αν γινει κατι τετοιο ειμαστε αξιοι της μαυρης μοιρας μας. αυτο θα ειναι το μονο σιγουρο.obanebane έγραψε:Αν φυγουν τωρα θα φυγουν μαζι,ελπιζω οτι δεν θα γινει κατι τετοιο.
Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Εγώ παραπάνω γράφω πως σκέφτεται ο Σαββίδης και όχι εγώ. Έχει καλές προθέσεις εννοείται και δίνει πολλά χρήματα. Νιώθει ότι κάνει το χρέος του με το παραπάνω, οπότε εντοπίζει το πρόβλημα στο αγωνιστικό και για αυτό τρώει τους προπονητές έτσι για πλάκα. Όσο για τα μπάτζετ που λες ο Σαββίδης έτσι το βλέπει - είμαι σίγουρος.spyretto έγραψε:Πάντως για το ότι είναι άδειο το γήπεδο ευθύνεται και ο ίδιος ο Σαββίδης. Δεν χρειάζεται να το αναλύουμε αλλά αλλα περίμενε ο κόσμος να δει από την πρώτη χρονιά που ήρθε και άλλα βλέπει. Το ότι είμαστε τρίτοι με το δεύτερο μεγαλύτερο μπατζετ επίσης δεν λέει κάτι. Αν ήταν έτσι η Τσέλσι με το μεγαλύτερο μπάτζετ θα ήταν πρώτη ή δεύτερη και η Λέστερ τελευταία.
Από την άλλη είναι αναμφισβήτητα ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ. Πήρε την ΠΑΕ με τεράστια προβλήματα και την έβαλε σε μια ρέγουλα, πλήρωσε τα χρέη, οργάνωσε τις ακαδημίες, έδωσε κάποιο όραμα τέλος πάντων ότι κάτι αλλάζει.
Από κει και πέρα πρέπει να αποδεκτούμε ότι ο ΠΑΟΚ θα κινείται σ'αυτά τα δεδομένα, σύμφωνα με τα χούγια του μεγαλομετόχου. Σημασία έχει να γίνονται βήματα μπροστά και φέτος σαν να αρχίσε να γίνεται επιτέλους κάτι σωστά.
Πιστεύω ότι ο Σαββίδης έχει καλές προθέσεις για τον ΠΑΟΚ. Θέλει ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε άλλα επίπεδα και ο ίδιος να αποκτήσει δόξα και να αγαπηθεί από τον λαό του. Και η ΠΑΕ να γινει οικονομικά αυτάρκης και ποδοσφαιρικά ανταγωνιστική. Το φετινό πλάνο λοιπόν είναι στη σωστή κατεύθυνη. Ισως να το εκτιμά και ο ίδιος ο Ιβάν αυτό γιατί δεν υπάρχουν ενδείξεις οτι θα επαναλάβει για τέταρτη φορά το ίδιο λάθος.
Τώρα αν θες τη δική μου άποψη, σίγουρα δεν παίζουν μόνο τα μπάτζετ μπάλα, αλλά η αεκ ήταν σε πολύ χειρότερη μοίρα από εμάς, ανεβαίνοντας από τη β εθνική και το μπάτζετ της είναι στο 1/3 ή 1/4 του ΠΑΟΚ, με μεγαλύτερο μισθό του Μπουονανότε με 350.000. Η Τσέλσι που λες ανταγωνίζεται σοβαρά οργανωμένα σωματεία και η διαφορά στα μπάτζετ δεν είναι τόσο μεγάλη. Αν μία ομάδα έχει 200εκ και η άλλη 120 η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη και ένα οργανωμένο σωματείο (σαν την Άρσεναλ) μπορεί να παλέψει τη διαφορά. Μη τρελαθούμε η αεκ τώρα ανέβηκε και το υλικό της είναι μέτριο. Αν έπαιζε την περίοδο 2008-10 θα πάλευε για τη σωτηρία της. Έχει πέσει πολύ το επίπεδο όλων των ομάδων και δε το βλέπουμε. Η μόνη ομάδα που δεν έπεσε είναι ο γαύρος και για αυτό κοντεύει να το πάρει αήττητος. Μετά πάμε στο βάζελο που είναι ομάδα δεμένη και εκεί είναι λογικό να μπορείς να χάσεις τη μάχη. Ο βάζελος επίσης δεν έχει μικρό μπάτζετ. Αλλά φέτος έχει οικονομικά προβλήματα και παίκτες ξενερωμένους (Μπεργκ) και πούλησε τον καλύτερο (για φέτος) παίκτη του.
