Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
εγω παντος τον αγγλο που με ειπαν θα τον ηθελα 54 χρονον με πολλες παραστασεις
- buffalobill4
Διαισθηση παιδια μην τρελαινεστε. Μου εχει καθισει εδω και τρεις μερες στο μυαλο. Το εγραψα κ χθεςche4 έγραψε:gergeo4 έγραψε:Πληροφορια ή διαισθηση;
ουτε καν πιο πολυ για ανακοινωση μου κανει
το ξεκαθαρίζει ο φίλος στο αμέσως παραπάνω απο τι δικό σου ποστ, οπότε θεωρώ ότι είμαστε οκ.
χθες παντος ακουστηκε οτι βρισκοταν ισπανια για να συζητησει με την γραναδα
καλο ειναι ν μη λεει ο καθενας το μακρυ κ το κοντο του.εστω ν λεει διαισθηση.ετσι οπως το ειπε ηταν σαν γκαραντι.ελεος.
- PaokPatraG4
Εγώ εαν ο προπονητης θα είναι απο Αγγλία θα ήθελα τον Gustavo Poyet...Είχα ξαναγράψει οτι λογικά θα υπήρχε καλη συνεργασια με Pablo....Συν οτι συνδιάζει το ταξίδι του Αρνεσεν Αγγλία με τον λατίνο και νεος φιλόδοξος κλπ κλπ
- buffalobill4
Ελα ρε τζορτζ. Ειμαι εδω μεσα πολλα χρονια για να κανω τις ιδιες ηλιθιοτητες που με εκνευριζουν κ εμενα οταν γινονται.gergeo4 έγραψε:καλο ειναι ν μη λεει ο καθενας το μακρυ κ το κοντο του.εστω ν λεει διαισθηση.ετσι οπως το ειπε ηταν σαν γκαραντι.ελεος.
Το εκανα με διαθεση χουλιαμα και φυσικα θα το ξεκαθαριζα οτι προκειται για διαισθηση οπως εκανα δηλαδη. Μη διψατε για αιμα.
Η διαισθηση παντως ειναι οντως διαισθηση εδω κ ενα τριημερο
Πολυ απειρος και ο Γιοκαλοβιτς και αυτος ο Πογιες.Ο Μακλαρεν κατι μου λεει σαν διθεσιο για προπονητη δεν τον κοβω...ειναι και ξανθομπουμπουρας...
δικη μου πηγη
ο Αρνεσεν εχει καταληξει σε 2 προπονητες, τους εχει πει στον Ιβαν που πρεπει να αποφασισει αλλα ο Ιβαν το σκεφτεται...κανενας απο τους 2 δεν του εχει κανει κλικ και σκεφτεται να φερει καποιον δικο του...(καηκε καιο Γχ που τον λατρευε ο Ιβαν)
ο Αρνεσεν εχει καταληξει σε 2 προπονητες, τους εχει πει στον Ιβαν που πρεπει να αποφασισει αλλα ο Ιβαν το σκεφτεται...κανενας απο τους 2 δεν του εχει κανει κλικ και σκεφτεται να φερει καποιον δικο του...(καηκε καιο Γχ που τον λατρευε ο Ιβαν)
Άγγλος προπονητής ποδοσφαίρου δεν υφίσταται. Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Έχουν μπερδέψει το ράγκμπι με το ποδόσφαιρο.
Για να το κάνω πιο ξεκάθαρο:
Ποιός ήταν ο τελευταίος Άγγλος, ο οποίος κέρδισε το πρωτάθλημα της χώρας του;
(Δεν ρωτάω για ευρωπαικούς μαστραπάδες, διότι θα γελάσει και το γρασίδι στον κήπο)
(Δεν ρωτάω για ευρωπαικούς μαστραπάδες, διότι θα γελάσει και το γρασίδι στον κήπο)
- pagotatzis
Δλδ μια από τα ίδιαAthens έγραψε:δικη μου πηγη
Προσλαμβάνεις ΤΔ για να παίρνει αποφάσεις και στο τέλος θα ρωτάει τον ιβαν ;
Δεν νομίζω ,και δεν το θελω
Ο Σερ Αλεξ...δεν νομιζω να μην ηταν προπονητης.Τωρα θα μου πεις ηταν σκωτσεζος...ε,το ιδιο ειναι.Ale έγραψε:Άγγλος προπονητής ποδοσφαίρου δεν υφίσταται. Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Έχουν μπερδέψει το ράγκμπι με το ποδόσφαιρο.