Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Νομίζω στα προηγούμενα τοπικ μεταγραφών τον έχουμε εξαντλήσει τον Τσιμιροτ.
Αλλά πώς γίνεται να σας χαλάει?
Ατραυματιστος και κάθε χρόνο καραβασικουρα 40 ματς το χρόνο στο Βέλγιο.
Τεράστια αναβάθμιση πείτε μου ένα καλύτερο χαφ που είχαμε από τότε που έφυγε. Κανένα.
Με το δίδυμο χαφ Τσιμιροτ Κουρτιτς έχεις το καλύτερο κέντρο στο πρωτάθλημα. Δε μας φτάνει?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά πώς γίνεται να σας χαλάει?
Ατραυματιστος και κάθε χρόνο καραβασικουρα 40 ματς το χρόνο στο Βέλγιο.
Τεράστια αναβάθμιση πείτε μου ένα καλύτερο χαφ που είχαμε από τότε που έφυγε. Κανένα.
Με το δίδυμο χαφ Τσιμιροτ Κουρτιτς έχεις το καλύτερο κέντρο στο πρωτάθλημα. Δε μας φτάνει?
- aisiodoksos
Νομίζω ότι Ολιβέιρα - Μαουρίσιο και φυσικά Μίσιτς ήταν καλύτερα χαφ από τον Τσίμιροτ.
Ταπεινή μου άποψη.
Βέβαια είναι καψούρα μου ο τσίμι , δεν τον χαρήκαμε όσο έπρεπε . Σίγουρα τον θέλω και αναβαθμίζει όντως το κέντρο.
Ταπεινή μου άποψη.
Βέβαια είναι καψούρα μου ο τσίμι , δεν τον χαρήκαμε όσο έπρεπε . Σίγουρα τον θέλω και αναβαθμίζει όντως το κέντρο.
-
ron-swanson
O Misic βλεπω πλεον ειναι βασικος στην Ντιναμο. Μλκια καναμε σε αυτην την περιπτωση.
Ναι το λέω από την άποψη του αμυντικού χαφ.
Προφανώς σε οχταρι Μαουρίτσιο Μισιτς Ολιβέιρα ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει εβερ.
Προφανώς σε οχταρι Μαουρίτσιο Μισιτς Ολιβέιρα ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει εβερ.
Ο Τσιμι είναι παίχτης του 7 που σου δίνει σταθερά το 7 σε κάθε ματς. Βασικό του προσόν η συνέπεια.
Και σε μια ομάδα που στηρίζεται σε μπάλανς και ρεσπονσιμπιλιτι ένας τέτοιος παίχτης είναι υπερχρησιμος.
Επίσης, μην υποτιμάτε τις επιθετικές αρετές του Κουρτιτς επι χρόνια έκανε καριέρα ως επιθετικό χαφ. Δεν είναι δηλαδή το κλασικό αμυντικό χαφ, έχει συγκεκριμένες επιθετικές αρετές.
Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε πάλι να μιλάμε για τον Τσιμι.
Θα ήταν μια καλή προσθήκη αλλά στην παρούσα φάση έχουμε κενά σε θέσεις όπου μας καίνε πολύ περισσότερο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και σε μια ομάδα που στηρίζεται σε μπάλανς και ρεσπονσιμπιλιτι ένας τέτοιος παίχτης είναι υπερχρησιμος.
Επίσης, μην υποτιμάτε τις επιθετικές αρετές του Κουρτιτς επι χρόνια έκανε καριέρα ως επιθετικό χαφ. Δεν είναι δηλαδή το κλασικό αμυντικό χαφ, έχει συγκεκριμένες επιθετικές αρετές.
Θα ήταν μια καλή προσθήκη αλλά στην παρούσα φάση έχουμε κενά σε θέσεις όπου μας καίνε πολύ περισσότερο.
Για αμυντικό χάφ μιλάω και εγώ. Ολιβέιρα Μισιτς ότι καλύτερο έχουμε δει εδώ και πααααρα πολλά χρόνια.
