11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
JohnnyCash

Re: 11. Zlatan Muslimović

Δημοσίευση από JohnnyCash »

ronaldo έγραψε:ελα ρε φωτη τι ευκαιριες εχασε μωρε
στο πρωτο ετρεχε σε φουλ ταχυτητα για να ξεφυγει απο τον αμυντικο και ισα που προλαβε να βαλει το ποδι να προλαβει την μπαλα και στο δευτερο κανει γυριστο σουτ στον αερα
εγω σημερα ειδα εναν παιχτη που υπερειχε σαφως απο του αμυντικους και τους επαιρνε ολα τα σπριντ και τις κοντρες
εσυ κρινεις μονο απο το αν βαζει γκολ δηλαδη?
ας κρατουσαμε αναστασακο τοτε που αραζε στην περιοχη και δεν συμετειχε στο παιχνιδι της ομαδας και απλα εβαζε τα ευκολα γκολ
για μενα προσφερει πολλα ο καλος μουσλιμοβιτς

Συμφωνω για Μουσλι πολυ θετικος σημερα εδωσε μαχες κυνηγησε τις φασεις και εκανε πολυ καλα τη δουλεια του..Αν επαιρνε και καμμια καθετη της προκοπης ολα θα ηταν πολυ καλυτερα...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Βαρύς αγωνιστικός χώρος...βαριά πόδια...πολύ δύσκολα για κάθετες μπαλιές. Γνώμη μου :pano:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πω πω δεν μπορω να γραφω συνεχεια και να λεω τα αυτονοητα...εμεις νομιζουμε πως παιζουμε play station και καθε ευκαιρια ειναι γκολ...χανει ενα τετ α τετ και αμεσως αρχιζουμε...μπραβο ρε ζλαταν πολυ μαχητικος και το τακλιν ολα τα λεφτα...πολυ ωραια ανοιγματα και συνεργασιες...αν εβαζες και το γκολακι θα ησουν τελειος αλλα δεν πειραζει με το βαζελο θα ειναι αλλιως τα πραγματα... :nairepaok: :nairepaok:
mcavalera4

Δημοσίευση από mcavalera4 »

ανεβασμενος μου φαινεται μετα την επιστροφη του...εδωσε πολλες μαχες και μπορω να πω πως αρχιζει να παιρνει μπρος...θα χρειαστουμε πολυ τις καλες εμφανισεις του..
Άβαταρ μέλους
JohnnyCash

Δημοσίευση από JohnnyCash »

Realcon έγραψε:Βαρύς αγωνιστικός χώρος...βαριά πόδια...πολύ δύσκολα για κάθετες μπαλιές. Γνώμη μου :pano:
Ναι δεν διευκρινησα οτι αυτος ηταν ο λογος που δεν βγηκαν οι καθετες και οχι εξαιτιας καποιου δικου μας παιχτη.... :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Με τον βαζελουά θα βάλει γκολ!
Σήμερα καλός, αλλα όπως πάντα χασογκόλης, δηλαδεί... ο παλιός καλός Μούσλι! :opaokara:
fratz8

Δημοσίευση από fratz8 »

μπορει να έχασε γκόλ ....αλλά ΄με musli η ομάδα είναι πάντα καλύτερη ... αν δε τραυματιστεί ξανα, τότε στα playoff έχουμε τύχη
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

+1

καλώς ήρθες φράτζ
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ο υγιής Μούσλι , είναι παίκτης υπερπολίτιμος για τον ΠΑΟΚ. δεν έχει σημασία πόσα γκολ βάζει(ποτέ στην καριέρα του εξάλλου δεν έβαζε πολλά γκολ)αλλά με αυτόν ανεβαίνει όλη η ομάδα! Κρατάει μπάλα , ανοίγει διαδρόμους , δίνει ασίστ, πιέζει την πρώτη πάσα και γενικώς είναι παίκτης που γεμίζει το γήπεδο. Χαώδης η διαφορά με όποιον κατα καιρούς κλήθηκε να τον αντικαταστήσει. Σήμερα, ήταν καταλυτικός ο ρόλος του στο γκολ του Φωτάκη...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Γι ακομη μια φορα εδωσε (και κερδισε) αρκετες μαχες, δημιουργώντας ουσιαστικά φάσεις για τους υπόλοιπους. Θα μπορουσε να πετυχει γκολ, αλλα μες το προγραμμα ειναι κι αυτα...

υ.γ. Βάλτο ρε Ζλάταν στο 50 να μας τρελάνεις!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

μια χαρά το πουλέν μου...

δυνατός και γερός (κάτι από carnation)...

ξεκίνα και τα παστέλια πάλι και σσσσ'ωραίος
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Τι είναι και αυτό το πράμα όμως..σε κάθε φάση τρέμει η καρδιά μας μην τραυματιστεί.

Πολύ καλός εχθές όπως και στο Ηρακλή. Δείχνει να επανέρχεται. ίδωμεν. Στα play-ox τον χρειαζόμαστε.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

novito έγραψε:Γι ακομη μια φορα εδωσε (και κερδισε) αρκετες μαχες, δημιουργώντας ουσιαστικά φάσεις για τους υπόλοιπους. Θα μπορουσε να πετυχει γκολ, αλλα μες το προγραμμα ειναι κι αυτα...

υ.γ. Βάλτο ρε Ζλάταν στο 50 να μας τρελάνεις!! :mrgreen:
Το καλό...παστέλι το φυλάει για το λαγό.....

Αντε ρε Μούσλι, βάλτο...Και μετά πάρε φόρα,πήδα στα κάγκελα της 4 και χτύπα με πάθος με το χέρι σου το δικέφαλο στη φανέλα. Να λιώσουμε πάλι από συγκίνηση και έκσταση.....
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Έτσι DimisK...
Ακόμα μου 'χει μείνει εκείνη η φάση, μετά το γκολ στο 90' με τον νιόνιο στην Τούμπα...
Έβγαλε απίστευτο πάθος στον πανηγυρισμό του... Θέλω και εγώ πολύ να το ξαναδώ...
Αλάνι συνέχισε την δουλειά και μακριά απο τραυματισμούς...
Πάμε για λαγό...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

όχι , όχι τέτοιος πανηγύρισμός! θα μας τραυματιστεί πάλι... :o
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”