Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Και ΑΡΔια να είναι, είναι άσχημο να ακούγονται τέτοια ονόματα για τον ΠΑΟΚ των προκριματικών του Champions League.....

http://inpaok.com/310395/φλερτ-με-γκνιάτιτς/
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Το προβλημα που ειχαμε οι περισσοτεροι με τον Κρεσπο δεν ηταν οτι επαιζε σε μικρες ομαδες, αλλα κυριως οτι εχει παιξει πολυ λιγα παιχνιδια κια οτι οι ομαδες τους επεσαν.Ολους θα τους δουμε στο γηπεδο, αλλα με τη λογικη αν δεν τους δει μη κρινεις πανε παρε 4 παικτες πο τη σκυδρα, ουτε αυτους θα τους εχουμε δει, καλως η κακως το βιογραφικο λεει τι ειναι ο παικτης, αν εχει αλλη εξελιξη ειναι ευχαριστο αλλα εκπληξη.Απο εκει και περα κραξαμε οσο κραξαμε, τελος τωρα ειναι παικτης του Παοκ.Οταν καποιος γινεται παικτης αν γινει τοτε πρεπει να σταματαμε να κραζουμε, εκει στηριζουμε μεχρι να εξαντληθουν οι ευκαιριες.Επισης μετραει και η διαχειρηση.Μην ξεχνατε οτι καναμε πρωταθλητισμο με καποιον Κατσκικα κια καποιον Τζανδαρη και ο Ολυμπιακος με καποιον Μποτια, Σιοβα, Ντα κοστα.Ολα εχουν κια οριο.
Υ.Σ Μην τα ξεφτυλιζουμε ολα, ο Μαρκος ηταν το καλυτερο σεντερμπακ που ειαμε μετα απο κοντρερας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

john4serres έγραψε:Με Κρέσπο κλεινουν οι μεταγραφες ;
Απο χθες σου ειπα να κοψεις την ειρωνεια..συνεχιζεις..
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

omerta76 έγραψε:
Tolaros έγραψε:
omerta76 έγραψε:Καλημέρα. Καταρχήν να πω οτι και εγω θα ήθελα παίχτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο τον Κρεσπο, πιο ψηλό συγκεκριμένα. ΑΛΛΑ για ολους αυτούς που τον κράζουν και μιρλα ζουν γιατι δεν δίνουμε λίγα χρήματα παραπάνω να πάρουμε τον Βαρέλα, μερικές ερωτήσεις:
Έχετε δει αυτούς τους παίχτες να παίζουν σε ολόκληρο παιχνίδι η κρίνετε μονο απο βιντεάκια;
Είστε σίγουροι οτι ο Βαρέλα ειναι καλύτερος του Κρεσπο;
Το βιογραφικό του Βαρέλα ειναι καλύτερο του Κρεσπο;
Αν ο Κρεσπο έπαιζε στην Στεαουα, με ποσά λεφτα θα τον πουλούσε τωρα ο Μπεκαλι;
Γιατι ο Κρεσπο πήρε μεταγραφή στην Αγγλία και οχι σε μας περυςι;
Γιατι απο περυςι τον θέλουν στην ομάδα;
Οι Μιχελ και Ίβιτς λέτε να ειναι χαζοί που τον θέλουν;
Ξέρετε ακριβώς τον προγραμματισμό της ΠΑΕ και ποιοι παίζει να φύγουν ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ;
Είστε σίγουροι οτι με Βαρέλα, Ραμιρεζ, Μποικο κλπ ευσεβείς πόθους θα περάσεις 100% τις Άντερλεχτ, Άγιαξ, Σαχτάρ, Φενέρμπαχτσε; Γιατι αν αποκλειστεις απο τον πρώτο γύρο και με 9000 διαρκείας όπως περυςι, βλέπω τον Ιβαν να βάζει 15 εκ σε ΑΜΚ του χρονου....

