Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από buffalobill4 »

che4 έγραψε:Τωρα θυμήθηκα ρε μπιλ στο live Chat του sdna τι γελιο τότε είχε μαζευτεί όλο το φόρουμ και αυτοί είχαν χάσει τη μπαλα απ τα σχόλια

Εις ελα πισω ρε μια παρεα ειμαστε

Ρε Σουρμε δε γινεται να έχουμε ολοι την ίδια αποψη άστον να λεει τα δικά του χρειάζονται ολοι να ακούγονται

Η ίδια αποψη όλων δεν δημιουργεί πρόοδο
Τσε, νομιζω το καλυτερο πανηγυρι που εχουμε ζησει μεταγραφικα. Η μεγαλυτερη τρελα που πουλησε το paokmania και μαλιστα χωρις γραμμη
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Α, παίζει και γραμμή στο paokmania; Τώρα εξηγούνται όλα. :mrgreen:
Εγω πάντως γράφω ότι θέλω και δεν έχω φάει ban ακόμα :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

buffalobill4 έγραψε: Η μεγαλυτερη τρελα που πουλησε το paokmania και μαλιστα χωρις γραμμη

1. Τη γραμμή δεν θα την αμφισβητείς...
2. Πότε έγινε αυτό το πανηγύρι;;; :shock:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Έχω την αισθηση πως θα ξαναγίνει αυτό το πανηγύρι
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Μην κολλατε βρε στη λεξη γραμμη. Οταν λεω χωρις γραμμη, εννοω πως ποτε δεν ειπωθηκε εδω μεσα, "παμε να πουλησουμε τρελα στο live στο sdna". Οσοι γραψανε γραψανε αυτονομα.

@spyretto. Καλομελετα και σου ρχετε το μπανιο. Λεω εγω τωρα :lol: :lol:
@roman. Οταν ειχε live για το Μπερμπατοφ. Πως γινεται να μην το πηρες γραμμη?
Άβαταρ μέλους
spyretto

Η λογική λέει ότι δεν θα πάρουμε παίκτη...αν πάρουμε θα είναι εκπληξη για μένα.
Μπορεί να έρθει βέβαια δεξιό μπακ ή τερματοφύλακας σε στυλ Αρσνεσεν ( φτηνοί ).

Αλλά για δεκάρι ακριβό δεν το βλέπω. 2 βδομάδες πέρασαν χωρίς να κουνηθεί φύλλο.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Τώρα εγώ που ψυχανεμιζωμαι μεταγραφάρα στυλ Μητσάρα έχω παραισθήσεις;;;
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

RoMaN έγραψε:
buffalobill4 έγραψε: Η μεγαλυτερη τρελα που πουλησε το paokmania και μαλιστα χωρις γραμμη

1. Τη γραμμή δεν θα την αμφισβητείς...
2. Πότε έγινε αυτό το πανηγύρι;;; :shock:
Πρεπει να ησουν μεταξύ Νικαράγουας και Γαλλικης Πολυνησίας το βραδυ 1.9.15 01:07 που ανακοινωθηκε ο Μπερμπαντης.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

"Πρώτα συζητάμε με τους σκάουτερ τους υποψήφιους στόχους και μετά μιλάω με τον προπονητή και του λέω να δει τον παίκτη κλπ και αν μου πει όχι ποτέ δεν τον αγοράζουμε, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση που εγώ πω το όχι. Πρέπει να πούμε και οι δύο το "ναι" για να προχωρήσουμε. Μετά πρέπει να μιλήσουμε και με τον Τζακ, τον οποίο θεωρώ πολύ σημαντική προσωπικότητα της ομάδας. Οπότε οι τρεις μας συμμετέχουμε σε αυτό το κομμάτι. Ο επόμενος άνθρωπος είναι ο κ.Σαββίδης, του τα λέω όλα με κάθε λεπτομέρεια, θέλουμε αυτόν, με αυτά τα λεφτά και από εκεί και πέρα περιμένω ένα "ναι" ή ένα "όχι".

Προφανώς και είναι πολύ δύσκολο να φέρεις παίκτες από την Γαλλία, την Αγγλία, την Γερμανία, καθώς δεν προτιμούν να έρθουν σε μια χώρα μικρότερη, στο δικό τους μυαλό. Οπότε πρέπει να σκεφτείς που μπορείς να βρεις παίκτες που να θέλουν να έρθουν και επίσης που μπορούμε να βρούμε ταλέντα τα οποία να είναι οικονομικά, αλλά να έχουν ισάξιο ταλέντο. Για αυτό ψάχνουμε στην Λατινοαμερικάνικη αγορά, στη βαλκανική και φυσικά στην ελληνική, η οποία αποτελεί την πρώτη επιλογή. Είμαστε ένας ελληνικός σύλλογος και πρέπει πρώτα να κοιτάμε τους Έλληνες παίκτες. Και είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε πολλούς Έλληνες παίκτες, όχι χάρη σε μένα, αλλά χάρη στη δουλειά που έχει κάνει ο σύλλογος στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

falconakis έγραψε:Τώρα εγώ που ψυχανεμιζωμαι μεταγραφάρα στυλ Μητσάρα έχω παραισθήσεις;;;
Σαλπι, δεν εχουμε δεξι μπακ :opaokara: :mrgreen:

Υ.Γ "σκαουτερ, ιγκορ, τζακ, ιβαν"
τον κυρ-νικο δε θα τον αφηνεις στην απεξω, ΤΟΝ ΚΥΡ ΝΙΚΟ..
Κατσε μην αρχισει νεο μπαραζ δηλώσεων τωρα, αμαν αμαν καναμε να σε προστατέψουμε :mrgreen:

Τελικα δεν ειναι προκαθορισμενο το μπάτζετ ε? Και αν αργησει να βρεθεί ο ιβαν ή αργήσουν οι συζητησεις αν αναμειχθει πχ ο ΝΒ? Πεταξε το πουλακι? 8-)

Έμπαινε Φρανκ, καλα τα λες, πραξτα κιολα :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 17 Ιαν 2016, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

falconakis έγραψε:Τώρα εγώ που ψυχανεμιζωμαι μεταγραφάρα στυλ Μητσάρα έχω παραισθήσεις;;;
ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Aυτος ο Ρονι που γραφει ο Κολκας,(που υποτειθεται οτι ειναι και 29 χρονων :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) καλος ειναι?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 2#p1057352
Συνέντευξη του Arnesen. Μπας και σταματήσουν ποτέ οι φαιδρότητες περί μεταγραφών κάθε αναθεματισμένη μεταγραφική περίοδο!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

buffalobill4 έγραψε:@roman. Οταν ειχε live για το Μπερμπατοφ. Πως γινεται να μην το πηρες γραμμη?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ήταν λίγες μέρες, 2-3 νομίζω, πριν το ξέμπαρκό μου..
Άβαταρ μέλους
spyretto

Αφού δεν θα φέρουμε τον κανονικό Ρόνι, εξετάζεται κι αυτός της Χέρτα. Από τον Ραμίρεζ στον Ρόνι
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Μα ο ιδιος ο Κολκας ειχε συνεντευξη του ΦΑ που ελεγε οτι ειναι δυσκολο να φερεις παιχτη απο Γερμανια, Αγγλια... μολις σημερα.

Ασε που βλεπω και τη φατσα του και μου θυμιζει τον Σαμιουελ Τζακσον στο The Hateful Eight :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”