Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Και Μπανε χτες σου εγραψα για τον Τσικινιο παικτη με 200 συμμετοχες στη λιγκα της Πορτογαλιας,πολλες με τη Μπενφικα και μου απαντας δεν θα κανει τη διαφορα...Σημερα μου γραφεις οτι τα μεγαλα ονοματα δεν πιανουν στον ΠΑΟΚ. Ε τα γεματα βιογραφικα δεν κανουν τη διαφορα,τα μεγαλα ονοματα δεν πιανουν,τι στο καλο πρεπει να φερουμε?

Έναν παιχταρα από τις γνωριμίες του Μποτο,που θα μπορεί ο ΠΑΟΚ να τον κρατήσει.
Έναν τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Η ουσία δεν είναι το πότε και το αν θα εξελιχθεί ο κάθε Ρικάρντο και ο κάθε Κουαλιάτα.
Η ουσία είναι πως μέχρι να συμβεί αυτό, στις θέσεις τους θα παίζουν ο Αουγκούστο και ο Μπίσεσβαρ.
Άβαταρ μέλους
fotis

Δημοσίευση από fotis »

Από το να μας κάτσει κάποιος Καγκαβα προτιμο τα πιτσιρίκια με αυτά να τους κάνουμε πάρτυ.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

το ότι φέρνουν έτοιμους παίκτες οι άλλοι δεν με ενδιαφέρει.
Εμείς κλείνουμε τρύπες και κενά?
Σέντερ φορ?
10αρι ή εξτρέμ που ζήτησε ο προπονητής?
Αυτά ως βασικά.

Το κλίμα δεν επηρεάζεται μόνο από τις κινήσεις των άλλων και την απραξία την δική μας.
Το κλίμα έχει ήδη χαλαστει μιας που χάσαμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Το ξεχνάτε πολλοί....
Άβαταρ μέλους
obanebane

joshua έγραψε:Και ομως μπανε,οι τεσσερις αγορες αν θες να υποστηριξεις το συγκεκριμενο πλανο ειναι λιγες,πολυ λιγες και σιγουρα δεν τις στηριζεις με παικτες που οπως λες γεμιζουν το ροστερ...Και πως να το κανουμε ,ειναι διαφορετικο να περιμενεις να μπει στην ομαδα ο Βερμπιτς και ο Μπερναρντ σε σχεση με Κουαλιατα,Ρικαρντο...Το οτι αυτη τη στιγμη παιζουν στον ΠΑΟΚ Β μπορει να σημαινει πολλα,μπορει και τιποτα αλλα σιγουρα ενθαρυντικο δεν το λες...

Επειδή έγραψες ότι δεν υπάρχει πλάνο αλλά οικονομική στενότητα,πιθανόν.
Ακόμα όμως δε μπορούμε με σιγουριά να το ξέρουμε.
Αν δεν υπήρχαν στόχοι δεν θα είχες στελέχοι με τέτοιο κόστος συμβολαίων.
Να τελειώσει η μεταγραφική και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ναι σωστά το κλίμα στράβωσε μετά τον αποκλεισμό,το ότι συνεχίζει να είναι στραβό, οφείλεται στις κινήσεις των άλλων.
Να στηρίξουμε όμως λίγο,για την ομάδα μας πρόκειται.
Πάντως στη γήπεδο, έστω και με πολλά κενά καθίσματα, υπήρξε μεγάλη στήριξη,αυτό είναι ενθαρρυντικό.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

obanebane έγραψε:Ναι σωστά το κλίμα στράβωσε μετά τον αποκλεισμό,το ότι συνεχίζει να είναι στραβό, οφείλεται στις κινήσεις των άλλων.
Να στηρίξουμε όμως λίγο,για την ομάδα μας πρόκειται.
Πάντως στη γήπεδο, έστω και με πολλά κενά καθίσματα, υπήρξε μεγάλη στήριξη,αυτό είναι ενθαρρυντικό.
Στο γήπεδο πηγαίναμε και στηρίζαμε πολύ χειρότερους παίκτες από τους υπάρχοντες.
Αυτό όσοι νιώθουμε θα συνεχίσουμε να το κάνουμε χωρίς εκπτώσεις.

