαφαινόμενο σκοπό του.

Τώρα να συζητάμε για τέτοια ποσά στην Ελλάδα του 2016, σε μία εποχή που η τάση είναι προς καλωδιακές και ιντερνετικές πλατφόρμες, μου φαίνεται υπερβολικό. Και να σημειώσουμε ότι ο φαταούλ και ο αριστερός εργολήπτης θα πρέπει να πληρώσουν ένα επίσης σεβαστό ποσό για την υποδομή του καναλιού που δεν την έχουν. Με αυτή την οπτική, ο αλαφούζ φέρθηκε πιο έξυπνα, αφού και τα λιγότερα έδωσε και την υποδομή την έχει έτοιμη.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Σχόλιο φανταστικού ΠΑΟΚτσή:

"Για κανάλι είχες κοντορωσοπόντιε, για φορ δεν είχες;;;;"

Αν είχα εγώ εφημαρδίδα, θα έγραφα πρωτοσέλιδο:

"ΜΗΔΕΝ € ΓΙΑ ΚΑΝΑΛΙ, ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΗ ΜΠΑΝΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ!!!!"

Σχόλιο στη δεξιά στήλη της εφημερίδας πουστοΓαυρος:

Πήγε να πάρει κανάλι με 9.5 εκατομμύρια και τους είπε "παιδιά, τόσα με περίσσεψαν από τις μεταγραφές, παραπάνω δεν έχω! Με Ryanair κατέβηκα, λυπηθείτε με!"
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

barlow4 έγραψε:Ψοφάω για δηλώσεις Σαββίδη
Δυο μέρες παιχνίδι Κ ύπνο χωρίς κρεβατομουρμούρα να έλεγες Κ σε έκανα πίνακα στο σαλόνι μου.
αν πετουσα και το "γλυτωσα τη γκρινια των μεταγραφων στο τελος" θα πηγαινε για εικονισμα :lol:
Spiros_S

Αυτές οι άδειες είναι για 12 χρόνια;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Sera4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:Ψοφάω για δηλώσεις Σαββίδη
αν πετουσα και το "γλυτωσα τη γκρινια των μεταγραφων στο τελος" θα πηγαινε για εικονισμα :lol:
Συμμετέχει ως δευτεραγωνιστής σε εικόνισμα ήδη.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

logios έγραψε:Χαχαχαχα είστε απίθανοι, δώστε συμβουλές και κρίνετε σωστές και λάθος τακτικές , μιλήστε για ήττες και νίκες.
Βασικά αυτό.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Spiros_S έγραψε:Εγώ το βλέπω ότι όλο αυτό θα παρουσιαστεί ως μία επικοινωνιακή ήττα του Ιβάν, με την έννοια ότι ήρθε σε κόντρα (ή τουλάχιστον έτσι παρουσιάστηκε) στα ίσια με χοντρό και αλαφούζ και δεν πέτυχε τον διαφαινόμενο σκοπό του.

Τώρα να συζητάμε για τέτοια ποσά στην Ελλάδα του 2016, σε μία εποχή που η τάση είναι προς καλωδιακές και ιντερνετικές πλατφόρμες, μου φαίνεται υπερβολικό. Και να σημειώσουμε ότι ο φαταούλ και ο αριστερός εργολήπτης θα πρέπει να πληρώσουν ένα επίσης σεβαστό ποσό για την υποδομή του καναλιού που δεν την έχουν. Με αυτή την οπτική, ο αλαφούζ φέρθηκε πιο έξυπνα, αφού και τα λιγότερα έδωσε και την υποδομή την έχει έτοιμη.
Ρε φίλε ας παρουσιαστεί όπως θέλει.τι σε νοιάζει?πραγματικά.ποιος νοιάζεται?
Ένα αρνητικό έχει όλη η υπόθεση.πήρε κανάλι ο χοντρός Κ θα δηλητηριάσει εγκέφαλους.
Όλα τα αλλα..
Spiros_S

Καθόλου δε με νοιάζει. Έχω πάψει εδώ και καιρό να βλέπω τηλεόραση. Την ανοίγω μόνο για κανένα παιδικό για τα μικρά ή για κανένα ντοκιμαντέρ ή αθλητικό.

Στο αρνητικό που λες, συμφωνούμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”