eorptol έγραψε:Photis έγραψε:Λοιπόν θα πω κάτι.Καθίστε δείτε τη συνέντευξη του Ζαγοράκη την τελευταία.Μίλησε σωστά???Όταν τελείωσε η συνέντευξη τι συναίσθημα είχατε????Εγώ θα πω τι συναίσθημα είχε.Η ομάδα είναι δύσκολα και θα χρειαστεί ΙΣΩΣ και να πουλήσουμε ή να αποδεσμεύσουμε κάποιο παίκτη αλλά θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το επίπεδο.Έτσι ήμουν ήρεμος μέχρι που έμαθα κάποια off the record πράγματα που επιβεβαιώθηκαν στην ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΕΡΗ συνέντευξη του Βρύζα.Και έρχομαι και ερωτώ.Μιλάμε για ειλικρίνεια από το Ζαγοράκη όταν κάνει τέτοια συνέντευξη?Αν έλεγε τότε ότι θα φύγουν αρκετοί πρωτοκλασσάτοι κανείς δε θα του έλεγε τίποτα.Και όχι να βάζει τους "δικούς" του από τα ΜΜΕ να μας ποτίζουν ιστορίες.Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά.Ο ΠΑΟΚτσής συγχωρεί τα πάντα εκτός από το ΨΕΜΑ και την φίμωση.Τον αγαπάμε τον Ζαγοράκη,εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι άλλο από αυτόν στον ορίζοντα ΑΛΛΑ τα λάθη του θα τα λέμε,τα λάθη που συνεχίζονται και αυτό είναι το πιο λυπηρό απ'όλα!!!!

αυτα τα off the record μας φάγανε φήμες φήμες θεωρίες κλπ.
Την αλήθεια σε είπανε και οι δυο απλα δεν το περιμέναμε αλλα είπανε την αλήθεια δυστυχώς μετα ζαγορ και Ζήση υπάρχει το χάος και μεγάλο πισωγύρισμα γιαυτο πρέπει να τους προστατέψουμε να λέμε αυτα που πιστεύουμε ότι ειναι λάθη αλλα κριτικη δεν το είσαι κλέφτης που ειναι τα λεφτα κλπ.
Οκ καποιοι ειμαστε γκρινιαριδες, καποιοι ειμαστε μιζεροι, αλλα καποιοι πραγματικα ειστε απιστευτοι,ακομα και τωρα αδυνατειτε να ασκησετε την παραμικρη κριτικη.Ποια αληθεια ακριβως ειπανε και ποτε την ειπανε? Εχετε καταλαβει σε ποια κατασταση εφτασε ο ΠΑΟΚ? 5 εκατ. χρεη προς τους παικτες, κατι που σημαινει οτι ηταν ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΡΟΝΙΑ απληρωτοι και 3 εκατ. χρεη προς την εφορια.Εφτασες ενα βημα απο τριετη αποκλεισμο απο την ευρωπη και το καλοκαιρι στη συνεντευξη της διοικησης ενω αυτη η κατασταση υπηρχε, πουλουσαν τρελιτσα με χαμογελα και μεγαλοστομιες του στυλ, δεν πουλαμε βιερινια γιατι οτι εσοδα θα παρουμε θα τα χασουμε απο τα διαρκειας.Ας ελεγαν τοτε την αληθεια να σου ελεγα τι διαρκειας θα πουλουσαν.Οκ και εγω ακομα θελω να τους δωσω μια τελευταια ευκαιρια,γιατι φοβαμαι κυριως την οποια μεταβατικη περιοδο, και την αντιδραση των οπαδων στα ευκολα και σε αυτα που φαινονται αλλα πολλες φορες δεν ειναι ωραια,αλλα αληθεια τι ακριβως εχει απομεινει απο την αρχικη αυρα του ερχομου Ζαγορ? Περιμενει μηπως κανεις να ξαναδωσουμε 21000 διαρκειας? Φτασε τις 10.000 και ευτυχισμενος να εισαι,νουμερο που ειχες και με τον Γουμενο.Ποσο θλιβερο ειναι για εναν ολοκληρο λαο να υποστηριζει οτι οποιος και να ειναι ο διαδοχος θα ειναι απατεωνας και λαμογιο?Τελειωσε ο ΠΑΟΚ σε ενα ατομο? Το μονο θλιβερο το οποιο ομως μπορει στην πορεια να αποδειχτει και σωτηριο ειναι οτι ο κοσμος δεν θα ξαναεμπιστευτει εκ των προτερων αλλα θα περιμενει πρωτα αποτελεσματα.