Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Καλα θελουν να μας φερουν την παλτουδια που εχασε πεναλτυ στο ντερμπυ με την βραζιλία?
ρε παιδια ολα ειναι και θεμα χρηματων ... και εγω θα τον ηθελα τον σισσοκο αλλα πιθανον στα λεφτα αυτα να βρηκανε κατι καλυτερο η ενδεχομενως να πουν βαζω κατι παραπανω και χτυπαω καλυτερο παικτη... σε συγκριση με ολισε -αν και ο ολισε δεν μπορει να κριθει 100%- ειδα καλυτερη προσωπικη ενεργεια απο τον σισσοκο περισσοτερη δυναμη και μεγαλυτερη ταχυτητα.. νομιζω ειναι και μικροτερος.. θα φανει το πραγμα...
ΥΓ δεν υπαρχει περιπτωση αυτος ο προπονητης να μην εχει αποψη και λογο οποτε κοιμηθητε ησυχοι
ΥΓ δεν υπαρχει περιπτωση αυτος ο προπονητης να μην εχει αποψη και λογο οποτε κοιμηθητε ησυχοι
ημασταν μτξ σισοκο Εφραιμ ολισε για τη μια θεση....? ισω.ς...και επειδη ζητησαν πολλα πηγαμε σε ολισε...επειδη το μπατζετ για σισοκο εφραιμ ηταν το ιδιο το λεω.. ..ποιος ξερει..
Παντως...θελουμε ολη την 3αδα πισω απο το φορ καινουργια για μενα και π καλη + 1 ακομα που ελπιζω να ναι πασπαρτου στυλ ολισε....Γεωργιαδη ρομπερ δεν εμπιστευομαι.....
Και φορ θα θελα...Τεσπα....να δουμε...
Αρ μπακ...ιδανικος ο τζαβελας...
Για μπαμ απο Γερμανια ο περουβιανος της τροπαιουχου τσ λουειναι για ενα χρονο οτι πρεπει..βεβαια μεγαλος..
Παντως...θελουμε ολη την 3αδα πισω απο το φορ καινουργια για μενα και π καλη + 1 ακομα που ελπιζω να ναι πασπαρτου στυλ ολισε....Γεωργιαδη ρομπερ δεν εμπιστευομαι.....
Και φορ θα θελα...Τεσπα....να δουμε...
Αρ μπακ...ιδανικος ο τζαβελας...
Για μπαμ απο Γερμανια ο περουβιανος της τροπαιουχου τσ λουειναι για ενα χρονο οτι πρεπει..βεβαια μεγαλος..
Ο Σισόκο στο σύνολο μάλλον θα έβγαινε πάνω απο εκκατομύριο. 
ΥΓ: Μην είστε χαζοί. Το έχασε για να προλάβει την πρώτη την Παρασκευή.
ΥΓ: Μην είστε χαζοί. Το έχασε για να προλάβει την πρώτη την Παρασκευή.
Όντας λάτρης του σκακιού ο Σαββίδης, δε με πειράζει αν δεν κάνει μεταγραφική κίνηση ματ... και με Ροκέ (...Ρόκε) είμαι ευχαριστημένος

Προέκυψε άλλη περίπτωση παίκτη που αγωνίζεται στην θέση του Σισόκο.
Όχι ότι ο ΠΑΟΚ δεν τον ήθελε αλλά υπάρχει και καλύτερη περίπτωση και το ξέρει ο Στέφενς γι αυτό κινείται ο ΠΑΟΚ προς τα εκεί...
Όχι ότι ο ΠΑΟΚ δεν τον ήθελε αλλά υπάρχει και καλύτερη περίπτωση και το ξέρει ο Στέφενς γι αυτό κινείται ο ΠΑΟΚ προς τα εκεί...
Moican τις μεχρι τωρα κινησεις της διοικησης πως τις κρινεις;moican4 έγραψε:Προέκυψε άλλη περίπτωση παίκτη που αγωνίζεται στην θέση του Σισόκο.
Εννοω τους παιχτες που αποκτηθηκαν.
Αυτοί οι παίκτες προυπήρχαν στην λίστα Τσιστιακόφ από την εποχή του απατεώνα-προπονητή.
Είχα γράψει παλιά ότι είχε κάνει συζητήσεις και συμφωνίες με κάποιους παίκτες εφόσον και αν...
Τώρα νομίζω βοήθειες σημαντικές θα δώσει ο Τζιόλης, ο Σκόνδρας για εμένα είναι ένα μέτριο μπακ όχι τίποτα σπουδαίο,ο Λόπεζ λέγεται πως είναι καλός, έρχεται από ένα πρωτάθλημα 10 κλάσεις ανώτερο του δικού μας.
