Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από seaman »

anekfrastos έγραψε:Πείτε μου αν κάνω λάθος.
Ο Ιβάν κάνει γενναιόδωρες προσφορές στα συμβόλαια των παικτών για να τους προσελκύσει.
Αυτό πολλές φορές γίνεται μπούμερανγκ γιατί αν τελικά ο παίκτης δεν πιάσει και θες να τον αλλάξεις, δύσκολα θα θέλει να φύγει αφού δύσκολα θα βρει τόσο καλό συμβόλαιο, ειδικά μετά από μια κακή χρονιά.
Κάπως σαν τους Άραβες και τους Κινέζους (σε μικρότερη κλίμακα).
Κανένα λάθος.

Επιτυχία και διασφάλιση είναι όταν τους ποδοσφαιριστές σου καταφέρνεις να τους αμείβεις με λιγότερα (έστω και ελάχιστα) από αυτά που μπορούν να βρουν αλλού.
Επίσης είναι σχεδόν βέβαιο ότι για λόγους ffp τα νέα μας συμβόλαια θα είναι χαμηλά και θα ισοσκελίζονται οι ανάγκες ολοκλήρωσης των μεταγραφών με πριμ υπογραφής που θα κάνουν δώρο τα ίδια τα αποκτήματα στο IBAN τους από τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους για τη νέα πρόκληση της καριέρας τους.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Rain ok ας πούμε ότι δεν κάνει ο Ακπομ.. που για μένα είναι ο καλύτερος Complete fucking Forward στην Ελλάδα, ασσίστ κράτημα μπάλας, άνοιγμα χώρων, γκολ.

Πες μου με το χέρι στην καρδιά αν μπορείς να βρεις, ας μην πω καλύτερο, ας πω ισάξιο , που θα βγάλει την ενέργεια που έκανε στην ασσίστ με την Μπεσίκτας..
Δεν το κάνει κανένας τυχαίος παίχτης αυτό το πράγμα, ούτε θα σου κρατήσει μπάλα μπροστά εναντίον 5 ώστε να ανέβει η ομάδα, πράγμα που έκανε επίσης με τη Μπεσίκτας όταν τον έβρισκαν μετά από γιόμα.. Ο Σβιντερβσκι εκεί την χάνει σε 3 δευτερόλεπτα και η ομάδα ξαναγυρνάει σε άμυνα χάνοντας κατοχή..

Δε μπορεί ρε παιδιά πραγματικά να βλέπετε παλτό τον Ακπομ.. δε ξέρω τι βλέπετε αλλά το "ε δεν έχει το γκολ" έτσι απλά και αυθαίρετα είναι να χαμε να λέγαμε.. ας βάλει 12 γκολ το χρόνο και θα σου σερβίρει άλλα 12 να γράψουν νούμερα τα εξτρέμ.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Καλα ο Ρεμπε τον ρωτησε τον Ακμπομ? Σε 3 μηνες υπογραφει ως ελευθερος και παει οπου θελει και Με τη νεα του ομαδα κανει συμβολαιο χωρις να δωσει δραχμη στον ΠΑΟΚ. Ετσι που τα κανανε πηγαινε μετα και στην Αρσεναλ και πες της να σου δανεισει παικτη με ποσοστο μεταπωλησης. Απλα δεν. Τα λαθη πολλες φορες εχουν πολλες προεκτασεις.

Τελος ας μας πουνε στον ΠΑΟΚ οτι ισχυει το πλανο που περιγραφει ο φιλος ο Ξανθιωτης ποιο πανω να το ξερουμε και εμεις. Οποτε Πχ αν δεν παιζει καποιος θα ανεβαζουμε Απο την κ19. Ακομη και να ειναι αυτος ο σχεδιασμος ας μας το πουνε να το ξερουμε. Εμεις παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Πάντως κ αυτό που κάνει ο μελισσανίδης δε θα το έλεγα κ πετυχημένο. Πέρα από το οτι βάζει ταβάνι στις προοπτικές της ομάδας, δημιουργεί πολλές τριβές στους παίκτες. Δείτε πόσοι έφυγαν δυσαρεστημένοι από εκεί. Για μενα η πιο πετυχημένη συνταγή είναι να δίνεις όσο πιο λίγα μπορείς στους παίκτες που έρχονται κ σταδιακά να τους επιβραβεύεις με νεα συμβόλαια.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Bασικά ο Μελισσανιδης εχει φάτσα που λες ότι δεν μπορώ να τον κοροϊδέψω.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

εκλεισε για 4 χρονια ο περειρα
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Έκλεισε ο Νορβηγός για 4 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Parolos έγραψε:Rain ok ας πούμε ότι δεν κάνει ο Ακπομ.. που για μένα είναι ο καλύτερος Complete fucking Forward στην Ελλάδα, ασσίστ κράτημα μπάλας, άνοιγμα χώρων, γκολ.

