Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Εγω μετα την περιπτωση Τζολη δεν περιμενω να θελει να φυγει ο Κωσταντελιας φετος. Ο Τζολης βιαστηκε και εφαγε τα μουτρα του και ακομα προσπαθει να συνελθει 2 χρονια μετα.
Εγω τον θελω για να παιξει μπαλα του χρονου, οχι για να ανεβασει την τιμη του. Ετσι και αλλιως ποσο να ανεβει; Αντε και βγαζει ματια και λεμε εμεις θελουμε 30. Θα ερθει η Μιλαν να δωσει 20 και εμεις θα πουμε οχι;
Εγω τον θελω για να παιξει μπαλα του χρονου, οχι για να ανεβασει την τιμη του. Ετσι και αλλιως ποσο να ανεβει; Αντε και βγαζει ματια και λεμε εμεις θελουμε 30. Θα ερθει η Μιλαν να δωσει 20 και εμεις θα πουμε οχι;
- ΑποστόληςΑ
Έχεις και τους Τούρκους ΑΡΔ που επιμένουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για Σιώπη και ότι η Trabzonspor ζητάει 3,5-4Μ.
- ΑποστόληςΑ
Υπάρχει και η περίπτωση να μην πάει καλά αν μείνει στον ΠΑΟΚ, οπότε να δεχθεί μικρότερη προσφορά του χρόνου. Θεωρώ πως αν μιλάμε για 15Μ + μεταπώληση, αξίζει η πώληση. Αν η προσφορά είναι 10Μ και κάτω δεν αξίζει.icue έγραψε:Εγω μετα την περιπτωση Τζολη δεν περιμενω να θελει να φυγει ο Κωσταντελιας φετος. Ο Τζολης βιαστηκε και εφαγε τα μουτρα του και ακομα προσπαθει να συνελθει 2 χρονια μετα.
- PAOKevolution
Πήρατε και κάνατε σημαία κάτι που είπε ο Τοσκίτσης! Ο ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ! Ο Τοσκίτσης ρε μ@λ@κες! Γκάνιασαν τα μέζεά μας ποοοοσες σελίδες! Μπαίνουμε να διαβάσουμε κάνα νέο και από την απελπισία που έχετε, πουλήσατε και το γήπεδο! Ηρεμήστε κάντε καμιά βόλτα! Δε βγαίνει το καλοκαίρι έτσι παλικάρια!
Ελεος με την γκρινια ρε παιδια. Καθε μερα γκρινια για την ελευση του Κρμεντσικ (αν ερθει), γκρινια για τον φοβο μην ερθει για 1ος ο Τσεχος, γκρινια για τις μεταγραφες που δεν γινονται (εχουμε αλλες 16 μερες μεχρι την πρωτη προπονηση της ομαδας), γκρινια για τις πωλησεις των νεαρων, γκρινια για τον Πελκα. Εδω και 10 μερες ειναι λες και ζουμε την ημερα της μαρμοτας. Περιμενετε μεχρι τις 22 Ιουνιου και αν τελικα αναγκαστει ο Λουτσεσκου να βαλει φορ τον Κανις επειδη δεν θα υπαρχει αλλος, τοτε πειτε ο,τι θελετε, κραξτε οποιον θελετε. Αλλα ο αρνητισμος 16 μερες πριν απο την πρωτη προπονηση της ομαδας δεν νομιζω να βοηθαει καπου ισα ισα εχει τα αντιθετα αποτελεσματα. Ολοι Π.Α.Ο.Κ ειμαστε και φυσικα ποναμε την ομαδα, απλα ας εχουμε και εμεις λιγη υπομονη.
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι λυπηρό να συζητάμε με τι ποσό θέλουμε να δώσουμε τον κωνσταντελια.. πολύ λυπηρό όμως.
Όλοι θα έπρεπε να είναι κάθετοι κ απόλυτοι στο να μην φύγει..έλεος πια με τα λογιστικά. Σου έχουν δώσει το δικαίωμα οι διοικούντες την ομάδα ότι θα πάρουν κάποιον καλύτερο; ;
Εμένα όχι.... εσένα; ;;
Εν τω μεταξύ εγώ προσωπικά πιστεύω ότι με λουτσεσκου δεν θα έχει την πρόοδο που πρέπει ο μικρός, λόγω του τρόπου παιχνιδιού....
Όλοι θα έπρεπε να είναι κάθετοι κ απόλυτοι στο να μην φύγει..έλεος πια με τα λογιστικά. Σου έχουν δώσει το δικαίωμα οι διοικούντες την ομάδα ότι θα πάρουν κάποιον καλύτερο; ;
Εμένα όχι.... εσένα; ;;
Εν τω μεταξύ εγώ προσωπικά πιστεύω ότι με λουτσεσκου δεν θα έχει την πρόοδο που πρέπει ο μικρός, λόγω του τρόπου παιχνιδιού....
