Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
πωπωπωπωπ και που να δει την ΤΟΥΜΠΑ με το γαυράκο να καίγεται!!
τόσο κ@@λωμένος που είναι θα έρθει και στην 4 να κάνει κερκίδα το αλάνι!!
πιστεύω θα τρελαθεί βλέποντας την ΠΑΟΚΑΡΑ να σκίζει το γαύρο και 30.000 ορκ να κρέμονται λυσσασμένα από τα κάγκελα!!!
τόσο κ@@λωμένος που είναι θα έρθει και στην 4 να κάνει κερκίδα το αλάνι!!
πιστεύω θα τρελαθεί βλέποντας την ΠΑΟΚΑΡΑ να σκίζει το γαύρο και 30.000 ορκ να κρέμονται λυσσασμένα από τα κάγκελα!!!
ΡΕ παιδια ειπαμε να ειμαστε επιφυλακτικοι λογο του παρελθοντος του αλλα το παλληκαρι θα παιξει τζαμπα στον ΠΑΟΚ για το επομενο εξαμηνο, αν μη τι αλλο θα πρεπει να του το αναγνωρισουμε και να το δουμε θετικα.
Ισως πραγματικα θελει μια δευτερη ευκαιρια για να παιξει μπαλλα και οχι να "βεντετιζει".
Ισως πραγματικα θελει μια δευτερη ευκαιρια για να παιξει μπαλλα και οχι να "βεντετιζει".
Καλως ηρθε και θα βοηθησει αμεσα πιστευω...ειναι παικτης κλασης και δε φοβαμαι το χαρακτηρα του οταν εχω Ζαγορακη και Σαντος...
Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο του Χούτου θα υπάρχει και όρος όσο αφορά την συμπεριφορά του, που σημαίνει ότι θα μείνει ελέυθερος και χωρίς αποζημίωση αν δημιουργήσει προβλήματα στον ΠΑΟΚ!

http://www.gazzetta.gr/content/view/23968/2/

http://www.gazzetta.gr/content/view/23968/2/
Μπραβο μεγαλε ΠΑΟΚ πληρωνουν οι παικτες να ερθουν να παιξουν για σενα
Χιλια Μπραβο στην διοικηση χιλια μπραβο που ανταποκρινετε 100% στις προσδοκιες μου.
100 αυξησεις να γινουν εστω και με 1€ ειμαι μεσα
Χιλια Μπραβο στην διοικηση χιλια μπραβο που ανταποκρινετε 100% στις προσδοκιες μου.
100 αυξησεις να γινουν εστω και με 1€ ειμαι μεσα
δυστυχως ο βεντετισμος κοβεται οσο ευκολα κοβει η πτανα δεν κοβει το γμσι..
Συγγνώμη μάγκες, αλλά με μεγάλη μου ευχαρίστηση βάζω τέλος στο χειμερινό μεταγραφικό μας τόπικ στο οποίο γράψαμε 374 σελίδες με 5.601 post.
Τρεις μεταγραφές λοιπόν .. Σορλέν - Λίνο - Χούτος.
Καλό Ιούνη και προσεκτικά!
Τρεις μεταγραφές λοιπόν .. Σορλέν - Λίνο - Χούτος.
Καλό Ιούνη και προσεκτικά!
Μετά την επισύμανση του φίλου το τόπικ ξανανοίγει με μεγάλη μου λύπη! 8)Jeremy4 έγραψε:Yiankos, ψιλοάσχετο με το θέμα, αλλά οι μεταγραφές Ιανουαρίου δεν τελείωσαν επίσημα.Yiankos έγραψε:Η 3η μεταγραφή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Υπάρχει παράταση μέχρι τις 10 του μήνα για τους ελεύθερους παίχτες. Θα μπορούσε να παραμείνει ξεκλείδωτο το topic.
Just a thought...
Φιλικά.
ναι..παραταση για παικτες που ναι στα αζητητα απο τον περασμενο Ιουνη..χλωμο το κοβω να παρουμε τετοιο παικτη..καλυτερα κρατα το μεχρι τις 20.00 που τελειωνουν και παμε γι αλλα..
Επειδή μου την είπες και πρόσφατα είδα ένα post σου που δεν επαληθεύτηκε .. στο τρίβω στη μούρη για να γουστάρω ..arisk έγραψε:Xaxaxaxaxaxxx... Yianko την πάτησες...!!
Χαχαχαχαχαχαχαarisk έγραψε:Ότι στοιχημα θέλει, όποιος θέλει ότι το δίδυμο θα είναι Κοντρέρας - Μάρκος Αντόνιο...
Τρίτος ο Μπιζέρα και τέταρτος ο Μαλεζάς...
Βέβαι θα πάρουν όλοι συμμετοχές!
- milhouse777
ο Χουτος εκανε πραξη το: "για να παιξεις στον ΠΑΟΚ πρεπει να πληρωσεις"...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
PARASANDALOS έγραψε:θα τον δωσουν λογικα γιατι δε προκειται να πεξει ξανα στον πανιωνιο....με τοσο μενος που εχει απεναντι τους.....
δεν νομιζω να τον θελουν να το κρατησουν γιατι τοτε ειναι που δε προκειται να εχει αποδοση ο παιχτης στην ομαδα τους...
απλα περιμενουν μεχρι το τελος να δουν μπας κ βγαλουν κανα φραγκο παραπανω οι πανιωνιοι...ειμαι 99% σιγουρος οτι τον πηραμε...τον χουτο..