ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Μια χαρα! Εγω θα εβρισκα να πουλησω Σβιντερσκι απο τωρα με κανα 3αρι και θα κρατουσα τον Κροατη και τον Τσεχο μεχρι το καλοκαιρι.
Αν βγαλει ματια ο Τσεχος το καλοκαιρι τον αγοραζεις και πουλας τον Τσολακ...
Και εχεις Τσεχο Δουβικα Κουτσια για του χρονου...
Βεβαια εγω παιζω μπολικο.μανατζερ κ εχω καει [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εχεις Τσεχο Δουβικα Κουτσια για του χρονου...
Βεβαια εγω παιζω μπολικο.μανατζερ κ εχω καει [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Καλή βάση εκκίνησης διαπραγμάτευσης η ρήτρα για τον Τσέχο. Αν βγάλει μάτια αυτά τα χρήματα τα δίνεις για φορ αν έχεις προσυμφωνήσει και τον ποδοσφαιριστή. Αν απλά είναι καλή η παρουσία του και πάλι θες να τον κρατήσεις το παζαρεύεις και τη ρίχνεις.
Σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή είναι εξαιρετικό να βλέπεις ότι τελειώνει τις φάσεις και με τα δύο πόδια χωρίς να καταλαβαίνεις ποιο είναι το καλό του. Μεγάλο πλεονέκτημα παστελωτή. Έχω βαρεθεί να βλέπω τη σωστή μπάλα να πηγαίνει στο λάθος πόδι και να χάνονται γκολ με το τσουβάλι
Σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή είναι εξαιρετικό να βλέπεις ότι τελειώνει τις φάσεις και με τα δύο πόδια χωρίς να καταλαβαίνεις ποιο είναι το καλό του. Μεγάλο πλεονέκτημα παστελωτή. Έχω βαρεθεί να βλέπω τη σωστή μπάλα να πηγαίνει στο λάθος πόδι και να χάνονται γκολ με το τσουβάλι
Κρίσιμη η Δευτέρα για Κροβίνοβιτς!
Η επαφή που αναμένεται να κρίνει πολλά!
Ο ΠΑΟΚ προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό για να καλύψει τα κενά που έχουν εντοπιστεί στο ρόστερ του και εκτός από την περίπτωση του Κρμέντσικ, ενδιαφέρεται έντονα και για τον Φίλιπ Κροβίνοβιτς, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα FORZA.
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ξεχωρίσει το μέσο της Μπενφίκα που αγωνίζεται ως δανεικός στην Γουέστ Μπρομ και οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα.
Πιο συγκεκριμένα την ερχόμενη Δευτέρα (4/1) έχει προγραμματιστεί κρίσιμη επικοινωνία του Όλαφ Ρέμπε με τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του, που εν πολλοίς θα κρίνει και την κατάληξη της συγκεκριμένης προσπάθειας ενίσχυσης των «ασπρόμαυρων».
inpaok
Η επαφή που αναμένεται να κρίνει πολλά!
Ο ΠΑΟΚ προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό για να καλύψει τα κενά που έχουν εντοπιστεί στο ρόστερ του και εκτός από την περίπτωση του Κρμέντσικ, ενδιαφέρεται έντονα και για τον Φίλιπ Κροβίνοβιτς, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα FORZA.
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ξεχωρίσει το μέσο της Μπενφίκα που αγωνίζεται ως δανεικός στην Γουέστ Μπρομ και οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα.
Πιο συγκεκριμένα την ερχόμενη Δευτέρα (4/1) έχει προγραμματιστεί κρίσιμη επικοινωνία του Όλαφ Ρέμπε με τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του, που εν πολλοίς θα κρίνει και την κατάληξη της συγκεκριμένης προσπάθειας ενίσχυσης των «ασπρόμαυρων».
inpaok
- sourmenetes
- Moderator
Ξέρεις πως δουλεύουν οι άνθρωποι μέσα στην ομάδα;;tsaousila έγραψε:ton ψηλο τον φερνει ο Ρεμπε . Τον Τσολακ ποιος τον εφερε?? Ο Ρεμπε τον ηξερε απ το περασμα του απ τη γερμανια. Ε ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!! ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ( ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ) ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ!!! Φαινεται περιεργο που δεν πηρε μια μεταγραφη πανω του ο Γκαρσια.... Ασ ειναι ο χαφ!!!
