Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από eorptol »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:αν μπορεις να το στηριξεις αυτο καντο,αλλιως μαζεψε το!!
Οταν επιχείρημα κατα του Δωνη ειναι ότι δεν βάζει τον παναγιωτουδη γιατι εχει κολλητιλικια με μάνατζερ και βάζει άλλους μικρούς βγάζεις αυτο συμπέρασμα :(:(

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Το φόρουμ έχει φτάσει στις 200 σελίδες κι εσύ απο όλα όσα έχουν γραφτεί βρήκες την σωστή αιτιολογία!
Κάποτε πρέπει να μας πείς και τι είναι αυτό που σ αρέσει ποδοσφαιρικά στον φετινό ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Το έχω πει εκατό χιλιάδες φορές ότι ο οποιοσδήποτε προπονητής δεν κρίνετε στην μέση της χρονιάς και έχοντας στην ομαδα μόνο 6 μήνες .....και διαφωνώ με αυτούς που βάζουν τελεσίγραφα του στυλ περιμένω το ματς με τον ολυμπιακό περιμένω το τάδε ματς και στην στραβη θα πω φυγε .....το θέμα με τον παναγιωτουδη το έβαλα για να δείξω το θέμα με τη εμπάθεια που πιθανόν να έχουν κάποιοι που γράφουν αυτα τα πράγματα ......τι δεν καταλαβαίνεις απο αυτα που λέω ;
Δεν διαφωνώ στο να γινετε κριτικη αλλα στην φωνές φυγε τώρα ειναι λάθος αυτη η προσέγγιση

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 08 Δεκ 2012, 15:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Δεν απαντάς στην ερώτηση μου όμως!
Μπορείς να πείς τι σου αρέσει ποδοσφαιρικά στον φετινό ΠΑΟΚ?

Οταν κατηγορείς για εμπάθεια και κόμπλεξ χωρίς επιχειρήματα χαρακτηρίζεσαι κακοήθης.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Όταν ειναι επιχείρημα ότι δεν παίζει ο παναγιωτουδης και παίζουν άλλοι μικροί ειναι εμπάθεια η οχι ; απάντησε....
Οσο για τον φετεινο ΠΑΟΚ δεν παίζει καλα λόγω ελλείψης ποιοικων παικτών και κάποιων λαθών του Δωνη αλλα η έλλειψεις του ρόστερ παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο ειδικα μέσοεπιθετικα έχουμε πρόβλημα που ελπίζω με τις μεταγραφές να το λύσουμε αν με καλλιτερο υλικό ο Δωνης εμφανίσει την ίδια εικόνα μέχρι τον Μάιο εκει θα κριθει αυστηρά οχι μόνο απο μας αλλα και απο τον ιδιοκτήτη που εχει και τον τελευταίο λόγο

Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από karlat85 »

dimbar έγραψε:
Οταν κατηγορείς για εμπάθεια και κόμπλεξ χωρίς επιχειρήματα χαρακτηρίζεσαι κακοήθης.
Δεν χρειάζεται κανένα επιχείρημα, απλώς να ανατρέξει κάποιος στην αρχή του συγκεκριμένου θέματος, κάι να διαβάσει τις ανάρτησης σου από την πρώτη μέρα που ανέλαβε, ήσουν εμπαθείς μαζί του, ότι μπάλα και να παιξουμε κάτι αρνητικό θα βλέπεις
dimbar έγραψε:

ο εμπεδώσαμε, αν δεν πετύχει (το ΠΑΟΚτσάκι) ο Δώνης θα φταίει ο ΠΑΟΚ.
Θεωρώ ότι είσαι παιδί του κατεστημένου και λίγος για τον ΠΑΟΚ που θέλω, αρκετός όμως για τον μικρομεσαίο, άνευρο, υποτακτικό και ξεδοντιασμένο ΠΑΟΚ που βολεύει κάποιους.Και φυσικά δεν ξεχνώ τις ειρωνικές σου δηλώσεις στη Τούμπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Σάβ 08 Δεκ 2012, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

DC μόνο ψεύτης δεν είμαι και αυτό με προσβάλλει!!!!1
Μιλάω πολύ καθαρά. Μπορεί από την αρχή να ήμουν προκατειλλημένος με τον Δώνη, κυρίως από τον τρόπο που "μεθοδεύτηκε" η διαδοχή.
Παρόλα αυτά, αν δώ καλό ποδόσφαιρο θα το επικροτήσω... Αυτό εννοούσα ... και αν ψάξεις όλες τις δημοσιεύσεις κάποτε το έγραψα. Μιά φορά και μόνο που είναι τόσες οι άλλες που δεν την θυμάμαι καν. Ναί κρίνω τον Δώνη λίγο πιο αυστηρά και το εξήγησα πολλές φορές.
Αλλά δεν κρίνω ποτέ πριν τον αγώνα και ανάλογα το τί θα δώ! Αυτό αφορά το "εσ άυριο τα σπουδαία"... Και μακάρι να δώ καλό ποδόσφαιρο και δεν θα γκρινιάξω...Απλά καλό ποδόσφαιρο.....
Και για να μην με λες ψεύτη, την δεύτερη ή την τρίοτη φορά που θα γίνει αυτό θα χειροκροτήσω κιόλας!
Σου αρκεί αυτό.....!!!!!!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Όταν γράφω πως κάποιοι από τους επικριτές του Δώνη είναι κομπλεξικοί, δεν εννοώ πως έχουν κόμπλεξ απέναντι στον Δώνη. Εννοώ πως είναι κομπλεξικοί σαν άνθρωποι. Υπάρχουν άτομα ανάμεσά μας οι οποίοι κάθε χρονιά ψάχνουν κάποιον για να τον σκίζουν. Πότε είναι ο Μπαλάφας, πότε ο Κούτσια, πότε ο Τσιρίλο, πότε ο Γιάννου, πότε ο Δώνης και η λίστα είναι ατελείωτη... Μιλάω για ανθρωπάκια τα οποία με το πρόσχημα της σκληρής και αυστηρής κριτικής βγάζουν τα κόμπλεξ τους. Μακάρι να ήταν το ίδιο σκληροί και αυστηροί και με τον εαυτό τους.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ο γραπτός λόγος παρεξηγήτε εύκολα....και σε μένα μερικά γατάκια του πληκτρολογιού είπαν οτι θέλω να χάσει ο Δώνης στο τάδε ματς γι ανα φύγει.