Τεσπα.
Κανα παίκτη θα πάρουμε;
Τεσπα.
Κανα παίκτη θα πάρουμε;
Τζόνι τα κενά μας είναι τόσο πολλά που για όπου και να μιλάμε δίκιο εχουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Πέμ 12 Αύγ 2021, 09:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ron-swanson
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Πέμ 12 Αύγ 2021, 09:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τον Coman τον συζητούσαμε εδώ πριν καν πάρει τη μεταγραφή για τη Στεάουα.
Με το Λουτσέσκου στον πάγκο μας λέγαμε το με τόσους Ρουμάνους παιχταράδες πως σκατά εμείς πήραμε τον Τόσκα.
Επίσης όλοι μας γνωρίζουμε τι θα πει Μπακάλης, αλλά ονόματα όπως αυτά του Coman, του Tanase, του Μan (Πάρμα με 13 εκ και φούντο), τα είχαμε στην ημερήσια διάταξη.
Δεν ξέρω αν ισχύει του Coman, αλλά ίσως είναι η μόνη περίοδος που μπορεί να γίνει κάτι γιατί:
-έχουμε υπαρκτή ανάγκη,
-φαίνεται να έχουμε χρήματα
-ο Μπακάλης έχασε πάλι τα ευρωπαϊκά έσοδα και ξέρουμε τι κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις.
-το συμβόλαιο μπήκε στο τελευταίο χρόνο
-προέρχεται από μια άτυχη χρονιά με τραυματισμούς και δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου, αλλά λόγω αυτού έχει ατονήσει και το ενδιαφέρον πολύ μεγάλων συλλόγων που κυνηγούσαν την υπογραφή του ακούγοντας τον Μπακάλη να ζητάει 20 εκ.
Το θεματάκι είναι ότι τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά τα πήρε στις 22 του Ιούλη και από τότε έχει κάνει άλλα 4 παιχνίδια με αυξανόμενο χρόνο συμμετοχής. Ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει το χρόνο του για να βρεθεί σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά είναι καλά.
Ο Τραυματισμός του με τη εθνική το Μάρτη, που τον κράτησε έξω μέχρι τώρα, ήταν στους προσαγωγούς και αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί συντηρητικά. Η φθινοπωρινή του ατυχία είχε να κάνει με θεματάκι στον αστράγαλο.
Για να δούμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα και σε αυτή τη φάση, το αφεντικό θα μας ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα. Τώρα τι θα πάρει ή τι θα πάρουμε, αν ενδιαφερόμαστε, είναι μια μελλοντική ιστορία.
Λέτε ο Μητροπολίτης να το είχε ρίξει σωστά και ξερά?
Με το Λουτσέσκου στον πάγκο μας λέγαμε το με τόσους Ρουμάνους παιχταράδες πως σκατά εμείς πήραμε τον Τόσκα.
Επίσης όλοι μας γνωρίζουμε τι θα πει Μπακάλης, αλλά ονόματα όπως αυτά του Coman, του Tanase, του Μan (Πάρμα με 13 εκ και φούντο), τα είχαμε στην ημερήσια διάταξη.
Δεν ξέρω αν ισχύει του Coman, αλλά ίσως είναι η μόνη περίοδος που μπορεί να γίνει κάτι γιατί:
-έχουμε υπαρκτή ανάγκη,
-φαίνεται να έχουμε χρήματα
-ο Μπακάλης έχασε πάλι τα ευρωπαϊκά έσοδα και ξέρουμε τι κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις.
-το συμβόλαιο μπήκε στο τελευταίο χρόνο
-προέρχεται από μια άτυχη χρονιά με τραυματισμούς και δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου, αλλά λόγω αυτού έχει ατονήσει και το ενδιαφέρον πολύ μεγάλων συλλόγων που κυνηγούσαν την υπογραφή του ακούγοντας τον Μπακάλη να ζητάει 20 εκ.