Προσπαθούμε να κάνουμε το μαύρο άσπρο φέτος, γιατί βαρεθήκαμε τις αλλαγές που δεν έχουν ωφελήσει, αλλά μην παραμυθιαζόμαστε κιόλας. Αν ο κόσμος του ΠΑΟΚ είχε τη νοοτροπία του 80 σήμερα θα ανοίγανε κεφάλια με την κατάντια της ομάδας, που έχει να πάρει κύπελο από το 2003 και πρωτάθλημα 31 χρόνια.
Anyways, αυτές είναι οι δικές μου σκέψεις, που δε μετράνε στην τελική. Ο Ιβάν είναι το θέμα πως σκέφτεται.
K_geo έγραψε:αν γινει κατι τετοιο ειμαστε αξιοι της μαυρης μοιρας μας. αυτο θα ειναι το μονο σιγουρο.obanebane έγραψε:Αν φυγουν τωρα θα φυγουν μαζι,ελπιζω οτι δεν θα γινει κατι τετοιο.
- kataramenos5
IN FRANK WE TRUST mode off
Ρε γαλανοματη δεν αφηνεις τις λαλακιες λεω γω να φερεις κανα δεκαρ?Κι η υπομονη κι η στηριξη εχουν τα ορια τους.
Ντιπ δε νοιωθεις?Α Ρ ΓΗ Σ Α Μ Ε.
IN FRANK WE TRUST mode on
Ρε γαλανοματη δεν αφηνεις τις λαλακιες λεω γω να φερεις κανα δεκαρ?Κι η υπομονη κι η στηριξη εχουν τα ορια τους.
Κάνει κατασκοπεία την επόμενη αντίπαλο.
Που κατάντησες ρε Φρανκ, να κάνεις τον κατάσκοπο. [FACE WITH TEARS OF JOY] lol
SM-G920F
Που κατάντησες ρε Φρανκ, να κάνεις τον κατάσκοπο. [FACE WITH TEARS OF JOY] lol
SM-G920F
Ο Φρανκ φέρνει παίκτες μέχρι 26 και γρήγορους μέχρι τώρα αυτό κανει,και αυτό να συνεχίσει να κάνει
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα προσεθετ εκτος την ταχυτητα και την τεχνικη και την ποδοσφαιρικη εξυπναδα,καθως δεν νομιζω οτι υπαρχουν και πολλοι τετοιοι στην ομαδα μας..
vs40 έγραψε:Εγώ παραπάνω γράφω πως σκέφτεται ο Σαββίδης και όχι εγώ. Έχει καλές προθέσεις εννοείται και δίνει πολλά χρήματα. Νιώθει ότι κάνει το χρέος του με το παραπάνω, οπότε εντοπίζει το πρόβλημα στο αγωνιστικό και για αυτό τρώει τους προπονητές έτσι για πλάκα. Όσο για τα μπάτζετ που λες ο Σαββίδης έτσι το βλέπει - είμαι σίγουρος.spyretto έγραψε:Πάντως για το ότι είναι άδειο το γήπεδο ευθύνεται και ο ίδιος ο Σαββίδης. Δεν χρειάζεται να το αναλύουμε αλλά αλλα περίμενε ο κόσμος να δει από την πρώτη χρονιά που ήρθε και άλλα βλέπει. Το ότι είμαστε τρίτοι με το δεύτερο μεγαλύτερο μπατζετ επίσης δεν λέει κάτι. Αν ήταν έτσι η Τσέλσι με το μεγαλύτερο μπάτζετ θα ήταν πρώτη ή δεύτερη και η Λέστερ τελευταία.
Από την άλλη είναι αναμφισβήτητα ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ. Πήρε την ΠΑΕ με τεράστια προβλήματα και την έβαλε σε μια ρέγουλα, πλήρωσε τα χρέη, οργάνωσε τις ακαδημίες, έδωσε κάποιο όραμα τέλος πάντων ότι κάτι αλλάζει.
Από κει και πέρα πρέπει να αποδεκτούμε ότι ο ΠΑΟΚ θα κινείται σ'αυτά τα δεδομένα, σύμφωνα με τα χούγια του μεγαλομετόχου. Σημασία έχει να γίνονται βήματα μπροστά και φέτος σαν να αρχίσε να γίνεται επιτέλους κάτι σωστά.
