Να σου πω την αλήθεια, ας το σηκώσουμε και ας είναι και με 40 πόντους!aspromaura ioannina έγραψε:Εαν σας αρεσει να ειστε ιδεαλιστες ειναι δικο σας προβλημα. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ εχει δειξει οτι ο γαυρος απο το 1997 εως το 2017 επαιρνε τα πρωταθληματα αερα, μα με παραγκα, μα με θεους και δαιμονες. Αυτο που συμβαινει φετος ειναι πρωτογνωρο. Και δεν ειναι μονο αυτο πρωτογνωρο. Το να βρισκεται στην κορυφη του πρωταθληματος μια ομαδα με ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΙΚΕΣ(Ατρομητος) ειναι κατι το ανεπαναληπτο. Οχι μονο για την Ελλαδα, αλλα και σε πανευρωπαικο επιπεδο. Το γεγονος οτι ειμαστε δευτεροι, κατορθωμα που με τοση υπερηφανια διατυμπανιζουν Λουτσεσκου και υιος Σαββιδη, εχοντας 4 νικες, 3 ισοπαλιες και 1 ηττα, ειναι ΣΥΓΚΥΡΙΑ. Αν θελετε να το καταλαβετε καλως, αν δεν θελετε συνεχιστε να πουλατε ειρωνιες για ερωτικες επαφες με γυαλινες σφαιρες ή να κανετε αναφορες για το τι συμβαινει στο πραγματικο ποδοσφαιρο.
Ειμαστε ικανοι να σηκωσουμε στο τελος το πρωταθλημα με 40 βαθμους και να αποθεωνουμε τον Λουτσεσκου..
Răzvan Lucescu
-
Re: Răzvan Lucescu
- kataramenos5
Χιονι η μανα μου πιστευει οτι θα μας πουλησει ολους σκλαβους.Δε σημαινει ομως οτι εχει και δικιο επειδη ψηφιζει περισσοτερα χρονια απο μενα..
Το τι ισχυει στη πολιτικη ή το τι ισχυει οταν φτιαχνεις ριζογαλο(αν θα βγει καλο) δεν εχει σχεση με το τι ισχυει στο ποδοσφαιρο.Κι εδω, γιατι για ποδοσφαιρο μιλαμε ,ομαδες σε διαστημα 2-3 μηνων δε γινονται απο κανενα πως να το κανουμε.Καποιοι αλλοι προπονητες μπορει να πηγαιναν καλυτερα δεν αντιλεγω.Δεν αναταποκρινονται ολοι αμεσως και το ιδιο(πχ Σαντος Αγγελος ειχαν τελειως διαφορετικους χρονους αποκρισης) ομως δε μπορουμε να κρινουμε σωστα αν δε δωσουμε ενα μινιμουμ αποδεκτο χρονικο διαστημα.Αν κριναμε τον Σαντος αποτυχημενο στο 3μηνο ή αντιθετα τον Αγγελο επιτυχημενο στο ιδιο διαστημα θα χαμε κανει λαθος ναι ή οχι?Περσι στο ιδιο διαστημα ο Ιβιτς εδειξε να φτιαχνει ομαδαρα?Τον πιστευατε ΤΟΤΕ?
Ο απειρος ιβιτς καταφερε να μας κανει να χορευουμε 5 μηνες μετα.Ο λουτσος που χει περισσοτερα ενσημα και μπαμπα με γαλονια λετε να μη μπορεσει να τα καταφερει?Ποσο πιο ασχετος να ναι?
Λουτσος μεχρι κοκαλο λοιπον .
Το τι ισχυει στη πολιτικη ή το τι ισχυει οταν φτιαχνεις ριζογαλο(αν θα βγει καλο) δεν εχει σχεση με το τι ισχυει στο ποδοσφαιρο.Κι εδω, γιατι για ποδοσφαιρο μιλαμε ,ομαδες σε διαστημα 2-3 μηνων δε γινονται απο κανενα πως να το κανουμε.Καποιοι αλλοι προπονητες μπορει να πηγαιναν καλυτερα δεν αντιλεγω.Δεν αναταποκρινονται ολοι αμεσως και το ιδιο(πχ Σαντος Αγγελος ειχαν τελειως διαφορετικους χρονους αποκρισης) ομως δε μπορουμε να κρινουμε σωστα αν δε δωσουμε ενα μινιμουμ αποδεκτο χρονικο διαστημα.Αν κριναμε τον Σαντος αποτυχημενο στο 3μηνο ή αντιθετα τον Αγγελο επιτυχημενο στο ιδιο διαστημα θα χαμε κανει λαθος ναι ή οχι?Περσι στο ιδιο διαστημα ο Ιβιτς εδειξε να φτιαχνει ομαδαρα?Τον πιστευατε ΤΟΤΕ?
