Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
τι εγινε??δεν εκλεισε στην παρτιζαν τελικα??για πες στορυ...
Γιατί δηλαδή δεν περίμενες να είναι ο Γάλλος το πουλέν μου;;;Lord_GayrosSlayer έγραψε:ioanmits έγραψε:Να φέρουμε πίσω το πουλέν μου (Ολιβιέ, ακόμη δεν χώρισες;;);;![]()
![]()
Αν σου πω ότι δεν περίμενα με την καμία να είναι Γάλλος το πουλέν σου θα με πιστέψεις??
Δεν ξέρω.Σε είχα πιο πολύ για Βιεϊρινικό..
:ugeek:

Το τσογλάνι πώς το θέλεις; Στο φούρνο με πατάτες ή ψητό στα κάρβουνα;gergeo4 έγραψε:kezman,misimovic,castillo,maniatis τι αλλο να ζητησω?

Εκτός αν τον πάρουμε για σάκο του μποξ στα αποδυτήρια, να ξεδίνουν οι παίκτες πριν από τα ματς.
Μισίμοβιτς μακάρι, αλλά πάρα πολύ δύσκολο.
Α! Και μήν κολλάτε με πρώην ποδοσφαιριστές...
Για εναλλακτική λύση απο τον πάγκο, ΙΔΑΝΙΚΟΣ.
Ακόμα πιστεύω οτι δεν έχει τελειώσει η εξέλιξή του ως παίκτης ,κυρίως νοητικά γιατί ποδοσφαιρικά χαρισματα έχει.
Ακόμα πιστεύω οτι δεν έχει τελειώσει η εξέλιξή του ως παίκτης ,κυρίως νοητικά γιατί ποδοσφαιρικά χαρισματα έχει.
Για τον Μεξικανό με κάλυψε ο Στέφανος..gergeo4 έγραψε:kezman,misimovic,,maniatis τι αλλο να ζητησω?
Ένα προπονητή να τους βάλει σε τάξη..

για τον Κεζμαν: αυτο ξερω σερα οτι παντου ηταν τελειωμενο οτι θα παει παρτιζαν αλλα δεν εκλεισε... υποθεση εκανα οτι δεν θα ναι σε καθολου καλη κατασταση, για να μην τον παρουν ουτε στο σπιτι του... ιδωμεν
θελω καστιγιο να τον δερνει καθε μερα ο γκαρσια και ο τσιριλο στα αποδυτηρια...
καπου να ξεσπανε ρε αδερφε να γλυτωνουν κοκκινες

θελω καστιγιο να τον δερνει καθε μερα ο γκαρσια και ο τσιριλο στα αποδυτηρια...
καπου να ξεσπανε ρε αδερφε να γλυτωνουν κοκκινες

παρολο που ξερω οτι ο παντογνωστης ΠΑΟΚτσης τον εχει απορριψει μεσα στο μυαλο του (ασχετα αν δεν εχει δει ουτε ενα ολοκληρωμενο 90' του) ειμαι φανατικο(τατο)ς υποστηριχτης του σωσια του πρωην Νομαρχη θεσ/νικης.
Δε μπα να μου λεν οτι δε σκαμπαζει απο τοπι εγω παιχτη που παστελωνει στην Ελλαδα κατα μεσο νορο 1 γκολ ανα ματς εδω κ 3 χρονια τον θελω ακομα και αν στο υπολοιπο ματς αραζει στη γραμμη του αραουτ στα τεσσερα και σνιφαρει νωχελικα τη γραμμη μεχρι να ασπρισει το μουσακι του.
Λες και η πλειοψηφια των μεγαλων σκορερ παγκοσμιως (Απο Γκερτ Μιλερ και Πιπο Ινζακι μεχρι Νικο Αναστοπουλο στα εγχωρια) κατειχαν απο μπαλα.......η μπαλα να παει μεσα.
ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖαγορ κλειστον χθες!!!!
Δε μπα να μου λεν οτι δε σκαμπαζει απο τοπι εγω παιχτη που παστελωνει στην Ελλαδα κατα μεσο νορο 1 γκολ ανα ματς εδω κ 3 χρονια τον θελω ακομα και αν στο υπολοιπο ματς αραζει στη γραμμη του αραουτ στα τεσσερα και σνιφαρει νωχελικα τη γραμμη μεχρι να ασπρισει το μουσακι του.
Λες και η πλειοψηφια των μεγαλων σκορερ παγκοσμιως (Απο Γκερτ Μιλερ και Πιπο Ινζακι μεχρι Νικο Αναστοπουλο στα εγχωρια) κατειχαν απο μπαλα.......η μπαλα να παει μεσα.
ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖαγορ κλειστον χθες!!!!
- navigator11
Αδερφέ πόσα ζητάει ο Μπλάνκο για συμβόλαιο ετησίως? 

- ΑποστόληςΑ
Όσο και να χτυπιέστε μερικοί, δεν πρόκειται να διώξουμε κανέναν φέρελπι νέο! Όσοι φεύγουν μακριά από τον ΠΑΟΚ καταστρέφονται!
Δεν ξέρω αν κάποιος εκ της διοικήσεως ασχολείται με το δημοφιλέστερο Παοκτσιδικο site,απλά θέλω να αναφέρω ότι το καλοκαίρι του '11 λήγουν τα συμβόλαια του Ιβαντσιτς από το βάζελο,του Βέλλιου του Ηρακλή ,του Τσιμπουρ και νομίζω του Ντουγκλαο της Καβάλας που δείχνει ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα και σε 15 μέρες μπορούμε να συζητήσουμε με τους μανατζερ τους για να τους πάρουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!!
Σβούρα ακούς...?
Σβούρα ακούς...?