εδώ κολλάει ο αρμαγγεδών. τελίκά, κάτι ήξερε το παλικάρι και το έχετε αποπάρει.desperando έγραψε:εχει πολυ πλακα που στο φου μπου οι μισοι αρδ σκοτωνονται με τους αλλους μισους
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 01 Σεπ 2013, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε ξέρετε για αυτήν την ομάδα που θα παίξουμε την Σαχτόρ Καραγκάντυ ε? που σφάζει τα αρνιά? Παίζει στην πόλη του σατανα την Αστάνα! Τότε...θα κοπούν τα γελάκια με αρμαγέδωνα, θα βάλει το καλό κουστούμι που χει και στη φωτό και θα δείτε!
- desperando
- Επικοινωνία:
οι χοντροι 24 ριχνουν ευθειες βολες στους μαυροφρυδι και γκοντσαροβα ενω κατι λαγογιαννιδες,κουβεντιδιδες και σια τους λενε τσατσακια του βρυζα κλπ.sotos26 έγραψε:Πες despe δεν έχω facebook!desperando έγραψε:εχει πολυ πλακα που στο φου μπου οι μισοι αρδ σκοτωνονται με τους αλλους μισους
σοου...ολοι για την μαρμητα
Ρε έχουν μπερδευτεί άσχημα μιλάμε ε? Εδώ ο φουσκωτός υποστήριζε τον Πολ για τη μεγάλη του προσφορά στην ομάδα με πωλήσεις στη Γερμανία και έτσι... Ενα ΠΑΟΚ tv 24/7 θα τα τελείσει αυτά!Α! και ράδιο εννοείται
[youtube]3Fgtdt8fCow[/youtube]barlow4 έγραψε:ο αρμαγεδων κολλαει παντου.ειναι το αλατοπιπερο.

ΥΓ:μλκια έκανα που το θυμήθηκα. τώρα θέλω να ξαναδώ την ταινία.......

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 01 Σεπ 2013, 01:16, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Φίλε geo τους δικαιολογούσα γιατί παλεύουν για ένα πιάτο φαί και πολλές φορές κινηγάνε νούμερα και στόχουαλλά αυτοί δεν κάνουν ούτε λειτούργημα ούτε ενημέρωση!Στο κάτω-κάτω κάποια πράγματα ΔΕΝ ΘΕΛΩ να τα ξέρω, το φως είναι πιο αρχιδάτο γιατί τουλάχιστον ξέρεις τι πέρνεις.Ολοι αυτοί που είναι και πρώην συνδεσμίτες και ΠΑΟΚτσήδες δεν τους νιάζει που ξεφτιλίζεται έτσι το προιόν που πουλάνε?Για κάτι τέτοιους ο καλός θεούλης την έσμπρωξε την μπάλα αουτ στο σουτ του Στοχ.''Αντε ρε κιρίζια βρείτε τα πρώτα που θέλετε και ch.league''Λυπάμαι για λόγου τους. Αυτοί λοιπόν γενάνε φίλους που σκέφτονται φάπες και διωξίματα προπονητή 3η αγωνιστική αλλά δεν ξέρουνε τον Λάμπρο καλά...
Εγώ λέω να κάνουμε paokmania εκπομπή, ξέρεις τι νούμερα θα κάνει ο barlow? Ασε που μπορεί να βρει και γκόμενα!
Σιγά ρε που θα σ'αντέξει γκόμενα που δεν ασχολείται με ΠΑΟΚ, alt-tab έχεις paokmania και xvideosbarlow4 έγραψε:γκομενα που θα ακουει ΠΑΟΚμανια?καλυτερα σε συγκεντρωση του κκε.
Σιγά-σιγά ξεκινάει η επανάσταση...Απο μια φλόγα μικρή....Και μετά... όλοι θα τρολάρουν! χα χα χαbarlow4 έγραψε:σωτο μλκ να το κοιταξεις.εισαι ο μοναδικος θαυμαστης μου.