Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Αααα και να μη ξεχάσω. Η κουλα πούλησε τα πανάκριβα διάρκειας της και έβγαλε το μπάτζετ. Ο λαός του ΠΑΟΚ πούλησε πάνω από είκοσι χιλιάδες διαρκείας τότε και ρωτούσε που θα δει σκασμένο PAOKTV
- sourmenetes
- Moderator
Μήπως θυμάσαι την επόμενη χρονιά το θέμα συνιδιοκτησιας ποτε βγήκε;giapas έγραψε:O Μελισσανίδης μετά το πρωτάθλημα που πήρανε, κάθε χρόνο πήγαινε πάσο. Με Μάριο Οικονόμου την έβγαζε και έγινε πελάτης μας για 4 χρόνια πηγαίνοντας ουσιαστικά πάσο. Οι ψωλιες σφύριζαν κι αυτός πήγαινε πάσο. Εμείς τρελό σερί, ο γκει τους είχε στα 4 για 3 χρόνια . Το τι γαμωσταυριδι έτρωγε μέρα νύχτα από τις κούλες δε λέγεται.
Ο μπινές όμως έβαζε στην άκρη ,μάζευε , κράτησε και τα κοζια στην ΕΠΟ και πέρυσι με το γήπεδο ανέβασε κατακόρυφα το μπάτζετ. Έφερε παικταράδες και σε συνδυασμό με το γήπεδο και την ΕΠΟ , πήρε τη κούπα. Και φέτος αντί να κάτσει στα αυγά του ( όπως έκανε κάποιος στα μέρη μας μετά το πρωτάθλημα που πήρε , γκουχ γκουχ) αγοράζει Πινέδες κλπ και πάει να ανοίξει και τη ψαλίδα παραπάνω. Βασικά δε θα την ανοίξει , την έχει ανοίξει. Είναι η πρώτη φορά που θυμάμαι το καλοκαίρι οι μπούκηδες να δίνουν άλλη ομάδα πλην γαύρου φαβορί για κούπα.
Ας υποθέσουμε ότι κι εμείς από πέρυσι πάμε πάσο. Ο ΠΑΟΚ ούτε γήπεδο χτίζει , το ρούβλι σταμάτησε να ρέει , στην ΕΠΟ δε πολύ υπάρχεις , έχεις να ανταγωνιστείς και ζελα που έρχεται καυλωμένη και πλέον η 4η θέση κινδυνεύει να αποτυπωθεί με στάμπα πάνω σου.
Οποιαδήποτε σύγκριση στη παρούσα φάση προκαλεί (κατα)θλίψη.
Ότι ο ΠΑΟΚ δε χτίζει γήπεδο οφείλεται στον ΠΑΟΚ;
Επίσης το ότι μια χρονιά πήρε 3 ματς δε λέει κάτι.
Ποια είναι η ψαλίδα που ανοίγει; δηλαδή ο πονσε ανοίγει την ψαλίδα;
Δεν ξερω αν έχει πάρει κανένα άλλο, αλλά τι συνταρακτικό έχει ο πονσε και ανοίγει την ψαλίδα;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Η Κούλα έχει δυο στελέχη που κάνουν την διαφορά...τον Αλμέιδα και το κόκαλο
Διαβαζω οτι η κουλα εχει λεφτα ή οτι εμεις δεν εχουμε λεφτα. Λαθος να το βλεπουμε ετσι. Η κουλα εχει εσοδα και εμεις δεν εχουμε. Δεν ειναι ΑΤΜ οι ομαδες. Κουμπαραδες ειναι.
Ενδεικτικά:
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230804/339dcdde83154859627faed5e5d13728.jpg[/img]
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230804/339dcdde83154859627faed5e5d13728.jpg[/img]
Αν δεν κάνω λάθος, σε αντιστοιχία Ελλάδα και Ευρώπη η Θ5 - Θ6 σε εμάς θα είχε από 1200 έως 1700;
Και από 550 έως 650 οι Θ4 και Θ7;
Αυτοί με το sold out τι αγαπούν; Το νέο γήπεδο ή την ομάδα τους;
Εντάξει, καλό το 420 και τη Θ8. Αγόραζα.
