Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Ακριβως οπως τα λεει το Βαυαροσκυλο.........Ειδικα το σσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςς σε αυτους που εβριζαν το Γουμενο θα μεινει στην ιστορια........Η τελικη αποφαση ειναι της διοικησης........Αυτη κρινεται.........Sera4 έγραψε:καλο ειναι ολοι να εχουμε τις αποψεις μας αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα...ολοι ξερουμε οτι ο επαγγελματιας ειναι μια ιδιαζουσα περιπτωση η οποια δεν εχει ξαναεμφανιστει(και ουτε προκειται) οποιαδηποτε παρομοιωση ή γενικευση του θεματος με αλλα ειναι εντελως αστοχη για μενα...
μαλλον δε με καταλαβες. κριτικη στις επιλογες του Τεο κανουν ολοι, απο τα πιτσιρικια μεχρι τους συνδεσμους.navigator11 έγραψε: ε τοτε μαν τι πειραζει οποιος πραγματι ωθησε την προηγουμενη ελεεινη διοικητικη κατασταση στην ΠΤΩΣΗ της και συνεβαλε στην ανατολη της εποχης ΖΑΓΟΡΑΚΗ να διατυμπανιζει την αποψη του για το σαλπιγγιδη εν ωρα αγωνα,οπως οχι και πολυ σπανια συνεβη σε φετινος αγωνες της ομαδας??
μου φαινεται αστειο να βγαινουν ομως πιτσιρικια να λενε οτι ειναι ντροπη η κριτικη των συνδεσμων..δε σου πα οτι συμφωνω με τις πρακτικες τους, ειπα ομως να προσεχουμε λιγο περισσοτερο τους χαρακτηρισμους μας απεναντι τους..
επισης,
οποιος καταλαβε καταλαβε.teod1980 έγραψε:Αδέρφια τα φέιγ βολάν είναι ανυπόγραφα, έτσι;![]()
Οι σύνδεσμοι ότι κάνουν το κάνουν επώνυμα και γενικά έχουν επαφή με το Θόδωρο...
Χαλαρώστε....
Ο Ζαγοράκης απ' όσο έχω καταλάβει έχει βασική προτεραιότητα στο μυαλό του τα χρέη και να έχει καθαρό τον ΠΑΟΚ. Στη γωνία τον περιμένουν Αθηναίοι, Αρειανοί και παοκτσήδες (με μικρά εδώ) για να τον πουν λαμόγιο χωρίς να υπάρχουν στοιχεία, ήδη τον έχουν πει και θα τον ξαναπούν. Δεν ξέρω αν φτάσει στο σημείο να συμβιβαστεί με έναν προπονητή τύπου Δερμιτζάκη, το σίγουρο είναι πάντως ότι κάποιοι πατάνε στο ότι ο Ζαγοράκης δεν έχει γερό στομάχι: αν τον προσβάλλουν και το θίξουν, έχει την αξιοπρέπεια να φύγει, έστω για λίγο. Και στην παρούσα φάση η διαδοχή μόνο βελούδινη δε θα είναι.
Όσο για το ζήτημα του Σαλπιγγίδη: αρκετοί έφυγαν γιατί θαμπώθηκαν από τα λεφτά. Ο συγκεκριμένος είναι ο πρώτος που έρχεται δεχόμενος να πάρει λιγότερα. Θα μου πεις "εσύ τα λες λιγότερα, πάλι όμως είναι πολύ καλά λεφτά". Σύμφωνοι. Σε αυτό το επίπεδο όμως υπάρχει διαφορά μεταξύ των χρημάτων που του προτείνει ο ΠΑΟ και αυτά που λένε ότι δίνει ο ΠΑΟΚ και μάλιστα σημαντική. Ο Ζαγοράκης έχει δείξει ότι δε διστάζει να κάνει κινήσεις όπως το να φέρει τον Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ (θέλουμε να το ξεχνάμε, αποδείχτηκε εντελώς λάθος από κάθε άποψη αλλά το έκανε). Στο Σαλπιγγίδη θα κολλήσει; Όσο για τη στάση των συνδέσμων, στο σχετικό νήμα.
