Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Κε Καπαγιαννίδη έχετε μπερδευτεί. Καλοί οι βιοπαλαιστές αλλά εδώ δεν συζητάμε για κοινωνικά θέματα, αλλά για παίκτες του ΠΑΟΚ.
Άλλος έχει μπερδευτεί. Σημαίες και σύμβολα σε εγχρηματες σχέσεις δεν υπάρχουν.

Σημαία ήταν ο Σωκρατες που προσέφερε στους συναθλητές του και στον κόσμο της Κορίνθιανς. Τώρα όλοι παίρνουν λεφτα να παίξουν μπάλα.
Άρα δεν υπάρχει ο όρος.

Και ο κουδας και οι λοιποί κάτι έπαιρναν από λεφτα.

Άρα ούτε κάποιος από αυτούς σημαία.

Και οι μεγάλοι μας καλλιτέχνες υπήρξαν μεγάλα σύμβολα και σημαίες, αλλά και αυτοί έπαιρναν καλα λεφτά.

Άρα ούτε αυτοί σημαίες.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Rexaris έγραψε:Σ'ευχαριστώ dim, την ίδια γνώμη έχω και για σένα κι ας διαφωνούμε που και που. :pano:
Να το προσέξεις...
Χάχαχαχα

Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Obdulio έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Με αυτή τη λογική οποίος παίρνει ή επαιρνε καλά λεφτά, δεν μπορεί να είναι σημαία ούτε μιας ομάδας ούτε μιας χώρας.

Δεν είναι έτσι αδελφέ θεωρώ.

Αν δηλαδή ο Γκαρσία και ο κάθε Γκαρσία επαιρνε 1500 ή 2000 ευρώ το μήνα όταν έπαιζε θα είχε δικαίωμα να είναι σημαία;

Αν ο κάθε Γκαρσία ειχε τρεις προτάσεις. Την α του ΠΑΟΚ, την 2*α της χ ομάδας, την 3*α της y ομάδας και αυτός επέλεγε την α του ΠΑΟΚ, τότε ναι, θα δικαιούνταν να τον χαρακτηρίσεις σύμβολο/σημαία.

Ο χαρακτηρισμός συμβολο/σημαία ενέχει το στοιχείο της αυτοθυσίας, όχι της πληρωμής. Το να τιμάς το συμβόλαιό σου αποτελεί στοιχείο του καλού μισθοφόρου.
Ποσο δεν εχεις ιδεα απο Γκαρσια. Και πως φαινεται πως δεν ησουν καν ΠΑΟΚ οταν ζουσαμε τον παικτη Γκαρσια. Δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ενας (εκτος απο 1-2 γνωστους εδω μεσα) που δεν δακρυσαν με τις αυτοθυσιες του Γκαρσια ως παικτης. Αν δεν εισαι αλλοθρησκος οπως ειμαι σιγουρος, τοτε δεν εβλεπες ΠΑΟΚ το 12
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:
Rexaris έγραψε:Σ'ευχαριστώ dim, την ίδια γνώμη έχω και για σένα κι ας διαφωνούμε που και που. :pano:
Να το προσέξεις...
Χάχαχαχα

:lol: Ρε αργα η γρηγορα ολοι θα δειτε το φως το αληθινο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο Γκαρσια ειναι μια απο τις σημαιες του ΠΑΟΚ. Οπως ειναι και ο Βιερινια, οπως ο Μπανε.. Οσο και να σκατε, ετσι ειναι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

"Το σύστημα του Φερέιρα". Δεν υπάρχει σύστημα Φερέιρα. Ο Πορτογάλος υιοθέτησε, σωστά, το σύστημα με 3 στόπερ και full backs κάποια στιγμή (ένα χρόνο αφότου ανέλαβε), το οποίο δούλεψε καλά τότε (στα p.o.), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι από τη νέα σεζόν δεν είχαμε πάλι προβλήματα: 1-1 στην Τούμπα με Ατρόμητο, 0-0 στο Βόλο με πειραματική 11άδα, ισοφαρίσαμε στο 90΄ την μισή ΑΕΧ, ισοπαλία σοκ στην Τούμπα από την Ομόνοια.
Ο PG ανέλαβε, εν γνώσει της διοίκησης, όντας άπειρος στην προπόνηση επαγγελματικών ομάδων. Πολύ πιο φτηνός όμως. Έφερε κι αυτός κάποια άσχημα αποτελέσματα, μέχρι που υιοθέτησε, 5 μήνες μετά, το σύστημα με 3 στόπερς και full-backs. Τότε η ομάδα απογειώθηκε. Τα αποτελέσματα που έφερε στα p.o. δεν τα έχει φέρει ποτέ. (νίκες μέσα - έξω με ΑΕΧ και Άρη, άνετη νίκη με γαύρο). Μπήκε 4ος στα p.o. και δύο αγωνιστικές πριν το τέλος είχε εξασφαλίσει τη 2η θέση.
Επίσης είχε όλο νίκες στο κύπελλο (μέσα - έξω με ΑΕΧ και στον τελικό).
Το διάστημα αυτό ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