Και από 550 έως 650 οι Θ4 και Θ7;
Αυτοί με το sold out τι αγαπούν; Το νέο γήπεδο ή την ομάδα τους;
Εντάξει, καλό το 420 και τη Θ8. Αγόραζα.
- Vet_eranos
094075808 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΔΟΣ ΟΔΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΘΕΣΗ ΜΑΖΑΡΕΚΟ 0 19004 ΣΠΑΤΑ 148.288.811,35 - 239.309.918,42 387.598.729,77 1.798.677,17 1.804.135,69 3.602.812,86
https://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilnp2023_utf8.html
ψιτ χαρτινοι, 387 συν τα ψιλα μη ξεχνιομαστε..
καπου πηρε το ματι μου κ τις γριες εκει μεσα κ ποσα αλλα λαυρακια...
εδιτ...τις βρηκα κ ειναι μπολικες εταιριες τους εκει μεσα, μια απαυτες παρακατω
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 159Β 54634 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 341.036.024,22 - 271.968.632,85 613.004.657,07 459.986,10 381.381,74 841.367,84
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 159Β 54634 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 341.036.024,22 - 271.968.632,85 613.004.657,07 459.986,10 381.381,74 841.367,84
Βασικά είναι υποτιμητικό να μου γράφεις "μη γράφετε μόνο για να γράψετε" και "κάνετε εικόνισμα τη καλή λειτουργία των άλλων".sn0ufel4 έγραψε:Να θυμήσω βέβαια στον αγαπητό giapas ότι όταν εσύ πήρες πρωτάθλημα και είχες έτοιμη ομάδα μέσα σε όλα τα λάθη - η και όχι - που έκανες σαν οργανισμός έκλεισες ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο με την Ερτ στα 10 μύρια το οποίο ακυρώθηκε ετσιθελικά στη μέση του καλοκαιριού.
Επέλεξες να ακούσεις έναν προπονητή που δεν ήξερε τι ήθελε και να δώσεις πάνω από 7 μύρια (6 έδωσε η κουλά για τον πινεδα) για να φέρεις Αουγκουστο και Εσιτι και άλλο 1.5 μυριο για να φέρεις πίσω το Στο. Το επόμενο καλοκαίρι δε έχοντας μηδαμινα έσοδα έδωσες 3 μύρια για επιθετικό (όσα δίνει για Πονσε) για να φέρεις Τσολακ
Και ενώ η ομάδα είναι πρώτη αήττητη έστω και έτσι σκάει εν ώρα αγώνα και το σκάνδαλο της πολυιδιοκτησιας
Οπότε μη γράφετε μόνο για να γράψετε και κάνετε εικόνισμα την καλή λειτουργία των υπολοίπων. Ολοι λάθη κάνουν αλλά τα γεγονότα το καλοκαίρι μετά το πρωτάθλημα είναι αδιάψευστα.
Δεν είναι προσβλητικό , αλλά είναι σαν να μου βάζεις ταμπέλα και μάλιστα ηλιθίου κι εγώ δεν εκφράστηκα ποτέ έτσι για σένα. Δεν έχω κανά καημό να γράφω , ούτε πληρώνομαι με τη λέξη. Γράφω όσα σκέφτομαι και πιστεύω και δε κάνω κατηχητικό σε κανέναν.
Μπορείς κάλλιστα είτε να μην ασχοληθεις μαζί μου αφού αυτό που έγραψα σου φαίνεται μαλακία , είτε να ασχοληθείς αλλά χωρίς τις επί προσωπικού σάλτσες.
Από τα υπόλοιπα που έγραψες αρνούμαι να μπω στην ουσία αυτών , όπως άλλωστε έκανες κι εσύ.
