Έγινε αδερφέ. Δεκτό. Είμαστε φουλ κομπλέ. Το μέλλον θα δείξει τα υπόλοιπα. Καλή συνέχεια.kosths BXL έγραψε: παλι εισαι τελειως εκτος πραγματικοτητας...στοπερ εχω ιγκι, κουλιερακη, νασμπεργκ , καργα και θα γυρισει και μιχαιλιδης...4 αυτη τη στιγμη 5 σε λιγες εβδομαδες...δεξια μπακ εχω το καλυτερο στη λιγκα λυρατζη για αρχη και μπακ απ τον αντρε...αριστερα εχω ραφα και τσαουση...δεκαρια με τα στοιχεια που θελουμε κανενα...παικτες που μπορουν να παιξουν τη θεση εχω πολλους ομως εγω δεν σου εβαλα ποσους καλους εχει ο βαζελος εγω σου εβαλα ποσους παικτες εχει στη θεση ....οταν εχεις απλα 3 χαφ δεν παει καν η συζητηση στο ποιοτικο γτ με 3 χαφ απλα δεν πας πουθενα...αριστερα εξτρεμ ? μπορει 0...αριστερους μεσοεπιθετικους εχω πολλους....παλι εσυ πας στο ποσους εχουμε με τα στοιχεια που θες και εγω σου λεω οτι αυτοι δεν εχουν καν παικτες σε περιπτωση που καποιος τραυματιστει...εισαι τελειως εκτος του πως κρινεται ενα ροστερ...εγω αν παθει κατι ο νασμπεργκ που επαθε θλαση εχω κουλιερακη....αν θελω να ξεκουρασω ιγκι εχω καργα...αν θελω να κανω αλλαγη τον κουρτιτς η τον ντοουγκλας εχω φελιππε (που μπορει να βγει και απο πανω τους σε καποια φαση ελπιζω) αν θελω να αλλαξω τον αντριγια αριστερα εχω παικτες ....φορ οπως το θες μπορει να μην εχουμε αλλα φορ εχουμε 2 ολιβειρα και μπραντον....εσυ για να βγαλεις την κατασταση οπως τη θες πας στο ποιοι παικτες σου κανουν εσενα κατα την αποψη σου....εγω σου λεω οτι αυτοι δεν εχουν παικτες να κανουν αλλαγη σε καποιες θεσεις....εσυ πες οτι ειμαι στην αρνσηση...εγω λεω οτι επικρατει ο ορισμος της αμπαλοσυνης σχετικα με την κριτικη των αντιπαλων ροστερ...αλλα ειναι λογικο οταν μερικοι για να δουμε θετικο σχολιο για την ομαδα πρεπει να βαλουμε ντεντεκτιβ να ψαξει
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Πολλοί απ τους παίκτες μας που παίζουν βασικοί είναι οι καλύτεροι στην Λίγκα και αυτό είναι το γαμώ το:
Νάρει, Ζίφκοβιτς, Λύρατζης, Ινγκασον, Κούρτιτς, Κοτάρσκι, Ντάντας
Για μένα οι παραπάνω είναι τοπ και θα έλεγα ο Κουλιεράκης μένει να φανεί πόσα κιλά μπάλα ξερει. Απλά σε συγκεκριμένες θέσεις έχουμε έλλειμα. Για μένα το ερώτημα είναι αν ο Λουτσεσκου θα μπορέσει να γεμίζει τα κενά εκ των έσω (Τσαούσης, Κούτσιας, Φιλίπε, Κουαλιάτα κλπ κλπ). Αναγκαστικά θα πρέπει να το δοκιμάσει και σιγά σιγά το κάνει. Μακάρι να είχε μείνει ο Χάρης.
Νάρει, Ζίφκοβιτς, Λύρατζης, Ινγκασον, Κούρτιτς, Κοτάρσκι, Ντάντας
Για μένα οι παραπάνω είναι τοπ και θα έλεγα ο Κουλιεράκης μένει να φανεί πόσα κιλά μπάλα ξερει. Απλά σε συγκεκριμένες θέσεις έχουμε έλλειμα. Για μένα το ερώτημα είναι αν ο Λουτσεσκου θα μπορέσει να γεμίζει τα κενά εκ των έσω (Τσαούσης, Κούτσιας, Φιλίπε, Κουαλιάτα κλπ κλπ). Αναγκαστικά θα πρέπει να το δοκιμάσει και σιγά σιγά το κάνει. Μακάρι να είχε μείνει ο Χάρης.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ είμαι αισιόδοξος πως την επόμενη βδομάδα θα ανακοινώσουμε παίκτη. Ελπίζω σε μπακ μιας και εκεί είναι που έχουμε ανάγκη.
Ο προπονητής δημόσια δήλωσε ότι θέλει μεσοεπιθετικό μετά το ματς με Παναιτωλικό.
Το τι γίνεται από κει και πέρα άγνωστο.
Το τι γίνεται από κει και πέρα άγνωστο.
