Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από van rooy »

Προτιμώ να μην πουλήσουμε κανέναν και να κάνουμε λίγες και ποιοτικές μεταγραφές παρά να πουλήσουμε τα ασημικά μας και να στήνουμε απο την αρχή ομάδα.
dev

Δημοσίευση από dev »

εγω δεν συμφωνω οτι δεν υπαρχει σαλιο και πρεπει να γινουν πωλησεις πρωτα

δινουμε ξεκαθαρα 2 εκ στη Μπενφικα αλλα το χαλασε ο παικτης

τωρα οχι 31 αυγουστου

εγω πιστευω οτι υπαρχει δυσκολια τελικης εισηγησης και τελικης αποφασης για διαφορους λογους

π.χ. ειναι βεβαιο οτι το τμημα σκαουτινγ τρεμει πλεον να προτεινει φορ γιατι θα ακουσουν καντηλια απο ιβαν αν παλι αποτυχουν ( και απολυση)

γιαυτο πηγαν σε μπρεθγουειτ σιγουρο παικτη εχει καλη χρονια εμπειρο με παραστασεις εχει παιξει μπαρτσα

αλλα τετοια σιγουρη επιλογη δεν βρισκεις ευκολα δευτερη

οσον αφορα τα χαφ αποτι φαινεται ειναι τρεις επιλογες που κολλησαν για διαφορετικο λογο προς το παρων

στα εξτρεμ που ισως γινει και το μπαμ ναι ο ιβαν περιμενει να δει και τον ομιλο για να δει και το πορτοφολι του
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πάντως ο Δανός από αυτά που έχω καταλάβει αν έρθει θα είναι μέχρι 15/7
Μετά πρέπει να πληρώσουμε την Εσπανιόλ που δε νομίζω να γίνει
mbison

Δημοσίευση από mbison »

loukas4 έγραψε:Αν δεν πουληθη παιχτης δεν προκειτε να γινη μεταγραφη ακομα δεν το εχετε καταλαβει η παραμονη του Κωσταντελια νεκρωσε της μεταγραφες οχι Περειρα δεν ερχετε αλλα ουτε παιχτη απο το Καμπανιακο δεν μπορουμε να παρουμε αυτη ειναι η αληθεια δεν βλεπετε οι δημοσιογραφαρες εχουν απο προχτες το πανε λαου λαου οτι η ομαδα δεν θελει παιχτες και ειναι ετοιμοι για τα προκριματικα ειναι αυτοι που λεγανε οτι η ομαδα θα παει στην ολανδια με χαφ και στεντερ φορ και αυτοι που ειχαν βγαλη και τα εισητηρια του Κωσταντελια αρε σανο που ταισουν κολκες μιζιρογλου και τοσκιτσιδες
δεν υπαρχει σαλιο για μεταγραφες αν κανουν καμια τελος Αυγουστου και βλεπουμε αναλογα σε ποια διοργανωση θα παιξουμε ειναι προγραματισμος αυτος ομαδας που παιζη προκριματικα Τσαμπιονς Λιγκ η χαρτινη πηρε 3 παιχτατραδες χτες και εσυ δεν μπορει να κλισης ουτε το Κετζορα δυστυχως αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ ουτε προκειτε να αλαξη στο θεμα μεταγραφων δεν πανα πεζης κονφερενς δεν πανα πεζης Τσαμπιονς Λγκ ετσι θα λειτουργη η ομαδα δυσκοιλια θα ειναι παντα αν πουλιωταν ο Κωσταντελιας σημερα θα ειχες παρει 3 4 παιχτες αλλα τωρα μαρουλι δεν υπαρχει γιοκ
Αν ειναι αυτος ο λόγος, ας πουλήσουμε τον Κούλιε. 10 τα πιάνει άνετα. Και τον ζητάει η Αίντραχτ, μπουντεσλίγκα.
Εγω πιστευω εχει δοθει γραμμη να μην φυγει κανεις τώρα, γιατι θα αυξηθεί απότομα η τιμή τους όταν παιξουν στο λιγκ παθ. Θα πάμε ελαφρως ενισχυμένοι με Καμαρα, φορ λίγο καλύτερο του Τζημα τη δεδομενη στιγμή και εναν άλλον Ταίσον στυλ όπως ο Μπρεθ. Στον τελευταιο προκριματικό όμως δεν ξερω με τι σοι ομάδα θα παιξουμε αντιπαλοι.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εχετε σκεφτει πχ ο ρασβαν να έχει πει εγώ τον Μειτε τον θέλω.
Με καμαρα , σβαμπ , Οζντοεφ είμαι οκ για τα πρώτα προκριματικά.
Προτιμώ να τον περιμένω από το να τον χάσω τελείως;
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Ο Κετζιορα λένε ότι τα βρήκανε και ότι μάλλον θα είναι αύριο βράδυ στην Ολλανδία για να μην χάνετε χρόνος.

