Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
- thomas Murg
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Προσπάθησε πάντως ο Χατζηθεοδωρίδης για την ανατροπή αλλά την άφησε στη μέση. Ειδικά το χέρι επικό.
- ΑποστόληςΑ
- thomas Murg
Τον Μεντιλίμπαρ ο χοντρός θα τον στείλει γιατί δεν θέλει άλλες μεταγραφές.
Γρηγορίου τέλος από τις Σέρρες, ο δεύτερος για την φετινή σεζόν μετά τον Ράσταβατς
- Kabamaru11
thomas Murg έγραψε:Προσπάθησε πάντως ο Χατζηθεοδωρίδης για την ανατροπή αλλά την άφησε στη μέση. Ειδικά το χέρι επικό.
Υποπτη εμφανιση,χωρις να εχω αποδειξεις,μου φανηκε υποπτη.
- WeWillRockYou
Φαβορί για υποβιβασμό ήταν οι Σέρρες, μόλις ανακοινώθηκε η πρόσληψη του.zissos έγραψε:Γρηγορίου τέλος από τις Σέρρες, ο δεύτερος για την φετινή σεζόν μετά τον Ράσταβατς
Τώρα έχουν την ελπίδα να τα πάνε καλύτερα στην συνέχεια.
Ποσο αστειοι οι αρδ που σχολιαζουν το χθεσινο ντερμπι; Κανουν λογο για "αναμενομενη ανωτεροτητα του Δικεφαλου, μιας και επροκειτο για την ιδια ομαδα, ενω ο λαγος δεν εχει δεσει ακομα μπλα μπλα μπλα..." Αν με την περσινη ομάδα μαγκες μου δεν μπορειτε να μας κερδισετε, φανταστείτε τι εχει να γινει οταν εγκλιματιστούν οι Τσαλοβ, Τισουνταλι, Κολει, Μπακαγιοκο, Μαντι, Σορετιρε, Λοβρεν, Γκομες.
Αν ήμουν γάβρος θα τρόμαζα μετά το χθεσινό.marsantos έγραψε:Μου έκανε τρομερή έκπληξη η ισοπαλία του γαυρου. Όχι γιατί θεωρούσα τον γαυρο κάτι σπουδαίο αλλά γιατί είχα δει τον Παναιτωλικό στο μεταξύ μας και μου είχε φανεί εξαιρετικά σοφτ για για να αντέξει στο Καραϊσκάκης.
Κι όμως έγινε το απροσδόκητο. Ο οσφπ κατάφερε να είναι ακόμα πιο σοφτ απο την ομάδα του Αγρινίου. Είδα τον πιο βουτυρενιο οσφπ που εχω δει όλα α τα χρόνια. Μεσοεπιθετικα οι περισσότεροι παίκτες δεν πάνε στην επαφή οπότε σε κλειστούς χώρους και με τόσο σήκωμα της μπάλας από το πλάι θα υπάρχει πρόβλημα.
Βλέποντας τη γκέλα του γαυρου, συνυπολογιζοντας τις γκέλες που έχουν ήδη οι άλλοι 2 και παρατηρώντας το δικό μας ντέρμπι οι εκτιμήσεις μου για το φετινό πρωτάθλημα γίνονται πιο συγκεκριμένες.
Τον τιτλο φέτος θα τον διεκδικήσουν μέχρι τέλους αυτοί που θα κάνουν τις λιγότερες γκέλες.
Τα ντέρμπι θα είναι φοβερά ισορροπημένα. Όλα τα ντέρμπι δε θα 3χουν ξεκάθαρο φαβορί όποια κατάληξη κι αν έχουν.
Το μεγαλα μας όπλα φέτος είναι η υπομονή και η ωριμότητα. Με αυτά τα στοιχεία μπορούμε να πάρουμε όλα τα μικρά.
Το ματς στο Βόλο είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό.
Για μένα το ματς με το βάζελο είναι ήδη παρελθόν όσα πράγματα κι αν μπορούμε να ειπωθούν.
Μέχρι το Σάββατο το βράδυ δεν πρέπει να υπάρχει καμία Γαλατα στο μυαλό μας. Μόνο το τρίποντο στο Βόλο πρέπει να υπάρχει.
Μιλάμε για τραγική εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ χάλια που δεν μπορούσε να κάνει ούτε τα βασικά, δίνοντας στον γαβρο το δικαίωμα να κάνει ρεκόρ επιθέσεων.
Επιθέσεων όμως τόσο τραγικά δομημένων με αποτέλεσμα να έχουν ελάχιστες καθαρές ευκαιρίες.
