Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
koseco

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από koseco »

κ_geo, barlow4 και sotos26 μετά απο ατέλειωτες στιγμες νευρικοτητας, απαισιοδοξίας και μιζέριας περί μεταγραφικου σχεδιασμού, όχι μόνο στο forum, η τελευταία σελίδα ειναι απόλαυση. Μου φτιάξετε την διάθεση!

Ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο του ΜΟΝΟ αν αλλάξουμε ΕΜΕΙΣ σαν οπαδοί-φίλαθλοι.
Κάνουμε κριτική στην ομαδα μας, δεν την θαβουμε όμως.

ΥΓ Σωτήρη Νινη εύχομαι να παίξεις μπάλα στον ΠΑΟΚ και όλοι οι ευρηματιες του ¨δεν θα γίνεις Ελληνα ποτέ Αλβανε Αλβανε¨ να σε αποθεωνουν. Θα εκτελεις κανονικα τα κορνερ. Πλέον δεν κινδυνευεις απο μπουκάλια, καφέδες κλπ.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

koseco έγραψε:κ_geo, barlow4 και sotos26 μετά απο ατέλειωτες στιγμες νευρικοτητας, απαισιοδοξίας και μιζέριας περί μεταγραφικου σχεδιασμού, όχι μόνο στο forum, η τελευταία σελίδα ειναι απόλαυση. Μου φτιάξετε την διάθεση!

Ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο του ΜΟΝΟ αν αλλάξουμε ΕΜΕΙΣ σαν οπαδοί-φίλαθλοι.
Κάνουμε κριτική στην ομαδα μας, δεν την θαβουμε όμως.

ΥΓ Σωτήρη Νινη εύχομαι να παίξεις μπάλα στον ΠΑΟΚ και όλοι οι ευρηματιες του ¨δεν θα γίνεις Ελληνα ποτέ Αλβανε Αλβανε¨ να σε αποθεωνουν. Θα εκτελεις κανονικα τα κορνερ. Πλέον δεν κινδυνευεις απο μπουκάλια, καφέδες κλπ.
Αγαπητέ φίλε και συνοπαδέ..σε ευχαριστώ προσωπικά για τα καλά σου λόγια, μ'αρέσει να βλέπω τη ζωή αισιόδοξα και την ΠΑΟΚάρα σαν διέξοδο όχι αποκούμπι, αυτοσκοπό επιτυχίας για δικές μου αποτυχίες στη ζωή ή μαγαζάκι μου. Υπάρχει κάτι άρρωστο σ'αυτή τη χώρα και πιστεύω οτι σιγά-σιγά θ'αλλάξει και θα πάρει μπάλα και τον αθλητισμό.Δυστηχώς είμαστε πονεμένοι σαν λαός, και σαν ΠΑΟΚ και σαν Έλληνες και ψάχνουμε κάπου να ξεσπάσουμε. Αυτά πεθάνανε στον ΠΑΟΚ, οι τελευταίες φωνές σιγούν. Εδώ εγώ κάνω την πλάκα μου και καμιά φορά ξεφεύγω και κράζω αλλά ΠΑΟΚ είμαι ΠΑΟΚ θα πεθάνω και δε θέλω ο παπούς μου που με κοιτάει απο ψηλά και με 'κανε ΠΑΟΚτση να με φτήνει γιατί έσπασα και έδειρα γιατί δεν μου ΄κατσε καλά η αγαμία με την ανεργία μαζί με το αουτ του Στοχ.Μου χει μιλήσει για τα χρόνια που πηγαίναν μαζί ΠΑΟΚτσήδες και Αρειανοί στο γήπεδο και ήταν ένας αγώνας, ένα διάλλειμμα υπήρχε καζούρα αλλά όχι καφρίλα. Σ'ευχαριστω πολύ!Για τα άλλα δυο τα τρολ τι να πεις? Τους νιώθω φίλους μου χωρίς να τους ξέρω...
black death

Δημοσίευση από black death »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Καλος ειναι;;;
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

Όχι καλός εξαιρετικός!!!!

Τον θυμάμαι όταν έπαιζε στην Ουντινέζε...Πολύ δυνατός παίκτης με καλά μαρκαρίσματα και καλή τεχνική. Καλύπτει άνετα την θέση του αριστερού μπακ και του κεντρικού αμυντικού. Στην Ουντινέζε τα πιο πολλά του ματς νομίζω ήταν αριστερά. Στο ελληνικό πρωτάθλημα άνετα κάνει παιχνίδι από πίσω...

Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα στους Ρώσους. Βλέπω ότι δύο χρονιές δεν έκανε πολλά ματς. Βέβαια λογικό αν αναλογιστεί κανείς τι παίκτες έχει η Ζενίτ και στις δύο θέσεις. Το θέμα είναι αν τον πάνε για ελεύθερο ή για δανεικό...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

30 χρόνων ,εχει 2-3 χρονια καλα αρκεί να ειναι καλος αλλα ζενίτ ειναι οπότε
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Η Zenit έδωσε το 2010 7.000.000€ για να τον πάρει. Απλά αν δεις τι άλλες επιλογές έχει στις θέσεις που παίζει καταλαβαίνεις γιατί έχει λίγες συμμετοχές. Μου βρωμάει δανεισμός του German όμως!!!!Μέχρι σήμερα στις 00:00 είναι οι μεταγραφές;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εδω που φτάσαμε τι να κάνουμε αφού λες οτι ειναι πολυ καλός δεν με χαλάει ΟΨΙΟΝ βέβαια σε 30 χρόνων λογικά δεν βάζεις δεν εχει νόημα, καλύπτει και δυο θέσεις
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η sportday λέει έμεινε ελεύθερος απο ζενίτ χθες έρχετε σήμερα και συμφώνησε για τριετές
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

«Σκάει» Λούκοβιτς στον ΠΑΟΚ!