Ο απειρος ιβιτς καταφερε να μας κανει να χορευουμε 5 μηνες μετα.Ο λουτσος που χει περισσοτερα ενσημα και μπαμπα με γαλονια λετε να μη μπορεσει να τα καταφερει?Ποσο πιο ασχετος να ναι?
Λουτσος μεχρι κοκαλο λοιπον .
Αυτοί που κατηγορούν κάποιους ότι επιχειρηματολογούν σαν 5χρονοι,κάνουν το ίδιο ως 3χρόνοι.
Μη μου πεις πάλι ότι τα έχω μαζί σου,εσύ με προκαλείς με τα γραφόμενα σου.
Αν και σου απάντησε ο μπάφαλο θα το κάνω και εγώ αν και ξέρω ότι θα σε ενοχλήσει ο τόνος μου.
Είναι επιχείρημα άνθρωπε μου ότι πέρυσι ο γαύρος θα είχε 24;
Πως κερδίζεται αυτό;
Το ότι βλέπουμε το πιο καθαρό πρωτάθλημα των τελευταίων 20 χρόνων (ναι με τα όποια στραβά του),δε μπορείτε ακόμα να το Χωνέψετε;
Ευχαριστηθείτε λίγο το ποδόσφαιρο.
Για να μην είμαστε αυτοί που πρέπει σαν ομάδα σημαίνει ότι έχουν γίνει λάθη και μάλιστα πολλά,πιθανόν ένα από αυτά να είναι και ο Λουτσεσκου.
Τι καλύτερο να χάνεις επειδή δεν αξίζεις να κερδίσεις,υπάρχει τίποτα καλύτερο στον αθλητισμο;
Αυτά και φιλικά.
Μη μου πεις πάλι ότι τα έχω μαζί σου,εσύ με προκαλείς με τα γραφόμενα σου.
Αν και σου απάντησε ο μπάφαλο θα το κάνω και εγώ αν και ξέρω ότι θα σε ενοχλήσει ο τόνος μου.
Είναι επιχείρημα άνθρωπε μου ότι πέρυσι ο γαύρος θα είχε 24;
Πως κερδίζεται αυτό;
Το ότι βλέπουμε το πιο καθαρό πρωτάθλημα των τελευταίων 20 χρόνων (ναι με τα όποια στραβά του),δε μπορείτε ακόμα να το Χωνέψετε;
Ευχαριστηθείτε λίγο το ποδόσφαιρο.
Για να μην είμαστε αυτοί που πρέπει σαν ομάδα σημαίνει ότι έχουν γίνει λάθη και μάλιστα πολλά,πιθανόν ένα από αυτά να είναι και ο Λουτσεσκου.
Τι καλύτερο να χάνεις επειδή δεν αξίζεις να κερδίσεις,υπάρχει τίποτα καλύτερο στον αθλητισμο;
Αυτά και φιλικά.
O Ivic από την αρχή έδειξε σημάδια.. μπορεί να έφερε κάποιες ισοπαλίες αλλά η ομάδα έκανε 30 ευκαιρίες στο 90λεπτο δεν είχε εικόνα ΑΟ Ξανθης..
Και στο Καραισκάκη έχασε με τρομερή εμφάνιση, από γκολ οφσαιντ, απο γκολ στο 87 απο παιχτη που έπρεπε να είχε φάει 2 κοκκινες, και απο 5 χαμένα τετ α τετ του Κάμπος..
Τις προαλλες χάσαμε απο τον Ανδρούτσο αν έχουμε το θεό μας με κατεβασμένα τα χέρια..
Με την περσινή εμφάνιση το σκορ θα έγραφε 0-5.. τόσο απλό..
Πες μας εσυ Κατ ποια ακριβώς βελτίωση είδες 2 μήνες και κάτι από τον Λουτσέσκου.. κάτι ρε παιδί μου οτιδήποτε.. κάτι που να έχει δουλέψει.
