Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Μα δεν παιζουμε με 2 επιθετικους βρε παλικαρε,εκτος ισως απο καποια παιχνιδια με μικρους αντιπαλους.Αμην καναμε να παιξουμε με 4-2-3-1.
- john4serres
θα συμφωνησω με μποζ
πολυ δυνατος παικτης ο Μανωλης , εχει και το γιουρο μπροστα του (Πορτογαλια - Σαντος κανε κατι και εσυ ρε μαστορα ).
Λιγες εμφανισεις φετος με την Λοκομοτιβ και δεν νομιζω να "κλωτσουσε" σε προταση απο ΠΑΟΚ.
Παικτης που σε ανεβαζει επιπεδο.
Οσον αφορα το υψος (1,75) , νομιζα ηταν ψηλοτερος.
πολυ δυνατος παικτης ο Μανωλης , εχει και το γιουρο μπροστα του (Πορτογαλια - Σαντος κανε κατι και εσυ ρε μαστορα ).
Λιγες εμφανισεις φετος με την Λοκομοτιβ και δεν νομιζω να "κλωτσουσε" σε προταση απο ΠΑΟΚ.
Παικτης που σε ανεβαζει επιπεδο.
Οσον αφορα το υψος (1,75) , νομιζα ηταν ψηλοτερος.
κανονιστε ρεμαλια να με κανετε να συμφωνησω με τον τζος, ασπρομαυρο φιδι που σας εφαγε.

ναι, εννοω όποιον απο τους δυο επιθετικους παιζει.joshua έγραψε:Μα δεν παιζουμε με 2 επιθετικους βρε παλικαρε,εκτος ισως απο καποια παιχνιδια με μικρους αντιπαλους.Αμην καναμε να παιξουμε με 4-2-3-1.
Εχουμε πολυ καλους επιθετικους οι οποιοι δεν εχουν αξιοποιηθει ουτε στο ελαχιστο μια και δεν βρισκεται ο τροπος να τροφοδοτηθουν σωστα. Θεωρω πως αν λυθει αυτο το προβλημα δεν θα εχουμε θεμα στο γκολ.
O Τουντορ επανειλημενα εχει ζητησει παικτη που να εχει πασα και ισως ακομα περισσοτερο το γκολ,του λειπει το γκολ απο τις πισω ζωνες,χαρακτηριστικα ζητουσε αντιΛουκας και τετοιος επουδενι δεν ειναι ο Φερναντεζ,ειναι παικτης που τρακαρει σχεδον με ολα τα χαφ που εχουμε απλα με μεγαλυτερη ποιοτητα και εμπειρια την δεδομενη στιγμη.
Ο.Κ. Τα μπέρδεψα, το παραδέχομαιK_geo έγραψε:...επίσης, goran, άλλη κράσνονταρ αυτή που μας απέκλεισε και άλλη αυτή που..υποφέρει... αυτή βολοδέρνει στον πάτο του ρώσικου, της έφυγε το πουλεν ο Ιβελίν και αν έχει κανα δυο αξιόλογους παίχτες, αυτός ειναι ο xandao στα σεντερ μπακ, ψηλός,δυνατός, γρήγορος και βραζιλιανοιταλός... (λες να φεύγει ο xandao ?
)
Δεν θα με "χαλούσε" καθόλου ο xandao (έχει και ομόηχο όνομα με μία παλιότερη καψούρα μου στα C.B. που είχε φέρει ο μακαρίτης (;) ο Μάκαρος στην Καβάλα, τον Ντουγκλάο
Σιγουρα ο Τουντορας ξερει καλυτερα..
Αλλα.. οκ.. του λειπει το γκολ απο τις πισω ζωνες.. πιο πολυ ομως δεν μας λειπει το γκολ απο τις ..μπροστα ζωνες; Αυτες δηλαδη που εχουν ως κυριο καθηκον το γκολ. Εχουμε Μπερμπατοβ και δεν εχει παρει μια πασα της προκοπης. Νομιζω πως προεχει να λυθει αυτο και αν παιρνεις τα γκολ που πρεπει να παιρνεις απο τους επιθετικους (απο τετοιους επιθετικους μαλιστα) τοτε μπορεις και να σκεφτεις "μου λειπει το γκολ απο πισω"
Αλλα.. οκ.. του λειπει το γκολ απο τις πισω ζωνες.. πιο πολυ ομως δεν μας λειπει το γκολ απο τις ..μπροστα ζωνες; Αυτες δηλαδη που εχουν ως κυριο καθηκον το γκολ. Εχουμε Μπερμπατοβ και δεν εχει παρει μια πασα της προκοπης. Νομιζω πως προεχει να λυθει αυτο και αν παιρνεις τα γκολ που πρεπει να παιρνεις απο τους επιθετικους (απο τετοιους επιθετικους μαλιστα) τοτε μπορεις και να σκεφτεις "μου λειπει το γκολ απο πισω"
Αντί λουκας ειναι αυτος
http://www.transfermarkt.de/nico-lopez/ ... ler/185593
Με μπούσουφα φοβαμαι το χρονο προσαρμογής που δε θε χει
Δυσκολο αλλα εκει θες παίκτη και παίκτη ιςως να μπορει να παιξει μαζι με πελκα ( οπισθοχώρηση πελκα) σε στυλ μεριοκαλού κρανιτσαρ
http://www.transfermarkt.de/nico-lopez/ ... ler/185593
Με μπούσουφα φοβαμαι το χρονο προσαρμογής που δε θε χει
Δυσκολο αλλα εκει θες παίκτη και παίκτη ιςως να μπορει να παιξει μαζι με πελκα ( οπισθοχώρηση πελκα) σε στυλ μεριοκαλού κρανιτσαρ
- painkiller4
