Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Μπορει να ειναι και τακτικη αυτο
μεχρι να κλεισουν οι στοχοι να εχουν στο παιχνιδι και sakhov canas
πολλα μπορει να παιζουν
ας κλεισει ο πρωτος κυκλος μεταγραφων και θα κανουμε μια σουμα μετα
μεχρι να κλεισουν οι στοχοι να εχουν στο παιχνιδι και sakhov canas
πολλα μπορει να παιζουν
ας κλεισει ο πρωτος κυκλος μεταγραφων και θα κανουμε μια σουμα μετα
Ε να πω και εγω πως δεν εχω κανενα λογο αμφισβητησης των προθεσεων τους.Επισης τρεφω τεραστια εκτιμηση στα αποτελεσματα της μαχης που εδωσαν για την εξυγιανση του πρωταθληματος.Αυτα δεν τα αμφισβητησα ΠΟΤΕ σε αντιθεση με αλλους.Ομως συγκεκριμενα,τα θεματα του σχεδιασμου της ομαδας στο δικο μου μυαλο θελουν πολυ δρομο ακομα για να με πεισουν πως λαθη του παρελθοντος τα εχουν αφησει πισω και ενα πρωταθλημα μετα απο επενδυση 120 μυριων δεν θα με κανει να αλλαξω γνωμη.Σιγουρα ειναι πολυ νωρις ακομα καθως βρισκομαστε μολις στις 5/6 και εδω θα ειμαστε να δουμε που θα καταληξει και αυτο το καλοκαιρι μεταγραφικα.Για μενα παντως το συνολικο προσημο των μεταγραφικων περιοδων επι εποχης Σαββιδη ειναι ακομα σαφως αρνητικο και για αυτο εξακολουθω ισως και να μερολυπτω προς την αρνητικη διαθεση.Ευχομαι να δω κατι διαφορετικο και η αληθεια ειναι πως η παρουσια Μπρανκο με κανει να αισιοδοξω αλλα συγχρονως φοβαμαι πχ την αποψη Λουτσεσκου στο συγκεκριμενο τομεα.
- navigator11
Ρε μαλαχααχαχαgiapas έγραψε:Κι εγώ όταν ήμουν πιο μικρός κι ανέμελος κι έψαχνα σφήνωμα είχα ζητήσει να βγούμε από 2 διαφορετικές γκόμενες. Ευτυχώς τότε δεν είχα το μυαλό να προβληματιστώ αν δεχτούν και οι 2 την ίδια μέρα τι θα κάνω.
Βέβαια ήμουν τυχερός και οι 2 με γείωσαν οπότε δεν είχα πρόβλημα.
Ευτυχώς.

Αυτος ειναι ο,τι πρεπει για τη βελτιωση του μπραντ νειμ μας.teod1980 έγραψε:
o Russel Brand και ο Elton Brand εχουν ήδη δυνατό όνομα, τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ.
.
- navigator11
Στον τελικό ήταν μέσα στους 2 πολυτιμότερους των άλλων. Πραγματικά εκνευριστικός. Μια καλή ευκαιρία είχε με το φάουλ στο 80 κάτι να το μπουμπουνίσει κι έκανε εκτέλεση χειρότερη κι από μανταλο. Μακριάαααααsourmenetes έγραψε:Στον τελικο ειχε παραπανω λαθος πασες και απο τον πελκα.montekristo έγραψε:η αυτον η τον rosetyphoon έγραψε:Ο ερικσεν της τοτεναμ δηλωσε οτι θελει να φυγει,ορμα ιβαναρε
Δεν κανει!!!
Βρειτς αλλον..
Ας κλείσει οριστικά κανένας παίχτης να έχουμε να ξεχαστούμε λίγο διότι θα διυλίσουμε σε λίγο και τα εγγόνια του ανωνύμου κώνωπα
-
αρα μεντι ροουζ εκτος πλανων
τουλαχιστον μικραινει η λιστα και φτανουμε στον πιθανο στοχο
edit: για τον eriksen λετε εσεις μαλλον
τουλαχιστον μικραινει η λιστα και φτανουμε στον πιθανο στοχο
edit: για τον eriksen λετε εσεις μαλλον
-
Όπως είχε η ομάδα στόχο το πρωτάθλημα και έκαναν οτι μπορούσαν για να το πάρουμε, έτσι υπάρχει στόχος και οι όμιλοι του τσάμπιονς λιγκ.