Τέλος λένε ότι μετά τον Κετζιορα για τις επόμενες δέκα μέρες δεν θα γίνει καμία κίνηση.

Αργότερα θα μπούνε πάλι σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων μήπως και προκύψει κάτι καλό σε τιμή ευκαιρίας.

Η φανέλα με το 9 και το 8 έχει αγοραστεί αλλά χωρίς όνομα είναι κενή πάνω από το νούμερο

Όποιος θέλει μπαράζ και οργασμό μεταγραφών έχω κάτι παλιές εφημερίδες σπορ του βορρά επί Μπατατούδη την χρόνια που έφερε τον ΓΧ από την New Castle και εκανε άλλες 15 μεταγραφές.

Δηλαδή πόσο ΠΑΟΚ είναι αυτό με τις μεταγραφές κάθε καλοκαίρι θα πρέπει να έχεις σιδερένια νεύρα. Δεν είναι ότι δεν έχουμε λεφτά, δεν είναι ότι έχουμε κακό προγραμματισμό, δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς η σοβιέτ νοοτροπίας,δεν φταίει τίποτα από όσα γράφονται και ακούγεται απλά είναι θέμα παράδοσης και στατιστικής πλέον. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να τα κάνει όλα τέλεια στις μεταγραφές καλοκαιριού. Πάντα θα υπάρχει θα λείπει το κερασάκι από την τούρτα αλλιώς θα γίνουμε Σουηδία και θα πάθουμε κατάθλιψη. :pano:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

sn0ufel4 έγραψε:loukas4 δύο βδομάδες εκτός για ανυποστατα ψεύδη κατά της παε
Μπα, μπα, εχθρός της (πικρής) αλήθειας βλέπω. :mrgreen:
Ουδείς προφήτης στον τόπο του, και ο loukas4 είναι ένας αληθινός προφήτης.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

dev έγραψε:εγω δεν συμφωνω οτι δεν υπαρχει σαλιο και πρεπει να γινουν πωλησεις πρωτα

δινουμε ξεκαθαρα 2 εκ στη Μπενφικα αλλα το χαλασε ο παικτης

τωρα οχι 31 αυγουστου

εγω πιστευω οτι υπαρχει δυσκολια τελικης εισηγησης και τελικης αποφασης για διαφορους λογους

π.χ. ειναι βεβαιο οτι το τμημα σκαουτινγ τρεμει πλεον να προτεινει φορ γιατι θα ακουσουν καντηλια απο ιβαν αν παλι αποτυχουν ( και απολυση)

γιαυτο πηγαν σε μπρεθγουειτ σιγουρο παικτη εχει καλη χρονια εμπειρο με παραστασεις εχει παιξει μπαρτσα

αλλα τετοια σιγουρη επιλογη δεν βρισκεις ευκολα δευτερη

οσον αφορα τα χαφ αποτι φαινεται ειναι τρεις επιλογες που κολλησαν για διαφορετικο λογο προς το παρων