Πως γινεται να χρωστανε οι γριες 600+ μυρια??????Vet_eranos έγραψε:094075808 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΔΟΣ ΟΔΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΘΕΣΗ ΜΑΖΑΡΕΚΟ 0 19004 ΣΠΑΤΑ 148.288.811,35 - 239.309.918,42 387.598.729,77 1.798.677,17 1.804.135,69 3.602.812,86
094052414 ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΛΚΜΗΝΗΣ 69 54249 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 9.629.193,59 - 11.612.463,30 21.241.656,89 835.651,74 715.652,43 1.551.304,17
21 μυρια τονγκα ο καρυ
21 μυρια τονγκα ο καρυ
Γιαπα ειλικρινά συγγνώμη αν προσβλήθηκες δεν είχα κανένα τέτοιο σκοπό και ελπίζω να ξέρεις ότι σε εκτιμώ όσο λίγους εδώ μέσα. Αλλά δε νομίζεις ότι παραβλέπεις κάποια πράγματα?giapas έγραψε:Βασικά είναι υποτιμητικό να μου γράφεις "μη γράφετε μόνο για να γράψετε" και "κάνετε εικόνισμα τη καλή λειτουργία των άλλων".sn0ufel4 έγραψε:Να θυμήσω βέβαια στον αγαπητό giapas ότι όταν εσύ πήρες πρωτάθλημα και είχες έτοιμη ομάδα μέσα σε όλα τα λάθη - η και όχι - που έκανες σαν οργανισμός έκλεισες ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο με την Ερτ στα 10 μύρια το οποίο ακυρώθηκε ετσιθελικά στη μέση του καλοκαιριού.
Επέλεξες να ακούσεις έναν προπονητή που δεν ήξερε τι ήθελε και να δώσεις πάνω από 7 μύρια (6 έδωσε η κουλά για τον πινεδα) για να φέρεις Αουγκουστο και Εσιτι και άλλο 1.5 μυριο για να φέρεις πίσω το Στο. Το επόμενο καλοκαίρι δε έχοντας μηδαμινα έσοδα έδωσες 3 μύρια για επιθετικό (όσα δίνει για Πονσε) για να φέρεις Τσολακ
Και ενώ η ομάδα είναι πρώτη αήττητη έστω και έτσι σκάει εν ώρα αγώνα και το σκάνδαλο της πολυιδιοκτησιας
Οπότε μη γράφετε μόνο για να γράψετε και κάνετε εικόνισμα την καλή λειτουργία των υπολοίπων. Ολοι λάθη κάνουν αλλά τα γεγονότα το καλοκαίρι μετά το πρωτάθλημα είναι αδιάψευστα.
Δεν είναι προσβλητικό , αλλά είναι σαν να μου βάζεις ταμπέλα και μάλιστα ηλιθίου κι εγώ δεν εκφράστηκα ποτέ έτσι για σένα. Δεν έχω κανά καημό να γράφω , ούτε πληρώνομαι με τη λέξη. Γράφω όσα σκέφτομαι και πιστεύω και δε κάνω κατηχητικό σε κανέναν.
Μπορείς κάλλιστα είτε να μην ασχοληθεις μαζί μου αφού αυτό που έγραψα σου φαίνεται μαλακία , είτε να ασχοληθείς αλλά χωρίς τις επί προσωπικού σάλτσες.
Από τα υπόλοιπα που έγραψες αρνούμαι να μπω στην ουσία αυτών , όπως άλλωστε έκανες κι εσύ.
Θυμάμαι , στη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Τι θέλεις να πεις με αυτό;sourmenetes έγραψε: Μήπως θυμάσαι την επόμενη χρονιά το θέμα συνιδιοκτησιας ποτε βγήκε;
Δε ξέρω που οφείλεται Γιώργο δεν έχω στοιχεία πέρα απο εικασίες. Μήπως ξέρεις εσύ στα σίγουρα;sourmenetes έγραψε: Ότι ο ΠΑΟΚ δε χτίζει γήπεδο οφείλεται στον ΠΑΟΚ;
Πέρα από το ποιος κερδίζει μέσα στο γήπεδο , επίτρεψέ μου να αξιολογώ ελαφρώς διαφορετικά τη δυναμική της κάθε ομάδας μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.sourmenetes έγραψε: Επίσης το ότι μια χρονιά πήρε 3 ματς δε λέει κάτι.