Σίγουρα θα γίνουν λάθη, μη λέμε τώρα ποιες ομάδες έχουν κάνει λάθη, απλά η προοπτική της 1ης συμμετοχής μας στους ομίλους, μας έχει φέρει εκνευρισμό (στους οπαδούς).
Οι προθέσεις υπάρχουν και θα φανεί και από τις κινήσεις.
Από αυτό μέχρι το να πάμε σε υστερίες και επαναλαμβανόμενη κριτική γιατί μπορεί να γίνουν λάθος οι κινήσεις, νομίζω έχει μεγάλη απόσταση.
Υπάρχει δλδ περίπτωση να πάμε γυμνοί στα προκριματικά; Υπάρχει. Θα είναι ηθελημένο; Δε νομίζω.
Υπάρχει περίπτωση να στραβώσουν σίγουρες μεταγραφές για το χ ψ λόγο; Υπάρχει. Θα είναι ηθελημένο ή λάθος προγραμματισμός; Δε νομίζω.
Μιλάμε για μια ρευστή κατάσταση και μάλιστα να θέλουμε Ιούνη μήνα να κλείσουν όλα τα μέτωπα είναι ουτοπία.
Καλώς η κακώς μία τριετία έκλεισε και μία άλλη πάει να ανοίξει. Το ότι η μετάβαση είναι λίγο δύσκολη στο χώρο του κέντρου οφείλετε στους τραυματισμούς.
Τελικά με Σάκχωφ και Κάνιας πήραμε 3 τελικούς. Κάτι έβλεπε ο προπονητής και τους εμπιστεύονταν.
Αν δεν τους έχει, αναγκαστικά θα δουλέψει με καινούριους και λογικά θα μπουν πιο γρήγορα στην ομάδα παρά από το να υπήρχαν και οι παλιοί.
Τες πα, τι να λέμε....εμείς ξέρουμε καλύτερα.
Σίγουρα θα γίνουν λάθη, μη λέμε τώρα ποιες ομάδες έχουν κάνει λάθη, απλά η προοπτική της 1ης συμμετοχής μας στους ομίλους, μας έχει φέρει εκνευρισμό (στους οπαδούς).
Οι προθέσεις υπάρχουν και θα φανεί και από τις κινήσεις.
Από αυτό μέχρι το να πάμε σε υστερίες και επαναλαμβανόμενη κριτική γιατί μπορεί να γίνουν λάθος οι κινήσεις, νομίζω έχει μεγάλη απόσταση.
Υπάρχει δλδ περίπτωση να πάμε γυμνοί στα προκριματικά; Υπάρχει. Θα είναι ηθελημένο; Δε νομίζω.
Υπάρχει περίπτωση να στραβώσουν σίγουρες μεταγραφές για το χ ψ λόγο; Υπάρχει. Θα είναι ηθελημένο ή λάθος προγραμματισμός; Δε νομίζω.
Μιλάμε για μια ρευστή κατάσταση και μάλιστα να θέλουμε Ιούνη μήνα να κλείσουν όλα τα μέτωπα είναι ουτοπία.
Καλώς η κακώς μία τριετία έκλεισε και μία άλλη πάει να ανοίξει. Το ότι η μετάβαση είναι λίγο δύσκολη στο χώρο του κέντρου οφείλετε στους τραυματισμούς.
Τελικά με Σάκχωφ και Κάνιας πήραμε 3 τελικούς. Κάτι έβλεπε ο προπονητής και τους εμπιστεύονταν.
Αν δεν τους έχει, αναγκαστικά θα δουλέψει με καινούριους και λογικά θα μπουν πιο γρήγορα στην ομάδα παρά από το να υπήρχαν και οι παλιοί.
Τες πα, τι να λέμε....εμείς ξέρουμε καλύτερα.