Μπορει το υλικο να αποδειχθει ικανο στο μελλον, αλλα δεν μπορει να μην δουμε την λευκη πετσεταρα που πεταμε αυτη τη στιγμη. Ο ανταγωνισμος κανει μεταγραφικο παρτυ και εμεις σφυριζουμε αδιαφορα .
Επαναλαμβάνω, αλλο το αν τελικα αποδειχθει το ρόστερ επαρκες, κι αλλο το να μην κινεισαι ενω τη στιγμη π μιλαμε η ομαδα δειχνει να μην ειναι πληρης.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επαναλαμβάνω, αλλο το αν τελικα αποδειχθει το ρόστερ επαρκες, κι αλλο το να μην κινεισαι ενω τη στιγμη π μιλαμε η ομαδα δειχνει να μην ειναι πληρης.
Μέχρι και το σκουλήκι συνεχίζει τις μεταγραφές σαν να μην τρέχει τίποτα και οι δικοί μας έχουν τραβήξει χειρόφρενο εδώ και 2 μήνες.
Να σας πω ρε μάγκες, ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ:
Εσας σας φαίνεται λογικό να επενδύονται πρωτοφανή εκατομμύρια από γαύρο βαζελο και οαρη για μεταγραφές, την ίδια ώρα που ο εκλεκτός τους στην κυβέρνηση μας ανακοινώνει ότι έρχεται ο πιο δύσκολος χειμώνας από την εποχή πείνας του β Παγκοσμίου πολέμου;
Υπάρχει σοβαρός επενδυτής που κάνει all in σε αυτή την εποχή;
Εγώ που κάθε φορά που σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν να ήμουν μεγιστάνας να χώνω 50 εκατομμύρια το χρόνο στον ΠΑΟΚ, σε αυτή την εποχή δεν θα έβαζα. Θα περίμενα να δω τι θα συμβεί
Εγώ λέω ότι υπάρχει συντονισμός να κάνουν επικοινωνιακά μπαμ και μπουμ γιατί είναι προεκλογική περίοδος και το ένα χέρι νιβει τ άλλο. Θέλουν να παρουσιάσουν μια δήθεν εκτόξευση του ελληνικού ποδοσφαίρου και να καρπωθούν με έμμεσες και αμεσες παρεμβάσεις τα οφέλη
Εσας σας φαίνεται λογικό να επενδύονται πρωτοφανή εκατομμύρια από γαύρο βαζελο και οαρη για μεταγραφές, την ίδια ώρα που ο εκλεκτός τους στην κυβέρνηση μας ανακοινώνει ότι έρχεται ο πιο δύσκολος χειμώνας από την εποχή πείνας του β Παγκοσμίου πολέμου;
Εγώ που κάθε φορά που σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν να ήμουν μεγιστάνας να χώνω 50 εκατομμύρια το χρόνο στον ΠΑΟΚ, σε αυτή την εποχή δεν θα έβαζα. Θα περίμενα να δω τι θα συμβεί
Εγώ λέω ότι υπάρχει συντονισμός να κάνουν επικοινωνιακά μπαμ και μπουμ γιατί είναι προεκλογική περίοδος και το ένα χέρι νιβει τ άλλο. Θέλουν να παρουσιάσουν μια δήθεν εκτόξευση του ελληνικού ποδοσφαίρου και να καρπωθούν με έμμεσες και αμεσες παρεμβάσεις τα οφέλη
Απορώ τι συζητάμε λες κ δεν είναι πασιφανής η κατηφόρα τρία χρόνια τώρα. Τι περιμένετε δηλαδή ανακοίνωση του Ιβάν "οκ λαέ του ΠΑΟΚ κ τέταρτος βολεύομαι no big deal";
Από τότε που ξεκινήσαν να μπαίνουν στις συζητήσεις μας όλα τα γύρω γύρω, χάσαμε τη ταυτότητα μας και από οπαδοί γίναμε λογιστές, δικηγόροι και επενδυτές φίλε Rain.
Συγχώρα με αν δεν με νοιάζουν οι οικονομικές δυσκολίες του Ιβάν, του Βαγγέλα και του οποιουδήποτε άλλου δισεκατομμυριούχου, παρά μόνο η ενίσχυση της ομάδας μου που εδώ και 2 χρόνια είναι ανεπαρκής.
Παράλογο ξεπαράλογο, οι 4 ομάδες από τη πρώτη πεντάδα συνεχίζουν να ενισχύονται και η μία κάθεται και χαζεύει.
Συγχώρα με αν δεν με νοιάζουν οι οικονομικές δυσκολίες του Ιβάν, του Βαγγέλα και του οποιουδήποτε άλλου δισεκατομμυριούχου, παρά μόνο η ενίσχυση της ομάδας μου που εδώ και 2 χρόνια είναι ανεπαρκής.
Παράλογο ξεπαράλογο, οι 4 ομάδες από τη πρώτη πεντάδα συνεχίζουν να ενισχύονται και η μία κάθεται και χαζεύει.
