but who's counting?

δε φταιω.προκαλει.Μαυρο Χιονι έγραψε:Gospi έγραψε:Ο μονος λογος για να πουληθει ο Πελκας ειναι η μη ανανεωση του συμβολαιου του σε συνδυασμο με μια καλη οικονομικη προσφορα για μας...
Κατα τα λοιπα ο Πελκας οπως λεει και ο Μπαρλοου με τα καλα του και τα καλα του ειναι χρησιμος.
Βρειτε μου καλυτερο ελληνα παιχτη στη θεση του και το συζηταμε.
Και μην ακουσω για τον πεφτουνη...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίστε εριστικός κύριε!barlow4 έγραψε:Πεφτουνη
Όχι δεν πάει δανεικός από ΑΠΟΕΛ, μεταγραφή, δεν πέρασαν και Ευρώπη φέτος. Αλλά αν βγάλει μάτια εκεί, εύκολα τον παίρνειςseaman έγραψε:Δανεικός και αυτός στο Βέλγιο?
Δώσε ονόματα, δεν πείθεις έτσιΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Έκτακτη επικαιρότητα...: Μέχρι αύριο το μεσημέρι, ο ΠΑΟΚ κλείνει μεταγραφή ή μεταγραφές...!!!
Μόλις θα τα μάθω, εννοείται! Το ένα το σίγουρο, είναι Αμπντελαγιε..!!pilotos έγραψε:Δώσε ονόματα, δεν πείθεις έτσιΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Έκτακτη επικαιρότητα...: Μέχρι αύριο το μεσημέρι, ο ΠΑΟΚ κλείνει μεταγραφή ή μεταγραφές...!!!
Στάλθηκε από SM-N975F
πορκυ αντιλαμβανεσαι πως αν πεσεις εξω κ σε αυτο , μετα σε βλεπω βασταζο του βλακωτου..ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Έκτακτη επικαιρότητα...: Μέχρι αύριο το μεσημέρι, ο ΠΑΟΚ κλείνει μεταγραφή ή μεταγραφές...!!!
Επιβεβαιώνω ΠΟΡΚΥΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Έκτακτη επικαιρότητα...: Μέχρι αύριο το μεσημέρι, ο ΠΑΟΚ κλείνει μεταγραφή ή μεταγραφές...!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!barlow4 έγραψε:πορκυ αντιλαμβανεσαι πως αν πεσεις εξω κ σε αυτο , μετα σε βλεπω βασταζο του βλακωτου..ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Έκτακτη επικαιρότητα...: Μέχρι αύριο το μεσημέρι, ο ΠΑΟΚ κλείνει μεταγραφή ή μεταγραφές...!!!
Κάτι κρύβουν οι 2 τελείες και τα 2 θαυμαστικά! Πρόκειται περί συμβολισμού, δυσεπίλυτου μαθηματικού προβλήματος, όστις μόνον τέκτων μπορεί να τον αποκωδικοποιησειΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Μόλις θα τα μάθω, εννοείται! Το ένα το σίγουρο, είναι Αμπντελαγιε..!!pilotos έγραψε:Δώσε ονόματα, δεν πείθεις έτσιΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Έκτακτη επικαιρότητα...: Μέχρι αύριο το μεσημέρι, ο ΠΑΟΚ κλείνει μεταγραφή ή μεταγραφές...!!!
Στάλθηκε από SM-N975F
Γιατι ρε συ? Τουλαχιστον εχει τριπλα και σεντρα! Αντε λιγο πνευμονι θα χρειαστει αλλα τα βρισκουμε αυτα!bersekeros έγραψε:Εμένα προσωπικά δεν θα με χάλαγε καθόλου αυτό που λες Dim.Dimg4 έγραψε:Εγω λεω να παρουμε Μαουριτσιο με 400 και Βιερινια με 500 τελευταια μερα. Θα βαζουμε Βιερινια περιφερειακο φορ και Μαουριτσιο θα παιζει χαφ και φουλ δεξι μπακ.
Αλλά όχι φουλ δεξί μπακ ο Μαουρίσιο.
Ε συνηθως το τρωμε στο 90 οποτε καταλαβαινεις τι γινεταιpaoki_ έγραψε:Ακομα και οι μεταγραφες αυτης της ομαδας ειναι ψιχοβγαλτηκες.. Παντα στο 90' περιμενουμε να μπει το γκολ..