Όσο για το ζήτημα του Σαλπιγγίδη: αρκετοί έφυγαν γιατί θαμπώθηκαν από τα λεφτά. Ο συγκεκριμένος είναι ο πρώτος που έρχεται δεχόμενος να πάρει λιγότερα. Θα μου πεις "εσύ τα λες λιγότερα, πάλι όμως είναι πολύ καλά λεφτά". Σύμφωνοι. Σε αυτό το επίπεδο όμως υπάρχει διαφορά μεταξύ των χρημάτων που του προτείνει ο ΠΑΟ και αυτά που λένε ότι δίνει ο ΠΑΟΚ και μάλιστα σημαντική. Ο Ζαγοράκης έχει δείξει ότι δε διστάζει να κάνει κινήσεις όπως το να φέρει τον Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ (θέλουμε να το ξεχνάμε, αποδείχτηκε εντελώς λάθος από κάθε άποψη αλλά το έκανε). Στο Σαλπιγγίδη θα κολλήσει; Όσο για τη στάση των συνδέσμων, στο σχετικό νήμα.
Κλείστε το θέμα σαλπιγγίδη με τον ένα ή άλλο τρόπο, σήμερα όχι αύριο! Δε θέλει αδράνεια σε τέτοια ζητήματα. Είπαμε να περάσουν τα play off για να γίνει η ανακοίνωση, τι περιμένουμε λοιπόν?
Το ίδιο είχε γίνει και με γκαγκάτση, τρωγόμασταν εδώ μέσα (κι έξω φυσικά), βούιζε ο τόπος, μούγκα η διοίκηση, δεν ξέρω δεν είδα, τον φέρανε και μετά έφυγε νύχτα!
Αν είναι να έρθει, ας γίνει τώρα που είναι καλοκαίρι και είμαστε όλοι πιο χαλαροί, ας γίνουν οι επαφές που χρειάζονται, ας δοθούν εξηγήσεις κι ας ειπωθεί μια "συγγνώμη" εκεί που πρέπει κι όλα καλά. Αλλιώς θα συνεχιστούν οι δημόσιες αντιδικίες και θα οξυνθεί πάλι η κατασταση.
Η' άμα δε θέλουμε, ας τον στείλουμε στην...Αφρική να ησυχάσουμε!
Αίντε, ξυπνάτε!
Το ίδιο είχε γίνει και με γκαγκάτση, τρωγόμασταν εδώ μέσα (κι έξω φυσικά), βούιζε ο τόπος, μούγκα η διοίκηση, δεν ξέρω δεν είδα, τον φέρανε και μετά έφυγε νύχτα!
Αν είναι να έρθει, ας γίνει τώρα που είναι καλοκαίρι και είμαστε όλοι πιο χαλαροί, ας γίνουν οι επαφές που χρειάζονται, ας δοθούν εξηγήσεις κι ας ειπωθεί μια "συγγνώμη" εκεί που πρέπει κι όλα καλά. Αλλιώς θα συνεχιστούν οι δημόσιες αντιδικίες και θα οξυνθεί πάλι η κατασταση.
Η' άμα δε θέλουμε, ας τον στείλουμε στην...Αφρική να ησυχάσουμε!
Αίντε, ξυπνάτε!
- DimisK
- Επικοινωνία:
ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ...
- paok kerkyra
Ζαγόρ προχώρα και μην μασάς γράψτους στ'@@ σου όλους να βαράνε ξανά κωλοτούμπες όπως με τον Σάντος
Να βγαλουν ανακοινωση και οι υπολοιποι συνδεσμοι λεγοντας
"Ζαγορακη, σε στηριζουμε σε οποια αποφαση παρεις, αφου εσυ ησουν αυτος που ανελαβε το διαλυμενο καραβι και το εφτασες στα μεγαλα σαλονια..."
"Ζαγορακη, σε στηριζουμε σε οποια αποφαση παρεις, αφου εσυ ησουν αυτος που ανελαβε το διαλυμενο καραβι και το εφτασες στα μεγαλα σαλονια..."
Και τι είναι για να βγαίνουν ανακοινώσεις υπέρ του...είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Ζαγόρ και πρέπει απλά να δείξουμε καλό πρόσωπο;...την εμπιστοσύνη την ξέρει και την βλέπει και από τους απλούς και από τους συνδεσμίτες....
μην αγχώνεστε...
μην αγχώνεστε...
ναι ρε μαγκες, ηρεμηστε.
