Razvan Lucescu
- Amsterdamer_87
Re: Razvan Lucescu
Εγω εχω σκεφτει κι ενα αλλο σεναριο...
Τον Λουτσε τον φερανε τα "φιλαρακια" του στα γραφεια με το προσχημα οτι ο Παμπλο ειναι λιγος,δεν εχει πτυχεια και τα γνωστα,γιατι κινδυνευαν να εκτεθουν ανεπανορθωτα(βασικα εκτεθηκαν) απ τον Ελ Τσαρουα ..
Μπορει,λοιπον,ο Ιβαν και ο γιος του να θελουν να δουν και να σιγουρευτουν για το τι πουλια πιανει,ο Λουτσε με το ιδιο ροστερ που ειχαν οι προκατοχοι του,κι αν πραγματικα αξιζει να αναλαβει το μελλοντικο χτισιμο της ομαδας, καθως και τι ρολο παιζουν συγκεκριμενα ατομα στην διοικηση..
Και να παρουν οριστικες αποφασεις σχετικα με το μελλον και το χτισιμο της ομαδας,παραλληλα με το νεο γηπεδο,και
σε ποιον η ποιους θα το αναθεσουν..
Οι Σαββιδεοι μπορει να ειναι "ψιλοαμπαλοι" αλλα σιγουρα δεν ειναι χαζοι..
Και την οικονομικη δυναμη εχουν για να κανουν οτι θελουν και την θεληση..
Αυτη η σχετικη αποχη,ειδικα του Γιωργη,απο τα της ομαδας,αυτη την λογικη μου βγαζει στο συγκεκριμενο σεναριο..
Τον Λουτσε τον φερανε τα "φιλαρακια" του στα γραφεια με το προσχημα οτι ο Παμπλο ειναι λιγος,δεν εχει πτυχεια και τα γνωστα,γιατι κινδυνευαν να εκτεθουν ανεπανορθωτα(βασικα εκτεθηκαν) απ τον Ελ Τσαρουα ..
Μπορει,λοιπον,ο Ιβαν και ο γιος του να θελουν να δουν και να σιγουρευτουν για το τι πουλια πιανει,ο Λουτσε με το ιδιο ροστερ που ειχαν οι προκατοχοι του,κι αν πραγματικα αξιζει να αναλαβει το μελλοντικο χτισιμο της ομαδας, καθως και τι ρολο παιζουν συγκεκριμενα ατομα στην διοικηση..
Και να παρουν οριστικες αποφασεις σχετικα με το μελλον και το χτισιμο της ομαδας,παραλληλα με το νεο γηπεδο,και
σε ποιον η ποιους θα το αναθεσουν..
Οι Σαββιδεοι μπορει να ειναι "ψιλοαμπαλοι" αλλα σιγουρα δεν ειναι χαζοι..
Και την οικονομικη δυναμη εχουν για να κανουν οτι θελουν και την θεληση..
Αυτη η σχετικη αποχη,ειδικα του Γιωργη,απο τα της ομαδας,αυτη την λογικη μου βγαζει στο συγκεκριμενο σεναριο..
- PAOK_Antarctica
Προφανώς το φετινό ρόστερ είναι υποβαθμισμένο σε σχέση με το ήδη υποβαθμισμένο περσινό.
Εμενα παντως η σημερινη σιωπη με τρομαζει...Περιμενα να ακουσω ενα τελειωνουν οι ταδε,ταδε,ταδε.Δεν ανανεωνεται το συμβολαιο του ταδε και μπαινει στο παγο...Κατι ρε αδερφε,μια ειδους αντιδραση...Ερχεται ο Γεναρης και τι ακριβως περιμενουμε? Αν δεν σπασουν αβγα ομελετα δεν γινεται.Θα ερθει ενας επιτελικος και ενα δεξι μπακ και θα αλλαξει η ομαδα? Θελει κοσμογονικες αλλαγες.Ποιος θα τις κανει?
- Amsterdamer_87
Διαβολικο συμφωνω..joshua έγραψε:Διαβολικο...Ελεος αδερφε...
