ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Ninua δεν έπαιξε καλά ούτε στον ΠΑΟΚ Β.

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Ninua δεν έπαιξε καλά ούτε στον ΠΑΟΚ Β.
Ξέχασες κάποιον...Darkm4n έγραψε:1ον Το θέμα είναι τι θα γίνει με τον Τερματά τον Zivkovic Για εμένα πρέπει να φύγιε να βρεθεί ομάδα να είμαστε με Kotarski/να φέρεις όπως είπε ο φίλος παραπάνω Διουδη/Γιαννιωτη για 2ο έρχονται και 3ο τον Μπαλωμένο γιατί ο Ταλιχμανιδης λήγει το συμβόλαιο του Καλοκαιρι.
Σέρνερ-μπάκ Ingason/Μιχαηλίδης/Κουλιεράκης/Morichelli(δεξί-μπάκ 21χρονών γίνεται τον έχω δει στον ΠΑΟΚ Β' πολύκαλός)η ο Παναγιώτου (Να βρουν ομάδα να φύγει ο Καργας με τον Nasberg
Δεξί-μπάκ ο Λύρατζης με τον Sastre και τον Kędziora είμαστε μια χαρά ο αρχηγός σταματάει φέτος.
Αριστερό-μπακ Τσαούσης/R.Soares παίζει και ο Kędziora είμαστε μια-χαρά τον R.Soares
Αριστερό εξτρέμ Quagliata/Brandonjic/Kanis Zivkovic(θέλω να πουληθεί να έρθει άλλος)
Δεξί εξτρέμ Narey/Ricardo να φύγει ο Murg να αποκτηθεί εξτρέμ winger
6αρο8αρια D.Augusto/Schwab/Τσιγγάρας/Dantas(θα βρεθεί τρόπος με τα λεγόμενα του Ζαφείρη)+να πάρει μέρος πχ κανένας Ouédraogo ή Γιαξής στην προετοιμασία; Ο Ninua είναι 23 Γεωργιανος πιανει θέση ξένου θα είναι στο τελευταίο έτος που λήγει το συμβόλαιο του άρα θα βρεθεί να αποχωρήσει(αν κ εμενα σαν Παίχτης όταν είχαμε τον Pablo Προπονητή βασικός έπαιζε που πήραμε και Κύπελλο) τι να πω 300χιλΕ συμβόλαιο έχει πάντος.
10αρι Taison(παίζει και αριστερό-εξτρέμ) να φύγει με το Καλό Biseswar/El-Kaddouri και να έρθει 10αρι 1οκλασάτο.
9αρι Επιθετικος Να ανανεωθεί το συμβόλαιο για 2ος του N.Oliveira αν θελει με 700χιλ να μείνει και να αποκτηθεί θα έχουν τον χρόνο 1οκλασάτο Επιθετικο και 3ος ο Τζήμας/Κουτσιας ο Gordeziani λήγει το συμβόλαιο του Καλοκαίρι
Αυτά θα ήθελα εγώ δεν είναι και ακατόρθωτο