Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από theodorsalonika »

sakis_the_fraud έγραψε:ΕΓΚΛΗΜΑ αν πωληθει ο Πελκας οπως ηταν και εγκλημα η πωληση λημνιου. Δεν λεω να παιξουν βρεξει χιονισει βασικοι, αλλα σιγουρα μπορουν/μπορουσαν να βοηθησουν στο ροτεισιον.

Επισης χρειαζεσαι και ελληνες για να νιωθουν την ομαδα, να βαζουν στο κλιμα και τους αλλους. Ξερει κανεις ποσα παιδια απο την ακαδημια θελουν να γινουν Πελκας; Ποσα πιτσιρικια στην πολη φορανε φανελα Πελκας;

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk

+++++++++++++++++++++++++++++1926
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ουτε μυαλο οκταχρονου εχει, ουτε αιωνιο ταλεντο ειναι, ουτε τεμπελης που δε δουλεψε.Ειναι ετοιμος πολυ καλος παικτης μετα καλα του κ τα κακα του που ακριβως λογω της δουλειας που εχει ριξει , βρισκει συνεχεια θεση στο ροστερ ενος ΠΑΟΚ που καθε χρονο πεφτουν εκατομμυρια.
Λυσσα να τους μηδενιζουμε ολους.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο μονος λογος για να πουληθει ο Πελκας ειναι η μη ανανεωση του συμβολαιου του σε συνδυασμο με μια καλη οικονομικη προσφορα για μας...
Κατα τα λοιπα ο Πελκας οπως λεει και ο Μπαρλοου με τα καλα του και τα καλα του ειναι χρησιμος.
Βρειτε μου καλυτερο ελληνα παιχτη στη θεση του και το συζηταμε.
Και μην ακουσω για τον πεφτουνη...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Πεφτουνη
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

:lol:
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Gospi έγραψε:Ο μονος λογος για να πουληθει ο Πελκας ειναι η μη ανανεωση του συμβολαιου του σε συνδυασμο με μια καλη οικονομικη προσφορα για μας...
Κατα τα λοιπα ο Πελκας οπως λεει και ο Μπαρλοου με τα καλα του και τα καλα του ειναι χρησιμος.

Φυσικά και ο Πεφτούνης είναι καλύτερος από τον Πέλκα, για τον μοναδικό λόγο ότι ο προπονητής του τον χρησιμοποιεί με βάσει τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του και όχι στα κουτουρού. Πχ ο Φορτούνης έχει αδυναμία στην πίεση των αντιπάλων, είναι δηλαδή αδύναμος, αγυμναστος και τεμπελαρας. Για αυτό ο προπονητής του έβαζε δίπλα του 2 μαύρα σκυλιά Γκιγιερμε και Καμαρα. Ο Πέλκας έχει αδυναμία στην τελική απόφαση και ο προπονητής του ΠΑΟΚ ................ τον βάζει στην θέση με τις περισσότερες ευθύνες σε αυτόν τον τομέα. Ο νοων νοειτω. Σωστά εκμεταλλευόμενο Πέλκα δεν έχουμε δει ποτέ. Αν δούμε, και εγώ πιστεύω ότι θα είναι ο καλύτερος Έλληνας στη θέση του, καθώς δουλεύει περισσότερο απ'όλους στους τομείς του παιχνιδιού που βελτιώνονται.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ο Πελκας είναι το θέμα μας τώρα ρε σεις ή ότι έχουμε Σάββατο βράδυ και δεν κινείται φύλλο;

Υ.Γ. Μια χαρά είναι ο Πελκινιο, χρησιμο εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή. Δεν είναι τυχαίο ότι με όλους είχε θέση στην ομάδα.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

To προβλημα με τον Πελκα αυτη τη στιγμη ειναι ο Κουτσολιακος.Αν μπορει να του βρει συμβολαιο κοντα στο μυριο θα φυγει.αν συμφωνησει σε ενα ποσο της ταξης των 500.000 θα μεινει.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τον έφτυσε τον ρουλη ο ταμαρι πάει Βέλγιο

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω λεω να παρουμε Μαουριτσιο με 400 και Βιερινια με 500 τελευταια μερα. Θα βαζουμε Βιερινια περιφερειακο φορ και Μαουριτσιο θα παιζει χαφ και φουλ δεξι μπακ.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

pilotos έγραψε:Τον έφτυσε τον ρουλη ο ταμαρι πάει Βέλγιο

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για forest τον προόριζαν για φέτος, αλλά δεν κατάφεραν να του εξασφαλίσουν άδεια εργασίας, οπότε η εύκολη επιλογή ήταν το εγχώριο υποκατάστημα. Φαίνεται όμως ότι ο ποδοσφαιριστής δεν ψήθηκε. Για 1 το πολύ εκ. που κόστισε η μεταγραφή του, ίσως έπρεπε να ρίχναμε ένα βλέφαρο γιατί παλιότερα τον πολυθέλαμε. Στην Κύπρο άλλοι λένε πως για την πολύ μέτρια φετινή χρονιά φταίει το μυαλό του και άλλοι το ότι άλλαξαν 5 προπονητές και πήγαν ομαδικά κατά διαόλου.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Dimg4 έγραψε:Εγω λεω να παρουμε Μαουριτσιο με 400 και Βιερινια με 500 τελευταια μερα. Θα βαζουμε Βιερινια περιφερειακο φορ και Μαουριτσιο θα παιζει χαφ και φουλ δεξι μπακ.
Εμένα προσωπικά δεν θα με χάλαγε καθόλου αυτό που λες Dim.

Αλλά όχι φουλ δεξί μπακ ο Μαουρίσιο. :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Σάβ 03 Οκτ 2020, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Είναι γνωστό όμως ότι από το Βέλγιο μπορούν να τον πάρουν του χρόνου πολύ πιο εύκολα.... Πέρασμα είναι το Βέλγιο για πολύ λαό

Στάλθηκε από SM-N975F
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Gospi έγραψε:Ο μονος λογος για να πουληθει ο Πελκας ειναι η μη ανανεωση του συμβολαιου του σε συνδυασμο με μια καλη οικονομικη προσφορα για μας...

barlow4 έγραψε:Πεφτουνη
Είστε εριστικός κύριε!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Δανεικός και αυτός στο Βέλγιο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”