Τα δικαιώματα μόνο του Σόσα κόστιζαν πέρσι πάνω από 10 μύρρια, χώρια πόσα παίρνει ο ίδιος, βάλε κανα 2-2.5 μύρρια χωρίς την εφορίαMANIAKOS έγραψε: Τον σοσα θα προτιμούσα απο μεταλισστ αλλά καλος και ο μπλανκο
Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- pisakaipoupoula
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- indian chief
- PAOK_Antarctica
Ένας εδώ μέσα πέταξε το όνομα και εξαφανίστηκε, μην αναστατώνεσαι τζάμπα.
- Ekatnetworkltd
Και ο Ντέβιτς είναι ακόμα καλύτερος από Σόσα, εγώ θέλω Ντέβιτς...και Αζεβέζο αν γινεται. 
- KostasRe007
spyretto έγραψε:Και ο Ντέβιτς είναι ακόμα καλύτερος από Σόσα, εγώ θέλω Ντέβιτς...και Αζεβέζο αν γινεται.
Ντεβιτς θα ηθελα και εγω...Παρτε τον ρεεεεε
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15 ίσως
Ενώ θεωρητικά όλα πανε καλα για την ομάδα μας στην πράξη η κατάντια συνεχίζεται
Η ομάδα που πριν 5 χρόνια έκλεισε τον παμπλο Γκαρσια και πριν 3 χρόνια τον ανανέωσε με 250 χίλιαρικα πληρώνει λεφτά στον αστέρα για να πάρει έναν παίχτη εκτός δεκαοχταδας 31 χρόνων.
Γελάει ο κόσμος μαζί μας ... Και εμείς αναρωτιόμαστε γιατί δεν πατάει ο κόσμος στο γήπεδο
Εγώ πάντως ευχαρίστως πάω να δω τον ανανεωμένο Φανη Τσανδαρη και σίγουρα δεν πάω να δω έναν τυχάρπαστο Ισπανό ... Δυστυχώς αυτός που παριστάνει τον τεχνικό διευθυντή ούτε τον τσανδαρη δεν μπορεί να ανανεώσει
Τα εγκλήματα συνεχίζονται εναντίον της ομάδας
Πρωτάθλημα με αυτά τα παλτά δεν θα δούμε ποτέ ... Οι πιτσιρικάδες δεν θα εξελιχθούν, αντίθετα θα ψαχτουν για να φύγουν και με το δίκιο τους όταν αντί για αυτούς θα παίζει κάποιος άσχετος 31 χρόνων
Και εμείς ξανά ξεροσταλιαζουμε για δούμε μεταγραφές που δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πραγματοποιηθούν
Εσείς όλοι που σας αρέσει ο Ουσερο πεστε μου αυτός ο 31χρονος τι έχει κάνει φέτος
Πήρα 31 χρόνων τον αρχηγό της ομάδας του στην Γαλλία και έπαιξε αμέσως Μπαλα και έκανε διαφορα . Αυτός που φέρνει ο Βρύζας που έχει παίξει και τι έχει κάνει φέτος ;;;;
Υπος.
Τσανδαρη όταν τα παλτά παίρνουν τόσα ζητα όσα θέλεις ... Έτσι και αλλιώς νύχτα θα φύγεις ... Εδώ έφυγαν νύχτα οι σημαίες της ομάδας ... Σε εσένα θα κολλήσουν ;;;
Η ομάδα που πριν 5 χρόνια έκλεισε τον παμπλο Γκαρσια και πριν 3 χρόνια τον ανανέωσε με 250 χίλιαρικα πληρώνει λεφτά στον αστέρα για να πάρει έναν παίχτη εκτός δεκαοχταδας 31 χρόνων.
Γελάει ο κόσμος μαζί μας ... Και εμείς αναρωτιόμαστε γιατί δεν πατάει ο κόσμος στο γήπεδο
Εγώ πάντως ευχαρίστως πάω να δω τον ανανεωμένο Φανη Τσανδαρη και σίγουρα δεν πάω να δω έναν τυχάρπαστο Ισπανό ... Δυστυχώς αυτός που παριστάνει τον τεχνικό διευθυντή ούτε τον τσανδαρη δεν μπορεί να ανανεώσει
Τα εγκλήματα συνεχίζονται εναντίον της ομάδας
Πρωτάθλημα με αυτά τα παλτά δεν θα δούμε ποτέ ... Οι πιτσιρικάδες δεν θα εξελιχθούν, αντίθετα θα ψαχτουν για να φύγουν και με το δίκιο τους όταν αντί για αυτούς θα παίζει κάποιος άσχετος 31 χρόνων
Και εμείς ξανά ξεροσταλιαζουμε για δούμε μεταγραφές που δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πραγματοποιηθούν
Εσείς όλοι που σας αρέσει ο Ουσερο πεστε μου αυτός ο 31χρονος τι έχει κάνει φέτος
Πήρα 31 χρόνων τον αρχηγό της ομάδας του στην Γαλλία και έπαιξε αμέσως Μπαλα και έκανε διαφορα . Αυτός που φέρνει ο Βρύζας που έχει παίξει και τι έχει κάνει φέτος ;;;;
Υπος.