Αφού θέλουν δεκάρι από Ρωσία μεριά ας φέρει αυτό εδώ για να γουστάρουμε όλοι

http://www.transfermarkt.co.uk/carlos-e ... eler/52406
http://www.transfermarkt.co.uk/carlos-e ... eler/52406
- ace79grpaok
Την αποψη μου λεω,το θέμα το έβγαλε ο ουλρτας την παρασκευή ,οι αρδ με την άπνοια που επικρατεί φέρνουν στον ΠΑΟΚ οτι δεκάρι απο ρωσσια τελειώνει το συμβόλαιο του ,ςγω είπα ότι δεν θα πάρουν δεκάρι απο τον Δεκέμβρη και αναπαράγω αυτήν την αποψη συνεπικουρούμενος απο την ΠΛΗΡΗ απουσία αναφορών απο ξένα άρδ για παίκτες ,ενώ το καλοκαιρι όλες οι μεταγραφές βγήκαν πρώτα απο εξωτερικό και όχι απο εδώ .Αν δεν σε αρέσει το τι λεω κάνε με ignore ,ούτε βρίζω ,ούτε χαρακτηριζω απλά ανάφερω την αποψη μου .Δεν κράζω απλά λεω αυτά που βλεπω .Δεν γουσταρω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν απλά έπρεπε να εξηφγσω κάποια πραγματαsic-4 έγραψε:Το ιδιο post γραφει σε καθε μεταγραφικη περιοδο επανειλημμενα και παντα στο τελος διαψευδεται και μετα το παιζει τρελιτσα... Περυσι το χειμωνα, απο Δεκεμβριο (πριν καν αρχισει η μεταγραφικη περιοδος) εκραζε που ακομα δεν εγινε κινηση και δηλωνε ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν προκειται να παρουμε παικτη. Τωρα θα παρεξηγηθει με το σχολιο μου, αλλα εμεις ειμαστε αναγκασμενοι να τρωμε τη μιρλα του καθε φορα.joshua έγραψε:Υ.Γ ace ελεος ρε παλικαρι,οκ και εγω κραζω αλλα εσυ εχεις γραψει το ιδιο ποστ καμια 20ρια φορες σε 2-3 μερες.
Ρε συ ασε φιλε μου , αρνητικό δεν ειναι μονο το βριςιμο ., αν επαναλαμβάνεις δίκης μιρλας τα ιδια κουράζει .αυτο σου λενε .. Προφανώς αν δεν κανουν θα χρις απόλυτο δίκιο
Απλα με τον τροπο σου χάνεις το δίκιο σου φιλικα
Απλα με τον τροπο σου χάνεις το δίκιο σου φιλικα
Ace δικαιωμα σου να γραφεις οτι θελεις, μακρια απο μενα αποψεις περι μιζεριας και εγω αλωστε εχω γραψει οτι αν δεν παρουν επιτελικο θα ειναι εγκλημα και δεν υπαρχει καμια δικαιολογια,απλα αναφερθηκα στο οτι δεν εχει νοημα να επαναλαμβανεται συνεχως το δεν θα παρουν παικτη,δεν θα παρουν παικτη,δεν θα παρουν παικτη.Γραψτο αλλιως
.
Ενιοτε χαρακτηριζεις κι ολας και μετα το παιρνεις πισω (βλ. φουκαρας).
Η αποψη σου να μην πιστευεις ενα θεμα που βγηκε απο τους αρδ ειναι σεβαστη. Αλλο αυτο ομως και αλλο σε καθε μεταγραφικη περιοδο να δηλωνεις ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν προκειται να παρουμε παικτη και να ΚΡΑΖΕΙΣ. Και στο τελος ΠΑΝΤΑ να διαψευδεσαι και μετα παλι τα ιδια.
Αυτο δεν ειναι "λεω αυτα που βλεπω", αυτο ειναι "κραζω".
Τις αποψεις σου οταν τις δηλωνεις δημοσια να εισαι ετοιμος και να κριθουν. Κι εγω απλα σχολιαζω τις αποψεις σου χωρις να βριζω κι αν δεν σε αρεσει κανε με ignore.
Κι εγω δεν γουσταρω καμια αντιπαραθεση ιδιως με καποιον ο οποιος ενω γινεται ρομπα, μια και το κραξιμο του διαψευδεται στο τελος, ξανακανει τα ιδια.
Η αποψη σου να μην πιστευεις ενα θεμα που βγηκε απο τους αρδ ειναι σεβαστη. Αλλο αυτο ομως και αλλο σε καθε μεταγραφικη περιοδο να δηλωνεις ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν προκειται να παρουμε παικτη και να ΚΡΑΖΕΙΣ. Και στο τελος ΠΑΝΤΑ να διαψευδεσαι και μετα παλι τα ιδια.
Αυτο δεν ειναι "λεω αυτα που βλεπω", αυτο ειναι "κραζω".
Τις αποψεις σου οταν τις δηλωνεις δημοσια να εισαι ετοιμος και να κριθουν. Κι εγω απλα σχολιαζω τις αποψεις σου χωρις να βριζω κι αν δεν σε αρεσει κανε με ignore.
Κι εγω δεν γουσταρω καμια αντιπαραθεση ιδιως με καποιον ο οποιος ενω γινεται ρομπα, μια και το κραξιμο του διαψευδεται στο τελος, ξανακανει τα ιδια.
Αφηστε τον εις να κραζει μετα απ το κραξιμο σκανε παιχκταραδες ειναι γουρι
Αλλωστε αυτος θα χασει τον ξερολα
Αλλωστε αυτος θα χασει τον ξερολα