eleos έγραψε:Κατ αρχάς ο Αποστολό ήταν MVP και ο Τσιρίλο ήταν πολύ καλός. 2 FAILS δικά σου.
Και όταν ξέρεις ότι έχεις έναν αδύναμο κρίκο, δε το παίζεις χαλαρουίτας από το 1' με απόσταση άμυνας, μέσων 10 τέρμινα... οπότε εδώ είναι το FAIL του Λάζλου και 3ο δικό σου αδερφέ.
Σκατά κοουτσάρισμα ήταν.
Ο Λαζάρ έπρεπε να είχε γίνει αλλαγή στο μισάωρο και αν το γυρίζαμε δε θα ήταν απο το κοουτσάρισμα του.
Μπορεί να δουλεύει με τους μικρούς, να κάνει καλή δουλειά, αλλά εμένα τα νεύρα του στον Πάγκο δε μ'αρέσουν και στο ματς κοούτσαρε ΤΡΑΓΙΚΑ.
Να τα λέμε όλα.
Όταν μιλάμε για άμυνα εννοούμε τα αμυντικά καθήκοντα. Μπορεί εσύ να είδες MVP τον Αποστολόπουλο (όπως και πολλοί, επειδή από ακαδημίες κι έτσι) αλλά στα αμυντικά καθήκοντα δεν ήταν καθόλου σταθερός (αργες επιστροφές-κακά μαρκαρίσματα) και θέλει πάρα πολύ δουλειά. Αυτό φάνηκε ιδιαίτερα με τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις οτι δεν είναι σοβαρή αμυντική τριάδα αυτή για τοπ 3 ομάδα στο πρωτάθλημα, και θεωρείς αυθαίρετα πως με άλλο κοουτσάρισμα δεν είναι δυνατόν να φάει ποτέ 3 γκολ, τότε δεν έχω κάποιο επιχείρημα απέναντι σου. Απλά στο επόμενο ματς δες και τα λάθη που κάνουν οι παίχτες της άμυνας κι όχι μόνο το Μπράβο Τσιρίλο, Μπράβο Μπάφι όταν κάνουν το αυτονόητο. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στον πρωταθλητισμό.
ΥΓ: Και για να προλάβω.. δεν είπα οτι δεν έχει ταλέντο ο Αποστολόπουλος ούτε οτι δεν πρόκειται να γίνει παίχτης για ΠΑΟΚ. Απλά επισημαίνω οτι μπολιάζοντας πιτσιρίκια δίπλα σε Μπαλάφα-Τσιρίλο, κι όχι δίπλα σε Κοντρέρας (βλέπε Μαλεζά) λογικό είναι να τρως και κάποια στιγμή τα 3μπαλα και τα κλαρίνα.
EDIT:
ΥΓ2: Λαζάρ αλλαγή στο 30'?? Wait...what?? Αυτό από που προκύπτει και πως θα άλλαζες το σχήμα εσύ? πες μου για να το συλλάβω καλύτερα..