11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Re: 11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Μέτριος παίκτης που θέλαμε να πιστέψουμε πως είναι ταλενταρα και μας έπιασε κότσους. Τσακίδια και ελπίζω να μη στεριώσει πουθενά
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- HARISPAOK83
Ουτε ο Αουγκουστο εχει στα χαρτια τον Κορνατσινι πια...Miles έγραψε:Δεν νομίζω ότι είναι πια ατζέντης του. Τον Νέτο δεν έχει;
Με τους βραζιλιανους δεν βγαζεις άκρη...
Παντως καποτε ηταν πελατης του και με το π εγινε το ενα ντιλ εκλεισε και το αλλο.
Αν ισχυει, τοτε καλως εγινε το ντιλ με τον Νταγκλας. Τουλαχιστον γλιτωσαμε το βαριδι π δεν ειχε ουτε 1% πιθανοτητα να μας φερει φραγκο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
για όποιους θυμούνται, ο Ζαμπά του πρώτου εξαμήνου ήταν καλός.
Στην διακοπή των τότε Χτιστουγέννων, ο Ζαμπά πάει διακοπές στην Πορτογαλία μαζί με τον Αντζέντη του.
Γυρνώντας, μαθαίνουμε για κάποιο ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Ζαμπά. Ξεκαθαρίζει ο ΠΑΟΚ πως σε εκείνη την περίοδο δεν τίθεται καν θέμα διαπραγμάτευσης.
Απο τότε μην τον είδατε τον Ζαμπά.
Στην διακοπή των τότε Χτιστουγέννων, ο Ζαμπά πάει διακοπές στην Πορτογαλία μαζί με τον Αντζέντη του.
Γυρνώντας, μαθαίνουμε για κάποιο ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Ζαμπά. Ξεκαθαρίζει ο ΠΑΟΚ πως σε εκείνη την περίοδο δεν τίθεται καν θέμα διαπραγμάτευσης.
Απο τότε μην τον είδατε τον Ζαμπά.
-
Κρίμα που τέτοιος παίχτης
Χάθηκε για τον ΠΑΟΚ, από το μυαλό του αλλά και από τον τραυματισμό του.
Χάθηκε για τον ΠΑΟΚ, από το μυαλό του αλλά και από τον τραυματισμό του.
Επιτελους μακρυα και ας μην μας γραφει!
Αμυαλος και ενω ηταν στα καλυτερα χρονια να εξελιχθει στην Ποδοσφαιρικη του καριερα.. ταλεντο ειχε αλλα μονος του γα γ@μ..σε όλα τον παιδιαριστικο 8χρονου χαρακτήρα!
Αμυαλος και ενω ηταν στα καλυτερα χρονια να εξελιχθει στην Ποδοσφαιρικη του καριερα.. ταλεντο ειχε αλλα μονος του γα γ@μ..σε όλα τον παιδιαριστικο 8χρονου χαρακτήρα!
- john4serres
Ήρεμα με τους μπούλους.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αντετομπούλο.
Ξεχνάτε βλέπω οτι κινδύνεψε μέχρι και η ζωή του Ζαμπά. Δεν μου κάνει εντύπωση που τα έγραψε όλα στα @ρχίδι@ του μετά από αυτό.
- PAOK_Antarctica
Βρε ας τα γράψει όλα στα @@ του μετά από τέτοια εμπειρία. Κατανοητό.
Αυτό που δεν είναι κατανοητό είναι το ότι επιλέγει να μην ζει ως ποδοσφαιριστής αλλά να παρασιτεί εις βάρος του ΠΑΟΚ.
Αν απλά παρατούσε το ποδόσφαιρο και ζούσε την ζωάρα του τώρα θα είχαμε αποχωριστεί ως φίλοι.
Αυτό που δεν είναι κατανοητό είναι το ότι επιλέγει να μην ζει ως ποδοσφαιριστής αλλά να παρασιτεί εις βάρος του ΠΑΟΚ.
Αν απλά παρατούσε το ποδόσφαιρο και ζούσε την ζωάρα του τώρα θα είχαμε αποχωριστεί ως φίλοι.
Σε θεματα διακοπης συμβολαιου παντα ειμαι υπερ του εκαστοτε ποδοσφαιριστη. Αλλα τον συγκεκριμενο με τα μποτοξ στο κρεββατι του πονου γαμηστε τον διχως σαλιο. Μας κοροϊδευε στα ματια μας.
και επρεπε να τον πληρωνουμε μπας και αποφυγει τα ψυχολογικα του;GI4NNEN4 έγραψε:Ξεχνάτε βλέπω οτι κινδύνεψε μέχρι και η ζωή του Ζαμπά. Δεν μου κάνει εντύπωση που τα έγραψε όλα στα @ρχίδι@ του μετά από αυτό.
Μπορεί ο ίδιος να θεωρεί υπαίτιο τον ΠΑΟΚ για όσα του συνέβησαν. Βασικά είμαι ψιλο-σίγουρος πως κάπως έτσι το σκέφτεται ο Ζαμπά.