Σε συμφωνία με τον Αλεξάνταρ Λούκοβιτς ήρθε ο ΠΑΟΚ. Τριετές συμβόλαιο θα υπογράψει ο 31χρονος Σέρβος, που αγωνίζεται στόπερ και αριστερός μπακ.

Με τον καλύτερο τρόπο κάλυψε ο ΠΑΟΚ το κενό του στα μετόπισθεν. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συμφώνησε με τον Αλεξάνταρ Λούκοβιτς και ο Σέρβος άσος, που αγωνίζεται ως στόπερ και αριστερός μπακ, αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Ο 31χρονος παίκτης, που βρήκε τρόπο να αποδεσμευτεί από τη Ζενίτ ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Πρόκειται για παίκτη εγνωσμένης αξίας, με 28 συμμετοχές στην εθνική Σερβίας και πλούσιο βιογραφικό. Έκανε όνομα αγωνιζόμενος στον Ερυθρό Αστέρα, το 2007 μετακόμισε στην Ουντινέζε, όπου έμεινε μια τριετία και από το 2010 ανήκε στη Ζενίτ έναντι 7 εκατ. ευρώ κατακτώντας μαζί της και δύο πρωταθλήματα. Φέτος είχε προλάβει να παίξει σε τρία ματς, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 13 εμφανίσεις.

Η καριέρα του Λούκοβιτς με αριθμούς

2006/07: Άσκολι: 15-0
2007/08-Ουντινέζε: 36-0
2008/09-Ουντινέζε: 35-0
2009/10-Ουντινέζε: 36-0
2010-Ζενίτ: 11-0
2010/11-Ζενίτ: 31-0
2011/12-Ζενίτ: 3-0
2012/13-Ζενίτ: 13-0
2013/14-Ζενίτ: 3-0

http://www.sport-fm.gr/article/skaei-lo ... aok/696529

Υ.Γ. Και εδώ για ελεύθερο αναφέρει...Στην Μαρία ποιος θα το πει;;;;; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σεντερ μπακ θα πάρουμε η μας καλύπτει ο λουκοβιτς ;
Η γκοτζαρεβα ετσι πρέπει να ειναι κερβερος στα οικονομικά
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Στο site του Βασιλόπουλου τώρα ξύπνησαν και τον λένε Βούκοβιτς!!!!

Λογικά μας καλύπτει σαν αριστερός σέντερ μπακ. Αλλά με το σκεπτικό ότι ο Lino θα αργήσει δεν ξέρω...

Πάντως αν τον φέρει ελεύθερο είναι ένα μικρό μπαμ!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Για να δούμε τι αλλο θα δούμε τώρα στο τέλος ,μακάρι πάντως να ειναι τόσο καλη κίνηση αυτή όσο φαίνεται
Άβαταρ μέλους
Polis4

Δημοσίευση από Polis4 »

ΠΑΟΚ
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013 - 07:09
«Μπαμ» με Λούκοβιτς ο ΠΑΟΚ
Έτοιμος για το «μπαμ» με τον 30χρονο διεθνή αμυντικό της Ζενίτ, Αλεξάνταρ Λούκοβιτς, είναι να κάνει ο ΠΑΟΚ.

0
Print
A-
A+
trabzon-za-lukovica-nudi-dva-miliona.jpg
«Μπαμ» με Λούκοβιτς ο ΠΑΟΚ
Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του ετοιμάζει να προβεί ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά ετοιμάζεται για το «μπαμ» με τον Αλεξάνταρ Λούκοβιτς, όπως γράφει η Sportday. Πρόκειται για τον 30χρονο διεθνή αμυντικό της Ζενίτ, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως στόπερ.

Όπως αναφέρει η εν λόγω εφημερίδα, ο παίκτης έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και απέμενε μόνο να μείνει ελεύθερος από τους Ρώσους, κάτι που έγινε χθες. Έτσι, αναμένεται σήμερα στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί αύριο, αφού όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Ποιος είναι

Γεννημένος στις 23 Οκτωβρίου 1982 στο Κράγιεβο της Σερβίας, ο Αλεξάνταρ Λούκοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από ομάδες της χώρας του και η πρώτη μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα ήρθε το 2007, όταν πήγε στην Ιταλία για λογαριασμό της Ουντινέζε. Εκεί έμεινε μέχρι το 2010, όπου είχε 97 συμμετοχές, για να... μετακομίσει στη Ρωσία και στη Ζενίτ. Με τον σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης μέτρησε 40 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Διάβασε περισσότερα στο: «Μπαμ» με Λούκοβιτς ο ΠΑΟΚ | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

για μπαμ φαινεται, η ομαδα αποκτα εναν παικταρα μακαρι να ολοκληρωθει... :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”