Πες μου με το χέρι στην καρδιά αν μπορείς να βρεις, ας μην πω καλύτερο, ας πω ισάξιο , που θα βγάλει την ενέργεια που έκανε στην ασσίστ με την Μπεσίκτας..
Δεν το κάνει κανένας τυχαίος παίχτης αυτό το πράγμα, ούτε θα σου κρατήσει μπάλα μπροστά εναντίον 5 ώστε να ανέβει η ομάδα, πράγμα που έκανε επίσης με τη Μπεσίκτας όταν τον έβρισκαν μετά από γιόμα.. Ο Σβιντερβσκι εκεί την χάνει σε 3 δευτερόλεπτα και η ομάδα ξαναγυρνάει σε άμυνα χάνοντας κατοχή..

Δε μπορεί ρε παιδιά πραγματικά να βλέπετε παλτό τον Ακπομ.. δε ξέρω τι βλέπετε αλλά το "ε δεν έχει το γκολ" έτσι απλά και αυθαίρετα είναι να χαμε να λέγαμε.. ας βάλει 12 γκολ το χρόνο και θα σου σερβίρει άλλα 12 να γράψουν νούμερα τα εξτρέμ.

Ετσι ακριβως! Εδω δεν μπορουμε να βρουμε ενα αξιοπρεπες χαφ ταχυδυναμικο, θα βρουμε καλυτερο φορ απο τον Ακπομ? Κακα τα ψεματα στο κωλοπρωταθλημα που παιζουμε για να προσελκυσεις παιχταραδες πρεπει να ματωσεις οικονομικα!
Αλλα δυστυχως η τακτικη των 3ετων συμβολαιων σε παιχτες κατω των 25 εχει αυτα τα αποτελεσματα!
Τωρα ο Ακπομ δεν ανανεωνει, οποτε εμεις πρεπει να πουλησουμε για να μην τον χασουμε ελευθερο. Και θα μεινουμε με τον χαμηλοταβανο Σβιντερσκι και την ελπιδα οτι αυτος που θα ρθει θα αναπληρωσει το κενο του Ακπομ...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εγώ πιστεύω ότι με πρόκριση την Τρίτη ο Ακπομ υπογράφει με κλειστά μάτια με πιθανότητες να αγωνιστεί Τσλ.

Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Parolos έγραψε:Rain ok ας πούμε ότι δεν κάνει ο Ακπομ.. που για μένα είναι ο καλύτερος Complete fucking Forward στην Ελλάδα, ασσίστ κράτημα μπάλας, άνοιγμα χώρων, γκολ.

+++++
Παίρνει όμως 800Κ καθαρά και για να ανανεώσει προφανώς θα ζητάει παραπάνω γιατί μπορεί να τα βρει ως ελεύθερος.
Μάλλον έχουμε κατέβει από αυτό το "επίπεδο" και θα ψάξουμε να βρούμε τις ικανότητές του πιο φτηνά.
Αναμενόμενο ποσοστό επιτυχίας μιας τέτοιας κίνησης <50% (στο άμεσο) και αυτό λόγω έλλειψης της σχετικής τεχνογνωσίας.

Άψογα για τη νέα είδηση για τον Νορβηγό, Μοιάζει να έχει τα φόντα να αποτελέσει πολύτιμη μονάδα και να φέρει και λεφτά στην ώρα του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 10 Σεπ 2020, 13:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

laska4 έγραψε:εκλεισε για 4 χρονια ο περειρα

ας αλλάξουμε ξανά τροπάριο τώρα..
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Συμφωνω με Parolo, o Aκπομ εχει τρομερα χαρακτηριστικα. Αν ειχαμε κ χαφ να του σερβιρουν, θα εγραφε κ γκολ. Δεν θυμαμαι να χανει ευκαιριες. Παιζει κ πιο εξω βεβαια.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για τις μεταδόσεις με αελ και μπενφικα απο την παε σήμερα μόλις ενημερώθηκα από την παε για αυτο το αναφέρω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TheCursed την Πέμ 10 Σεπ 2020, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

ας ελπισουμε ο γιαγκος να αποδειχθει το μεγαλυτερο παλτο στα δεξια και αυτος που θα παρουμε να ειναι ο καλυτερος
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

TheCursed έγραψε:Θα υπαρξει σχετικη ανακοινωσει για τις μεταδοσεις με αελ και μπενφικα απο την παε σημερα μολις ενημερωθηκα απο την παε για αυτο το αναφερω.
thanks φιλε για τις πληροφοριες ....υπογραφες υπαρχουν ή μονο για αυτα τα δυο ματς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”