Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ευχαριστούμε GINOLA. Μια ερώτηση αν μπορείς να απαντήσεις. Γράφεις πως πάνω κάνω οι μεταγραφές θα είναι στο ίδιο μοτίβο. Για να μας διευκολύνεις στο ψάξιμο, να μην κοιτάμε πάνω από 29;
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Elkjaer έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:
joshua έγραψε:Oι καρτελες που δειχνουν οτι ο Κουρτιτς ειναι το καλυτερο χαφ του πρωταθληματος που ειναι βρε παιδια γιατι πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος να δω σε τι υπερεχει.
Δηλαδή σοβαρά τώρα θέλετε να βγάλετε κάποιοι εδώ μέσα τον κουρτιτς αχρηστο?
Δεν ήταν ισως το καλύτερο χαφ στο πρωτάθλημα έως ότου έσκασε από τα παιχνίδια?
Όλα τα χαφ πρέπει να έχουν τα χαρακτηριστικά που έχει ο καθενας μας στο κεφαλι του (και μαλιστα τα ιδια!)?
Από τα χαφ του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή και οχι απο αυτα που φαντασιωνεται ο καθενας μας, δεν ειναι το χαφ με τη μεγαλυτερη ποιότητα?
Δεν κατάλαβα τι συνέβη ξαφνικα και απο ολο αυτο το συνοθυλευμα που ζούμε κραζετε τον κουρτιτς!!!
Δυο φορές περισσότερη μπάλα ξέρει ο Σβαμπ από τον Κούρτιτς. Είναι ταυτόχρονα καλύτερος χαρακτήρας και με πολύ μικρότερο συμβόλαιο.
Ποιος Σβαμπ ωρε παληκαρι? Ειδες κανα ματς του ΠΑΟΚ φετος ή μονο τα 2-3 τελευταια???
Μακραν ο χειροτερος του αξονα στη σουμα της χρονιας φετος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Τρί 31 Μάιος 2022, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αν γινουν οσα λεει ο Μποτο (μεσω του non paper) και δεν νομιζω να μην ειναι αρκετα σιγουρος για αυτα που "δινει" προς τα εξω, αλλιως δεν θα τα εδινε....

Μιλαμε για σχεδον πληρη αναμορφωση του ροστερ. Απο εκει και περα ειναι δουλεια του, να ερθουν οι καταλληλοι, που φυσικα δεν "πρεπει" να εχουν ουτε 10μυρια αξια στο transfermarkt ουτε να εχουν φωτογραφια εκει. Την δουλεια τους να κανουν και τα χαρακτηριστικα που χρειαζεται η ομαδα να εχουν.

Ειναι νωρις και προφανως εχει και ο ιδιος στο μυαλο του πιθανες πωλησεις.
Υπομονη να δουμε τι θα γινει στα χαφ και στα φορ, λοιπον. Που ειναι λογικο οτι γινει να γινει μετα απο πωλησεις.

Θα γινω κουραστικος λιγο και θα ξανααναφερω οτι μου κανει εντυπωση η μη αποκτηση ενος ακομη αριστερου μπακ, περα απο τον Σοαρες. Η μονη μου ενσταση στα εως τωρα δεδομενα.

Ειμαι περιεργος επισης να δουμε τι θα γινει με Ζαμπα, Μουργκ, Τειλορ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 31 Μάιος 2022, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:
jibbie έγραψε:
joshua έγραψε:Oι καρτελες που δειχνουν οτι ο Κουρτιτς ειναι το καλυτερο χαφ του πρωταθληματος που ειναι βρε παιδια γιατι πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος να δω σε τι υπερεχει.
ο Kurtic ειναι πρωτος στο indexing των MFs, το οποιο βγαινει μ ενα weighted average απο τις παρακατω κατηγοριες

Goals, Chances created, Through passes, Loose ball duels won, Shots on target, Pressing attempts, Assists, Aerial duels won, Interceptions, Defensive duels won.

