29.Róbert Mak
- Παλαιολόγος
Re: 29.Róbert Mak
πλεον πολλες ομαδες παιζουν λεωφορειο και ειναι δυσκολο αυτο,
γι αυτο θα επρεπε με ΑΕΚ να τον ξεκινησει στην κορυφη
σκεφτειτε ομως εναν γκαρσια να βγαζει εκεινες τις σαρανταρες μπροστα!θα γλεντουσε κοσμο ο μακ
γι αυτο θα επρεπε με ΑΕΚ να τον ξεκινησει στην κορυφη
σκεφτειτε ομως εναν γκαρσια να βγαζει εκεινες τις σαρανταρες μπροστα!θα γλεντουσε κοσμο ο μακ
Θα είχε ενδιαφέρον να παίξεις κορυφή σε κάποια παιχνίδια. Γιατί όχι , στη Νέα Σμύρνη
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
Αφού επί Τούντορ , τη πολύ καλή χρονιά του πριν τη μεταγραφή , έπαιζε κορυφή !ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν είναι κατάλληλος για κορυφή. Ο Μακ θέλει χώρο, που δεν τον έχει ο φορ.
Διαβάζω διάφορα για την (αρνητική και χθες) απόδοση του και δεν έχω δει ακόμα και την φάση του πέναλτι...
Αν όντως το κερδίζει (αυτό μου δείχνει η δήλωση του αντίπαλου προπονητή για "50-50"), τουλάχιστον δείχνει ότι δουλεύει το μυαλό του κι ας είναι ντεφορμέ ή ψυχολογικά σε κακή κατάσταση ή απλά μετριοκαλούτσικος...

Αν όντως το κερδίζει (αυτό μου δείχνει η δήλωση του αντίπαλου προπονητή για "50-50"), τουλάχιστον δείχνει ότι δουλεύει το μυαλό του κι ας είναι ντεφορμέ ή ψυχολογικά σε κακή κατάσταση ή απλά μετριοκαλούτσικος...
- ΑποστόληςΑ
Το σύστημα 3-5-2 δεν έχει την κλασσική κορυφή. Ουσιαστικά στην αρχή οι δύο προωθημένο ήταν εξτρέμ (Lucas - Mak, Rodrigues - Mak) και μετά την έλευση του Αθανασιάδη το δίδυμο ήταν Αθνασιάδης - Mak.
- back in black
Να πω και εγώ μερικές σκέψεις για τον Μακ:
1) Αλλιώς τα περίμενε αλλιώς του έρχονται, ήρθε για περιφερειακός φορ στο 4-4-2 και τελικά πάιζει πλάγιος σε 'αλλο σύστημα, ήρθε για πρώτο βιολί και τελικά βλέπει ότι υπάρχουν ιεραρχικά κάμποσοι πάνω απο αυτόν, περίμενε πρόκριση με την εθνική του, λούτσο και απο εκεί. Αναμφίβολα όλα αυτά τον επηρρεάζουν.
2) 'Οταν όλη η ομάδα ψάχνεται μοιραία θα ψάχνεται και αυτός, μέχρι να βρεθούν οι απαραίτητεςε σταθερές.
3) Νομίζω ότι με Βιερίνια πίσω του ή ένα μπακ που θα πάιζει όλη την πλευρά ώστε αυτός να συγκλίνει προς τα μέσα θα μας δώσει αρκετές λύσεις, όπως και εχθές στη φάση που κερδίζει το πέναλντυ.
ΥΓ 1 Σε έναν πάικτη που στον ημιτελικό με τον γάβρο (και όχι μόνο) έζησε στο πετσί του την αδικία θα μπορούσα να συγχωρέσω και μια " βουτιά" , το να διαβάζω όμως ότι θα πρέπει να ντρέπομαι γιατί έχω στις τάξεις της ομάδας μου έναν πάικτη σαν το Μακ είναι σαν να διαβάζω "ουδέτερους " ΑΡΔ σαν τον Τσώχο και το Σαμπράκο στο χαζέτα!!!
ΥΓ 2 Το πέναλντυ είναι κανονικό και όχι βουτιά.
1) Αλλιώς τα περίμενε αλλιώς του έρχονται, ήρθε για περιφερειακός φορ στο 4-4-2 και τελικά πάιζει πλάγιος σε 'αλλο σύστημα, ήρθε για πρώτο βιολί και τελικά βλέπει ότι υπάρχουν ιεραρχικά κάμποσοι πάνω απο αυτόν, περίμενε πρόκριση με την εθνική του, λούτσο και απο εκεί. Αναμφίβολα όλα αυτά τον επηρρεάζουν.
2) 'Οταν όλη η ομάδα ψάχνεται μοιραία θα ψάχνεται και αυτός, μέχρι να βρεθούν οι απαραίτητεςε σταθερές.
3) Νομίζω ότι με Βιερίνια πίσω του ή ένα μπακ που θα πάιζει όλη την πλευρά ώστε αυτός να συγκλίνει προς τα μέσα θα μας δώσει αρκετές λύσεις, όπως και εχθές στη φάση που κερδίζει το πέναλντυ.
ΥΓ 1 Σε έναν πάικτη που στον ημιτελικό με τον γάβρο (και όχι μόνο) έζησε στο πετσί του την αδικία θα μπορούσα να συγχωρέσω και μια " βουτιά" , το να διαβάζω όμως ότι θα πρέπει να ντρέπομαι γιατί έχω στις τάξεις της ομάδας μου έναν πάικτη σαν το Μακ είναι σαν να διαβάζω "ουδέτερους " ΑΡΔ σαν τον Τσώχο και το Σαμπράκο στο χαζέτα!!!
ΥΓ 2 Το πέναλντυ είναι κανονικό και όχι βουτιά.
- ΑποστόληςΑ
Το κακο με τον Μακ ειναι πως πλεον παιζει στον πρωτο ΠΑΟΚ εδω και πολλααααα χρονια που αντιμετωπιζεται πραγματικα και οχι στην φαντασια μας ως ομαδα που βλεπει τιτλο και καπως ετσι δεν θα βρει χωρους σχεδον ποτε.Αν τωρα προσθεσεις σε αυτο το προφανες αγχος του να αποδειξει την αξια του δενει το γλυκο και πολυ φοβαμαι οτι η χρονια θα φυγει χωρις να προσφερει κατι.Ο Ενρικε θα ηταν σαφως πιο χρησιμος στην θεση του.
- Παλαιολόγος
γι αυτο φορ,ιδιως σε ομαδες που ειναι ανταγωνιστριες μας
να του δινεις ολο το γηπεδο για χωρο,να μην τον πετας τερμα αριστερα
και να παιζεις στα χαφ γρηγορα την πασα μπροστα(που δεν το εχουμε,τσουκου τσουκου μπωλ αποτυχημενο παιζουμε)
λαθος του ρουμανου στο ματς με τηΝ ΑΕΚ,εχασε ευκαιρια
να του δινεις ολο το γηπεδο για χωρο,να μην τον πετας τερμα αριστερα
και να παιζεις στα χαφ γρηγορα την πασα μπροστα(που δεν το εχουμε,τσουκου τσουκου μπωλ αποτυχημενο παιζουμε)
λαθος του ρουμανου στο ματς με τηΝ ΑΕΚ,εχασε ευκαιρια
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
john4serres
- tera12tera
Ένα τίποτα παίρνει την θέση του Λημνιού , που θα τον στείλουμε δανεικό και θα λέμε ...."κοίτα να δεις "john4serres έγραψε:τα ιδια και τα ιδια
ένα τιποτα δηλαδή