10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Πρέπει να εκμεταλευτουμε το εκπληκτικό κράτημα μπάλας που έχει αυτό
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
Οποιος ξερει ποδοσφαιρο μπορει να καταλαβει τι εκανε στα 45 λεπτα που επαιξε κορυφη...οι υπολοιποι μπορουν να συνεχισουν να λενε @@@
αυτή η πρόταση, είναι για μένα όλο το ζουμίspyretto έγραψε:Ηρθε σε μια ομάδα που δεν ταιριάζει το αγωνιστικό της στυλ με το δικό του. Ηθελε να τον δει ο Ιβάν με τα ασπρόμαυρα και τον είδε. .....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Πέμ 11 Φεβ 2016, 22:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Στο δεύτερο που έπαιξε κορυφή και η ομάδα ήταν στημένη σχετικά ορθολογικά πρόσφερε πολύ στο κράτημα και μοίρασμα της μπάλας.Είχε και ένα σουτ που κόντραρε δυστυχώς.
Θέλω να βγούνε σήμερα να βγουν όσοι τον έλεγαν αδιάφορο και να μας πουν πως τον είδαν σήμερα που γύριζε για να καλύψει αριστερα και δεξιά σε όλο το παιχνίδι.
Θέλω να βγούνε σήμερα να βγουν όσοι τον έλεγαν αδιάφορο και να μας πουν πως τον είδαν σήμερα που γύριζε για να καλύψει αριστερα και δεξιά σε όλο το παιχνίδι.
Σήμερα όντως έδειξε ότι θέλει να προσφέρει. Αλλά δεν αρκεί αυτό από μόνο του.
Odi έγραψε:Στο δεύτερο που έπαιξε κορυφή και η ομάδα ήταν στημένη σχετικά ορθολογικά πρόσφερε πολύ στο κράτημα και μοίρασμα της μπάλας.Είχε και ένα σουτ που κόντραρε δυστυχώς.
+το ότι δεν τον είδα να χάνει κεφαλιά και οι περισσότερες πήγαιναν σε συμπαίκτες του
- Παλαιολόγος
- john4serres
Έδωσες ό,τι είχες και δεν είχες απόψε...Είδα ότι μπαίνοντας στην καταπακτή κρατούσες τον σπλήνα σου και μόρφαζες από πόνο...Μέχρι το 60' αντέχεις πλέον ή ακόμα καλύτερα θα είσαι πιο άνετος σαν αλλαγή μετά το 60' με πιο κουρασμένους αντιπάλους...
Μπράβο σου πάντως ρε μεγάλε Μίτκο...Νιώθεις πλέον...
... 
Μπράβο σου πάντως ρε μεγάλε Μίτκο...Νιώθεις πλέον...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 12 Φεβ 2016, 03:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_NORTH_ARMY
Εντάξει παιδιά δουλευόμαστε μεταξύ μας ε? Έλα πείτε, το κάνετε για πλάκα. Δε μπορεί να λέτε μπράβο, συγχαρητήρια, ΜVP, νιώθεις κτλ για τον Μπερμπάτοφ επειδή κρατάει τη μπάλα. Θα μας πέσουν τα ματόκλαδα. Όχι τίποτα άλλο, τον ίδιο τον Βούλγαρο αποκαθηλώνετε με τέτοιες αντιδράσεις.
Όποιος δε κατάλαβε ότι ο Μπερμπάτοφ δεν έχει δυνάμεις ούτε 30 λεπτά, είναι απλά προσωπολάτρης. Τον θυμάμαι σε μια φάση να του βγάζει μια μπαλιά ο Μακ νομίζω, σπάζοντας το τεχνητό οφσάιντ και ενώ η μπαλιά ήταν τόσο γλυκιά, αυτός "έτρεχε" προς τη μπάλα τόσο αργά που βγήκε άουτ!!! Εκεί ο Μακ είχε δημιουργήσει ευκαιρία.
ΥΓ: Γύρω στο 80φεύγα, πιάνει ένα γυριστό μέσα στην περιοχή, κοντράρει σε έναν του Πανιωνίου και βγαίνει κόρνερ. Φοβόμουν ότι θα μπω κάποια στιγμή εδώ μέσα και θα δω κάποιον να γράφει τι ωραίο γκολ που θα έμπαινε και να δίνει συγχαρητήρια.
Όποιος δε κατάλαβε ότι ο Μπερμπάτοφ δεν έχει δυνάμεις ούτε 30 λεπτά, είναι απλά προσωπολάτρης. Τον θυμάμαι σε μια φάση να του βγάζει μια μπαλιά ο Μακ νομίζω, σπάζοντας το τεχνητό οφσάιντ και ενώ η μπαλιά ήταν τόσο γλυκιά, αυτός "έτρεχε" προς τη μπάλα τόσο αργά που βγήκε άουτ!!! Εκεί ο Μακ είχε δημιουργήσει ευκαιρία.
ΥΓ: Γύρω στο 80φεύγα, πιάνει ένα γυριστό μέσα στην περιοχή, κοντράρει σε έναν του Πανιωνίου και βγαίνει κόρνερ. Φοβόμουν ότι θα μπω κάποια στιγμή εδώ μέσα και θα δω κάποιον να γράφει τι ωραίο γκολ που θα έμπαινε και να δίνει συγχαρητήρια.
desperando έγραψε:Οποιος ξερει ποδοσφαιρο μπορει να καταλαβει τι εκανε στα 45 λεπτα που επαιξε κορυφη...οι υπολοιποι μπορουν να συνεχισουν να λενε @@@
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Τον έβαλε επιτέλους σέντερ φορ και αυτός εκεί, επέμενε να «βγαίνει από το κουτί».Odi έγραψε: Θέλω να βγούνε σήμερα να βγουν όσοι τον έλεγαν αδιάφορο και να μας πουν πως τον είδαν σήμερα που γύριζε για να καλύψει αριστερα και δεξιά σε όλο το παιχνίδι.