Δεν έχει καμία σχέση όμως με όσα γράφουμε εδώ.
Περισσότερο με την ιδιοκτησία έχουν να κάνουν όλες οι συζητήσεις, παρά με τους παίκτες μας.
Στη τελική αυτοί και άχρηστοι να μας βγουν, δεν θα φταίνε οι ίδιοι.
Αυτοί που τους έφεραν και που τους κρατάνε έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Άλλο το ένα ,άλλο το άλλο...Ναι επαναλαμβανομαστε εδω γιατι πολυ απλα αγωνιουμε και ελπιζουμε στο θαυμα...Οταν τελειωσει η περιοδος ,θα το βουλωσουμε και τοτε οπως και τωρα φυσικα,μονο στηριξη στην ομαδα οφειλουμε.Υπομονη να τελειωσει το μαρτυριο...Μας γλενταει παναθεμα μας ο Μπεος...Που πηγε ο εγωισμός του Ιβαν να πει δεν μαμιεσαι που θα ασχολουμαι μαζι σου,Μποτο φερε μου εναν παικταρα ετσι γιατι μπορω και γουσταρω;
kos

Δημοσίευση από kos »

Οι απόψεις των περισσότερων εκφράζουν τα άκρα.
Σε περιόδους καλού κλίματος υπάρχει ο στρατηγός που δουλεύει τους νέους παίκτες πριν τους βάλει.
Σε περιόδους κακού κλίματος αχρηστεύει τους παίκτες επειδή δεν τους βάζει, δεν βλέπει τις μεταγραφές μποτο κτλ.

Ο άνθρωπος μίλησε. Ξεκάθαρα. Αποφάσισε να παλέψει είπε. Που σημαίνει ότι κάποια στιγμή προβληματίστηκε...
Αλλά φέρτε μου έναν γαμημενο παίκτη... είπε.

Αυτό πέρα από μπάτζετ, αυτάρκεια, πρότζεκτ κτλ σημαίνει ξεκάθαρα ότι ο προπονητής θεωρεί απαραίτητη αυτήν την μια προσθήκη για να είναι η ομάδα στο επίπεδο που αυτός θέλει.

Αν δεν έρθει ο παίκτης η ομάδα κατά τον προπονητή δεν είναι πλήρης. Αν ο μποτο έχει για το αγωνιστικό άλλη άποψη ας μας την πει.

Αν η διοίκηση έχει ενστάσεις και θεωρεί ότι δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα ας μας το πει.

Γιατί δεν μπορεί και να υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, και να υπάρχει η αγωνιστική ανάγκη αλλά να μην έρθει ο παίκτης που θέλει ο προπονητής. δεν μπορεί να συμβαίνουν ταυτόχρονα. Ξεπερνάει την ανθρώπινη λογική.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Blackgr4 έγραψε:
kosths BXL έγραψε:εγω δεν εχω 10ρι με τα στοιχεια που θελω...αυτοι εχουν εναν παικτη που δεν θα παιξει κατα την αποψη μου....τι σχεση εχει το ενα με το αλλο ?...υπαρχει η λογικη να δουμε μεταγραφη και ολα καλα....εμεις κανουμε ενα λαθος να μην φερουμε παικτη με τα στοιχεια που πρεπει...αυτοι εφεραν εναν παικτη που περιμενουμε να δουμε το αν ειναι ακομα ποδοσφαιριστης....τωρα ενταξει ξερω την λογικη που επικρατει οποτε δεν θα βγαλουμε ακρη...τωρα ετσι για την ιστορια να σου πω οτι αυτοι επισης εχουην μονο 3 χαφ σε ολο το ροστερ τους και μονο 3 στεντερ μπακ που το εναν ειναι ο πουγγουρας και το αλλο ενας με αχιλλειο....δεξι μπακ κοτσιρα και δευτερο αριστερο γκανεα...αυτα τα λιγα και αυτη ειναι η πραγματικοτητα...αλλα εσυ μην βλεπεις το ροστερ τους δες 2 μεταγραφες...
Εσύ δηλαδή πόσα στόπερ έχεις; 1.5
Πόσα δεξιά μπακ έχεις; 1
Πόσα δεκάρια έχεις; 0
Πόσα αριστερά εξτρέμ έχεις; 0
Πόσα φορ περιοχής έχεις; 0.5

Είναι αυτό που σου λέω. Άρνηση.
Αν τραυματιστεί ο Ίγκανσον και μπει ο.. Κάργας ή όταν μείνει εκτός ο Ζίφκο ή ο Νάραϊ και δεις τον Μπίσεσβαρ και τον Ντέλια να παίζουν 90 λεπτά βασικοί, τότε θα καταλάβεις τι σου λέω.