Και στο Καραισκάκη έχασε με τρομερή εμφάνιση, από γκολ οφσαιντ, απο γκολ στο 87 απο παιχτη που έπρεπε να είχε φάει 2 κοκκινες, και απο 5 χαμένα τετ α τετ του Κάμπος..
Τις προαλλες χάσαμε απο τον Ανδρούτσο αν έχουμε το θεό μας με κατεβασμένα τα χέρια..
Πες μας εσυ Κατ ποια ακριβώς βελτίωση είδες 2 μήνες και κάτι από τον Λουτσέσκου.. κάτι ρε παιδί μου οτιδήποτε.. κάτι που να έχει δουλέψει.
- aspromaura ioannina
το πως επιχειρηματολογω εγω φιλε Bane (ως 3χρονος) στο forum του paokmania ουδεμια σημασια εχει. Το πως επιχειρηματολογει ο προπονητης του ΠΑΟΚ( ως 5χρονος) εχει τεραστια σημασια. Κατα τα αλλα εχεις την αποψη σου και θα τη σεβαστω. Δυστυχως ομως δεν μπορω να ευχαριστηθω το ποδοσφαιρο οπως προτρεπεις να κανουμε.
υ.γ. Ειναι ξεκαθαρο οτι αναφερομουν στον Λουτσεσκου παραπανω και οχι σε καποιους οπως εγραψες : την συνεντευξη του την ειδε κανεις σας ρε παιδες; Ποτε θα ειστε ετοιμοι ρωταει ο δημοσιογραφος. Ποτε απανταει ο Λουτσεσκου. Στο ποδοσφαιρο εξελισσεσαι καθε μερα. Πριν λιγο καιρο ελεγε σε εναμιση μηνα θα ειμαστε ετοιμοι. Ελιγμος 5χρονου.
υ.γ. Ειναι ξεκαθαρο οτι αναφερομουν στον Λουτσεσκου παραπανω και οχι σε καποιους οπως εγραψες : την συνεντευξη του την ειδε κανεις σας ρε παιδες; Ποτε θα ειστε ετοιμοι ρωταει ο δημοσιογραφος. Ποτε απανταει ο Λουτσεσκου. Στο ποδοσφαιρο εξελισσεσαι καθε μερα. Πριν λιγο καιρο ελεγε σε εναμιση μηνα θα ειμαστε ετοιμοι. Ελιγμος 5χρονου.
- kataramenos5
Τα ξαναπαμε.Βελτιωση μονο αμυντικα ειδα .Δυσκολα μας κανουν φαση.Μπροστα τιποτα.Parolos έγραψε:O Ivic από την αρχή έδειξε σημάδια.. μπορεί να έφερε κάποιες ισοπαλίες αλλά η ομάδα έκανε 30 ευκαιρίες στο 90λεπτο δεν είχε εικόνα ΑΟ Ξανθης..
Ομως ξαναλεω ολοι οι μεσοεπιθετικοι εχουν θεματα.Γι αυτο θα περιμενω κανα μηνα ακομα για να βγαλω συμπερασμα αν μπορει να δειξει κατι καλυτερο η οχι.Μεχρι τοτε ειναι ο προπονητης του ΠΑΟΚ,εμεις αμπαλοι οποτε στηριζω του θανατα.Απ την αλλη δε πιστευω οτι θα φερουν κανα καλυτερο αν φυγει.Αν ηταν θα το καναν το καλοκαιρι.
Σ αυτη την ομαδα απο το κυπελλο και μετα γιναν εγκληματα κυριολεκτικα κι εμεις κολλησαμε στο αν μας κανει ο λουτσος.Βολικο δε νομιζετε?Τα λεει κι ο παππους με την κοτσιδα αλλα ποιος τον ακουει αυτον
Υγ Σλινταρ λυγισες κι εσυ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 27 Οκτ 2017, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ κατ και με λουτσο στο τιμόνι ο ΠΑΟΚ να πηγαίνει καλά με καίει. Και με δωνη και φρινγκερ νίκες και μπαλαρα ήθελα. Το θέμα μου με το λουσεσκου είναι τα καραγκιοζιλικια που έκανε με μας. Δε μπορώ να το χωνέψω πως μπορεί αυτόν τον άνθρωπο να το δέχτηκαν να κοουτσάρει την ομάδα! Δε το χωρά ο νους μου! Βάλε και το ότι δε παίζουμε μπάλα , συν κάτι δηλώσεις που έκανε εδε θέλει και πολύ να δέσει το γλυκό!