Ολοι στο χόρτο κρίνονται....

Υ.Γ. Χωρίς πωλήσεις Λουκάς, Μακ μην περιμένετε παιχταράδες ...
Καλημέρα. Ναι ο Βαρέλα είναι σίγουρα καλύτερος του Κρέσπο κ τεχνικά κ σε ταχύτητα κ σε ηλικία. Σίγουρα.
Στην Αγγλία ΔΕΝ έπαιξε. Μπορεί να τον πήραν από λάθος εκτίμηση, σημασία έχει τι έκανε εκεί αφού τον είδαν.
Το ότι η μεταγραφική περίοδος "μόλις άρχισε" δε το συμμερίζομαι. 3 καλοκαίρια κ 3 χειμώνες ο ΠΑΟΚ ψάχνει σέντερ μπακ κ δεκάρι. 3. Καμμένοι από χυλούς είμαστε, φυσικό κ επακόλουθο να φυσάμε τα γιαούρτια.
Δεν ξέρω αν θα προκριθούμε με αυτούς που γράφεις, ξέρω σίγουρα θα αποκλειστούμε αν δεν πάρουμε αντίστοιχους.
Κ ο Ιβάν δεν πρέπει να τσοντάρει για τους ομίλους, πρέπει να χώσει έτσι κ αλλιώς για το πρωτάθλημα κ το γιουρόπα. 15 μύρια που γράφεις είναι πολύ λίγα για να το πάρει, ποτέ δεν το πήρε ομάδα με τόσα λίγα.
Φίλε δεν μου απαντάς όμως σε κάτι από αυτά που ρώτησα. Από που συμπεραίνεις ότι ο Βαρέλα είναι καλύτερος του Κρέσπο; Έχεις δει παιχνίδια τους ή όχι;
Για το στόπερ και το 10αρι που λες κάνεις λάθος. Και στόπερ σου πήρανε (Λοπεθ, Μαλεζά, Χατζηισαϊα) και 10αρι σου πηρανε (Μάαρτενς). Τώρα αν δεν σου βγήκαν ή άλλοι θέλαν τον Κατσικά για βασικό ή ο Βέλγος ήταν πιο soft και από το βούτυρο) δεν νομίζω να φταίει ο Σαββίδης γιατί αυτός πλήρωνε.
Τωρα για τα 15εκ που λες είναι λίγα, μίλησα για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που σημαίνει ότι έρχεται στο τέλος της χρονιάς και καλύβει τις ζημιές του οικονομικού έτους. Φετος είχαμε 7-8 εκ ευρω ζημιες, του χρόνου με αυτούς τους παίχτες που ονειρευεσαι πας στα 15-20 εκ για πλάκα (χωρίς πωλήσεις).
Τελος παντων, τζαμπα χαλιομαστε νομίζω, εκτιμώ ότι ο Κρέσπο έρχεται σαν αντικαταστάτης άλλου παίχτη και θα πάρουμε και άλλο στόπερ
Καταρχάς όπως έγραψα πριν δεν γκρινιάζω για Κρέσπο, θεωρώ ότι τον πήραμε για μπακ απ και σίγουρα τον θεωρώ καλύτερο του Μαλεζά ο οποίος δεν κάνει για καμία ομάδα Σούπερ Λιγκ
Ναι έχω δει 2 ματς της Στεάουα κ τέτοιο παίκτη δεν έχουμε. Άμα είναι ακριβός μην τον πάρεις αλλά πάρε κάποιον εξίσου καλό.
Μόνος σου τους γράφεις, αυτοί οι στόπερ δεν είναι για ΠΑΟΚ, δεν είναι ούτε για Γιάννενα (με εξαίρεση τον Χατζηψηλέα που περιμένουμε μπας κ βγει). 3 χρόνια παίρνουμε από σβέρκο κ φυσικά είναι ευθύνη κ του Σαββίδη, δεν μπορεί να φανταστεί ότι έχουν διαφορά ένας μπακ που παίρνει 200.000 με κάποιον που παίρνει 800.000+ ?? Γιατί μπακάρα που πάιρνει 700, 800 δεν έχει πάρει κ αυτά τα μπακ χτίζουν άμυνες για πρωταθλήματα.
Για το Μάρτενς την πατήσαμε όλοι, αλλά πάλι είναι ένας σε 6 μεταγραφικές περιόδους, σε μία βασικότατη θέση.
Κ τέλος δε με νοιάζει πόσα λεφτά θα βάλει, ας κάνει πραγματικότητα αυτό που είπε. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΟΡΥΦΗ. Ας το κάνει με 5 εκ, ας το κάνει και με 105 εκ.

