https://img.besthqwallpapers.com/Upload ... arenas.jpg
Απ εξω βεβαια εχει εναν κροκοδειλο αλλα αυτο διορθωνεται

ω ρε αδερφέ τι όμορφο γήπεδο είναι αυτό ? ρε την τρέλα μου πόσο πίσω έχουμε μείνει ... το φαντάζομαι αυτό στην Τούμπας και με λίγο πιο κάθετες κερκίδες ... να μπαίνει μέσα ο αντίπαλος και να χαίζεται κανονικά στα βρακιά του ...giliopoulos έγραψε:Συμφωνω, ετσι ειναι και το γηπεδο της μπουρσασπορ στην Τουρκια.
https://img.besthqwallpapers.com/Upload ... arenas.jpg
Απ εξω βεβαια εχει εναν κροκοδειλο αλλα αυτο διορθωνεται
Ετσι ειναι γουσταρω κ εγω πολυ ενιαια κερκιδα στην 4, με πεταλο 10.000 μανιακωνtad έγραψε: ω ρε αδερφέ τι όμορφο γήπεδο είναι αυτό ? ρε την τρέλα μου πόσο πίσω έχουμε μείνει ... το φαντάζομαι αυτό στην Τούμπας και με λίγο πιο κάθετες κερκίδες ... να μπαίνει μέσα ο αντίπαλος και να χαίζεται κανονικά στα βρακιά του ...
ρε την Μπούρσα γήπεδο που έχει ?
Ισχυει οτι ειναι 43.500 και ειναι πολυ μεγαλο αλλα σκεψου σε ακριβως αυτο το σχεδιο:GI4NNEN4 έγραψε:Στην Τουρκία έχουν φτιάξει πολλά και ωραία γήπεδα τα τελευταία χρόνια αλλά όλα έχουν 2 διαζώματα απ' ότι βλέπω.
Της Μπούρσα είναι μικτό αλλά είναι πολύ μεγάλο.
Για 30-32χιλ. μας βλέπω με τα λεγόμενα του ειδικού buffalobill4.giliopoulos έγραψε:Ισχυει οτι ειναι 43.500 και ειναι πολυ μεγαλο αλλα σκεψου σε ακριβως αυτο το σχεδιο:GI4NNEN4 έγραψε:Στην Τουρκία έχουν φτιάξει πολλά και ωραία γήπεδα τα τελευταία χρόνια αλλά όλα έχουν 2 διαζώματα απ' ότι βλέπω.
Της Μπούρσα είναι μικτό αλλά είναι πολύ μεγάλο.
Να κοπει η πανω εξεδρα απο την μερια των επισημων και να ειναι σουιτες, δημοσιογραφικα κτλ, σαν την τωρινη τουμπα δηλαδη..
Οποτε φευγουν καμια 4/5000 θεσεις ετσι.
Και βγαζεις και 3/4 σειρες απο ολες τις αλλες θυρες, και εχεις γηπεδο 36.000 πραγματικο ηφαιστειο
Psaras έγραψε:30-32 χιλιαδες μας χτιζει και ο Γουμενος ναουμε.
50-52 χιλιαδες ειναι απαιτηση.
26 χιλιαδες με εισιτηριο και 26 χιλιαδες κουτρα γιατι ετσι μαθαμε απο παιδια.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ωραίο το γήπεδο της Bursaspor, αλλά η πόλη έχει πληθυσμό 2,5 μύρια.