Σουρμε διαφωνω για ερικσεν ,τον εφαγε το συστημα υου ποκετινο σε εμας θα λαμψει
- navigator11
Ζω για τις στιγμές που σε κάποια κακή περίοδο αυτών, που θα αποκτηθούν μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα, μπορεί να υποστηρίζεται ότι υπό την πίεση της πρόκλησης του τσου λου βιαστήκαμε να πάρουμε παίχτες ενώ αργότερα προς τα τέλη του θέρους εμφανίστηκαν σαφώς πιο καλές περιπτώσεις. Μετά από αήττητο πρωτάθλημα και νταμπλ πρέπει να το ζήσουμε κι αυτό, επιβάλλεται

Ειδικά αν πίνει κ brand-y θα είναι αυτό που χρειαζόμαστεmbison έγραψε:Αυτος ειναι ο,τι πρεπει για τη βελτιωση του μπραντ νειμ μας.teod1980 έγραψε:
o Russel Brand και ο Elton Brand εχουν ήδη δυνατό όνομα, τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ.
.
Για μένα, τα είπε όλα ο teod1980, μόλις 4-5 posts πιο πάνω...
Θα ήμουν, δε, πολύ χαρούμενος, αν σ αυτό το τόπικ, από τούδε και εφ εξής, επιτρεπόταν να ποστάρουν όποια "άποψη-είδηση", με περισσότερες από 5 λέξεις, μόνο ο Macho και (άιντε, ας πάει και το παλιάμπελο) ο ΠΟΡΚΥ-5...
Θα ήμουν, δε, πολύ χαρούμενος, αν σ αυτό το τόπικ, από τούδε και εφ εξής, επιτρεπόταν να ποστάρουν όποια "άποψη-είδηση", με περισσότερες από 5 λέξεις, μόνο ο Macho και (άιντε, ας πάει και το παλιάμπελο) ο ΠΟΡΚΥ-5...
- ΑποστόληςΑ
Υπενθυμίζω ότι φέτος έχουμε το μοναδικό φαινόμενο να διαθέτουμε 3 πρωτοκλασάτους παίκτες μας τραυματίες. Το πώς θα παρουσιαστούν ο Wernbloom και ο Mauricio μετά τους τραυματισμούς τους είναι άγνωστο και αυτός είναι ο αστάθμητος παράγοντας που κάνει την ΠΑΕ να είναι πολύ επιφυλακτική με τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις.joshua έγραψε:Τι να απαντησω σε καποιον που ειναι διατεθημενος να βρει λογικη σε ολα αρκει αυτη να ειναι συμφωνη με οποιαδηποτε κινηση της παε? Περσι ξεκινησα την χρονια και τις υποχρεωσεις με 3 χαφ και μου γραφεις οτι ειναι λογικο να ξεκινησω φετος με 8. .
Αν ο Wernbloom δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει, αναγκαστικά πρέπει μαζί με τις μεταγραφές των χαφ να έχουμε και τον Canas, ή τον Shakhov. Παίκτες δηλαδή που δεν έχουν θέματα προσαρμογής.
Ο Mauricio ούτως ή άλλως δεν θα βοηθήσει τους πρώτους 2 μήνες (Αύγουστο, Σεπτέμβριο) και μέχρι να βρει ρυθμό και απόδοση ίσως πατήσουμε και Νοέμβρη, οπότε υπάρχει ο κίνδυνος να μην προσφέρει τίποτε ΚΑΙ στους ομίλους.
Συγχρόνως εκτός από Ευρώπη θα έχουμε και το πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε λοιπόν βάθος στο (υγιές) ρόστερ.
Δεν είναι μια τυπική χρονιά η φετινή και γι αυτό θα δούμε κάποια πράγματα που επιφανειακά μπορεί να μην είναι και τόσο λογικά.
-
Αποστολη συμφωνω απολυτα μαζι σου
και ξαναγραφω οτι του χρονου το καλοκαιρι θα ειναι ακομα πιο δυσκολο αν δεν κανουν κινησεις απο φετος
τελειωνουν πολλα συμβολαια
καντουρι
μαου
μισιτς
και φετος
σαχοφ κανιας
ολο το κεντρο μας δηλαδη
και ξαναγραφω οτι του χρονου το καλοκαιρι θα ειναι ακομα πιο δυσκολο αν δεν κανουν κινησεις απο φετος
τελειωνουν πολλα συμβολαια
καντουρι
μαου
μισιτς
και φετος
σαχοφ κανιας
ολο το κεντρο μας δηλαδη