Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- FreeWatcher
- NickGavanas
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Ποιός Πασχαλάκης μωρέ. Ας κάνει ότι γουστάρει, είδαμε και τους άλλους της γενιάς του double τι κάνανε όταν φύγανε από τον ΠΑΟΚ. Για μένα ο κοτσιδάκιας μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τον ανεκδιηγητο Σακχοφ αν όντως ισχύει.
-
Δηλαδή θα κάνουμε εφ όρου ζωής συμβόλαια σε όλους με όσα λεφτά θέλουν αλλιώς θα νομιμοποιούνται να πάνε στο γαύρο?τι λέτε ωρε παιδια
Δεν καναμε καν προσφορα. Τα υπολοιπα ειναι μπαρουφεςΑποστόληςΑ έγραψε:Τον αφήσαμε ελεύθερο ή δεν δέχτηκε την προσφορά μας;
- soflodoras
Πολυ χαιρομαι που παει ο Πασχαλακης στο γαυρο, απο τη στιγμη που εφυγε απο εμας.
Να εχουμε καποιον να βριζουμε κ να αφησουμε ησυχα τα δικα μας παιδια
Να εχουμε καποιον να βριζουμε κ να αφησουμε ησυχα τα δικα μας παιδια
ας παει ολυμπιακο να βαρανε αυτοι καρδιακα οταν η μπαλα παει πισω και πιεζει ο αντιπαλος...
Το ερωτημα βεβαια παραμενει...Γραφτηκε καπου; Η τσαμπα εδω και 3 σελιδες χωνουμε μπινελικια; 

- Shivaspace
καλό σκάουτινγκ πάντως ο γαύρος..γκολκίπερ χωρίς έξοδο ? no problem, πληρώνουνε τόσους και τόσους άλλους να καθαρίζουν τις δύσκολες φάσεις, δεν θα πληρώσουν και για τερματοφύλακα
- ΑποστόληςΑ
Δεν μπορεί να μην του κάναμε προσφορά. Σ' αυτόν, στον Crespo και στον αρχηγό έπρεπε να κάνουμε προσφορά. Τελικά από όλους αυτούς μόνο στον αρχηγό κάναμε;
Στον Πασχαλακη δεν εγινε προσφορα. Το εχει αναφερει ο ιδιος αρκετες φορες.
Το γιατι, δεν πρεπει να μας πολυ ενδιαφερει.
Ειδικα αν εχουμε παρει καλυτερο, το οποιο θα φανει στο μελλον.
Τωρα, αν παει στον γαυρο, πολυ καλα θα κανει θα πω κι γω και μακαρι να πουλησουν και τον Βαλτσικ και να ειναι αυτος ο βασικος τους.
Το γιατι, δεν πρεπει να μας πολυ ενδιαφερει.
Ειδικα αν εχουμε παρει καλυτερο, το οποιο θα φανει στο μελλον.
Τωρα, αν παει στον γαυρο, πολυ καλα θα κανει θα πω κι γω και μακαρι να πουλησουν και τον Βαλτσικ και να ειναι αυτος ο βασικος τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 18 Ιούλ 2022, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Που το διαβάσατε ρε παιδιά; Αμφιβάλω ότι είναι αλήθεια.
Αλλά αν είναι και από τη σκοπιά ενός επαγγελματία έχει νόημα. Είσαι στον ΠΑΟΚ, είσαι ο βασικός τερματοφύλακας εδώ και 4 χρόνια, έχεις σηκώσει 3 κύπελα και 1 πρωτάθλημα, λήγει το συμβόλαιο σου και ο ΠΑΟΚ δεν σου κάνει καν πρόταση να μείνεις.
Αν θες να μείνεις στην χώρα σου και να μην ξενιτευτείς, οι επιλογές σου είναι 2. Είτε γαύρο, είτε κούλα. Ο γαύρος λογικά μπορεί να σου δώσει και τα διπλά από όσα έπαιρνες στον ΠΑΟΚ αλλά παίρνεις το ρίσκο να είσαι δεύτερος και να "καταστραφεί" η καριέρα σου. Από την άλλη είσαι και 31 χρονών οπότε με ένα κλειστό τριετές και ένα γερό συμβόλαιο εξασφαλίζεσαι.
Κρίμα θα πω εγώ.
Σαν οπαδός και στον ΠΑΟΚ τον ήθελα, και φυσικά δεν γούσταρα να τον δω με τα χρώματα της ΕΟ.
Υγεία να έχει το παιδί πρώτα απ' όλα - αλλά κρίμα γιατί με απογοήτευσε και η ομάδα μας και αυτός.
Αλλά αν είναι και από τη σκοπιά ενός επαγγελματία έχει νόημα. Είσαι στον ΠΑΟΚ, είσαι ο βασικός τερματοφύλακας εδώ και 4 χρόνια, έχεις σηκώσει 3 κύπελα και 1 πρωτάθλημα, λήγει το συμβόλαιο σου και ο ΠΑΟΚ δεν σου κάνει καν πρόταση να μείνεις.
Αν θες να μείνεις στην χώρα σου και να μην ξενιτευτείς, οι επιλογές σου είναι 2. Είτε γαύρο, είτε κούλα. Ο γαύρος λογικά μπορεί να σου δώσει και τα διπλά από όσα έπαιρνες στον ΠΑΟΚ αλλά παίρνεις το ρίσκο να είσαι δεύτερος και να "καταστραφεί" η καριέρα σου. Από την άλλη είσαι και 31 χρονών οπότε με ένα κλειστό τριετές και ένα γερό συμβόλαιο εξασφαλίζεσαι.
Κρίμα θα πω εγώ.
Σαν οπαδός και στον ΠΑΟΚ τον ήθελα, και φυσικά δεν γούσταρα να τον δω με τα χρώματα της ΕΟ.
Υγεία να έχει το παιδί πρώτα απ' όλα - αλλά κρίμα γιατί με απογοήτευσε και η ομάδα μας και αυτός.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Βρε βρε το καημένο το Παιδί το παιδάκι.
Καλά έκανε και πήγε στο σίχαμα.
Χίλιες φορές ο Ζιφκο, από αυτόν.
Τουλάχιστον δεν θα τον νοσταλγησουμε(εγώ προσωπικά καθόλου μα καθόλου).
Μου έχει φύγει κι ένα μεγάλο άγχος, οπότε του γύριζαν την μπάλα, ένα ΩΧ το έκανα πάντα, μπαλιές στα περιστέρια, πουλημένες επιθέσεις κλπ., κλπ.....
Στο μόνο που ήταν καλός, όταν ήταν εντός εστίας και παίζαμε εμείς ταμπούρι.
Ευτυχώς που έφυγε.
Τώρα ας γίνει και σίχαμα.
Αγωνιστικώς ευτυχώς έφυγε.
Τώρα θα είναι κοντά στο μωρό του
Ρε τον γιαλαντζι σουπερμαν