στα εξτρεμ που ισως γινει και το μπαμ ναι ο ιβαν περιμενει να δει και τον ομιλο για να δει και το πορτοφολι του
Νομιζω ειναι πολυ σωστη η αναλυση σου dev
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

sn0ufel4 έγραψε:loukas4 δύο βδομάδες εκτός για ανυπόστατα ψεύδη κατά της παε
Snoufel4 σε ευχαριστώ... Το ιδιο μυνημα επι 15 μερες το spamarize ολη μερα
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

για 2 χρονια καντον μπαν σκωληκας ειναι
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Eχω παθει σοκ
https://www.transfermarkt.gr/paok-thess ... on_id/2024
Αξιες:
Ντελιας 15 εκ !!!!
Κουλιε, Αντριγια 8 εκ
Δεσποτοφ 7
Καμαρα 6
Κοταρσκι, Οττο 5
DikefalosNisiotis

Δημοσίευση από DikefalosNisiotis »

Για το status quo της Παε ΠΑΟΚ πιστεύω ότι εν μέρει 'πληρώνουμε' τις γεωπολιτικές εξελίξεις βλ.κυρωσεις κατά της Ρωσίας-αντικειμενικη δυσκολία εξαγωγής κεφαλαίων & το ότι η πολιτική γραμμή της χώρας που ζει ο Ιβάν ξεκάθαρα δεν επιθυμεί να ενισχύονται οικονομικά 'εχθροι ' τους γιατί δεν είναι τυχαίο ότι πάντα τα ονόματα που ακούμε είναι από τρίτες χώρες ας πούμε.
Επίσης το ότι ο Ιβάν δεν γουστάρει μανατζεριστικα 'τροφεια' και καλά κάνει κατ'εμε ως παρεπόμενο όμως είμαστε εκτός ενός δικτύου πολύ καλών ποδοσφαιριστών.
Όλα αυτά είναι δική μου υπόθεση εργασίας και φυσικά είναι γνωστή η οικονομική ισχύς του προέδρου μας κι όλα όσα έχει προσφέρει.
Επίσης δεν έχω καμία αμφιβολία ότι και θα ενισχυθεί η ομάδα κι είμαι και αισιόδοξος ότι θα κατάφερουμε τον μεγάλο στόχο του σεντονιου φέτος.,
Κατ'άλλα συμφωνώ απόλυτα και με την ανάλυση του φίλου που λέει ότι πάντα σ' αυτές τις δουλειές κάτι μπορεί να στραβωσει ή να μην πάει κατ'ευχην τουλάχιστον όπως και του φίλου που λέει ότι καλύτερα να πάω έναν ή και δεύτερο γύρο με την πρωταθληματικη μου ομάδα παρά να χάσω οποιαδήποτε βασικό γρανάζι μου .
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Γιατί τέτοια τοξικότητα σε αυτή την κοινωνία που θέλοντας και μη περνάει και στο φόρουμ....
Το να μπαναρουμε κάποιον που δεν έβρισε δεν απείλησε κ.ο.κ και με την θέση ότι αυτή που γράφει ψεύδεται η είναι αναληθείς μου φέρνει σαν εικόνα τα "Δημοκρατικά " καθεστώτα .....Η άποψη του καθενός είναι σεβαστή και συνταγματικό του δικαίωμα, όπως και η ελευθεριά του λογού. Αν το αποδεχθούμε, στην προκείμενη περίπτωση του φόρουμ δεν θα αργήσει η στιγμή να συμβεί και στην ζωή μας ......

Καλησπέρα σας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εβερτον και Λεστερ ακουγονται για Μπρεθγουειτ, οποτε μαγκες…
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

sn0ufel4 έγραψε:loukas4 δύο βδομάδες εκτός για ανυποστατα ψεύδη κατά της παε
Δεν τις κανεις 8 τις βδομαδες;

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”