ΑποστόληςΑ έγραψε:"Το σύστημα του Φερέιρα". Δεν υπάρχει σύστημα Φερέιρα. Ο Πορτογάλος υιοθέτησε, σωστά, το σύστημα με 3 στόπερ και full backs κάποια στιγμή (ένα χρόνο αφότου ανέλαβε), το οποίο δούλεψε καλά τότε (στα p.o.), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι από τη νέα σεζόν δεν είχαμε πάλι προβλήματα: 1-1 στην Τούμπα με Ατρόμητο, 0-0 στο Βόλο με πειραματική 11άδα, ισοφαρίσαμε στο 90΄ την μισή ΑΕΧ, ισοπαλία σοκ στην Τούμπα από την Ομόνοια.
Ο PG ανέλαβε, εν γνώσει της διοίκησης, όντας άπειρος στην προπόνηση επαγγελματικών ομάδων. Πολύ πιο φτηνός όμως. Έφερε κι αυτός κάποια άσχημα αποτελέσματα, μέχρι που υιοθέτησε, 5 μήνες μετά, το σύστημα με 3 στόπερς και full-backs. Τότε η ομάδα απογειώθηκε. Τα αποτελέσματα που έφερε στα p.o. δεν τα έχει φέρει ποτέ. (νίκες μέσα - έξω με ΑΕΧ και Άρη, άνετη νίκη με γαύρο). Μπήκε 4ος στα p.o. και δύο αγωνιστικές πριν το τέλος είχε εξασφαλίσει τη 2η θέση.
Επίσης είχε όλο νίκες στο κύπελλο (μέσα - έξω με ΑΕΧ και στον τελικό).
Το διάστημα αυτό ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.
+1926

Κ μια ερωτηση καπως σχετικη:
Ξερει κανεις αν ΠΑΟΚ Β Κ Κ19 παιζουν εστω κατα ενα ποσοστο το συστημα / τα 1-2 βασικα συστήματα
της 1ης Ομαδας ?
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Dimg4 έγραψε:Ο Γκαρσια ειναι μια απο τις σημαιες του ΠΑΟΚ. Οπως ειναι και ο Βιερινια, οπως ο Μπανε.. Οσο και να σκατε, ετσι ειναι.
Σημαία θα είναι για σένα κ για όμοιους σου.
Εμείς σημαία έχουμε το δικεφαλο αετό κ μονο τίποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έπεσε σβου και αν χρειαστεί θα ξαναπέσει. Προχωράμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ΠΑΟΚ Β΄ και νομίζω και Κ19 παίζουν 4-3-3 ή 4-2-3-1.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

WestBlock4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ο Γκαρσια ειναι μια απο τις σημαιες του ΠΑΟΚ. Οπως ειναι και ο Βιερινια, οπως ο Μπανε.. Οσο και να σκατε, ετσι ειναι.
Εμείς εσείς αυτοί οι άλλοι...

mbison

Δημοσίευση από mbison »

Tο συστημα επιλέγεται βάσει ροστερ.
Αν εχεις πχ 2 καλους επιθετικους θα παιξεις με 2 μπροστά, αν εχεις 3 καλα στοπερ και 2 καλα φουλ μπακ, 3-5-2.
Τωρα τι εχουμε για να παιξουμε? Εναν Ζιφκοβιτς.
Πρεπει να πορευομαστε με αναδειξη παικτων απο την Κ19, δεν εχουμε αλλον τροπο. Άρα προπονητη που μπορει να το υποστηρίξει αυτό θέλουμε. Το έκανε ο Φερέιρα κ ο PG.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τώρα έχουμε επιθετικογενή ακραία μπακ (Βραζιλιάνους + Vieirinha) με καθόλου ανασταλτικές αρετές και γι αυτό θεωρώ ότι μας ταιριάζει το σύστημα με 3 στόπερς.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

WestBlock4 έγραψε:
Να πάρεις Ανατολάκη τότε στην ακαδημία μια χαρά προπονητής φίλε μου.

Σώστε με την καραμέλα που περιτυλιγετε ότι είστε περισσότερο ΠΑΟΚ από τους άλλους επειδή απλά δεν τον γουστάρετε, αυτόν εκείνον και τον παραλλο.

Μποξέρ ο ένας (μέχρι και οι γαύροι σταμάτησαν να τον λένε έτσι), μισθοφόρος ο άλλος, παίρνει πολλά λεφτά ο παραλλος..

Ασχοληθείτε με την Α.Ε. λοιπόν και όχι με πρόσωπα αφού δεν ασχολείστε... Τί σχολιάζετε?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Parolos έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:
Να πάρεις Ανατολάκη τότε στην ακαδημία μια χαρά προπονητής φίλε μου.

Σώστε με την καραμέλα που περιτυλιγετε ότι είστε περισσότερο ΠΑΟΚ από τους άλλους επειδή απλά δεν τον γουστάρετε, αυτόν εκείνον και τον παραλλο.

Μποξέρ ο ένας (μέχρι και οι γαύροι σταμάτησαν να τον λένε έτσι), μισθοφόρος ο άλλος, παίρνει πολλά λεφτά ο παραλλος..

Ασχοληθείτε με την Α.Ε. λοιπόν και όχι με πρόσωπα αφού δεν ασχολείστε... Τί σχολιάζετε?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό κατάλαβες εσυ από αυτό που ειπα??
Δε θα κάνω ουτε σημαία ουτε ειδωλο έναν επαγελματια και επειδή το παίζεις κ έξυπνος, εδώ μέσα όσοι είστε φανατικόι του Γκαρσία κάνετε ολόκληρο χαμο επειδή κάποιος έχει αντίθετη άποψη.
Μπορείς λοιπόν να υμνείς άλλον έναν επαγγελματία που πληρώνεται για αυτο που κάνει. Εμενα με νοιαζει μόνο ο ΠΑΟΚ κ κανένα πρόσωπο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”