Οταν κανεις επενδυσεις εκατονταδων μυριων ομως υπαρχουν και παιζουν κι αυτα τα διαβολικα σεναρια καρντασι..
Ε ναι μωρε ειπε καποιος στον Σαββιδη δωσε 1,7 μυρια στον ΠΑΟΚ του 2021 για προπονητη και αυτος ειπε θα το κανω για να σε εκθεσω...
- Sick Bastard
Το ''επιτελικό σχέδιο'' λέει/έλεγε, ''να είναι κοντά στη βαθμολογία ο ΠΑΟΚ και τον Γενάρη θα έρθουν παιχταράδες''.joshua έγραψε:Εμενα παντως η σημερινη σιωπη με τρομαζει...Περιμενα να ακουσω ενα τελειωνουν οι ταδε,ταδε,ταδε.Δεν ανανεωνεται το συμβολαιο του ταδε και μπαινει στο παγο...Κατι ρε αδερφε,μια ειδους αντιδραση...Ερχεται ο Γεναρης και τι ακριβως περιμενουμε? Αν δεν σπασουν αβγα ομελετα δεν γινεται.Θα ερθει ενας επιτελικος και ενα δεξι μπακ και θα αλλαξει η ομαδα? Θελει κοσμογονικες αλλαγες.Ποιος θα τις κανει?
ΜΙλάμε για σχέδιο, όχι μαλακίες.
To φετινό ρόστερ έχει Ολιβέιρα και Άκπομ, που και οι δύο μαζί κοστίζουν 3.5 συμβόλαια Κρμέντσικ. Το φετινό ρόστερ έχει τον Μιτρίτσα αριστερό εξτρέμ των 50+ γκολ τα τελευταία 4 χρόνια. Το φετινό ρόστερ έχει τον Εσίτι των 800Κ και τον Κούρτιτς του 1.2Μ στα χαφ. Επίσης έχει τον Μπίσε που μας κουβάλησε ήδη σε αρκετά παιχνίδια.PAOK_Antarctica έγραψε:Προφανώς το φετινό ρόστερ είναι υποβαθμισμένο σε σχέση με το ήδη υποβαθμισμένο περσινό.
Το φετινό ρόστερ δεν έχει Τζόλη, που ο προπονητής δεν τον υπολόγιζε για βαισκό, και δεν έχει και Ουάρντα που ο προπονητής δεν τον ήθελε. Επίσης δεν έχει Μπάμπα, που όμως αντικαταστάθηκε με δανεικό από το ίδιο ράφι.
Υποβαθμισμένο δεν το λες αυτό το ρόστερ.
- PAOK_Antarctica
Αν ήταν να έρθουν παικταράδες γιατί δεν ήρθαν το καλοκαίρι;
Το σχέδιο μου φάνηκε περισσότερο σαν προσκύνημα στον Άι Λούτσο να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία με τις δευτεράντζες.
Το σχέδιο μου φάνηκε περισσότερο σαν προσκύνημα στον Άι Λούτσο να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία με τις δευτεράντζες.
- Sick Bastard
- PAOK_Antarctica
gika έγραψε:To φετινό ρόστερ έχει Ολιβέιρα και Άκπομ, που και οι δύο μαζί κοστίζουν 3.5 συμβόλαια Κρμέντσικ. Το φετινό ρόστερ έχει τον Μιτρίτσα αριστερό εξτρέμ των 50+ γκολ τα τελευταία 4 χρόνια. Το φετινό ρόστερ έχει τον Εσίτι των 800Κ και τον Κούρτιτς του 1.2Μ στα χαφ. Επίσης έχει τον Μπίσε που μας κουβάλησε ήδη σε αρκετά παιχνίδια.PAOK_Antarctica έγραψε:Προφανώς το φετινό ρόστερ είναι υποβαθμισμένο σε σχέση με το ήδη υποβαθμισμένο περσινό.