σ αυτα λοιπον βρισκεται στις πρωτες θεσεις της λιγκας σε σχεση με τους υπολοιπους μεσους. επειδη ομως το wyscout δεν εχει φιλτρο μονο για μεσους στις αντιστοιχες κατηγοριες, αν στα βαλω ολα τα screens που απαιτουνται θα σου βγουν τα ματια εξω και δε θα καταλαβεις και πολλα. πρεπει να τα πεταξω σε excelακι για να σου κανω ευπεπτο ραπορτο και δυστυχως δεν εχω χρονο αυτο το διαστημα για προσωπικους λογους. θα προσπαθησω να στο φτιαξω ομως μεσα απ το wyscout στο προσεχες διαστημα.
Θα σου φερω ενα παραδειγμα.Ο Κουρτιτς δεν βρισκεται στις πρωτες θεσεις ουτε στις πασες,ουτε στα κλεψιματα,οπως πχ βρισκεται ο Σασα,χωρις να λεω οτι ο Σασα ειναι καλυτερος.Σιγουρα τη καταταξη του ανεβαζουν τα γκολ και γενικα αυτα που πηραμε επιθετικα αλλα για μενα δεν ειναι αυτα που μετρανε για τη θεση και αυτο που με χαλαει ακομα περισσοτερο και δεν αφορα τα χαφ μας ατομικα ειναι οτι δεν σχηματιζονται πληρη διδυμα που να αλληλοκαλυπτουν το ενα το αλλο,οπως καποτε το Γκαρσια-Βιτολο.Γενικα λειπει η ποιοτικη σκουπα στο 6-8 που θα μπορουσε να ανεβασει επιπεδο την ομαδα.
αν αναφερεσαι στον σασα του αρη, ειναι ο καλυτερος αμυντικος μεσος του πρωταθληματος με βαση το ιδιο indexing.

Εικόνα

o Kurtic ειναι πρωτος στην κατηγορια των κεντρικων μεσων.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

jibbie έγραψε:
ο Kurtic ειναι πρωτος στο indexing των MFs, το οποιο βγαινει μ ενα weighted average απο τις παρακατω κατηγοριες

Goals, Chances created, Through passes, Loose ball duels won, Shots on target, Pressing attempts, Assists, Aerial duels won, Interceptions, Defensive duels won.

σ αυτα λοιπον βρισκεται στις πρωτες θεσεις της λιγκας σε σχεση με τους υπολοιπους μεσους. επειδη ομως το wyscout δεν εχει φιλτρο μονο για μεσους στις αντιστοιχες κατηγοριες, αν στα βαλω ολα τα screens που απαιτουνται θα σου βγουν τα ματια εξω και δε θα καταλαβεις και πολλα. πρεπει να τα πεταξω σε excelακι για να σου κανω ευπεπτο ραπορτο και δυστυχως δεν εχω χρονο αυτο το διαστημα για προσωπικους λογους. θα προσπαθησω να στο φτιαξω ομως μεσα απ το wyscout στο προσεχες διαστημα.

Οι τυποι ειναι αυτοι που εκραζαν τον Ιβιτς, τον Κρεσπο, τον Πελκα, τον Πασχαλακη κ γενικα οποιον δεν τους καθεται καλα. Ημιμαθεις ανθρωποφαγοι. Δεν παει καιρος που ζητουσαν «χαφ που να πατανε περιοχη». Δε σωζεται η κατασταση.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

PAOKevolution έγραψε:Ευχαριστούμε GINOLA. Μια ερώτηση αν μπορείς να απαντήσεις. Γράφεις πως πάνω κάνω οι μεταγραφές θα είναι στο ίδιο μοτίβο. Για να μας διευκολύνεις στο ψάξιμο, να μην κοιτάμε πάνω από 29;
Δεν κάνω τπτ τρομερό μπρο,τα συγκεκριμένα πλέον παίζουν παντού επειδή τους τα είπε.

Οχι,νομίζω το μοτίβο είναι 22 με 28 ,με γεμάτες σεζόν και καλύτερα 1 μυριο αγορά και 300 χιλιάρικα συμβόλαια πάρα 1 μυριο συμβόλαια.

Δεν λέω κάτι τρομερό,αυτά πλέον παίζουν παντου απλά δεν τα έβγαλαν από το μυαλό τους.

Όπως και να έχει ο σταρ της χρονιάς είναι ο μποτο.αν νοιώθει καλώς αν όχι σφιξαμε. Πχ αυτός πίστευει ότι ο κουαλιατα και ο κοταρσκι σε 2-3 χρόνια θα παίζουν σε άλλα επίπεδα και θα τους έχουμε πουλήσει με πόσα που δεν φτάσαμε ποτε
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

εγω συμφωνω οτι ειναι καλες κινησεις και οι 2 (Quagliata/Kotarski) σε αντιθεση με τον Νασμπεργκ και τον Ραφα που περιμενα κατι αρκετα καλυτερο. βεβαια επειδη ειμαι και μαυρογατα, κραταω μικρο καλαθι :lol:
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

For what it's worth, ακριβώς το ίδιο πιστεύω κι εγώ.

