Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

nico4 έγραψε:...Δηλαδή δύο εκατομμύρια λείπουν από τον ΠΑΟΚ για να πρωταγωνιστεί;
Όχι... αλλά αυτά τα 2 μπορούν να δώσουν μια μεταγραφή... πχ. του Varela.
Γιατί να μην μπουν στον προϋπολογισμό της ομάδας λοιπόν?
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

nico4 έγραψε:
panpangr77 έγραψε:
Η ομαδα πρέπει να εχει εσοδα ,εσοδα για να πρωταγωνιστησει πρεπει να εχει 20000 διαρκείας ,παρτε το χαμπαρι. Πρέπει να πουλάει . Γιατι αν δεν εχει εσοδα θα ερθει μια μέρα που ο Ιβαν θα πει οτι της Ντινπρο οτι δεν δινω αλλο και θα πάμε για βρουβες.

Ποτε θα συσπειρωθουμε σαν ομάδα γαμωτο ....
Μήπως έχουμε υπερεκτιμήσει τα έσοδα από τα διαρκείας; Γιατί τα 9.000 που δώσαμε πέρσι, αν αφαιρέσεις ΦΠΑ εφορίες και λοιπά έξοδα δεν νομίζω να μένουν πάνω από 1.500.000 καθαρά. Δηλαδή και 20.000 να δώσουμε θα έχουμε λιγότερο από 2εκ επιπλέον έσοδα. Δηλαδή δύο εκατομμύρια λείπουν από τον ΠΑΟΚ για να πρωταγωνιστεί;
Δεν ειναι μονο τα 2 εκ που ειναι σημαντικο εσοδο. Ειναι και το οτι με αλλη διαθεση θα σπρωξει λεφτα απο την τσεπη του ο μεγαλομετοχος οταν βλεπει 9.000 διαρκειας και με αλλη οταν βλεπει 20.000 και βλεπει οτι ΚΑΙ αλλοι βαζουν απο την τσεπη τους οτι μπορουν για την ομαδα
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

@ nico: δεν είναι μόνο τα έσοδα που δίνουν κίνητρο στο σαββίδη. Είναι κ το πόσο κοντά είμαστε στην ομάδα. Η στρατηγική στην παε σε οτι έχει να κάνει με τα εισητήρια είναι χαμηλές τιμές (πέσαν σε σχέση με την περίοδο ζαγοράκη), χωρις μαλιστα εκείνες τις πατέντες με τα μινι διαρκείας (που ήταν επιπλέον έσοδα). Όλα αυτά τα έκανε για να δει το γήπεδο να γεμίζει και να δινει άλλο παλμό η κερκίδα. Συν το οτι με ενα γεματο γήπεδο έχει κ περισσότερα παραπλευρα έσοδα (από μπουτίκ, κυλικεία κλπ). Παρολαυτα εμείς είναι σα να του γυρίζουμε την πλάτη. Είμαι σίγουρος οτι οταν παίζουμε με κάτι παναιτωλικούς, πανιώνιους, πλατανιάδες κλπ και στο γήπεδο έχει 8-10000 κόσμο, ο σαββίδης από μέσα του δαγκώνεται κ απογοητεύεται.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

PaokPatraG4 έγραψε:Και ΑΡΔια να είναι, είναι άσχημο να ακούγονται τέτοια ονόματα για τον ΠΑΟΚ των προκριματικών του Champions League.....

http://inpaok.com/310395/φλερτ-με-γκνιάτιτς/
Δεν τον ξερω αν ειναι καλος η κακος παικτης αλλα γιατι ειναι ασχημο να ενδιαφερθεις για 24χρονο απο ομαδα που κυνηγησε μεχρι το τελος εξοδο στο γιουροπα οταν οι πρωταθλητριες Αγγλιας Ιταλιας Γερμανιας κλπ ψωνιζουν 24χρονους απο β γ δ εθνικη? Μπαρτσελονα γιναμε? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

john4serres έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Και ΑΡΔια να είναι, είναι άσχημο να ακούγονται τέτοια ονόματα για τον ΠΑΟΚ των προκριματικών του Champions League.....