ΥΓ Ρε Odi τι συγκρίνεις, μήλα με πορτοκάλια? Σιγά μην κοιτούσαμε βιογραφικά τότε, την προηγούμενη χρονιά παίζαμε με Βρύζα βασικό κ η ομάδα ήταν η χειρότερη της 20ετίας, λες να γκρινιάζαμε όποιον κ να φέρνανε? Επίσης είχαμε διοίκηση χωρίς λεφτά, φυσικά χωρίς Ευρώπη κ μας φτύνανε παίκτες όπως ο Γκέκας ο λασποχαιτάς. Σιγά μην είχαμε κ απαιτήσεις,και μόνο που ο ΠΑΟΚ δεν είχε διαλυθεί στα ερασιτεχνικά έπαιρνε ο κόσμος διαρκείας
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Με την τσέπη του αλλου ,καποιοι θελουν να τους περάσει ο πόνος.Μεγάλη αρρωστια ... Παιδια παρτε καμιά παστιλια και μην κράζεται την ομάδα.
Παικτης που στα μικρά του εχει παιξει στην εθνικη ελπιδων της Ισπανιας,να μου τον συγκρινετε με τον οποιοδηποτε, ο παικτης φαινεται και απο τα βιντεο οτι ειναι γρηγορος και ειναι καλος κάτω. Τελος γι αυτο τον πηρανε. Τι θα βγει ? θα φανει στο χορτάρι.

Βλεπω πως ερχεται προταση για τον Τζαβέλα ,αν βγαλουμε και λεφτα απο τον Τζαβελλα όλα γινονται. Ναι ναι θα μου πειτε ο καλυτερος σου παίκτης ,ο καλυτερος μου παικτης με χαντακωσε στο πιο κρισιμο παιχνιδι ,και ευτυχως η ομάδα καταφερε να παρει ισοπαλια με την ΑΕΚ και να εξασφαλισει στην ουσια την πρωτη θέση, δεν προλαβαινε την χελωνα και εβαλε τα χέρια του.

Η ομαδα πρέπει να εχει εσοδα ,εσοδα για να πρωταγωνιστησει πρεπει να εχει 20000 διαρκείας ,παρτε το χαμπαρι. Πρέπει να πουλάει . Γιατι αν δεν εχει εσοδα θα ερθει μια μέρα που ο Ιβαν θα πει οτι της Ντινπρο οτι δεν δινω αλλο και θα πάμε για βρουβες.