Έλα, ομως, που κανένας δεν μίλησε για all in.
Για έναν παίχτη μιλάμε σε μια πολύ συγκεκριμένη θέση για την οποία μάλιστα έχει εκφραστεί πολλάκις ο ίδιος ο προπονητής.
Λέει μαλακιες ο προπονητής και σε εκθέτει; Διωξ' τον.
Δεν λέει μαλακιες και υπάρχει πραγματι κενό;
Ε φέρε έναν παίχτη και καν' του το χατήρι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για έναν παίχτη μιλάμε σε μια πολύ συγκεκριμένη θέση για την οποία μάλιστα έχει εκφραστεί πολλάκις ο ίδιος ο προπονητής.
Λέει μαλακιες ο προπονητής και σε εκθέτει; Διωξ' τον.
Δεν λέει μαλακιες και υπάρχει πραγματι κενό;
Ε φέρε έναν παίχτη και καν' του το χατήρι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
O δυσκολος χειμωνας αφορα εμενα και εσενα,οχι μεγαλοεπιχειρηματιες,ειδικα οταν αυτοι ειναι εφοπλιστες και ασχολουνται με τη μεταφορα καυσιμων...Αυτοι την ιδια στιγμη ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ και μαλιστα σε υπερογκο βαθμο...
Ακριβώς αυτό. Και επιπλέον, να είναι όλοι οι άλλοι χαζοί και εμείς οι έξυπνοι...? Μακάρι...
Βεβαια υπαρχει και η αναγνωση πως του χρονου θα πανε 2 ομαδες στο τσου λου, δλδ περισσοτερες πιθανοτητες για τον πρωτο να μπει σε ομιλους και περισσοτερες για τον 2ο να παει ομιλους γιουροπα.rainmaker έγραψε:Να σας πω ρε μάγκες, ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ:
Βέβαια εμεις κλασικα κοιταμε το βραχυπροθεσμο κερδος της μη επενδυσης και αρνουμαστε να δουμε το μακροπροθεσμο μια επενδυσης. Ισως να φταιει που καταφερνουμε να αποκλειομαστε απο χωρια βεβαια...
Και οπως λέει και πολυ ευστοχα ο Τζοσουα, δεν μιλησε κανενας για all in και επενδυσαρα. Εναν (για να μην πω 2) παιχτη ποιοτητας χρειαζεται η ομαδα μπροστα. Ειναι ντροπή να συζηταμε στον ΠΑΟΚ του Σαββιδη για αδυναμια εξευρεσης ενος ποιοτικου παιχτη στο δεκα εδω και 2 χρονια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Κυρ 04 Σεπ 2022, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Σιγά μην έχουν ιδρύσει και τον άξονα του βππ. Προφανώς και ο γειτονιακος πήρε λεφτά από την μητρική εταιρεία στα φανερά κιόλας με τη μεταγραφή καμαρα αλλά όχι και να φτάσουμε να λέμε ότι κάνουν μεταγραφές για επικοινωνιακο παιχνίδι. Νταξει μη βλέπουμε παντού φαντάσματα. Έχουν κοινή γραμμή σε θέματα διαιτησίας και τηλεοπτικά αλλά δεν γίνεται να λέμε κάνουν μεταγραφές για την κυβέρνηση. Λίγο δηλαδη έλεος.rainmaker έγραψε:Να σας πω ρε μάγκες, ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ:
Το κατά πόσο έχει εκτοξευτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, κανείς δεν περιμένει τις μεταγραφές για να το πει. Αρκεί μια ματιά στους φετινούς αποκλεισμούς με συνολικό απολογισμό δύο νίκες του γειτονιακου. Αυτό δεν είναι εκτόξευση, αυτό είναι καταβαραθρωση.
Σωστός.Gospi έγραψε:Βεβαια υπαρχει και η αναγνωση πως του χρονου θα πανε 2 ομαδες στο τσου λου, δλδ περισσοτερες πιθανοτητες για τον πρωτο να μπει σε ομιλους και περισσοτερες για τον 2ο να παει ομιλους γιουροπα.rainmaker έγραψε:Να σας πω ρε μάγκες, ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ:
Βέβαια εμεις κλασικα κοιταμε το βραχυπροθεσμο κερδος της μη επενδυσης και αρνουμαστε να δουμε το μακροπροθεσμο μια επενδυσης. Ισως να φταιει που καταφερνουμε να αποκλειομαστε απο χωρια βεβαια...
Και οπως λέει και πολυ ευστοχα ο Τζοσουα, δεν μιλησε κανενας για all in και επενδυσαρα. Εναν (για να μην πω 2) παιχτη ποιοτητας χρειαζεται η ομαδα μπροστα. Ειναι ντροπή να συζηταμε στον ΠΑΟΚ του Σαββιδη για αδυναμια εξευρεσης ενος ποιοτικου παιχτη στο δεκα εδω και 2 χρονια.