Οτι να ναι.....!

Γιαννιώτη ΣΕ ΠΆΩ ΜΕ ΧΊΛΙΑ αλλά το χοντραίνεις χωρίς να υπάρχει λόγος.
Το κομπλεξικός είναι χαρακτηρισμός.......και χοντρός.....που αν απευθυνθεί σε μένα....θα έχουμε τραγούδια.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Η παρατήρησή μου είναι γενικότερη. Θα μπορούσε να μπει και στο "Κοινωνία ώρα μηδέν", αλλά η περίπτωση του Δώνη στάθηκε η αφορμή για να το γράψω εδώ. Γεμάτη είναι η κοινωνία από τέτοια άτομα. Διαφωνεί κανείς σε αυτό;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ρε συ αυτό που θέλω να πω......είναι οτι επειδή το χω κανει και γω κακως.........βέβαια.......καλό θα είναι να μην φυτιλιάζουμε το τόπικ.

Μη κοιτατε εμένα χιουμοράκι κάνω πάντα για τον καλυτερο Ελληνα κοουτς.

Γιαννιώτη σαφως και υπαρχουν πολλά τετοια άτομα!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Photis έγραψε:Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί θα ξαναβάλεις τον Λίνο βασικό αριστερό μπάκ????όχι απλά το σκεπτικό γιατί εσύ θα μας πεθάνεις με τις λαλακίες σου!!!
:pano:
Photis έγραψε:Ακόμη περιμένω να μας εξηγήσει.Αν μου πει π.χ. ρε παιδί μου πως ο μάνατζερ του είναι φιλαράκι της ΠΑΕ θα το δεχτώ.
Photis έγραψε:Τρομερή 11άδα από Δώνη για ακόμη μια φορά. Ο Σταφυλίδης δεν κάνει κ. Δώνη να απελαθεί!

...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Σήμερα είδα πάθος, τρέξιμο, φιλότιμο, ωράιες ενέργειες,.... πλάνο πάλι δεν έιδα ή συγχωρέστε με για την άγνοια δεν το κατάλαβα.

Οσο για τον Γερο-Λίνο μετά από 5-6 ματσ που μας πόνεσαν τα μάτια, έτρεξε, προσπάθησε, έβγαλε μερικές πολύ καλλές σέντρες και έβαλε και γκολ... Μπράβο!!!!!
Είδες άμα πλησιάζει η μεταγραφική περίοδο και σφίγκουν οι κώλοι;;;;;;

ΤΕΣΠΑ Ενα σημαντικό πρόβλημα μάλλον είναι να πέισει ο Δώνησ ορισμένους πάικτες να μην είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
Πάλι όμως δεν με πέιθει ότι μπορεί να κάνει τον ΠΑΟΚ να πάιζει με σιγουριά, ομορφιά και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ τόσο μπροστά όσο και πίσω.
Ίσως βιάζομαι λίγο να τον κρίνω, Ο χρόνος θα δείξει,
Πάντως στην πειθαρχία αργεί να αντιδράσει.
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

καλα που δεν ηρθε το καλοκαιρι ο σακατης ο φιλος σου ο ρομεου γιατι θα ηταν ακομη ενας λογος για γκρινια μετα τον διακαη ποθο!
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Για να μην ξεχνάμε τα περσινά που παίζαμε (και καλά ) με πλάνο ...
1. Κωλόγαυρος 33 βαθμοι
2. Βαζελάκια 32 βαθμοί
3. Χανούμια 28 βαθμοί
4.Ατρόμητος 26 βαθμοί
5. ΠΑΟΚ 22 βαθμοί
6. Ξάνθη 21 βαθμοί
7 . ΟΦΗ 19 βαθμοί
Κ έπαιζες με Βιερίνια και Κ(π)οντρέρας ....
Ας πάρουμε δυο εξτρέμ και ένα δημιοτγικό μέσο και μετά να κρίνουμε τον προπονητή..
Με το υλικό που έχει παίζουμε ότι μπορούμε...
Σε λίγο έρχεται και ο Ποποβιτς και ο Λούκας (μακάρι) ..... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”