Πιστεύω ότι ο Σαββίδης έχει καλές προθέσεις για τον ΠΑΟΚ. Θέλει ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε άλλα επίπεδα και ο ίδιος να αποκτήσει δόξα και να αγαπηθεί από τον λαό του. Και η ΠΑΕ να γινει οικονομικά αυτάρκης και ποδοσφαιρικά ανταγωνιστική. Το φετινό πλάνο λοιπόν είναι στη σωστή κατεύθυνη. Ισως να το εκτιμά και ο ίδιος ο Ιβάν αυτό γιατί δεν υπάρχουν ενδείξεις οτι θα επαναλάβει για τέταρτη φορά το ίδιο λάθος.
Τώρα αν θες τη δική μου άποψη, σίγουρα δεν παίζουν μόνο τα μπάτζετ μπάλα, αλλά η αεκ ήταν σε πολύ χειρότερη μοίρα από εμάς, ανεβαίνοντας από τη β εθνική και το μπάτζετ της είναι στο 1/3 ή 1/4 του ΠΑΟΚ, με μεγαλύτερο μισθό του Μπουονανότε με 350.000. Η Τσέλσι που λες ανταγωνίζεται σοβαρά οργανωμένα σωματεία και η διαφορά στα μπάτζετ δεν είναι τόσο μεγάλη. Αν μία ομάδα έχει 200εκ και η άλλη 120 η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη και ένα οργανωμένο σωματείο (σαν την Άρσεναλ) μπορεί να παλέψει τη διαφορά. Μη τρελαθούμε η αεκ τώρα ανέβηκε και το υλικό της είναι μέτριο. Αν έπαιζε την περίοδο 2008-10 θα πάλευε για τη σωτηρία της. Έχει πέσει πολύ το επίπεδο όλων των ομάδων και δε το βλέπουμε. Η μόνη ομάδα που δεν έπεσε είναι ο γαύρος και για αυτό κοντεύει να το πάρει αήττητος. Μετά πάμε στο βάζελο που είναι ομάδα δεμένη και εκεί είναι λογικό να μπορείς να χάσεις τη μάχη. Ο βάζελος επίσης δεν έχει μικρό μπάτζετ. Αλλά φέτος έχει οικονομικά προβλήματα και παίκτες ξενερωμένους (Μπεργκ) και πούλησε τον καλύτερο (για φέτος) παίκτη του.
Προσπαθούμε να κάνουμε το μαύρο άσπρο φέτος, γιατί βαρεθήκαμε τις αλλαγές που δεν έχουν ωφελήσει, αλλά μην παραμυθιαζόμαστε κιόλας. Αν ο κόσμος του ΠΑΟΚ είχε τη νοοτροπία του 80 σήμερα θα ανοίγανε κεφάλια με την κατάντια της ομάδας, που έχει να πάρει κύπελο από το 2003 και πρωτάθλημα 31 χρόνια.
Anyways, αυτές είναι οι δικές μου σκέψεις, που δε μετράνε στην τελική. Ο Ιβάν είναι το θέμα πως σκέφτεται.
Αν βάλεις κάτω τα πράγματα ένα-ένα είναι ξεκάθαρο ότι ο Σαββίδης έχει κάνει αρκετά για τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και δεν έχει πάρει κάτι τόσο σε επίπεδο επιτυχιών αλλά και στήριξης από τον κόσμο. Ευτυχώς που έχει κολλήσει με τον ΠΑΟΚ γιατί σε διαφορετική περίπτωση αν ήταν κάποιος που δεν αγαπούσε την ομάδα θα μπορούσε ήδη να είχε αρχίσει να αποστασιοποιείται.
Καπου πρέπει να αναθεωρήσουμε κι εμείς την συμπεριφορά μας και να έρθουμε κοντά στην ομάδα. Οι απαιτήσεις και η αμφισβήτηση έχουν αρχίσει να υπερκερνάνε την στήριξη κι αν δεν υπάρχει ομοψυχία δεν νομίζω ο ΠΑΟΚ να προχωρίσει σε σταθερές βάσεις.
Τσιμιροτ ροντριγκεζ ζαιρο δείχνουν ότι θα φέρει κάτι καλό άσχετα αν δεν είναι φίρμα
- paokovios1974
Το χεις.kataramenos5 έγραψε:IN FRANK WE TRUST mode off

- john4serres