παλι εισαι τελειως εκτος πραγματικοτητας...στοπερ εχω ιγκι, κουλιερακη, νασμπεργκ , καργα και θα γυρισει και μιχαιλιδης...4 αυτη τη στιγμη 5 σε λιγες εβδομαδες...δεξια μπακ εχω το καλυτερο στη λιγκα λυρατζη για αρχη και μπακ απ τον αντρε...αριστερα εχω ραφα και τσαουση...δεκαρια με τα στοιχεια που θελουμε κανενα...παικτες που μπορουν να παιξουν τη θεση εχω πολλους ομως εγω δεν σου εβαλα ποσους καλους εχει ο βαζελος εγω σου εβαλα ποσους παικτες εχει στη θεση ....οταν εχεις απλα 3 χαφ δεν παει καν η συζητηση στο ποιοτικο γτ με 3 χαφ απλα δεν πας πουθενα...αριστερα εξτρεμ ? μπορει 0...αριστερους μεσοεπιθετικους εχω πολλους....παλι εσυ πας στο ποσους εχουμε με τα στοιχεια που θες και εγω σου λεω οτι αυτοι δεν εχουν καν παικτες σε περιπτωση που καποιος τραυματιστει...εισαι τελειως εκτος του πως κρινεται ενα ροστερ...εγω αν παθει κατι ο νασμπεργκ που επαθε θλαση εχω κουλιερακη....αν θελω να ξεκουρασω ιγκι εχω καργα...αν θελω να κανω αλλαγη τον κουρτιτς η τον ντοουγκλας εχω φελιππε (που μπορει να βγει και απο πανω τους σε καποια φαση ελπιζω) αν θελω να αλλαξω τον αντριγια αριστερα εχω παικτες ....φορ οπως το θες μπορει να μην εχουμε αλλα φορ εχουμε 2 ολιβειρα και μπραντον....εσυ για να βγαλεις την κατασταση οπως τη θες πας στο ποιοι παικτες σου κανουν εσενα κατα την αποψη σου....εγω σου λεω οτι αυτοι δεν εχουν παικτες να κανουν αλλαγη σε καποιες θεσεις....εσυ πες οτι ειμαι στην αρνσηση...εγω λεω οτι επικρατει ο ορισμος της αμπαλοσυνης σχετικα με την κριτικη των αντιπαλων ροστερ...αλλα ειναι λογικο οταν μερικοι για να δουμε θετικο σχολιο για την ομαδα πρεπει να βαλουμε ντεντεκτιβ να ψαξει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Κυρ 04 Σεπ 2022, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω μεχρι το παιχνιδι με τον ατρομητο ημουν απαισιοδοξος,πολυ απαισιοδοξος,το παιχνιδι ομως αυτο μου αλλαξε εν μερη οπτικη και μου αλλαξε οχι γιατι ειδα κατι το εκπληκτικο, αλλα γιατι ηταν το πρωτο παιχνιδι που μου φανερωσε οτι ο Λουτσεσκου ειναι παρων και θα παλεψει με τα καλα του και τα κακα του να παρει απο το ροστερ του οτι καλυτερο μπορει ,παντα με βαση τα δικα του πιστευω.
Οκ θα ηθελα να δω εναν προπονητη να παιζει με
Κοταρσκι,Ναρει,Ινγκασον,Κουλιερακη,Ρ.Σοαρες,Νταντας,Φ.Σοαρες,Ζιφκοβιτς,Κουαλιατα,Ρικαρντο,Ολιβειρα και οπου μας βγαλει,αλλα ο Ραζβαν δεν ειναι ετσι.Το σημαντικο ομως ειναι οτι ξαναλεω,δηλωσε ΠΑΡΩΝ.Αν η διοικηση το αφουγκραστηκε οπως εγω πρεπει να τον βοηθησει,με 1-2 προσθηκες στα θελω του,διαφορετικα το πραγμα ειναι πολυ πιθανον να ξεφουσκωσει και παλι...

Υ.Γ Αν μπαλοσυνη για σενα κωστη ειναι να λες οτι ο Λυρατζης ειναι το καλυτερο δεξι μπακ της λιγκας και οι αντιπαλοι δεν εχουν μπακ απ ενω εγω εχω καργα,οκ πασο...
kosths BXL