Βεβαια ότι και να λέμε εμείς όλα θα φανούν στο χόρτο.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μπορει να σκεφτεται ο Μποτο πως φετος στην θεση του αριστερου μπακ μας αρκει ενας ρολιστας σταθερος,και να χει κατα νου την δυνατη κινηση για τον γεναρη ή του χρονου...
Καλως ή κακως αν εχεις συγκεκριμενο μπατζετ πρεπει να αποφασισεις που θα πας για δυνατες κινησεις και π θα πας συντηρητικα...
Μακαρι να βγουμε Τσου Λου του χρονου και να γινει μια οικονομικη υπερβαση ωστε να παμε ακομη πιο ψηλα...
Προς το παρον ας διορθωσουμε τις απειρες ανορθογραφιες και ας δομησουμε ενα ορθολογικο ροστερ.
Μονο ερωτηματικο παρολα αυτα το κεντρο και τα χαφ...
Ελπιζω σε πωληση αουγκουστο και ελευση παιχταρα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Και πάλι ευχαριστώ GINOLA.
In Boto we Trust και προχωράμε να τους πηδήξουμε όλους εν καιρώ λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Jibbie οι καταταξεις που αναφερεις επαληθεύουν για μενα τον προβληματισμο μου. Δεν θεωρω τον Κουρτιτς 8ρι,βασικα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι και με τι παικτη θα συνεθετε ιδανικο διδυμο. Δηλαδη στις παραπανω λιστες ο Σβαμπ ειναι στα 6ρια;;;;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:Jibbie οι καταταξεις που αναφερεις επαληθεύουν για μενα τον προβληματισμο μου. Δεν θεωρω τον Κουρτιτς 8ρι,βασικα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι και με τι παικτη θα συνεθετε ιδανικο διδυμο.
Λογικό να σε μπερδεύει γιατί έχει μοιρασμένα παιχνίδια ως DMF και CMF. Εγώ θεωρώ ότι αυτό που μας λείπει στα χάφ ψυχολογικά εμάς ως οπαδούς και όχι απαραίτητα αγωνιστικά, είναι οι λεγόμενοι destroyers δίπλα στους playmakers. Δεν παίζει έτσι όμως ο λουτσε τι α κανς
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο κουαλιατα αν προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά και ελληνικά δεδομένα θα κάνει το χειλάκι των ΠΑΟΚτσιδων να γελάσει αρκετά.
Έρχεται από ένα μέρος όπου μπαίνει ανάμεσα στις γραμμές και έχει 4 μέτρα αέρα μπρος πίσω. Εδώ θα βαρεθεί να μυρίζει μασχαληλα από τους αντιπάλους του. Αν προσαρμογή σε αυτά τα δεδομένα, αυτό που λέει ο μποτο ( ότι θα πωληθεί σε πόσο ρεκόρ) θα γίνει πραγματικότητα.

Υγ αυτός ο Ράφα από την άλλη δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι...ας ελπίσουμε εδώ να κάνει το ξεπέταγμα που περιμένουν όλοι εδώ και 7-8 χρόνια
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

jibbie έγραψε:εγω συμφωνω οτι ειναι καλες κινησεις και οι 2 (Quagliata/Kotarski) σε αντιθεση με τον Νασμπεργκ και τον Ραφα που περιμενα κατι αρκετα καλυτερο. βεβαια επειδη ειμαι και μαυρογατα, κραταω μικρο καλαθι :lol:
Δε νομίζω.

Σαν χτες όταν έβαλες της καρτέλες του Τσολακ, ακριβώς αυτό που φανταζόμασταν είδαμε.

Δύσκολα να ανατραπούν τα νούμερα τόσο πολύ.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Aυτο το ξεπαταγμα λογικα περιμενει και θελει και ο Μποτο για τον Ραφα, Ρενε.

Ο οποιος ειναι πλεον σε πολυ καλη ηλικια και με μια καλη, παραγωγικη χρονια στην πλατη του περσι με 31 90λεπτα 8 ασσιστ και 2 γκολ στην 6η Γκιμαραες. Αν μη τι αλλο μια πολυ καλη σεζον σε μια ομαδα που εκανε καλη χρονια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”