Το φετινό ρόστερ δεν έχει Τζόλη, που ο προπονητής δεν τον υπολόγιζε για βαισκό, και δεν έχει και Ουάρντα που ο προπονητής δεν τον ήθελε. Επίσης δεν έχει Μπάμπα, που όμως αντικαταστάθηκε με δανεικό από το ίδιο ράφι.
Υποβαθμισμένο δεν το λες αυτό το ρόστερ.
Ναι ρε γκίκα, έχει Ολιβέιρα και Άκπομ. Ο Άκπομ βέβαια ήρθε επειδή τραυματίστηκε ο Ολιβέιρα ο οποίος ούτε παίζει ούτε θα παίξει, αλλά εμείς θα λέμε πως έχει Ολιβέιρα και Άκπομ. Απορώ γιατί δεν τον βάζει δηλαδή. Και θα κρίνουμε με βάση την τιμή τους στο χρηματιστήριο γιατί αν κρίνουμε από αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας δεν θα στέκει το επιχείρημα. Γιατί ο Κρμέντσικ ήταν το φορ που ψάχναμε τόσα χρόνια και ο Τσούμπα απέτυχε σε μικρομεσαία ομάδα της Β Αγγλίας.
Γιατί αυτό έγινε. Ο Κρμέντσικ αντικαταστάθηκε από τον Τσούμπα.
Εσίτι και Μπίσε είχε και το περσινό ρόστερ, επιλογή των προπονητών ήταν να μην τους χρησιμοποιούν.
Για την αντικατάσταση Τζόλη με Μίτριτσα βλέπουν και οι τυφλοί.
Ο ΠΑΟΚ πέρσι είχε Γιαννούλη και μετά Μπάμπα. Από κανένα ίδιο ράφι η αντικατάσταση. Κανένα. Κατακόρυφη πτώση.
Τον χρόνο στις πλάτες των παικτών να τον βάλουμε ή δεν κάνει; Το ότι πέρσι παίζαμε με τον Ίγκι και φέτος με αυτόν τον Βαρέλα το αναφέρουμε ή δεν κάνει;
Η εμπάθεια εμπάθεια αλλά το να λέμε ότι το ρόστερ είναι στα ίδια επίπεδα με πέρσι είναι στα όρια της κακής προαίρεσης.
Παντως σε αντιθεση με αυτο που ειπε ο parolos αν δεν αλλαξει κατι εντυπωσιακα η χρονια δεν θα βγει με Λουτσεσκου.Δεν ειναι ουτε Φερειρα ουτε Γκαρσια ο Ρουμανος.Αν η κατηφορα συνεχιστει και δεν γινουν εντυπωσιακα πραγματα γρηγορα θα υπαρξει αποχωρηση μετα βεβαιοτητας.
Στα του ματς.
Έχεις δει ότι ο Ρούλης το μόνο που κάνει 2 χρόνια τώρα είναι αυτό. Μια ομάδα που 100 χρόνια να παίζει γκολ δεν βάζει με τίποτα σε οργανωμένη άμυνα και ότι κάνει το κάνει με αντεπιθέσεις.
Μια ομάδα χωρίς αυτοματισμούς που στηρίζεται στην ταχυδύναμη εντιαγε, καμαρα και στα τρεξίματα του σασα.
Στο μοναδικό ματς δλδ μαζί με αυτό με τον γαύρο που κάνει το ίδιο που χρειάζεται 3ο χαφ. Είτε εσιτι είτε Καντουρι. Και Μπισεσβαρ αριστερά .έχεις τον σβαμπ να σερβεται και τον αφήνεις μόνο με κουρτιτς που έχει παίξει και 3 ματς.σε παρακαλώ ρε λουτσεσκου.
Βαρελα- μιχαηλιδη πιο Άργους από την καθυστέρηση . Ε βάλε μιχαι αντί για Βαρελα να το μετριάσεις λίγο αφού δεν έχεις κρεσπο.
Από το 45 διώχνουν και γίνεται στην περιοχή τους ματομουνι. Βάλε 2ο επιθετικό …τζάμπα ήττα από μια κακή ομάδα.