Εντάξει το έχουμε ξεφτιλίσει...Συγνώμη παιδιά αλλά θα πάρει η σβηστρα φωτιά...Οποιαδήποτε ποστ που δεν εχει τη παραμικρή σχέση με μεταγραφες και ροστερ θα φεύγει.
Εγω ξαναλεω. Ηρεμηστε, βγειτε πιειτε κανα καφε και μειωστε τα σχολια. Δεν υπαρχει λογος να σκατε γιατι η διοικηση ξερουμε πως λειτουργει. Οποτε κρατηστε μικρο καλαθι και μακαρι να ερθουν εκπληξεις μεγατονων.
Καλο καλοκαιρι σε ολους
Καλο καλοκαιρι σε ολους
- sourmenetes
- Moderator
Καποια οφτοπικ έφυγαν!
Στα επόμενα οφτοπικ θα αρχίσουν και τα μονοημερα μπάνια!
Σεβασμός κανένας!
Στα τέτοια σας οι κανόνες!
Όταν όμως κάτι σας ενοχλεί αμέσως δεν κρατάτε ισορροπίες και γιατί τιμωρεί εμένα κι όχι τον άλλον..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σεβασμός κανένας!
Όταν όμως κάτι σας ενοχλεί αμέσως δεν κρατάτε ισορροπίες και γιατί τιμωρεί εμένα κι όχι τον άλλον..
- navigator11
Ο Τσέχος τελικά έχει έρθει Ελλάδα και μιλάει με την ομάδα; Έχει υπάρξει νεότερη ... πληροφόρηση;
sourmenetes έγραψε:Καποια οφτοπικ έφυγαν!
Σεβασμός κανένας!
Και τι να πει ο κοσμος,για μεταγραφες,που ειναι για να τις σχολιασουμε.
Ρε παίδες, κάποιοι συνοπαδοι που φαίνεται να έχουν πληροφόρηση και είπαν για τον Ιταλό striker, έχουμε κάτι νεότερο;;
Πίεση θέλει κ στους δικούς μας δημοσιογράφους να πιέσουν την ΠΑΕ για εξωστρέφεια. Κατά τα άλλα θεωρώ απαραίτητο και δεδομένο ότι θα είναι εδώ και θα έχουν ανακοινωθεί μέχρι τις 20 του μήνα, τουλάχιστον 3 παίκτες.
Πίεση θέλει κ στους δικούς μας δημοσιογράφους να πιέσουν την ΠΑΕ για εξωστρέφεια. Κατά τα άλλα θεωρώ απαραίτητο και δεδομένο ότι θα είναι εδώ και θα έχουν ανακοινωθεί μέχρι τις 20 του μήνα, τουλάχιστον 3 παίκτες.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν είπαμε να μη μιλάμε αλλά εδώ είναι το τοπικ μεταγραφών. Άλλο να λέμε για μεταγραφές και άλλο για ότι κατεβάσει το κεφάλι μας.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πώς γίνεται να λέτε για λευκές πετσέτες και χαμένες χρονιές, όταν ακόμα δεν έχουμε δει ούτε μια από τις μεταγραφές;;
Χαλαρώστε λίγο , όλοι έχουμε άγχος αλλά καλό είναι να κρίνουμε με τα αποτελέσματα.
Εξ άλλου, ακόμα δεν έχουμε καθυστερήσει κάποια μεταγραφή.
Προς ώρα φυσικά..
Χαλαρώστε λίγο , όλοι έχουμε άγχος αλλά καλό είναι να κρίνουμε με τα αποτελέσματα.
Εξ άλλου, ακόμα δεν έχουμε καθυστερήσει κάποια μεταγραφή.
Προς ώρα φυσικά..
Εγώ πάντως ξαναλέω ότι το μεταγραφικό εγχείρημα της ομάδας να βρει παίκτες ποιότητας με μισθό άνω του εκ αρχές Ιουνίου είναι δύσκολο εξ ορισμου
Δεν ξέρω πως θα δελεάσεις έναν ποιοτικό παικτη ελεύθερο να δεσμευτεί στο ελληνικό πρωτάθλημα αρχές Ιουνίου και να μην περιμένει κάτι καλύτερο.
Και αυτό φυσικά ισχύει για όλες τις ελληνικές ομάδες.
Δεν ξέρω πως θα δελεάσεις έναν ποιοτικό παικτη ελεύθερο να δεσμευτεί στο ελληνικό πρωτάθλημα αρχές Ιουνίου και να μην περιμένει κάτι καλύτερο.
Και αυτό φυσικά ισχύει για όλες τις ελληνικές ομάδες.