Euro 2016

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Euro 2016

Δημοσίευση από spyretto »

Να θυμισω οτι ο Φερναντο Σαντος εφυγε απο τον ΠΑΟΚ γιατι ζητησε να γινουν καποια πραγματα για να μπορεσει η ομαδα να χτυπησει τιτλους αλλα εμεις προτιμησαμε να φορεσουμε τον τιτλο του αδικημενου.
Για να τα λεμε και ολα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sera4 έγραψε: ή αν πας πισω στο μακαριτη το μακαρο :lol:
Μετα το ζελο ηταν στ αζητητα.Εμεις τον βγαλαμε απ την αφανεια. :mrgreen:

Ευτυχως το σηκωσε (θ ανεβηκε και το κασε του) και δε γυρναει πισω.Καλος χρυσος και αγιος,προπονηταρα,αλλα 50 παιχνιδια με νικη στο 89',90',91' και με τετοιο ποδοσφαιρο δεν αντεχω αλλο.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

ΕικόναΕικόναΕικόνα

ΠΟΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΠΟΙΑ ΓΑΛΛΙΑ; ΠΟΙΑ ΙΤΑΛΙΑ; ΠΟΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ και δεν ξέρω εγώ τί άλλο.....

EL MECHANICO
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Εγώ τον Rui Patricio (Portugal) ψήφισα για MVP και δικαιώθηκα ... παρότι πάλαι ποτέ λατρεία μου ήταν ο μαφιόζος Τζίτζι 8-) 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Othin έγραψε:Δεν φανταζόμουν ότι θα πανηγύριζα τόσο έντονα μια νίκη εθνικής ομάδας εκτός της Ελλάδας. Την κραυγή μου όμως στο γκολ του Έντερ πρέπει να την άκουσε όλη η πολυκατοικία, ίσως και οι διπλανές. :D

Κόντρα στο φαβορί και γηπεδούχο, κόντρα στην ψυχρολουσία του τραυματισμού του καλύτερου παίκτη του, κόντρα στα ανώτερα σωματικά τουλάχιστον προσόντα των αντιπάλων, κόντρα στην σχεδόν γάβρικη εναντίον του διαιτησία της Εγγλέζας αδερφής (στο χτύπημα στον μηνίσκο του Ρονάλντο δεν έδωσε ούτε φάουλ!!!), ο δάσκαλος και η ομάδα του πέτυχε μια @ρχιδ@τη νίκη. Αφιερωμένη σε όλα τα ηλίθια αρδάκια εγχώρια και ξένα, μαζί με την συμπόνοια μου για την δύσκολη θέση στην οποία περιήλθαν: να παραδεχτούν ότι είναι άσχετοι και εντελώς ηλίθιοι ή να επιμείνουν γελοιωδώς πλέον ότι ο καρπουζάς δεν είναι μεγάλος προπονητής.
Και εγώ- όλο το μπουρνάζι άκουσε την κραυγή εμένα και της κοράκλας μου που πάντα φιλογαλλίδα απόψε την γύρισα!!!!!!!!!

RESPECT!!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

navigator11 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Ας ξαναμιλήσει κανεις για τον σημαντικότερο προπονητή της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ και από τους μεγαλύτερους που πέρασαν από τη χώρα.

Κάνε ίσως έναν κόπο να ακούσεις κανένα ραδιοφωνικό ΖΩΟ εντός μέρας! Διευθυντικής και μη θέσης ...
Σωστός

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

HOOL4IGAN έγραψε:Ακούστε αύριο Ζαγόρα τον άμπαλο να δείτε τι θα λέει για τον ΔΑΣΚΑΛΟ!!!
Και μπεκρομυρτσο

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Λαέρτης έγραψε:Μπράβο μεγάλε Φερνάντο... το άξιζες όπως άξιζες και το πρωτάθλημα το 2010.
Έτσι

Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Go village ρε
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Kourdos έγραψε:Ο Payet ύπουλο φάουλ στον Ronaldo, βρώμικη φάρα, ελπίζω να τους το κλέψουν οι Πορτουγάλοι!
Όσο και να αντιπαθούσα τον Ρονάλντο οι Γάλλοι μου αφαίρεσαν κάθε ενδοιασμό!
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