ποτε δε συμφωνησαμε συνολικα σε καποια επιλογη..οχι; δεν υπαρχει λογος για χαρακτηρισμους..διαφορετικες αποψεις εχουμε, υγεια ειναι.
κανεις δεν ειπε οτι δε στηριζει τον Τεο..τσιλ αουτ
ποτε δε συμφωνησαμε συνολικα σε καποια επιλογη..οχι; δεν υπαρχει λογος για χαρακτηρισμους..διαφορετικες αποψεις εχουμε, υγεια ειναι.
κανεις δεν ειπε οτι δε στηριζει τον Τεο..τσιλ αουτ

Α,ρε,Ζαγορακη.....παρατα τα ολα......πηγαινε παρε μια ωραια θεσουλα στην εθνικη ομαδα και ζησε τη ζωουλα σου,ομορφα και χαλαρα με την οικογενεια σου......Ασε μας,εμας,στη μιζερια μας και την κακομοιρια μας!!!!Η ομαδα τελειωσε ιδανικα τη χρονια και εμεις αντι να χαιρομαστε για τις ευχαριστες προκλησεις που ερχονται....γκρινιαζουμε για τα παντα....Ετσι κι αλλιως οτι και να κανεις,θα τα ακουσεις απο καποιους!!!
Και το χειροτερο.....γκρινιαζουμε ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!Λες και το ενδεχομενο,η χρονια να ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη δεν υπαρχει!!!!Η περιπτωση Σαντος δεν εβαλε μυαλο σε κανεναν!
Γιατι παιρνει απειρο προπονητη....γιατι εφυγε ο Σαντος....γιατι δεν ειναι ετοιμο το γηπεδο....γιατι επιστρεφει ο Σαλπιγγιδης....γιατι εχουμε ανοιγμα.....γιατι κλανει ο Μουσλιμοβιτς στις προπονησεις......ΓΙΑΤΙ,ΡΕ,ΖΑΓΟΡΑΚΗ,ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CL?????
Tρελα πραγματα.....εδω ακουω "περιφανους" ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να λενε πως δεν θελουν τον καλυτερο Ελληνα ποδοσφαιριστη....για το καλο του ΠΑΟΚ!!!!!Λες και οι υπολοιποι δεν ξερουμε οτι ο Σαλπιγγιδης εκανε χοντρομαλακια....Βεβαια,αυτοι οι περιφανοι....δεν πηγαν να ζητησουν συγνωμη απο τους παικτες μετα το παιγνιδι ΠΑΟΚ-Παναχαϊκη 3-2,οταν τους φωναζαν πουλημενους στην ισοφαριση της Παναχαϊκης....αντιθετα,εβριζαν τον Καφε οταν, με το που εκανε το 3-2 κουνησε το δαχτυλο του,δειχνοντας την αντιθεση του στη ΜΑΛΑΚΙΑ της κερκιδας!!!Φυσικα....η κερκιδα δικαιουται να κανει ΜΑΛΑΚΙΕΣ....οι παικτες ΠΟΤΕ!!!!!Σα δε ντρεπομαστε,λεω εγω.......Και εκφραζω ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!!!!!
Και το χειροτερο.....γκρινιαζουμε ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!Λες και το ενδεχομενο,η χρονια να ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη δεν υπαρχει!!!!Η περιπτωση Σαντος δεν εβαλε μυαλο σε κανεναν!
Γιατι παιρνει απειρο προπονητη....γιατι εφυγε ο Σαντος....γιατι δεν ειναι ετοιμο το γηπεδο....γιατι επιστρεφει ο Σαλπιγγιδης....γιατι εχουμε ανοιγμα.....γιατι κλανει ο Μουσλιμοβιτς στις προπονησεις......ΓΙΑΤΙ,ΡΕ,ΖΑΓΟΡΑΚΗ,ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CL?????
Tρελα πραγματα.....εδω ακουω "περιφανους" ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να λενε πως δεν θελουν τον καλυτερο Ελληνα ποδοσφαιριστη....για το καλο του ΠΑΟΚ!!!!!Λες και οι υπολοιποι δεν ξερουμε οτι ο Σαλπιγγιδης εκανε χοντρομαλακια....Βεβαια,αυτοι οι περιφανοι....δεν πηγαν να ζητησουν συγνωμη απο τους παικτες μετα το παιγνιδι ΠΑΟΚ-Παναχαϊκη 3-2,οταν τους φωναζαν πουλημενους στην ισοφαριση της Παναχαϊκης....αντιθετα,εβριζαν τον Καφε οταν, με το που εκανε το 3-2 κουνησε το δαχτυλο του,δειχνοντας την αντιθεση του στη ΜΑΛΑΚΙΑ της κερκιδας!!!Φυσικα....η κερκιδα δικαιουται να κανει ΜΑΛΑΚΙΕΣ....οι παικτες ΠΟΤΕ!!!!!Σα δε ντρεπομαστε,λεω εγω.......Και εκφραζω ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!!!!!