Το θεματάκι είναι ότι τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά τα πήρε στις 22 του Ιούλη και από τότε έχει κάνει άλλα 4 παιχνίδια με αυξανόμενο χρόνο συμμετοχής. Ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει το χρόνο του για να βρεθεί σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά είναι καλά.
Ο Τραυματισμός του με τη εθνική το Μάρτη, που τον κράτησε έξω μέχρι τώρα, ήταν στους προσαγωγούς και αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί συντηρητικά. Η φθινοπωρινή του ατυχία είχε να κάνει με θεματάκι στον αστράγαλο.
Για να δούμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα και σε αυτή τη φάση, το αφεντικό θα μας ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα. Τώρα τι θα πάρει ή τι θα πάρουμε, αν ενδιαφερόμαστε, είναι μια μελλοντική ιστορία.
Λέτε ο Μητροπολίτης να το είχε ρίξει σωστά και ξερά?
Η πρώτη πρόταση νομίζω συνοψίζει ακριβώς τι είναι ο παίχτης.JohnDag έγραψε:Ο Τσιμι είναι παίχτης του 7 που σου δίνει σταθερά το 7 σε κάθε ματς. Βασικό του προσόν η συνέπεια.
Κάθε μεταγραφική περίοδο κολλάει ο Τσιμιροτ έτσι για την παράδοση.
Επίσης αφού το παλικάρι θέλει να έρθει, να είναι και κοντά στα RBNB που φτιάχνει στη Χαλκιδική.
Ε να μην τον βοηθήσουμε?
Να περιμένουμε του χρόνου που μένει ελεύθερος? Κρίμα είναι ας τον φέρουμε από τώρα.
Πόσα είπαμε πλήρωσαν για τον Μ Περέιρα; 37 χαρτιά; Δέν θυμάμαι. Αυτό μιλάει από μόνο του.navigator11 έγραψε:https://www.paokmania.gr/stiles/mme/195238-vgike-eidisi-apo-tin-aravia-gia-tziovinko-pic
Πληροφόρηση, λέει, μέσα από την Αλ Χιλάλ πως στο ερχόμενο διήμερο "τελειώνει" οριστικά η υπόθεση του Ιταλού. Κοινώς, το επόμενο 48ωρο ... (δικό σας)
Δεν είναι δυνατόν να μην παίξει το Σάββατο. Φαντάζομαι θα διαφύγουν μεγάλα έσοδα αν ο παίκτης είναι εκτός.
Το θέμα είναι αν μετά την λύση του συμβολαίου, ο Τζιοβίνκο θα υπογράψει σε μας. Αν δεν το κάνει, αυτό σημαίνει οτι ο Ζινολά έχει δίκηο και οτι ο Ιταλός ζητάει 2 χαρτιά συμβόλαιο.
Οι Άγγλοι από κάτω πανηγύρια και χορό.ron-swanson έγραψε:Ανακονωθηκε ο Τζολης (σχεδον)
https://twitter.com/NorwichCityFC/statu ... 3446148099
Οι μισοί δεν το πιστεύουν καν ότι πήραν τέτοιον παίχτη.
Έτσι για να ξέρουμε τί δώσαμε.
Κι ένας ξεκαρφωτος που λέει "i don't get it". Πανασχετος.
Ζηλεύω λίγο το πανηγυρικό κλίμα τους να πω την αλήθεια.
-
Jack_riper
Οσο και να με πειραξε και εμενα η φυγη μισιτς,πιστευω στην περίπτωση του λειτουργησαμε σωστα!ητανε μεγαλο το ρισκο.ron-swanson έγραψε:O Misic βλεπω πλεον ειναι βασικος στην Ντιναμο. Μλκια καναμε σε αυτην την περιπτωση.
Και το δεύτερο teaser.
https://twitter.com/i/status/1425728766001565699
Ε ζήλεψα.
https://twitter.com/i/status/1425728766001565699
Ε ζήλεψα.