Στα γύρω γύρω. Γράφω με ότι συνέπειες θα έχει για την αξιοπιστία μου σαν να μιλάω στον κολλητό μου.
Πείτε μ ένα λόγο που 3 άτομα όχι ένας πριν το ματς μου λένε έξω από το γήπεδο παιξτο διακοπή ….
Είμαι στο φόρουμ 12 χρόνια. Χωρίς να γράφω πολύ . Πάντα ήμουν υπέρ των οργανωμένων , να τους δικαιολογώ στην αγανάκτηση τους ακόμα και όταν βάζαμε αυτογκόλ (ημιτελικός με ΑΕΚ,γαύρο κλπ )το χθεσινό ακόμα δεν το έχω καταλάβει.
Έχεις δει ότι ο Ρούλης το μόνο που κάνει 2 χρόνια τώρα είναι αυτό. Μια ομάδα που 100 χρόνια να παίζει γκολ δεν βάζει με τίποτα σε οργανωμένη άμυνα και ότι κάνει το κάνει με αντεπιθέσεις.
Μια ομάδα χωρίς αυτοματισμούς που στηρίζεται στην ταχυδύναμη εντιαγε, καμαρα και στα τρεξίματα του σασα.
Στο μοναδικό ματς δλδ μαζί με αυτό με τον γαύρο που κάνει το ίδιο που χρειάζεται 3ο χαφ. Είτε εσιτι είτε Καντουρι. Και Μπισεσβαρ αριστερά .έχεις τον σβαμπ να σερβεται και τον αφήνεις μόνο με κουρτιτς που έχει παίξει και 3 ματς.σε παρακαλώ ρε λουτσεσκου.
Βαρελα- μιχαηλιδη πιο Άργους από την καθυστέρηση . Ε βάλε μιχαι αντί για Βαρελα να το μετριάσεις λίγο αφού δεν έχεις κρεσπο.
Από το 45 διώχνουν και γίνεται στην περιοχή τους ματομουνι. Βάλε 2ο επιθετικό …τζάμπα ήττα από μια κακή ομάδα.
Στα γύρω γύρω. Γράφω με ότι συνέπειες θα έχει για την αξιοπιστία μου σαν να μιλάω στον κολλητό μου.
Πείτε μ ένα λόγο που 3 άτομα όχι ένας πριν το ματς μου λένε έξω από το γήπεδο παιξτο διακοπή ….
Είμαι στο φόρουμ 12 χρόνια. Χωρίς να γράφω πολύ . Πάντα ήμουν υπέρ των οργανωμένων , να τους δικαιολογώ στην αγανάκτηση τους ακόμα και όταν βάζαμε αυτογκόλ (ημιτελικός με ΑΕΚ,γαύρο κλπ )το χθεσινό ακόμα δεν το έχω καταλάβει.
τα πραγματα ποτε δεν ειναι οσο τραγικα φαινονται
μπορει τωρα λογο και της στεναχωριας να κανουμε μονο αρνητικες σκεψεις αλλα υπαρχουν καποια σημαδια που δειχνουν πως υπαρχει διαθεση να γινουν σωστες ποδοσφαιρικες κινησεις ωστε αλλαξει η κατασταση...
ανανεωσαμε 2 πολυ σημαντικους παικτες(ζιβκοβιτς-σβιντερσκι) σε πολυ καλη ηλικια ενω τον γεναρη θα μπορουσαμε να τους χασουμε τζαμπα...
ειναι προφανες πλεον οτι η ομαδα πηρε την αποφαση να αφησει μια σειρα απο συμβολαια( πασχαλακης-κρεσπο-βαρελα-βιειρινια-ροντριγκο-μπισεσβαρ) να ληξουν το καλοκαιρι και δεν φαινεται να υπαρχει καμια διαθεση ανανεωσεις με εξαιρεση τον αρχηγο...
