László Bölöni
Re: László Bölöni
Όχι παίδες δεν φταίει μόνο το υλικό.Δηλ. πρέπει να φτάνει στο 75' για να κάνει κάτι?
Έχεις χαφ της πλάκας (Γεωργιάδη-Σάλπι).ΟΚ. Βάλε το γατάκι δεξιά, τον κοντό μπροστά (όταν αποφασίσεις 2 επιθετικούς) και αριστερά Λίνο-Σταφυλίδη, Νιμανί δεν ξέρω διάλεξε αλλά κάνε κάτι...
Έχεις χαφ της πλάκας (Γεωργιάδη-Σάλπι).ΟΚ. Βάλε το γατάκι δεξιά, τον κοντό μπροστά (όταν αποφασίσεις 2 επιθετικούς) και αριστερά Λίνο-Σταφυλίδη, Νιμανί δεν ξέρω διάλεξε αλλά κάνε κάτι...
αυτό ήταν μάλλον από λάθος στο τόπικ του Σάλπι, το μεταφέρω χωρίς να το υιοθετώKranatos έγραψε:Έχεις τον Γεωργιάδη μπροστά και δεξιά..
Αλλά ξέχασα..
Προκειμένου να παίζει ο επαγγελματίας 11άδα τον βαφτίσαμε αριστερό εξτρέμ τον μικρό..
Όπως είχαμε βαφτίσει και τον Αντελίνο για τον ίδιο ακριβώς λόγο..
Βέβαια εκεί μιλούσαμε για σπάνια ποδοσφαιρική ευφυία που μπορούσε να ανταποκριθεί θέση με ανάποδο πόδι..
Τώρα πρέπει να κάνουμε αχταρμά όλη την επιθετική γραμμή για να βρει θέση το χχχχχχ εκατομμύριο..
- Sick Bastard
Κι εμένα αυτό πήρε το αυτί μου...
Θα φύγει εκτός και εάν μείνει.
Έλεος με τους Dan Brown εδώ μέσα!!!
Θα φύγει εκτός και εάν μείνει.
Έλεος με τους Dan Brown εδώ μέσα!!!

+1000 φίλεbrigate4 έγραψε:Όχι παίδες δεν φταίει μόνο το υλικό.Δηλ. πρέπει να φτάνει στο 75' για να κάνει κάτι?
το π 24 εχει Αρχισει σποντες παντως για γιαννου νιμανι κλπ.....αλλα δε θα τους περασει.....Κανει λαθη ναι αλλα πλεον εχει το χειροτερο ροστερ τις 4ετιας με τις χειροτερες προοπτικες επισης...
- Emprostisghsoitrelamenoi
Διακρίνω μία προσπάθεια έντεχνης αξίωσης αποπομπής του από ορδή ΑΡΔ .
Θα τον φάτε ΚΑΙ αυτόν πουσταράδες ?? Για να φέρετε τι? Κολλητούς ,Αναστασιάδη ή τανκς ?
Θα τον φάτε ΚΑΙ αυτόν πουσταράδες ?? Για να φέρετε τι? Κολλητούς ,Αναστασιάδη ή τανκς ?
Γενικώς περνάνε μια διαφορετική γραμμή οι ΑΡΔ μας τον τελευταίο καιρό..
Του στυλ " Ή μας βγάζεις CL κύριε Λάσζλο ή φεύγεις", που μόνο γέλια προσφέρει..
Του στυλ " Ή μας βγάζεις CL κύριε Λάσζλο ή φεύγεις", που μόνο γέλια προσφέρει..
Ναι, συμφωνω απολυτως.
Ο Λαζλο θα μεινει.
Ειναι παρα πολυ καλος προπονητης και κοφτε την προπαγανδα σας.
Ο Λαζλο θα μεινει.
Ειναι παρα πολυ καλος προπονητης και κοφτε την προπαγανδα σας.
Πάνω του πρέπει να χτιστεί ο ΠΑΟΚ της νέας 3ετίας. Με τα στραβά του και τα καλά του, που είναι και μονόδρομος εάν δεν έχεις χοντρο = πιτσιρίκια.
Λαμόγια ΑΡΔ σιωπή! Αμέσως να μου κάνουν ρεπορτάζ για το θιγμένο Γιάννου και τα νεύρα του ΓΓ και την επιμονή στο Νιμανί κλπ. Ο Γιάννου και ο ΓΓ και ο κάθε Γιάννου και ο κάθε ΓΓ υπέγραψαν κανα συμβόλαιο 11αδας με 1-2 καλές εμφανίσεις; Και εννοείται οτι θα δοκιμάσει το Νιμανί, γιατί έχει ούτε 6 μήνες για να τον κρίνει σε 2 θέσεις, ενώ οι άλλοι έχουν ήδη συμβόλαιο, αυτόν το Μάιο θα πρέπει να ξέρει εάν θα τον κρατήσουμε ή όχι.
Του έχουν κουτσουρέψει το ρόστερ, του μειώνουν το budget στο 50% για του χρόνου, ένας θεός ξέρει εάν του έχουν μιλήσει και για μείωση στα δικά του, και μου κάνουν και προπαγάνδα για το μόνο που με κάνει αισιόδοξο σχετικά με τη νέα χρονιά!