Ποιος στηρίζει ρε φίλε το Ζαγορ? Οι Δυτικές Συνοικίες ? Από που κ ως που ???
Αμα ξέρω ότι εσύ έχεις ήδη αγοράσει ένα αμάξι , και βγαίνω στη παρέα μας κ λέω ότι το αμάξι είναι μάπα ( ακόμα κ αν το πιστεύω) αυτό ονομάζεις στήριξη?
Δηλαδή το κράξιμο τί θα ήταν ? Να κανανε οι φίλοι κ συν-οπαδοί μας απο τις Δυτικές Συνοικίες καμιά κατάληψη στα γραφεία μέχρι να δηλώσει ο Ζαγορ ότι δε θα γυρίσει ο Σαλπι?
Αντε τώρα να βγάλει ανακοίνωση κ η 4 ... και η Μηχανιώνα ... και ολοι ... μπας κ βγάλουμε το μέσο όρο κ μπορέσει να αποφασίσει ο Ζαγορ...
Για μένα είναι ότι χειροτερο μπορούσαν να κάνουν .
Ηδη (προσωπικά) μετράω φίλους κ "φίλους" . Για να μη γράψω τίποτα χειρότερα.
Αμα ξέρω ότι εσύ έχεις ήδη αγοράσει ένα αμάξι , και βγαίνω στη παρέα μας κ λέω ότι το αμάξι είναι μάπα ( ακόμα κ αν το πιστεύω) αυτό ονομάζεις στήριξη?
Δηλαδή το κράξιμο τί θα ήταν ? Να κανανε οι φίλοι κ συν-οπαδοί μας απο τις Δυτικές Συνοικίες καμιά κατάληψη στα γραφεία μέχρι να δηλώσει ο Ζαγορ ότι δε θα γυρίσει ο Σαλπι?
Αντε τώρα να βγάλει ανακοίνωση κ η 4 ... και η Μηχανιώνα ... και ολοι ... μπας κ βγάλουμε το μέσο όρο κ μπορέσει να αποφασίσει ο Ζαγορ...
Για μένα είναι ότι χειροτερο μπορούσαν να κάνουν .
Ηδη (προσωπικά) μετράω φίλους κ "φίλους" . Για να μη γράψω τίποτα χειρότερα.
Γιατί ρε φίλε δεν τον στηρίζουν επειδή δεν θέλουν τον Σαλπιγγίδη πίσω? άλλο το ένα άλλο.Η μεγαλύτερη μαλακία θα είναι να αρχίσουν να βγάζουν ανακοινώσεις ποιοι είναι υπέρ ή κατά.Ακόμα και στις Δυτικές θα υπάρχουν μέλη που θα θέλουν να γυρίσει ή αν κάποιος ΣΦ πει πως τον θέλει θα υπάρχουν μέλη που δε θα συμφωνήσουν.Σοβαρότητα...
Το ξαναγράφω γιατί μάλλον δε το κατάλαβες.
Αφου ΞΕΡΟΥΝ οτι η υπόθεση έχει κλείσει , γιατί βγάζουν δημόσια ανακοίνωση?
Για ποιο λόγο ?
Για να καταγραφεί η αντίθεσή τους? Την ξέραμε ήδη.
Για να αλλάξει απόφαση ο Ζαγόρ?
Στηριξη το λες εσύ αυτό?
Εγώ όχι.
Αφου ΞΕΡΟΥΝ οτι η υπόθεση έχει κλείσει , γιατί βγάζουν δημόσια ανακοίνωση?
Για ποιο λόγο ?
Για να καταγραφεί η αντίθεσή τους? Την ξέραμε ήδη.
Για να αλλάξει απόφαση ο Ζαγόρ?
Στηριξη το λες εσύ αυτό?
Εγώ όχι.