Χ στο τηγάνι,και μένουμε στους 3...ο γαύρος είναι επηρεπέστατος φέτος στις εκτός έδρας εξορμήσεις του,και με σοβαρό αγων.πρόσωπο εμείς μπορούμε πάλι την 2η θέση...
υγ.ΠΑΟΚαρα σ'αγαπω,και παντου σ'ακολουθω,φέρε μας το κύπελλο,στον πύργο τον λευκό...
Το τρίγωνο της Ανθής ΚαραγιάννηPegasus1589 έγραψε:Λέτε στο τρίγωνο των Βερμούδων - Ανθή Καραγιάννη να χαθούν και άλλοι
eπέστρεψε νομίζω είχα ακούσει... και κάποιοι είναι υπότροποι.... αλλά ξέχασα ότι στην Καβάλα τα επεισόδια γίναν απ τους αλήτες τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, για να τιμωρηθεί το τηγάνι....Billy4 έγραψε:Το "Κεκλεισμένων των θυρών" νομίζω έχει καταργηθεί γενικά, ή θυμάμαι λαθος? Παίζει να μπορεί να εφαρμοστεί κάτω από ειδικές συνθήκες?
σωστά νομίζεις.τιμωρήθηκε ο ηρακλής με κεκλεισμένων για το ματς με τον αρη.novito έγραψε:eπέστρεψε νομίζω είχα ακούσει... και κάποιοι είναι υπότροποι.... αλλά ξέχασα ότι στην Καβάλα τα επεισόδια γίναν απ τους αλήτες τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, για να τιμωρηθεί το τηγάνι....Billy4 έγραψε:Το "Κεκλεισμένων των θυρών" νομίζω έχει καταργηθεί γενικά, ή θυμάμαι λαθος? Παίζει να μπορεί να εφαρμοστεί κάτω από ειδικές συνθήκες?