http://inpaok.com/310395/φλερτ-με-γκνιάτιτς/
Δεν τον εχω δει τον παικτη.
Θα προτιμουσα ομως τον Πωλ Κειτά στην θεση 6, αλλα πριν παει στον Ατρομητο.
Η Καλλονη τον εδωσε για μολις 30 χιλιαρικα μεσα στην χρονια.
Από τα καλύτερα 6άρια πέρσι στη λίγκα, ο Γκνιάτιτς.
Δεν ξέρω βέβαια αν θα έχει διάρκεια ή αν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Μ' άρεσε πολύ πάντως.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ο ζουζουλιας που είναι?
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Σε 48 ώρες θα ξέρουμε!!!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

efthimis_paok έγραψε:Σε 48 ώρες θα ξέρουμε!!!

48 με 72 εννοείς ☺
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

@zaratustra σε αυτό συμφωνώ. Αλλά πιστεύεις πως ο ίδιος δεν έχει ευθύνη στο ότι δεν υπάρχει αυτή η συσπείρωση που λες;
Η άποψή μου είναι πως έχει μεγάλη ευθύνη σε αυτό και πως για να πρωταγωνιστήσει ο ΠΑΟΚ χρειάζεται σοβαρότητα, αλλαγή νοοτροπίας από όλους, διοίκηση και κόσμο και σχεδιασμό. Δεν νομίζω πως είναι οικονομικό το θέμα.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Πάρτε και την είδηση την πρωινή

Papa Gueye close to #PAOK. He'll be the fourth player from Dnipro in this club (after Shakhov, Leo Matos, Zozulya).
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

efthimis_paok έγραψε:Πάρτε και την είδηση την πρωινή

Papa Gueye close to #PAOK. He'll be the fourth player from Dnipro in this club (after Shakhov, Leo Matos, Zozulya).

Μόλις το διάβασα υπάρχει σε 2 site Ρωσίας και 2 site Ουκρανίας...Μακάρι
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ωπα, τι βομβα ειναι αυτη!. Αν έκλεισε, χαλάλι ο Κρεσπος
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει ο Gnjatic... αν και εφόσον κρίνουν ότι μπορεί να ανταποκριθεί στον ΠΑΟΚ.
Ουσιαστικά ψάχνουμε κάποιον που θα "ξεκουράζει" τον Τζιόλη, θα ανεβάσει "σωματικά" την θέση και μη ξεχνάμε ότι έχουμε πληθώρα παιχτών που μπορούν να παίξουν ως 8ρο-6ρια (ειδικά αν δεν φύγει ο Kace).
Στα περισσότερα παιχνίδια θα παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής οπότε αυτή η θέση θα μπορεί εύκολα να καλυφτεί από κάποιο τακτικά σωστό και αμυντικογενές 6αρι.
Προσωπικά έχω ξαναπεί ότι πρώτα πρέπει να κλείσουμε τις τρύπες στις θέσεις των GK, DC, Δεκάρρρρ... και μετά να ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα.
Μια χαρά 6αρι είναι ο Τζιόλης... αλλού εστιάζεται το πρόβλημά μας.

ΥΣ. Με Crespo δεν θεωρώ ότι κλείσαμε στα stopper. Η λογική λέει ότι θα αποκτηθεί κι άλλος. Δεν μπορείς να πας με τέσσερις σε αυτή την θέση (τον Πούγγουρα που λέτε πολλοί ξεχάστε τον, θεωρώ ότι κατά 90% θα πάει ξανά δανεικός).
Στη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν πολλές "φθορές" κατά την διάρκεια μιας χρονιάς. Χρειάζεσαι τουλάχιστον πέντε.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

efthimis_paok έγραψε:Πάρτε και την είδηση την πρωινή

Αν ισχύει, σημαίνει ότι πάει ο Βαρέλα για φέτος. Πολύ καλή κίνηση. Αν και 32, και με υψηλό κασέ, νομίζω θα βοηθήσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”