10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Καλά , μπορεί να γίνει κ κάνα θάυμα κ να τον δούμε κ καμιά φορά να παίζει στη θέση του.
Omar316 έγραψε:Εγω λεω δεν σταματαμε ολοι και να βγαλουμε ενα θετικο κλιμα προς τα εξω?
Ελεος ρε φιλε άκου θετική ενέργεια

Υγ αρχίζω να βάζω φατσούλες γιατι φόβου τον καταραμένο και συν στα ποςτ φέροντας
Omar316 έγραψε:Εγω λεω δεν σταματαμε ολοι και να βγαλουμε ενα θετικο κλιμα προς τα εξω?
Πολλα θες...
- kataramenos5

- kataramenos5
Μη τα παιρνεις της μετρητης βρε.Απλα το θετικο κλιμα μας αφησε πολυ καιρο πριν.
Κατι ωραιο που διαβασα και με βρισκει συμφωνο 100%.
"Με εξοργίζει που ο ρέφερι την είδε κι έκανε εκπτώσεις σε ένα χτύπημα που θα ανάγκαζε ακόμα και διαιτητή του μουάι-τάι να διακόψει το παιχνίδι και να στείλει σπίτι του τον… «βαρύμαγκα». Με πειράζει όμως που δεν είδα τους συμπαίκτες του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να πάνε να τον σηκώσουν. Να κάνουν αυτοί μανούρα στον μόρτη με τους… ακονισμένους αγκώνες. Να χαλάσουν τον κόσμο. Δικός τους χτυπήθηκε και μάλιστα με τον πιο ύπουλο τρόπο. Επιτρέπεται να πέσει, αλλά οφείλουν να έρθουν τρέχοντας άλλοι 10 δικοί του να τον σηκώσουν."
Και σκεφτομαι την αντιδραση του Γκαρσια και του Μουσλι στην θεση των σημερινων συμπαικτων τους.
"Με εξοργίζει που ο ρέφερι την είδε κι έκανε εκπτώσεις σε ένα χτύπημα που θα ανάγκαζε ακόμα και διαιτητή του μουάι-τάι να διακόψει το παιχνίδι και να στείλει σπίτι του τον… «βαρύμαγκα». Με πειράζει όμως που δεν είδα τους συμπαίκτες του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να πάνε να τον σηκώσουν. Να κάνουν αυτοί μανούρα στον μόρτη με τους… ακονισμένους αγκώνες. Να χαλάσουν τον κόσμο. Δικός τους χτυπήθηκε και μάλιστα με τον πιο ύπουλο τρόπο. Επιτρέπεται να πέσει, αλλά οφείλουν να έρθουν τρέχοντας άλλοι 10 δικοί του να τον σηκώσουν."
Και σκεφτομαι την αντιδραση του Γκαρσια και του Μουσλι στην θεση των σημερινων συμπαικτων τους.
δεδομενων των συνθηκων θεωρω οτι να μην μανουριαζουν με το διαιτητη ηταν μια (ορθη) οδηγια γιατι θα ειχαμε και αλλες αποβολες "δικαιολογημενα¨. 

μπορει να το παω οφ τοπικ, αλλα αν ειναι να εβαζα τις λέξεις "απαράδεκτη εικόνα" δίπλα σε μία (1) φράση θα ήταν για την κερκίδα της Τούμπας... 

Δεν ειπα να τους δειρουν κιολας, αλλα καπως οντως ξενισε το οτι δεν εκανε καν καποιος μια κινηση "τσαμπουκα"...K_geo έγραψε:δεδομενων των συνθηκων θεωρω οτι να μην μανουριαζουν με το διαιτητη ηταν μια (ορθη) οδηγια γιατι θα ειχαμε και αλλες αποβολες "δικαιολογημενα¨.
Κάποτε είχε ρίξει ένα μπουνίδι ο Παυλάρας, απάντηση στο φούστικο χτύπημα του Ντιόγο και η φάση έμεινε στην ιστορία ως «γροθιά στο κατεστημένο».
Οπότε τηρουμένων των αναλογιών, το παρακάτω είναι «ξεβράκωμα του κατεστημένου»:

Εκτός αν και το παραπάνω είναι «απαράδεκτη εικόνα».
Σκέφτομαι να το κάνω avatar (και μετά ο Μπερμπάτοφ θα ξαναπαίξει του χρόνου, παίρνω πάνω μου την ευθύνη και δίνω χρόνο και στον Κροάτη να δουλέψει χωρίς γκρίνιες).
Οπότε τηρουμένων των αναλογιών, το παρακάτω είναι «ξεβράκωμα του κατεστημένου»:

Εκτός αν και το παραπάνω είναι «απαράδεκτη εικόνα».

Σκέφτομαι να το κάνω avatar (και μετά ο Μπερμπάτοφ θα ξαναπαίξει του χρόνου, παίρνω πάνω μου την ευθύνη και δίνω χρόνο και στον Κροάτη να δουλέψει χωρίς γκρίνιες).
Πολύ ωραίος.ron-swanson έγραψε:Αυτοι που κραζουν Μπερμπατοφ τι περιμενουν; Να παρει την μπαλα και να περασει 6 παιχτες ξερω γω;
Επαιξε με την κουλα στο β ημιχρονο (οσο επαιξε), επαιξε και με τον γαυρο χθες και σε αυτα τα διαστηματα κρατησαμε μπαλα πολυ περισσοτερο απ οτι εχουμε κρατησει αλλες χρονιες εκει μεσα. Εχει την δυνατοτητα να κραταει την μπαλα και να τουν την παιρνουν μονο με φαουλ. Η φαση που βγαινει ο Μακ και τον κοβει με οφσαιντ ειναι απο πασα του. Η φαση που μπαινει ο Κιτσιου στην μεγαλη περιοχη και την γυρναει στον Κλαους ειναι απο πασα του. Το σουτ του Πελκα ξεκιναει απο δικη του πασα.
Ταπεινη μου αποψη ειναι σε τετοια ματς πρεπει να παιζει αυτος κορυφη για να μπορει να κανει και καμια τελικη.
Παντως απο αποψη τρεξιματων και ορεξης, εγω μια χαρα τον βλεπω.