Αυτο...πας και κολλας ενα χαρτι που γραφει "5χ5=league winnersPAOKevolution έγραψε:Ρασβάν μου έχεις μία και μοναδική ευκαιρία φέτος. Τα δεδομένα είναι υπέρ μας. Για μένα, αν δεν μπορείς να πείσεις αυτούς που για μία ολόκληρη χρονιά σκίζονται για σένα, ότι έχουμε 5 γαμημένους τελικούς για να γίνουμε πρωταθλητές, τότε πες το σε μια συνέντευξή σου για να ξέρουμε τι να περιμένουμε. Το κίνητρο είναι τεράστιο. Η αδικία ο φετινός ΠΑΟΚ να μείνει με το πουλί στο χέρι θα είναι μεγάλη. Σας πιστεύουμε!! Σε πιστεύουμε!! Πεισμώστε και φάτε τους! 5 παιχνίδια! 5 τελικοί! 1 ματς εκτός στη Λαμία και 4 εντός Θεσσαλονίκης! Δε μπορώ να βρω μεγαλύτερο κίνητρο! Μου έρχεται να βρεθώ στη Μεσημβρία και να μπω να παίξω την Τετάρτη βασικός! Με την τρέλα μου και μόνο! Άμπαλος είμαι ούτως η άλλως! Πιστέψτε γαμω! ΟΛΟΙ! ΟΛΟΙ! Γεμάτη Τούμπα και στα 3 ντέρμπι και πάτημα στο λαιμό! 5 γαμωματς!
Tι μεγαλυτερο κινητρο;
Ακομα και απο θεμα κουρασης την Τεταρτη τελειωνουν οι μετακινησεις. Τελος. Φινιτο. Μεχρι 15/5 σπιτι τους. Ουτε ταξιδια, ουτε ξενοδοχεια. Φορτιση μπαταριων και τελικη ευθεια. Μπορειτε αρκει να το πιστεψετε