Τι εννοείς να πάρει πάνω του;;
Αυτός ζητάει κάποια χαρακτηριστικά και τα αξιολογούν.
Αν οι άλλοι παίκτες περιμένουν κάτι άλλο, κάτι καλυτερο και θέλουν χρόνο το ξέρεις;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η σκέψη ορθή.Gospi έγραψε:Μια χαρα! Εγω θα εβρισκα να πουλησω Σβιντερσκι απο τωρα με κανα 3αρι και θα κρατουσα τον Κροατη και τον Τσεχο μεχρι το καλοκαιρι.
Και εχεις Τσεχο Δουβικα Κουτσια για του χρονου..
Ο συμπαθέστατος Σβι κλείνει 2 χρόνια φέτος και σε εμάς το ταβάνι του είναι συμπληρωματικός. Φέτος έχει κάνει κ νούμερα που διευκολύνουν την όποια πώληση.
Θεωρητικά προς το τέλος του διαβολογενάρη θα μπορούσε να φύγει με τις λιγότερες δυνατές αγωνιστικές επιπλοκές.
Θεωρητικά αξιοπρεπέστατες κινήσεις, περιμένουμε την επαλήθευση στο χορτάρι, τουλάχιστον για μια φορά κινηθήκαμε γρήγορα και δεν μας βγήκε η πίστη μέχρι την τελευταία μέρα.
Ακριβως αυτο!tolis01 έγραψε:Η σκέψη ορθή.Gospi έγραψε:Μια χαρα! Εγω θα εβρισκα να πουλησω Σβιντερσκι απο τωρα με κανα 3αρι και θα κρατουσα τον Κροατη και τον Τσεχο μεχρι το καλοκαιρι.
Ο συμπαθέστατος Σβι κλείνει 2 χρόνια φέτος και σε εμάς το ταβάνι του είναι συμπληρωματικός. Φέτος έχει κάνει κ νούμερα που διευκολύνουν την όποια πώληση.
Θεωρητικά προς το τέλος του διαβολογενάρη θα μπορούσε να φύγει με τις λιγότερες δυνατές αγωνιστικές επιπλοκές.
Εξαλλου το μεγαλο πανηγυρι του εξηνου θα γινει μεσα στον Γεναρη. Κρατας Σβι μεχρι τελη Γεναρη και τον δινεις εκει στα χασομερια...
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Και εμένα ο Krovinovic για "τυράκι " μου φαίνεται! Μακάρι το χαφ να είναι η "δυνατή" μας κίνησηrainmaker έγραψε:Θα έβαζα δύο ευρώ ότι εν τέλει δεν θα πάρουμε κροβινοβιτς
Εγώ φοβάμαι αν είναι ο Κροατης η πρώτη μας επιλογή,μη φέρουμε τίποτα χειρότερο αν δεν κάτσει.
Προσωπικά την Μπενφίκα την θεωρώ βρώμικη ομάδα,δεν έχω καμία εμπιστοσύνη.
Προσωπικά την Μπενφίκα την θεωρώ βρώμικη ομάδα,δεν έχω καμία εμπιστοσύνη.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Bane εγώ έχω την εντύπωση πως ο πραγματικός στόχος είναι ο Max Meyer και εύχομαι να βγει αληθινό αυτό μου το προαίσθημα. Γερμανός, εταιρία που έχουμε πάρε-δώσε,τελειώνει και αυτουνού το συμβόλαιο το καλοκαίρι και παίζει ίδια ακριβώς θέση με Krovinovic. Πριν 2 χρόνια ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα...Ασε που έχουμε παίξει και αντίπαλοι και σκόραρε κιόλας! Θυμίζει περίπτωση Zivkovic(και ηλικιακά)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Σάβ 02 Ιαν 2021, 01:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Αλάνια μου αγαπητά, διαφωνώ κι εξηγώ...Gospi έγραψε:Ακριβως αυτο!tolis01 έγραψε:Η σκέψη ορθή.Gospi έγραψε:Μια χαρα! Εγω θα εβρισκα να πουλησω Σβιντερσκι απο τωρα με κανα 3αρι και θα κρατουσα τον Κροατη και τον Τσεχο μεχρι το καλοκαιρι.