Καλά έκανε και πήγε στο σίχαμα.
Χίλιες φορές ο Ζιφκο, από αυτόν.
Τουλάχιστον δεν θα τον νοσταλγησουμε(εγώ προσωπικά καθόλου μα καθόλου).
Μου έχει φύγει κι ένα μεγάλο άγχος, οπότε του γύριζαν την μπάλα, ένα ΩΧ το έκανα πάντα, μπαλιές στα περιστέρια, πουλημένες επιθέσεις κλπ., κλπ.....
Στο μόνο που ήταν καλός, όταν ήταν εντός εστίας και παίζαμε εμείς ταμπούρι.
Ευτυχώς που έφυγε.
Τώρα ας γίνει και σίχαμα.
Αγωνιστικώς ευτυχώς έφυγε.
Τώρα θα είναι κοντά στο μωρό του
Ρε τον γιαλαντζι σουπερμαν

Κανένα πρόβλημα μεγάλε. Αν είχα πρόβλημα θα το έγραφα δε ντρέπομαι. Απλά μου φάνηκε παράξενο και το έγραψα. Ευτυχώς τουλάχιστον που δεν είδα να συμμερίζεται άλλος αυτή την άποψη.Dimg4 έγραψε:Ναι εγω, εχεις κανα προβλημα? Λεγεται δημοκρατια. Πολυ καλα εκανε, απο τη στιγμη που τον αφησαμε ελευθερο καλα εκανε και πηγε οπου γουσταρε. Τα υπολοιπα ειναι για καφενεια.giapas έγραψε:Το σημαντικό δεν είναι αυτό , είναι πως βρέθηκε ένας μέσα εδώ να γράψει "καλά έκανε". Παράξενο.
Επί της ουσίας , είναι μεγάλος μ@λ@κ@ς αν έφυγε από εδώ υποτίθεται γιατί ήθελε μεγάλο συμβόλαιο σε Αραβίες και Τουρκίες και κατέληξε 2ος στο γαύρο.
Μιλάμε για μυαλό κουκούτσι.
Κατσε εσυ με τον χοντρομπαλα τερματοφυλακα που ρουφηξε 12 γκολ σε 2 ματς απο το σκουλικι και μονο εναν καινουριο τερματα που δεν ξερουμε καν τι θα μας βγει.
- constadine
Δεν ξέρω αν ισχύει , διάβασα ο Λούτσε ήθελε Πασχαλάκη , δεν ήθελε ο Μπότο και δεν του κάναμε προσφορά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν μπορεί να μην του κάναμε προσφορά. Σ' αυτόν, στον Crespo και στον αρχηγό έπρεπε να κάνουμε προσφορά. Τελικά από όλους αυτούς μόνο στον αρχηγό κάναμε;