Η οικονομική και κατά επέκταση οι πιθανότητες να έχεις δυνατό ρόστερ και αγωνιστικές επιτυχίες.sourmenetes έγραψε: Ποια είναι η ψαλίδα που ανοίγει; δηλαδή ο πονσε ανοίγει την ψαλίδα;
Δεν ξερω αν έχει πάρει κανένα άλλο, αλλά τι συνταρακτικό έχει ο πονσε και ανοίγει την ψαλίδα;
No problem. Ναι παραβλέπω , γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα αποδείξω και να ξέρω 100% αν σε αυτά οφείλεται η οπισθοχώρησή μας. Στη πολυιδιοκτησία και στο συμβόλαιο της ερτ που έσπασε , η μεγάλη εικόνα δείχνει ότι κορυφώθηκε ο πόλεμος απέναντί μας ίσως ακριβώς επειδή το κήτος μας φοβόταν. Μάλιστα ανέβασε και πολύ το μπατζετ της φιλιππινέζας ως ανάχωμα στην άνοδο τη δική μας. Αν αυτοί ήταν οι λόγοι που ο Ιβαν πάτησε ( ή εξαναγκάστηκε να πατήσει) φρένο , είναι κάτι που εσύ κι εγώ ποτέ δε θα μάθουμε στα σίγουρα.sn0ufel4 έγραψε:..Αλλά δε νομίζεις ότι παραβλέπεις κάποια πράγματα?
Αλλά στη πολυιδιοκτησία δικαιωθήκαμε και την επόμενη χρονιά του παοκ τβ πήραμε συμβόλαιο .Οκ πιο μικρό από το αναμενόμενο αλλά πήραμε. Ο Ιβαν τη χρονιά του πρωταθλήματος, που για 2 χρόνια πάταγε γκάζι , έκανε πίσω για 2-3 εκατομμύρια λιγότερα στο τηλεοπτικό συμβόλαιο; Τη τελευταία μέρα όταν έφερνε Καντουρί-Βιερινια-Ζαμπρανο-Μαουριτσιο πόσο τηλεοπτικό συμβόλαιο είχαμε; Και την ΕΠΟ γιατί την αφήσαμε ; Γιατί πέρυσι για παράδειγμα σε χρυσή ευκαιρία για ευρωπαική υπέρβαση ήμασταν με μπραντον και κουαλιατες και δεν έδωσε 20 χαρτια στο Μποτο να φέρει παικταράδες, τον επόμενο Καντουρί και Μαουρίτσιο; Αυτούς όταν τους έφερε προ 4ετιας , φτασμένους παίκτες τους έφερε όχι στοιχήματα με στόχο την αυτάρκεια.
Με όλα τα παραπάνω μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Για μένα έφαγες πόλεμο και όχι μόνο έμεινες στάσιμος αλλά σταδιακά απεμπλέκεσαι. Αν αιτία της οπισθοχώρησης είναι ο πόλεμος που έφαγες , προσωπικά δε το πιστεύω αλλά δε θα μαλώσω και με κάποιον που το πιστεύει. Εγώ απλά ανέφερα το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή καταγράφεται μια διαφορά που δύσκολα καλύπτεται σε επιμέρους τομείς ( μπατζετ , ροστερ, γήπεδο, εξωαγωνιστική επιρροή).
Τέλοσπαντων. Αυτές οι κουβέντες πάντα φέρνουν αντίδραση και ανεβαίνουν οι τόνοι. Εγώ έτσι το βλέπω , σεβαστό όποιος τα βλέπει αλλιώς και θεωρεί ότι γράφω μαλακίες. Και στη τελική ας με ξεφτυλίσει ο Ιβαν το επόμενο 20ημερο και να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα και να ντρέπομαι να γράφω εδώ. Το αγοράζω το σενάριο.
- thomas Murg
Να προσθέσω ότι ο κάβουρας είχε και γύρω στα 25 εκατομμύρια απρόσμενα κέρδη, πού πιθανότατα θα πήγαιναν στον ΠΑΟΚ, λόγω κλοπής πρωταθλήματος. Ποσό πού αν κατέληγε στον ΠΑΟΚ δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα με το ffp αυτά τα χρόνια