Ποτε θα συσπειρωθουμε σαν ομάδα γαμωτο ....
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Η γκρίνια, τουλάχιστον από μέρους μου, δεν γίνεται για τη γκρίνια. Δε βλέπω αλλαγή επιπέδου, βλέπω μεταγραφές στοιχήματα, γι αυτό γκρινιάζω, κι όχι μόνο για τον Κρέσπο.
Πέρα από την αξία του, που αυτή οκ, θα τη δούμε στο χορτάρι, δε μπορώ να καταλάβω και το εξής: Έχουμε μοναδικό αριστεροπόδαρο στόπερ τον Τζαβέλλα, που μπορεί και να φύγει. Μαλεζάς, Χατζι, Κρέσπο δεξί πόδι το καλό τους. Κι ο Βαρέλα δεξί πόδι. Δεν θα έπρεπε αντί για τον Κρέσπο να πάρουμε τουλάχιστον κάποιον αριστεροπόδαρο? Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε 2 αριστερά πόδια, 1 ψηλό 1 κοντό και 2 δεξιά, πάλι 1 ψηλό 1 κοντό για να μπορούμε να βάλουμε ψηλό δίπλα στον Λέοβατς που δεν το έχει το ψηλό παιχνίδι. Δεν ξέρω πώς κολάει στο πλάνο δηλαδή ο Κρέσπο. Αν είναι για 3ος - 4ος είναι ακριβός νομίζω. Και πρώτα παίρνεις τους βασικούς και μετά τους αναπληρωματικούς.
Όποιος ζητάει καλύτερο παίχτη δε ζητάει απαραίτητα πιο ακριβό παίχτη. Τους σκάουτερς γιατί τους πληρώνουμε?

Κάτι τελευταίο, λίγο οφτόπικ αλλά όχι πιο πολύ από άλλα: Από χτες κυρίως λόγω Κρέσπο έχει ψιλοαρχίσει γκρίνια για τον Ιβάν και τη διοίκηση. Εγώ γκρινιάζω για όλες τις μεταγραφές πλην του Μάτος αλλά θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου σε αυτό. Ο Ιβάν έκανε λάθος πέρυσι που έδιωξε τον Άρνεσεν, αλλά φέτος δεν φταίει και δεν θα φταίει πουθενά. Ο Μίχελς είναι εδώ από το Δεκέμβρη, ο Ίβιτς είναι μια ζωή. Ξέρουν τον Ιβάν απέξω και ανακατωτά. Ξέρουν τι θα γίνει στον Π.Α.Ο.Κ. αν η ομάδα δεν τσουλήσει, κάτι που δεν ήξερε ούτε ο Τούντορ ούτε ο Άρνεσεν, που ζητούσαν 3 χρόνια υπομονή. Αν ο Ιβάν δεν βάλει λεφτά να αναβαθμίσει την ομάδα θα φταίνε αυτοί που δεν απαίτησαν και δε χτύπησαν το χέρι στο τραπέζι, όχι ο Ιβάν. Ο Ιβάν στην τελική άκουσε τον κόσμο που αποθέωνε δικαίως Ίβιτς αλλά δεν σκέφτηκε ότι ένας νέος τεχνικός δεν θα μπορεί να απαιτήσει πράγματα. Αν ο Ίβιτς δεν πάρει τα υλικά που θα τον στηρίξουν έμπρακτα θα φταίει ο ίδιος που δέχτηκε τη θέση κι ο κόσμος που ενέκρινε το πρότζεκτ. Ξεκάθαρα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

ace79grpaok έγραψε:Thracian τότε να μην πάρουμε κανέναν μέχρι να πέσει ο χοντρός ?
ειπα κατι τετοιο?
ισα ισα
απλα ο στοχος εναι να ρίξουμε τον μπουλη (και οχι να πεσει) και εαν αυτό σημαίνει μεταγραφή τελευταία μερα σεπτεμβρη η ενα ματς και οχι δύο την βδομαδα εμενα ποσώς με καιει
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

sourmenetes έγραψε:
Γιατι ειρωνια;
Εφοσον δεν βλεπουμε προτασεις για Μακ/Κατσε ή αλλον παικτη ή έμμεσα του Λούκας.
Εχουμε 30 ατομα ροστερ, οποτε ;
Άβαταρ μέλους
john4serres

PaokPatraG4 έγραψε:Και ΑΡΔια να είναι, είναι άσχημο να ακούγονται τέτοια ονόματα για τον ΠΑΟΚ των προκριματικών του Champions League.....