Εξαλλου το μεγαλο πανηγυρι του εξηνου θα γινει μεσα στον Γεναρη. Κρατας Σβι μεχρι τελη Γεναρη και τον δινεις εκει στα χασομερια...
Σπρώξε τον Τσόλακ εάν μπορείς, εάν τον παίρνει κανένας έστω και δανεικό (αμφιβάλλω), γιατί εάν πάθει οτιδήποτε ο φαλακρός Killer από την Τσεχία (που έχει ιστορικό) και δεν έχεις τον Κάρολο τον Σβιντέρσκι έστω back up, ΠΟΛΥ βρώμα η δουλειά!
Μετά θα ψαχνόμαστε και θα λέμε....α γιατί δεν φέραμε τον Δουβίκα τώρα.....α να βάλουμε τον Κούτσια να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.....α να βάλουμε τον Τζόλη σεντερ φορ.....Αυτά θα λέμε και θα ψαχνόμαστε.
Καλά είναι εκεί που είναι ο Πολωνός μέχρι το καλοκαίρι. Μετά βλέπουμε.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
2 Συμμετοχές έχει ο Γερμανός φέτος. Δεν αμφιβάλλω οτι είναι ή υπήρξε πολύ καλός παίκτης αλλά χρειαζόμαστε παίκτη που να μας δώσει ότι ψάχνουμε άμεσα.
Το θεμα αγαπητε ειναι πως δεν βλεπω να ξεκουνιεται ευκολα ο Κροάτης...bersekeros έγραψε:Αλάνια μου αγαπητά, διαφωνώ κι εξηγώ...Gospi έγραψε:Ακριβως αυτο!tolis01 έγραψε: Η σκέψη ορθή.
Σπρώξε τον Τσόλακ εάν μπορείς, εάν τον παίρνει κανένας έστω και δανεικό (αμφιβάλλω), γιατί εάν πάθει οτιδήποτε ο φαλακρός Killer από την Τσεχία (που έχει ιστορικό) και δεν έχεις τον Κάρολο τον Σβιντέρσκι έστω back up, ΠΟΛΥ βρώμα η δουλειά!
Μετά θα ψαχνόμαστε και θα λέμε....α γιατί δεν φέραμε τον Δουβίκα τώρα.....α να βάλουμε τον Κούτσια να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.....α να βάλουμε τον Τζόλη σεντερ φορ.....Αυτά θα λέμε και θα ψαχνόμαστε.
Καλά είναι εκεί που είναι ο Πολωνός μέχρι το καλοκαίρι. Μετά βλέπουμε.
Το ιδανικο φυσικα θα ηταν να μπορουσαμε να πουλησουμε τον Κροατη κανα 3αρι, αλλα δεν το βλεπω...
Οποτε με δεδομενο (με βαση το σκεπτικο μου) οτι ο Τσολακ δεν θα φύγει ο πιο πιθανος προς αποχωρηση ειναι ο Σβιντερσκι.
Θα ειναι εγκλημα να μεινουν κ οι 3 γιατι καποιος δεν θα παρει ματς και η αξια του θα πεσει κατακορυφα!
- bersekeros
Όσον αφορά τα χαφ θα ήθελα την άποψη του συμφορουμίτη renegade που ξέρει ποδόσφαιρο και παρακολουθεί και πολύ ορθώς πράττει και με διορθώνει , γιατί εγώ οπάδός φανατικός ήμουν και είμαι..... και ερασιτέχνης περί των αμιγώς ποδοδφαιρικών, εάν και όταν κάτι δεν το εκφράζω καταλλήλως και ορθώς (όπως αυτό που έγραψα για Πρίγιοβιτς και Facundo Ferreira).
Μεταξύ Krovinovic, Brugman και Meyer....ποιός θα ήταν αυτός ο οποίος θα ταίριαζε περισσότερο στην ομάδα (και στον προπονητή) άμεσα, αποδίδοντας τα μέγιστα ωφέλη ;
Μεταξύ Krovinovic, Brugman και Meyer....ποιός θα ήταν αυτός ο οποίος θα ταίριαζε περισσότερο στην ομάδα (και στον προπονητή) άμεσα, αποδίδοντας τα μέγιστα ωφέλη ;