Λαμόγια ΑΡΔ σιωπή! Αμέσως να μου κάνουν ρεπορτάζ για το θιγμένο Γιάννου και τα νεύρα του ΓΓ και την επιμονή στο Νιμανί κλπ. Ο Γιάννου και ο ΓΓ και ο κάθε Γιάννου και ο κάθε ΓΓ υπέγραψαν κανα συμβόλαιο 11αδας με 1-2 καλές εμφανίσεις; Και εννοείται οτι θα δοκιμάσει το Νιμανί, γιατί έχει ούτε 6 μήνες για να τον κρίνει σε 2 θέσεις, ενώ οι άλλοι έχουν ήδη συμβόλαιο, αυτόν το Μάιο θα πρέπει να ξέρει εάν θα τον κρατήσουμε ή όχι.
Του έχουν κουτσουρέψει το ρόστερ, του μειώνουν το budget στο 50% για του χρόνου, ένας θεός ξέρει εάν του έχουν μιλήσει και για μείωση στα δικά του, και μου κάνουν και προπαγάνδα για το μόνο που με κάνει αισιόδοξο σχετικά με τη νέα χρονιά!
Λαμόγια ΑΡΔ και λοιποί συγγενείς.....κοιτάξτε πρώτα τα χάλια σας και πόσο σας πονάει που το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ σας έχει καβαλήσει σε επισκεψιμότητα τον τελευταίο καιρό και και μετά ασχοληθείτε με τον ΜΠΟΛΟΝΙ.
Επίσης πείτε σε κάποια άτομα της διοίκησης που σας λένε τι να λέτε ότι θα μας βρούνε μπροστά τους.
ΓΚΕΓΚΕ?
Επίσης πείτε σε κάποια άτομα της διοίκησης που σας λένε τι να λέτε ότι θα μας βρούνε μπροστά τους.
ΓΚΕΓΚΕ?
Είναι γενικό αυτό που ήθελα να πω, οπότε το γράφω εδώ..
Η ομάδα εδώ και ΧΡΟΝΙΑ τραβάει όσο τραβάει το 10άρι της...
Όταν έπαιζε ο Ίβιτς, ακόμα και στα άσχημα του, δεν πονούσαν τα μάτια μας.
Όταν ο Λάζαρ ή και ο Φωτάκης ήταν στα πάνω τους, παίχαμε πολύ καλά.
Όταν έβαλε τον Γιάννου και έπαιξε καλά, παίζαμε καλά.
Εδώ και 2-3 ματς που οι Λάζαρ και Φωτάκης είναι ΧΩΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και εναλλάσονται στη θέση, έχουμε δεί το χειρότερο ποδόσφαιρο της χρονιάς.. 0 φάσεις, 0 δημιουργικότητα.
Το ψιλιάστηκαν και οι αντίπαλοι, κλείνουν γκαρσία και τελείωσε το παραμύθι...
Δεν ξέρω γιατί 2 αγώνες είχε τον Γιάννου εκτός 18άδας (και 11άδας, μη πω),
αλλά με τα 2 πτώματα στον άξονα και την κούραση τους να παρατείνεται ασκόπως,
νομίζω ότι ο Λάζλο έσφαλε.
Ίσως περίμενε περισσότερα, αλλα εκ του αποτελέσματος, δεν έπραξε σωστά..
Η ομάδα εδώ και ΧΡΟΝΙΑ τραβάει όσο τραβάει το 10άρι της...
Όταν έπαιζε ο Ίβιτς, ακόμα και στα άσχημα του, δεν πονούσαν τα μάτια μας.
Όταν ο Λάζαρ ή και ο Φωτάκης ήταν στα πάνω τους, παίχαμε πολύ καλά.
Όταν έβαλε τον Γιάννου και έπαιξε καλά, παίζαμε καλά.
Εδώ και 2-3 ματς που οι Λάζαρ και Φωτάκης είναι ΧΩΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και εναλλάσονται στη θέση, έχουμε δεί το χειρότερο ποδόσφαιρο της χρονιάς.. 0 φάσεις, 0 δημιουργικότητα.
Το ψιλιάστηκαν και οι αντίπαλοι, κλείνουν γκαρσία και τελείωσε το παραμύθι...
Δεν ξέρω γιατί 2 αγώνες είχε τον Γιάννου εκτός 18άδας (και 11άδας, μη πω),
αλλά με τα 2 πτώματα στον άξονα και την κούραση τους να παρατείνεται ασκόπως,
νομίζω ότι ο Λάζλο έσφαλε.
Ίσως περίμενε περισσότερα, αλλα εκ του αποτελέσματος, δεν έπραξε σωστά..
Eleos πραγματικα αυτο το λεω εχει 4 χρονια.
Κουραστηκα.
Και ξανα ακουω οτι δεν παιζουμε με 10ρι,
αλλα τι εκπληξη!!
Και παλι αμα δεν παιζει εκεινος ο παιχτης σε εκεινη τη θεση, ειτε λεγετε ανασταλτικο χαφ η 10ρι η οτιδηποτε, η ομαδα δεν τραβαει.
Απορω δεν το βλεπει κανεις?
Κουραστηκα.
Και ξανα ακουω οτι δεν παιζουμε με 10ρι,
αλλα τι εκπληξη!!
Και παλι αμα δεν παιζει εκεινος ο παιχτης σε εκεινη τη θεση, ειτε λεγετε ανασταλτικο χαφ η 10ρι η οτιδηποτε, η ομαδα δεν τραβαει.
Απορω δεν το βλεπει κανεις?
Argonaut4 έγραψε:Λαμόγια ΑΡΔ και λοιποί συγγενείς.....κοιτάξτε πρώτα τα χάλια σας και πόσο σας πονάει που το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ σας έχει καβαλήσει σε επισκεψιμότητα τον τελευταίο καιρό και και μετά ασχοληθείτε με τον ΜΠΟΛΟΝΙ.
ΓΚΕΓΚΕ?