προφανως ο λυραντζης ειναι ο καλυτερος δεξιος μπακ της λιγκας....πες εσυ ποιος ειναι να δουμε στοιχεια και στατιστικα...και προφανως εχω μπακ απ καργα του καλυτερου αυτη τη στιγμη δεξιου στοπερ ιγκι και παλι πες μου ενα στοπερ καλυτερο του ινγκασον στη λιγκα...τι δεν καταλαβαινετε μερικοι απο το οτι ο βαζελος εχει σενκεφελντ, μαγκνουσον με αχιλλειο και πουγγουρα....δλδ τι να πω αλλο με τον σαρλια παιζαν στον οφη...και χαφ εχουν περεθ, τσεριν και κουρμπελη....βασικο δεξι μπακ τον κοτσιρα με αλλαγη τον βαγιανιδη....το νιωθετε ? γτ δεν μπορω να το γραφω 10 φορες,....εγω δεν λεω οτι δεν θελουμε δεκαρι αλλα αλλο αυτο....και κατι τελευταιο για να μην λεει το παλικαρι απο πανω οτι ειμαι σε αρνηση για τον μπερναν κτλ...τον μπερναρ οχι δεν θα τον ηθελα τοσο απλα για λογους που ειπα...τον μπιελ 100% θα τον ηθελε η εναν παρομοιο...τον μαρσελο οχι δεν θα τον ηθελα...τωρα απο αυτο οτι καταλαβαινει ο καθενας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Κυρ 04 Σεπ 2022, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Έχουμε γέλιο πάντως.

Στην προσπάθεια να δικαιολογησουμε την μεταγραφικη μας ανυπαρξία εδώ και ενάμιση κοντά μήνα έχουμε "δαιμονοποιησει" το γεγονός ότι οι άλλοι κάνουν μεταγραφές.

Ειναι μακακες οι άλλοι που ενισχύονται και προσπαθουν να βελτιωσουν τις ομαδες τους (επιτυχως ή ανεπιτυχως ο χρονος θα δείξει) και έξυπνοι εμείς που δεν καλύπτουμε ούτε καν το κενό που ζητάει επιμόνως ο προπονητής.

Ξαναρωταω. Απλή ερώτηση.

Για ποιον λόγο δεν γίνεται μια μεταγραφή; Μια μαμημενη μεταγραφή;

Την οποία ο προπονητής της ομάδας θεωρεί απαραίτητη για το αγωνιστικό του πλάνο.

Ποιος είναι ο λόγος;

Το οικονομικό; Αφού όπως λέτε δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Δεν έρχονται καλοί παίκτες στην Ελλάδα; Αστειότητες, μια χαρά παίκτες έρχονται.

Δεν μπορεί ένας από τους καλύτερους scouter του κόσμου να βρει έναν παίχτη ανάμεσα στους εκατοντάδες χιλιάδες που υπάρχουν στον κόσμο; Ειναι άχρηστος;

Προφανώς και όχι.

Ποιος είναι ο λόγος τέλος πάντων και ποια η δικαιολογία για αυτή την εκνευριστική και ακατανόητη αδράνεια;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kosths BXL

JohnDag έγραψε:Έχουμε γέλιο πάντως.

Στην προσπάθεια να δικαιολογησουμε την μεταγραφικη μας ανυπαρξία εδώ και ενάμιση κοντά μήνα έχουμε "δαιμονοποιησει" το γεγονός ότι οι άλλοι κάνουν μεταγραφές.

Ειναι μακακες οι άλλοι που ενισχύονται και προσπαθουν να βελτιωσουν τις ομαδες τους (επιτυχως ή ανεπιτυχως ο χρονος θα δείξει) και έξυπνοι εμείς που δεν καλύπτουμε ούτε καν το κενό που ζητάει επιμόνως ο προπονητής.

Ξαναρωταω. Απλή ερώτηση.

Για ποιον λόγο δεν γίνεται μια μεταγραφή; Μια μαμημενη μεταγραφή;

Την οποία ο προπονητής της ομάδας θεωρεί απαραίτητη για το αγωνιστικό του πλάνο.

Ποιος είναι ο λόγος;

Το οικονομικό; Αφού όπως λέτε δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Δεν έρχονται καλοί παίκτες στην Ελλάδα; Αστειότητες, μια χαρά παίκτες έρχονται.

Δεν μπορεί ένας από τους καλύτερους scouter του κόσμου να βρει έναν παίχτη ανάμεσα στους εκατοντάδες χιλιάδες που υπάρχουν στον κόσμο; Ειναι άχρηστος;

Προφανώς και όχι.

Ποιος είναι ο λόγος τέλος πάντων και ποια η δικαιολογία για αυτή την εκνευριστική και ακατανόητη αδράνεια;

φευγει ο ιβαν
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Τις εξυπνάδες σου, εσύ συγκεκριμένα, αλλού.

Εδώ δε σε παίρνει.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”