Είναι εμφανές το ποσό λείπει από τους γαβρους ο περσινός φορτουνης αλλά και ο ποτενσε. Παίκτες οι οποίοι την έδιναν συστημένη.
Δεν ξέρω πως θα ανταπεξέλθει ομάδα που στήθηκε με μισό δεκαρι ( τσικινιο) , ειδικά αν δεν τους βγει ο Ολιβέιρα.
Προς το παρόν μόνο η σταθερά ροντινει μπορεί να τους κρατήσει κ οι διαιτησίες όπως η χθεσινή
στο sport24 ανέφεραν ότι οι 66(!!!!!) σέντρες που έκαναν είναι ρεκόρ (από τότε που έχουν στοιχεια τουλάχιστον) όπως επίσης και οι 21 (3 εύστοχες) του Rodinei που δεν έβγαλε καν 90 λεπτό!
Δεν είδα το μάτσ, αλλα αυτά τα νούμερα δείχνουν τρομακτική δυσκολία στη δημιουργία και φυσικά απουσία εναλλακτικών.
Προσωπικά μου φάνηκαν μετριότατοι και απέναντι στη Καλλιθέα που έκανε το λάθος να τους φοβηθεί λίγο παραπάνω στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο με 1-2 αλλαγές τους έπαιζε στα ίσια.
Δεν είδα το μάτσ, αλλα αυτά τα νούμερα δείχνουν τρομακτική δυσκολία στη δημιουργία και φυσικά απουσία εναλλακτικών.
Προσωπικά μου φάνηκαν μετριότατοι και απέναντι στη Καλλιθέα που έκανε το λάθος να τους φοβηθεί λίγο παραπάνω στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο με 1-2 αλλαγές τους έπαιζε στα ίσια.
Και που να το εβλεπες...
Δεν υπηρξε στιγμη που να προσπαθησαν να δημιουργησουν με αλλο τροπο
Ηταν τραγικη η εικονα.
Μικρο το δειγμα αλλα τραγικη ηταν και η εικονα των νεοφερμενων μεγαλων ονοματων (Γουλιαν και Ολιβειρα).
Ο Γουιλιαν φανηκε βαρυς και χωρις ξεπεταγμα που ηταν το χαρακτηριστικο του σαν παικτης και ο Ολιβειρα καταφερε το απιθανο μεσα σε 40 λεπτα να ξεχασεις οτι παιζει. Πραγματικα αφαντος.
Δεν υπηρξε στιγμη που να προσπαθησαν να δημιουργησουν με αλλο τροπο
Ηταν τραγικη η εικονα.
Μικρο το δειγμα αλλα τραγικη ηταν και η εικονα των νεοφερμενων μεγαλων ονοματων (Γουλιαν και Ολιβειρα).
Ο Γουιλιαν φανηκε βαρυς και χωρις ξεπεταγμα που ηταν το χαρακτηριστικο του σαν παικτης και ο Ολιβειρα καταφερε το απιθανο μεσα σε 40 λεπτα να ξεχασεις οτι παιζει. Πραγματικα αφαντος.
- thomas Murg
Για τον γάβρο, ματς κλειδί το παιχνίδι με τη γειτονιά γιατί και η γειτονιά καίγεται για βαθμούς που ελπίζω να τους πάρει από τον γάβρο κι όχι από μας.
Κάποιοι εδώ μέσα παρουσίαζαν τον Ιωαννίδη σαν δεύτερο τοργκελε εγώ βλέπω τον τελευταίο καιρό έναν πολύ ανεπτυγμένο και ισορροπημένο παίκτη. Έτσι όπως έχουν ξεφύγει τα ποσά, αυτά που ακούγονταν δεν ήταν και τόσο υπερβολικά. Τελευταία του χρονιά θα είναι εδώ όπως και του κωνσταντελια (ελπίζω όχι).
- john4serres
Πολλά τα προβλήματα για την ΑΕΚ. Ο Γκαρσία αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποφασίστηκε να μείνει εκτός την τελευταία στιγμή. Βίντα και Μουκουντί επίσης απουσιάζουν. Ο πρώτος έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω προσωπικού θέματος και ο δεύτερος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, μιας και δεν ανακλήθηκε η κλήση του από την εθνική Καμερούν. Φυσικά εκτός 20άδας τέθηκαν ο Λαμέλα, αλλά και οι Γκατσίνοβιτς, Οντουμπάτζο που είναι εκτός με θλάσεις.
Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση αν εκεί στην κούλα δεν έχουν καταλάβει ότι ο Αλμέιδα κάνει τα πάντα για να φύγει