http://inpaok.com/310395/φλερτ-με-γκνιάτιτς/
Δεν τον εχω δει τον παικτη.
Θα προτιμουσα ομως τον Πωλ Κειτά στην θεση 6, αλλα πριν παει στον Ατρομητο.
Η Καλλονη τον εδωσε για μολις 30 χιλιαρικα μεσα στην χρονια.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

τελικά οι προτάσεις που ερχόντουσαν για μακ-κάτσε ήταν μόνο στην σφαίρα της φαντασίας μας ,αν ανανεώσουν κάτσε Μακ ξεχάστε φορ και αμ χαφ.Κρεσπο θα σε στείλουμε δανεικό στην γρια για να τους ρίξεις και αυτούς να ησυχάσουμε.
Άβαταρ μέλους
john4serres

:lol: :lol: :lol: :lol:
σατανικό .. αλλά καλό !
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Η μεταγραφη Κρέσπο είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων για τις θέσεις του στόπερ και πως θα διαμορφωθουν τελικώς. . Μια από αυτές είναι ο Μαλεζάς όπου προσωπική μου εκτίμηση είναι πως δεν θα πάει προετοιμασια στην Ολλανδια. Δευτερη είναι μια πιθανή πώληση Τζαβέλλα.
Ο Κρέσπο δεν είναι ο κεντρικός αμυντικός ολκής που περιμέναμε όμως από την άλλη από τα βιντεάκια δεν μπορεί να παραγνωρίσεις πως είναι γρήγορος και με καλές τοποθετήσεις.
Σίγουρα όπως είμαστε σήμερα με την προσθηκη του Κρέσπο δεν μπορούμε να λέμε πως είμαστε επαρκεις σε ποιότητα στην θεση των κεντρικων αμυντικών.
Ας περιμένουμε να δούμε μέχρι τέλους πως σκέφτονται να καλύψουν αυτην/αυτες τις θέσεις και μετά θα κρίνουμε.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Ενδιαφέρον της Ουντινέζε για Τζαβέλλα. Για αντιτζαβελλας ήρθε ο κρεσπο τελικά ρε σεις...
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

panpangr77 έγραψε:
Η ομαδα πρέπει να εχει εσοδα ,εσοδα για να πρωταγωνιστησει πρεπει να εχει 20000 διαρκείας ,παρτε το χαμπαρι. Πρέπει να πουλάει . Γιατι αν δεν εχει εσοδα θα ερθει μια μέρα που ο Ιβαν θα πει οτι της Ντινπρο οτι δεν δινω αλλο και θα πάμε για βρουβες.

Ποτε θα συσπειρωθουμε σαν ομάδα γαμωτο ....
Μήπως έχουμε υπερεκτιμήσει τα έσοδα από τα διαρκείας; Γιατί τα 9.000 που δώσαμε πέρσι, αν αφαιρέσεις ΦΠΑ εφορίες και λοιπά έξοδα δεν νομίζω να μένουν πάνω από 1.500.000 καθαρά. Δηλαδή και 20.000 να δώσουμε θα έχουμε λιγότερο από 2εκ επιπλέον έσοδα. Δηλαδή δύο εκατομμύρια λείπουν από τον ΠΑΟΚ για να πρωταγωνιστεί;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

john4serres έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Γιατι ειρωνια;
Εφοσον δεν βλεπουμε προτασεις για Μακ/Κατσε ή αλλον παικτη ή έμμεσα του Λούκας.
Εχουμε 30 ατομα ροστερ, οποτε ;
Δηλαδη απο που προεκυψε οτι αν δεν φυγουν αυτοι δε θα παρουμε αλλους;;φτιαχνετε σεναρια μονοι σας και φανταζεστε οτι θελετε;;επισης ποιος σας βεβαιωσε οτι μακ και κατσε θα φυγουν;;

Ροστερ 30 ατομων ειναι τωρα.ας δουμε ποιοι θα πανε προετοιμασια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”