Τσανδαρη όταν τα παλτά παίρνουν τόσα ζητα όσα θέλεις ... Έτσι και αλλιώς νύχτα θα φύγεις ... Εδώ έφυγαν νύχτα οι σημαίες της ομάδας ... Σε εσένα θα κολλήσουν ;;;
-
Asimos
tad, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις αλλά το να γράψεις ένα τόσο μεγάλο ποστ (που ήταν το μόνο που διάβασα) και να ρίχνεις τα καρφιά σου στον ΖΒ για μένα υποδηλώνει εμπάθεια, ανεξαρτήτως των μεταγραφών που θα γίνουν. Αν θα γίνουν.
Δεν θα πω που κατά την ταπεινή μου άποψη υπάρχουν σφάλματα, γιατί σίγουρα κάπως λάθος τα σκέφτομαι κι εγώ αλλά ρε φίλε έλεος.
Από το να μη σχολιάζεται καθόλου η μεταγραφική κίνηση της ΠΑΕ μέχρι τα παραπάνω υπάρχει ανάμεσα μια άβυσσος και τα παραδείγματα τουλάχιστον πολλά.
Δεν θα πω που κατά την ταπεινή μου άποψη υπάρχουν σφάλματα, γιατί σίγουρα κάπως λάθος τα σκέφτομαι κι εγώ αλλά ρε φίλε έλεος.
Από το να μη σχολιάζεται καθόλου η μεταγραφική κίνηση της ΠΑΕ μέχρι τα παραπάνω υπάρχει ανάμεσα μια άβυσσος και τα παραδείγματα τουλάχιστον πολλά.
Και γιατί φοβάσαι μην χάσει την θέση του ο Τζανδάρης και όχι ο Κάτσε ας πούμε ή ο Γκολάσα;;;
- AbdelSattarSabry
Ουσερο... φαινεται οτι παιρνουμε εναν βελτιωμενο λαζαρ, με οχι τοσο καλη τριπλα αλλα σαφως ανωτερος ταχυδυναμικα, με καλυτερο σουτ και σταθεροτερος. Νομιζω μεταγραφη μειωμενου ρισκου με χαμηλο ταβανι που πιθανοτατα θα χρειαστει απο ελαχιστο εως καθολου χρονο προσαρμογης. Σημαντικο για τις μπαλαδοφατσες οτι στην προηγουμενη οναδα του φορουσε περιβραχιονιο. Λογικη κινηση, λογικα χρηματα. Συγκριση με τον φανη δεν υφισταται, ο ενας μπαρουτοκαπνισμενος, ο αλλος ακομη δεν βγηκε απο το αβγο..
Έχουμε πολλούς πιτσιρικάδες που κάθε χρόνο τους στέλνουμε δανεικούς απο δω κι απο κει. Και τον Κλάους είχαμε στείλει δανεικό και τον Σάλπιγγίδη, απλά μετά εξελίχθηκαν σαν ποδοσφαιριστές και μας απέδειξαν ότι μπορούν να φοράνε άξια την φανέλλα του ΠΑΟΚ.
Ομάδα που κάνει άμεσα πρωταθλητισμό δεν μπορεί να περιμένει τον Τσανδάρη. Παίζει και προστατεύεται από τον ΑΑ γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος. Όταν θα έχει ανταγωνισμό θα πρέπει να παλέψει για να κερδίσει τη θέση. Έτσι λειτουρούν όλες οι μεγάλες ομάδες.
Αν και καλό είναι να αναδεικνύουμε κάποιους δικούς μας παίκτες που όταν θα φύγουν θα αφήσουν και κάποια έσοδα στην ΠΑΕ.
Ομάδα που κάνει άμεσα πρωταθλητισμό δεν μπορεί να περιμένει τον Τσανδάρη. Παίζει και προστατεύεται από τον ΑΑ γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος. Όταν θα έχει ανταγωνισμό θα πρέπει να παλέψει για να κερδίσει τη θέση. Έτσι λειτουρούν όλες οι μεγάλες ομάδες.
Αν και καλό είναι να αναδεικνύουμε κάποιους δικούς μας παίκτες που όταν θα φύγουν θα αφήσουν και κάποια έσοδα στην ΠΑΕ.