ΠΑΟΚ ειμαι, δεν παει αλλο
διωξε πια-διωξε πια τον πορτογαλο
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Και μια και τα λέμε όλα .... Αυτό Δημητράκη είναι για κόκκινη..... Έγκλημα για επαγγελματία ποδοσφαιριστή!!!!!
Η στιγμή που αρκετοί υποστηρικτές της Γαλλίας άλλαξαν πλευρά!!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ο γλιτσο-ζαγορας εκανε πολεμο κ δεν ηρθε ο Σαντος (σσσσσ, οχι ο φραγκος της σουιτας, οι λοιποι συμβουλατορες κ η ελκυστικη ιδεα του χαμηλου μπατζετ)
Οι αρδ φαγανε τον Αρνεσεν (σσσσσ, οχι η ιδια αυλη με το δνα και τα περι "βαρελιων διχως πατο")

:opaokara:

Υ.Γ. ξερω, ξερω, κριτικη = κακη προαιρεση, εμπαθεια, εσχατη προδοσια..Παω για αυτομαστιγωμα!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Othin έγραψε:Δεν φανταζόμουν ότι θα πανηγύριζα τόσο έντονα μια νίκη εθνικής ομάδας εκτός της Ελλάδας. Την κραυγή μου όμως στο γκολ του Έντερ πρέπει να την άκουσε όλη η πολυκατοικία, ίσως και οι διπλανές. :D

Κόντρα στο φαβορί και γηπεδούχο, κόντρα στην ψυχρολουσία του τραυματισμού του καλύτερου παίκτη του, κόντρα στα ανώτερα σωματικά τουλάχιστον προσόντα των αντιπάλων, κόντρα στην σχεδόν γάβρικη εναντίον του διαιτησία της Εγγλέζας αδερφής (στο χτύπημα στον μηνίσκο του Ρονάλντο δεν έδωσε ούτε φάουλ!!!), ο δάσκαλος και η ομάδα του πέτυχε μια @ρχιδ@τη νίκη. Αφιερωμένη σε όλα τα ηλίθια αρδάκια εγχώρια και ξένα, μαζί με την συμπόνοια μου για την δύσκολη θέση στην οποία περιήλθαν: να παραδεχτούν ότι είναι άσχετοι και εντελώς ηλίθιοι ή να επιμείνουν γελοιωδώς πλέον ότι ο καρπουζάς δεν είναι μεγάλος προπονητής.

Εννοείται πως θα εμμένουν! Θέλει αρχίδια για να παραδεχτείς ότι είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ ή ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ!

Περιμένω πως και τι ... ανάλυση του κεφτέ του ερπετόπουλου για το πόσο πολύ τον προβληματίζει το που βαδίζει το ποδόσφαιρο πλέον! Για κάτι τοπικούς τρόμπες δεν έχω να πω τίποτα! Είναι ντροπή και μόνο που διατυπώνουν τις όποιες απόψεις τους, όχι μόνο ποδοσφαιρικές, δημοσίως!

Όσον αφορά στον Φερνάντο, πιο πολύ χαίρομαι επειδή τον εκτιμώ πολύ βαθιά σαν άνθρωπο. Ξέρεις ρε παιδί μου ότι και αυτή η τεράστια επιτυχία δεν πρόκειται να τον αλλάξει στο ελάχιστο!

[youtube]zc3Jgu9Tsuc[/youtube]

Ένα προφητικό βίντεο!

Σήμερα πιο σφιχτός σε πανηγυρισμο που τον έκανε εθνικό ήρωα!
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

spyretto έγραψε:Να θυμισω οτι ο Φερναντο Σαντος εφυγε απο τον ΠΑΟΚ γιατι ζητησε να γινουν καποια πραγματα για να μπορεσει η ομαδα να χτυπησει τιτλους αλλα εμεις προτιμησαμε να φορεσουμε τον τιτλο του αδικημενου.
Για να τα λεμε και ολα.
Είσαι άδικος
Λεφτά δεν υπήρχαν πλέον
Και λόγω κρίσης και λόγω έλλειψης επενδυτή
Έφυγε ο άνθρωπος και τον θυμόμαστε με το γκολ του Έντινιο στο Καραϊσκάκη, την υψωμενη γροθιά του Γκαρσία, το γκολ του Αθανασιάδη στο 90 κόντρα σε μια γειτονιά της Αττικής (δε θυμάμαι ποια ηταν), τα γλαφυρά σχόλια στο παλιό site της θήρας 4, το σκούρο δερμάτινο και άλλες και άλλες γλυκιές αναμνήσεις
Ωραίες στιγμές γεμάτες ΠΑΟΚΑΡΑ
Δεν αξίζει να ζεις άμα δεν εισαι Παοκτσης
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”