αν τον γεναρη δουμε 2-3 αγορες παικτων σε καλες ηλικιες (23-28) σε καποιες απο τις θεσεις που εχουμε αναγκη αυτο θα σημαινει οτι εστω και αργα ο κορμος της ομαδας θα αρχισει να αλλαζει κατι που λογικα θα συνεχιστει και το επομενο καλοκαιρι αλλα και στις επομενες μεταγραφικες περιοδους...
διαφωνω με οσους λενε πως η ομαδα ειναι παρατημενη, ειναι αλλο να μην λειτουργει σωστα το ποδοσφαιρικο κομματι γιατι ο ιδιοκτητης δεν εχει τον τροπο να οργανωσει σωστα τον συλλογο που διοικει και αλλο αυτο που λεγεται πλεον απο πολλους...
μια παρατημενη ομαδα δεν θα ανανεωνε ποτε τον καλυτερο της ποδοσφαιριστη ενω σε 2 μηνες θα υπεγραφε ως ελευθερος ουτε θα εφερνε τον λουτσεσκου με τοσο μεγαλο συμβολαιο το καλοκαιρι
μπορει τωρα λογο και της στεναχωριας να κανουμε μονο αρνητικες σκεψεις αλλα υπαρχουν καποια σημαδια που δειχνουν πως υπαρχει διαθεση να γινουν σωστες ποδοσφαιρικες κινησεις ωστε αλλαξει η κατασταση...
ανανεωσαμε 2 πολυ σημαντικους παικτες(ζιβκοβιτς-σβιντερσκι) σε πολυ καλη ηλικια ενω τον γεναρη θα μπορουσαμε να τους χασουμε τζαμπα...
ειναι προφανες πλεον οτι η ομαδα πηρε την αποφαση να αφησει μια σειρα απο συμβολαια( πασχαλακης-κρεσπο-βαρελα-βιειρινια-ροντριγκο-μπισεσβαρ) να ληξουν το καλοκαιρι και δεν φαινεται να υπαρχει καμια διαθεση ανανεωσεις με εξαιρεση τον αρχηγο...
αν τον γεναρη δουμε 2-3 αγορες παικτων σε καλες ηλικιες (23-28) σε καποιες απο τις θεσεις που εχουμε αναγκη αυτο θα σημαινει οτι εστω και αργα ο κορμος της ομαδας θα αρχισει να αλλαζει κατι που λογικα θα συνεχιστει και το επομενο καλοκαιρι αλλα και στις επομενες μεταγραφικες περιοδους...
διαφωνω με οσους λενε πως η ομαδα ειναι παρατημενη, ειναι αλλο να μην λειτουργει σωστα το ποδοσφαιρικο κομματι γιατι ο ιδιοκτητης δεν εχει τον τροπο να οργανωσει σωστα τον συλλογο που διοικει και αλλο αυτο που λεγεται πλεον απο πολλους...
μια παρατημενη ομαδα δεν θα ανανεωνε ποτε τον καλυτερο της ποδοσφαιριστη ενω σε 2 μηνες θα υπεγραφε ως ελευθερος ουτε θα εφερνε τον λουτσεσκου με τοσο μεγαλο συμβολαιο το καλοκαιρι
Μετά το ματς με το γαύρο που έγιναν τα λάθη του Εσίτι, η ομάδα φοβάται να πάει σε σετ παιχνίδι από πίσω.
Χθες είδαμε την μπάλα να γυρνάει συνεχώς στα σέντερ μπακ και να πηγαίνουμε σε βαθιές μπαλιές του Μιχαηλίδη με αποτέλεσμα να δίνουμε την κατοχή στον αντίπαλο.
Δεν ξέρω αν είναι οδηγία πλέον ή αν οφείλεται στα χαφ που τελευταία έχουν ρόλο κομπάρσου.
Χθες είδαμε την μπάλα να γυρνάει συνεχώς στα σέντερ μπακ και να πηγαίνουμε σε βαθιές μπαλιές του Μιχαηλίδη με αποτέλεσμα να δίνουμε την κατοχή στον αντίπαλο.
Δεν ξέρω αν είναι οδηγία πλέον ή αν οφείλεται στα χαφ που τελευταία έχουν ρόλο κομπάρσου.