- WestBlock4
Κ που ξερεις εσυ ρε οτι ειναι επιλογη βρυζα κ οχι ΑΑ ? ενω με τδανδαρη θα παμε πολυ μπροστα επιπεδα πανω... τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου
οι γνώμες είναι σαν .... ξέρετε τι...
Ο Χ θέλει τον ουσέρο, Ο Ψ τον μπόρχες, ο Ω τον μπλάνκο και πάει λέγοντας...
Όλοι έχουν την γνώμη τους..
Αν ο βρύζας [και ο κάθε βρύζας] του κάνει το χατήρι, είναι καλός, "ξύπνησε επιτέλους", "μόνο εμείς τα βλέπουμε ρε γαμώτο" και άλλα τέτοια ωραία..
Αν δεν του κάνει το χατήρι, αρχίζει το γνωστό μοιρολόϊ, περι καρεκλοκένταυρων, άσχετων και αδιάφορων...
Και αυτά γιατί ο καθένας άσχετος [βάζω και τον εαυτό μου μέσα] νομίζει ότι ξέρει από μπάλα [ο άλλος 25 χρόνια τα ζεί από μέσα].
Τον γκαρσία τον φέραμε με πολλά περισσότερα από 300,000. Εν καιρώ δέθηκε με την ομάδα, ήταν και τέτοιος χαρακτήρας και έπεσε στα χρήματα του συμβολαίου..
επι της ουσίας... Ουσέρο [19 εμφανίσεις φέτος-τις τελευταίες αγωνιστικές τραυματίας] με τα ποσά που γράφονται και 100,000 στν τρίπολη που το θεωρώ τίμιο ποσό αφού παίρνεις ένα παίχτη επειδή τον έχεις ανάγκη νωρίτερα...
υγ. Όσοι μπαίνετε για να μιζεριάσετε, παίξτε κανα μάνατζερ για να ξελαμπικάρετε... αφήστε εμάς τους ρομαντικούς να ονειρεύομαστε με παίχτες τύπου σνάουτσνερ...
Ο Χ θέλει τον ουσέρο, Ο Ψ τον μπόρχες, ο Ω τον μπλάνκο και πάει λέγοντας...
Όλοι έχουν την γνώμη τους..
Αν ο βρύζας [και ο κάθε βρύζας] του κάνει το χατήρι, είναι καλός, "ξύπνησε επιτέλους", "μόνο εμείς τα βλέπουμε ρε γαμώτο" και άλλα τέτοια ωραία..
Αν δεν του κάνει το χατήρι, αρχίζει το γνωστό μοιρολόϊ, περι καρεκλοκένταυρων, άσχετων και αδιάφορων...
Και αυτά γιατί ο καθένας άσχετος [βάζω και τον εαυτό μου μέσα] νομίζει ότι ξέρει από μπάλα [ο άλλος 25 χρόνια τα ζεί από μέσα].
Τον γκαρσία τον φέραμε με πολλά περισσότερα από 300,000. Εν καιρώ δέθηκε με την ομάδα, ήταν και τέτοιος χαρακτήρας και έπεσε στα χρήματα του συμβολαίου..
επι της ουσίας... Ουσέρο [19 εμφανίσεις φέτος-τις τελευταίες αγωνιστικές τραυματίας] με τα ποσά που γράφονται και 100,000 στν τρίπολη που το θεωρώ τίμιο ποσό αφού παίρνεις ένα παίχτη επειδή τον έχεις ανάγκη νωρίτερα...
υγ. Όσοι μπαίνετε για να μιζεριάσετε, παίξτε κανα μάνατζερ για να ξελαμπικάρετε... αφήστε εμάς τους ρομαντικούς να ονειρεύομαστε με παίχτες τύπου σνάουτσνερ...
- The_Stalker
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15 ίσως
Ρε συ tad, εγώ θα αναφερθώ μόνο σ' αυτό που έκανα παράθεση. Δλδ ρε φίλε θέλεις μεταγραφές για να στηρίξεις την ομάδα; Είσαι πρώτος με "αυτά τα παλτά" όπως τα αποκαλείς κι αντί να πας στο γήπεδο για να μην σε παίζει αδελφίστικα ο κάθε αδελφάκης κάθεσαι στον καναπέ σου και φωνάζεις για τις μεταγραφές; Κι εγώ φωνάζω, και πολλοί άλλοι φωνάζουν, τις ευθύνες τις έχουμε καταλογίσει, αλλά αυτή η ομάδα, έτσι όπως είναι, δεν αξίζει στήριξη;tad έγραψε: Γελάει ο κόσμος μαζί μας ... Και εμείς αναρωτιόμαστε γιατί δεν πατάει ο κόσμος στο γήπεδο
Σήμερα tad, να ξέρεις ότι το τρίτο γκολ το έδωσε ο κόσμος με τη φωνή του. Κι έτσι είμαστε ακόμα πρώτοι..