Κατάλαβα πολύ καλά σε ποιον αναφέρεσαι.
Πες μου πραγματικά αυτό που γράφεις παραπάνω δεν είναι επιχείρημα Τριχρονου;Εχετε καταλαβει οτι ο μονος λογος που ειμαστε ζωντανοι στη διεκδικηση, ειναι τα στραβοπατηματα των αλλων και συγκεκριμενα του γαυρου, που οποιαδηποτε αλλη χρονια θα ειχε 24 βαθμους ηδη?!?! Για να σοβαρευτουμε λιγο!
- aspromaura ioannina
Ειναι. Εσενα τι σε πειραζει ομως; Αν σε ενοχλουν τα γραφομενα μου, ignore. Αν παραβιαζω κανονες, αναφορα.
- kataramenos5
θυμασαι τις χειρονομιες του Σκονδρα?Μαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ κατ και με λουτσο στο τιμόνι ο ΠΑΟΚ να πηγαίνει καλά με καίει. Και με δωνη και φρινγκερ νίκες και μπαλαρα ήθελα. Το θέμα μου με το λουσεσκου είναι τα καραγκιοζιλικια που έκανε με μας. Δε μπορώ να το χωνέψω πως μπορεί αυτόν τον άνθρωπο να το δέχτηκαν να κοουτσάρει την ομάδα! Δε το χωρά ο νους μου! Βάλε και το ότι δε παίζουμε μπάλα , συν κάτι δηλώσεις που έκανε εδε θέλει και πολύ να δέσει το γλυκό!

Νταξει ρε ολοι να παει καλα η ομαδα θελουμε δεν ειμαστε οχτροι.και φυσικα δε σημαινει οτι εχουμε ντε και καλα δικιο ο ενας η ο αλλος.Αποψεις με βαση τις παραστασεις και την αντιληψη του καθενος καταθετουμε.
aspromaura ioannina έγραψε:Ειναι. Εσενα τι σε πειραζει ομως; Αν σε ενοχλουν τα γραφομενα μου, ignore. Αν παραβιαζω κανονες, αναφορα.
Όταν λες για τον προπονητή της ομαδας που υποστηρίζω οτι μιλαει σαν 5χρονος θα σου απαντάω ανάλογα παντα με επιχειρηματα,αν δε σου αρέσει κάνε με εσυ εχθρό,εγώ δεν θα το κάνω.
- kataramenos5
Μια χαρά είναι το επίπεδο τους Κατ,με ανθρώπους που δεν αξίζει να ασχοληθώ δεν το κάνω,αν ο Ιωάννινα ήταν τέτοιος δεν θα έμπαινα στον κόπο να του απαντήσω.
Δεν είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ο Λουτσεσκου ή αν το θέλετε αλλιώς δεν είναι το μεγαλύτερο,το αντίθετο.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου το έλυσε ο Ιβάν, λέτε να μην καταφέρει να λύσει τα οποία λίγα προβλήματα παραμένουν στον ΠΑΟΚ;
Εγώ δεν το πιστεύω.
Δεν είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ο Λουτσεσκου ή αν το θέλετε αλλιώς δεν είναι το μεγαλύτερο,το αντίθετο.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου το έλυσε ο Ιβάν, λέτε να μην καταφέρει να λύσει τα οποία λίγα προβλήματα παραμένουν στον ΠΑΟΚ;
Εγώ δεν το πιστεύω.
- aspromaura ioannina
Να σε κανω εχθρο μου με αφορμη το ποδοσφαιρο και δη τον Λουτσεσκου; Ουτε καν. Ο τονος σου με πειραξε, πραγμα που προβλεψες και εσυ ο ιδιος. No bad feelings.obanebane έγραψε:aspromaura ioannina έγραψε:Ειναι. Εσενα τι σε πειραζει ομως; Αν σε ενοχλουν τα γραφομενα μου, ignore. Αν παραβιαζω κανονες, αναφορα.
Όταν λες για τον προπονητή της ομαδας που υποστηρίζω οτι μιλαει σαν 5χρονος θα σου απαντάω ανάλογα παντα με επιχειρηματα,αν δε σου αρέσει κάνε με εσυ εχθρό,εγώ δεν θα το κάνω.