Συνήθως οι Ισπανοί η θα σου βγουν καλοί ή όχι, μέση λύση δεν υπάρχει.
Ξέρω ότι είχε γίνει κουβέντα για τον Μάνταλο της Ξάνθης αλλά δεν ξέρω τι γίνεται τώρα μπορεί ο Στέφενς να το πάγωσε για Ιανουάριο η το ερχόμενο καλοκαίρι.
Εκεί υπάρχει και ο Πέλκας.
Πάντως όλη την λίστα Τσιστια ο Στέφενς την είδε και έδωσε την συγκατάθεση του για να προχωρήσουν.
Φυσικά έχει προτείνει και αυτός 3 παίκτες, όχι τα ονόματα που παίζουν πάντως.
Είχα γράψει παλιά ότι είχε κάνει συζητήσεις και συμφωνίες με κάποιους παίκτες εφόσον και αν...
Τώρα νομίζω βοήθειες σημαντικές θα δώσει ο Τζιόλης, ο Σκόνδρας για εμένα είναι ένα μέτριο μπακ όχι τίποτα σπουδαίο,ο Λόπεζ λέγεται πως είναι καλός, έρχεται από ένα πρωτάθλημα 10 κλάσεις ανώτερο του δικού μας.
Ξέρω ότι είχε γίνει κουβέντα για τον Μάνταλο της Ξάνθης αλλά δεν ξέρω τι γίνεται τώρα μπορεί ο Στέφενς να το πάγωσε για Ιανουάριο η το ερχόμενο καλοκαίρι.
Πάντως όλη την λίστα Τσιστια ο Στέφενς την είδε και έδωσε την συγκατάθεση του για να προχωρήσουν.
Στην λιστα τσιστιακοφ;;;;;ειχα την εντυπωση οτι και τρεις
νεοαποκτηθεντες ηταν εισηγηση Βρυζα!!
νεοαποκτηθεντες ηταν εισηγηση Βρυζα!!
-
Μπαρκαρούτσος
Πρωτοσέλιδο 1: ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!moican4 έγραψε:Προέκυψε άλλη περίπτωση παίκτη που αγωνίζεται στην θέση του Σισόκο.
Πρωτοσέλιδο 2: ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.!
Πρωτοσέλιδο: ΤΑ 3...ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΒΕΝΣ!moican4 έγραψε:Αυτοί οι παίκτες προυπήρχαν στην λίστα Τσιστιακόφ από την εποχή του απατεώνα-προπονητή.
Άρθρο μέσα: Ο Στέβενς διαβάζει...Τσιτσιακόβ!
Άλλο άρθρο μέσα: Μάνταλος...2014;
Ανεβασε κακως για μενα τις προσδοκιες ο Ιβαν παντως....οποτε εφοσον θελει απο την πρωτη χρονια πρωταθλημα θελουμε 3 4 παιχαταρδες....θα προτεινα Λουγκανο Σαβιολα Σαντα κρουζ και τανασε.. 
MAniak για να παρεις πρωταθλημα στο ελλαντα με 1.5 καλη ομαδα θες ολους αυτους?

-
Μπαρκαρούτσος
Στις συγκρίσεις Σισοκό-Ολίσε μη ξεχνάτε ότι ο Ολίσε ήρθε σε μας κατευθείαν από προετοιμασία που έκανε με την ΤΣΣΚΑ, δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό και με το που ήρθε τραυματίστηκε..Όσο έπαιξε έδειξε αρκετά καλά στοιχεία αλλά δε νομίζω να έχουμε δει το 100% του τι μπορει να κάνει. Σε βιντεάκια απο το youtube μου φαινόταν μία ταχύτητα πιο πάνω απο αυτή που τον είδαμε πάντως.
Προσωπικά μου αρέσουν και οι 2 απλά στους περισσότερους μας έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση ο Σισοκό επειδή έπαιξε παραπάνω παιχνίδια και φάνηκε περισσότερο στον πεθαμένο βάζελο.
Προσωπικά μου αρέσουν και οι 2 απλά στους περισσότερους μας έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση ο Σισοκό επειδή έπαιξε παραπάνω παιχνίδια και φάνηκε περισσότερο στον πεθαμένο βάζελο.
ώχ ρέ σύRoMaN έγραψε:Αφού η Barcelona να ερχόταν, δεν θα το έπαιρνε...!
τι ΄ναι αυτή η φάση.
(εκτός κι άν κάνεις τρολάρισμα)