33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Βαλε και τα αλλα δυο ρε χαμενε να ξεσαλωσουμε!
ΥΓ Στο γκολ σου, μου εφυγε το μυαλο...
ΥΓ Στο γκολ σου, μου εφυγε το μυαλο...
- navigator11
απ'τα 2 χαμένα το ένα όφειλε να το βάλει.έβαλε το "μανίκι".άβυσσος ...

για τις επομενες 2-3 δεν ξερω ποσες αγωνιστικές λογικά δεν θάχεις ανταγωνιστή για το γκολ της ημερας
γκολάρα,τι να λεμε τωρα...............
γκολάρα,τι να λεμε τωρα...............
Απο τα καλλίτερα της σαιζόνerevos187 έγραψε:Τρομερό γκολ ασύλληπτο σουτ στην κίνηση από μια δύσκολη γωνιά
Απλα μαγεία
Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ή λέω μεγάλη παπαριά, ή το γκολ σου είναι οφσάιντ.
βάλε ρε τα εύκολα να πιάσεις 30 γκολ
Το πουλέν μου έβαλε όσως το ομορφότερο γκολ της καριέρας του στον ΠΑΟΚ!!! Ήταν φανταστικό. Είμαι επίσης ευχαριστημένος από την αποτελεσματικότητα που έχει στο σκοράρισμα. Το κλασικό του στατιστικό είναι 1/3 ευκαιρίες. Σου χαρίζει το πολύ 2 ευκαιρίες, το 3ο θα μπει δεν έχει λαλακίες. Διαφωνώ για σχόλια του τύπου χανει ευκαιρίες. Σε όλο τον κόσμο αυτά τα στατιστικά έχουν τα καλά φορ της Ευρώπης. Το θέμα είναι να μπαίνεις στις ευκαιρίες και να προσπαθείς και φυσικά να παστελώνεις. Αυτό το κάνει με το παραπάνω το πουλέν και ο αρχηγός μας!
Να με ακούς ρεεεε ...moican4 έγραψε: Βάλε το γκολάκι αύριο και μετά ξέρεις εσύ...![]()

Πάρε και την φώτο σου τώρα...

Τρομερή, εκπληκτική φωτό, θα γίνει wallpaper σε πολλά πι-σια ....
ΥΓ: Βίντεο με πανηγυρισμό παίζει??????
ΥΓ: Βίντεο με πανηγυρισμό παίζει??????
Πάρα πολύ καλή εμφάνιση απο τον ΚΑΠΤΕΝ, ήθελα να είναι κιλερ στα τετ τα τετ να μην σπαταλά ούτε μισή ευκαιρία, άλλωστε αυτό είναι το μεγάλο του προσόν και επειδή είναι ενας απο τους πλέον σημαντικούς ανερχόμενους φορ της Ελλάδος δεν θέλω να χανει τετοιες ευκαιρίες.......................πώς να το πώ, τον θέλω λίγο βραζιλιάνο (καμια φορά οχι παντα
) δηλαδή μιά προσποίηση πριν πλασάρει ωστε να κάνει κολω -καθίστρα ο τερματας και μετα τον πλασάρεις απο πάνω ή ακόμη τον περνάς κιόλας, βέβαια θα πεί καποιος τότε θα έπαιζε στην ΡΕΑΛ εντάξει, αλλα δεν πρέπει να τα χάνει αυτά, γιατί σε ένα ματς δύσκολο δεν θα βρούμε τόσες ευκαιρίες για γκολ.
Το γκολ του ήταν παίκτη μεγάλης κλάσης, μπράβο Κλαους.

Το γκολ του ήταν παίκτη μεγάλης κλάσης, μπράβο Κλαους.
- Sick Bastard
Λες μεγάλη παπαριά, τογκολ δεν είναι οφσάιντ είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.danirifle έγραψε:ή λέω μεγάλη παπαριά, ή το γκολ σου είναι οφσάιντ.

- Μπαρκαρούτσος
Βάλ'τα ρε τα γαμ*μένα τα τετ-α-τετ το στανιό μου μέσα!! Έτοιμος ήμουν ν'αρχίσω να χτυπάω κάτω το κεφάλι μου!! Κρέμασέ τον, ή πέρνα τον να πάρει φωτιά η Τούμπα ρε, χατ τρικ μπορούσες να κάνεις ρε, θα είχανε ραγίσει τα τσιμέντα, 6-1 θα ήταν!!!!
Κατά τ'άλλα γαμάτος!
Πρέπει να γίνει μια αναπροσαρμογή συμβολαίου, να αυξηθεί η ρήτρα του, γιατί αν φύγει με λιγότερα από 5 εκατομμύρια (αν δεν φύγει φέτος) θα είναι ΗΤΤΑ! Το παράδειγμα του Σταφυλίδη πρέπει να μας έγινε μάθημα...
Κατά τ'άλλα γαμάτος!
Πρέπει να γίνει μια αναπροσαρμογή συμβολαίου, να αυξηθεί η ρήτρα του, γιατί αν φύγει με λιγότερα από 5 εκατομμύρια (αν δεν φύγει φέτος) θα είναι ΗΤΤΑ! Το παράδειγμα του Σταφυλίδη πρέπει να μας έγινε μάθημα...
- Μπαρκαρούτσος
Πλάκα πλάκα..το έχει γ* τη μάνα με το Twitter... Θα πάνε να του πάρουν συνέντευξη, και θα λέει "Poios milaei twra, kane me foloou sto Touiter (klaous33) kai 8a se pw oti 8es!"

Εδώ εκλογές γίναν με το twitter και υπουργοί βγάζουν νομοσχέδια σε αυτή τη λακαμία, ένα παιδί 24 χρονών που ζει το όνειρό του δε θα το κάνει....
Ας είμαστε λίγο ελαστικοί...
Ας είμαστε λίγο ελαστικοί...
- kataramenos5
Οτι είσαι ταλεντάρα το ξέρουν όλοι πλέον.Οτι μπορείς να σκοράρεις με πολλούς τρόπους επίσης.Για να γίνεις όμως και μεγάλος παίκτης πρέπει πρώτα απ όλα να καθαρίζεις τα ευκολάκια.Αυτό θα σε καθιερώσει κι όχι οι εντυπωσιακές γκολάρες.
Και καλό θάναι να μιλάς μόνο εντός γηπέδου.Χαμηλά τη μπάλα.
Και καλό θάναι να μιλάς μόνο εντός γηπέδου.Χαμηλά τη μπάλα.
Χαλάρωστε ρε παιδί ειναι αν ειναι να τον κλείδωσουμε σε ένα δωμάτιο χωρίς pc και να τον βγάζουμε μόνο για το ματς ......φυσιολογικος άνθρωπος ειναι οχι ρομπότ .....RoMaN έγραψε:Πλάκα πλάκα..το έχει γ* τη μάνα με το Twitter... Θα πάνε να του πάρουν συνέντευξη, και θα λέει "Poios milaei twra, kane me foloou sto Touiter (klaous33) kai 8a se pw oti 8es!"![]()
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